Ajames mīlules
+6
Māriņa
Lily
Ruby
Silkite
Eliina
ajame
10 posters
Lapa 3 no 5
Lapa 3 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ajames mīlules
Laimiigaas iztuseejaaties, izskatas ka bija jauks tusinjsh man ajame stastija ka uz taa divana daudz fochejaaties, kur tad visas skaistas princeshu bildes?
Lily rakstīja:Laimiigaas iztuseejaaties, izskatas ka bija jauks tusinjsh man ajame stastija ka uz taa divana daudz fochejaaties, kur tad visas skaistas princeshu bildes?
tas bija tik sen ka vajadzetu jau atkartot so tusinju
nezinu kur parejas bildes vakar beidzot sagaidiju bildes no ajames, ieliku tadas ka vina man sasutija
Es atsūtīju visas bildes, kas bija saistītas ar tevi un vēl dažas savas :D
Eliin, tev prikolīga māsa
Eliin, tev prikolīga māsa
Man šķiet, ka Eliina uz tā dīvāna nefočējās... vismaz tādas bildes man nav.. :(Lily rakstīja:Laimiigaas iztuseejaaties, izskatas ka bija jauks tusinjsh man ajame stastija ka uz taa divana daudz fochejaaties, kur tad visas skaistas princeshu bildes?
Fantastiski rezultati APSVEICAM vel reiz Buchas Sariinai no mums visam malaciites!
Eliina rakstīja:Fantastiski rezultati APSVEICAM vel reiz Buchas Sariinai no mums visam malaciites!
Paldies!!
Eliina rakstīja:
Maksim spalva vel nav ataugusi?
Pamazām jau sāk ataugt tā spalva. Bet nākamgad atkal būs šņik-šņak
Jaukas bildiites :) kas ir taa beeshaa sunju meitene?
Apsveicam Saarinju un vinjas saimnieci ar panaakumiem izstaadees, malachi, prieks par jums
Apsveicam Saarinju un vinjas saimnieci ar panaakumiem izstaadees, malachi, prieks par jums
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Paldies, Lily un Ruby!
Lily, pēc Jāņiem ir Polija un augustā ir Vācija, tikai es nezinu vai mēs brauksim.
Ruby, tā ir Golda- ļoti feina, saprātīga un mierīga toicene. Tik mierīgu un saprātīgu toju (izņemot Loti) pagaidām nebiju redzējusi
klau, Ruby.. visu laiku gribēju tev paprasīt- tu ar Roxy uz izstādēm ej?
Lily, pēc Jāņiem ir Polija un augustā ir Vācija, tikai es nezinu vai mēs brauksim.
Ruby, tā ir Golda- ļoti feina, saprātīga un mierīga toicene. Tik mierīgu un saprātīgu toju (izņemot Loti) pagaidām nebiju redzējusi
klau, Ruby.. visu laiku gribēju tev paprasīt- tu ar Roxy uz izstādēm ej?
Nee vairs neejam, mums zobinji sagroziijaas taa ka nu nav veerts vairs iet, kuceenos veel bija ok, bet junioros jau vajag lai viss buutu ideaali, taapeec paartraucaam. Roksim izveidojaas taisnais sakodiens, un sheit IRL tas nav pienjemams, it kaa jau FCI standartaa ir rakstiits ka taisnais ir pieljaujams, bet diemzheel te nav :( Bet nu, man arii ar to trako skolu nemaz nebuutu tik daudz laika atlicis taam izstaadeem, vieniigais tagad pa vasaru, bet es neko nenozheeloju, taas visas nodarbiibas izstaazhu skolinjaa un izstaadees bija superiiga socializaacija Roksim, vinjai ir tieshaam ideaals raksturs un temperaments tagad :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
ajame rakstīja:
Polija ir manā plānā, bet tas vispār ir mans lielākais sapnis uz šo vasaru.. uz vāciju palikušas tikai divas brīvas vietas autiņā.. un nu jā- man jau atkal nav naudas lai tik tālu brauktu
Sveicieni čempionei Sāriņai !
Kurā vietā, meitenes, Jūs skatieties informāciju par ārzemju izstādēm ?
Kurā vietā, meitenes, Jūs skatieties informāciju par ārzemju izstādēm ?
Žozefīne, atliek vien rakties un burties pa ārzemju organizāciju mājaslapām un visādiem ārzemju forumiem es piemēram regulāri ieeju lietuvas, igaunijas un polijas mājaslapās, paskatos kad būs kāda izstāde..
Paldies, Žozefīne!!
Lily, ja mēs laidīsim uz Vāciju, tad ar savu auto. Jo mēs tad apvienosim ceļojumu ar izstādi vai arī izstādi ar ceļošanu :)
Es jau mājās dodu "nemanāmus"mājienus par to, ka vajadzētu šovasar uz Vāciju ceļojumā braukt
A kas tev vēl ir pa sapņiem?
Lily, ja mēs laidīsim uz Vāciju, tad ar savu auto. Jo mēs tad apvienosim ceļojumu ar izstādi vai arī izstādi ar ceļošanu :)
Es jau mājās dodu "nemanāmus"mājienus par to, ka vajadzētu šovasar uz Vāciju ceļojumā braukt
A kas tev vēl ir pa sapņiem?
ajame, es arī ļoti ceru, ka Poliju varēšu apvienot ar ceļojumu, jo ja es nepierunāšu savu ģimeni tad man nesanāks brauciens viņi man jau tagad liek krāt benzīnam uz poliju, un es vēl neesmu parādu atdevusi mammai par decembra lietuvas izstādi!
pagaidām tālāk par baltiju un poliju neskatos... vācija lai paliek sapnis uz nākošo vasaru
pagaidām tālāk par baltiju un poliju neskatos... vācija lai paliek sapnis uz nākošo vasaru
Super tuss kur tik jauku diivànu dabujàt? apsveicam Sàrinju
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Paldies! :)
Dīvāns tika noskatīts un uzreiz arī nopirkts Ķīpsalas izstādē. Kā ieraudzīju, tā sapratu, ka man tādu vajag!! ")
Dīvāns tika noskatīts un uzreiz arī nopirkts Ķīpsalas izstādē. Kā ieraudzīju, tā sapratu, ka man tādu vajag!! ")
ja nav noslépums cik tàds izmaksà?
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Lapa 3 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Lapa 3 no 5