Kur iegādāties Russian Toy Terrier
+11
Twixy
ajame
Dream
Māriņa
Silkite
lilucis
Mazais
Eliina
Ruby
Ronija
liax
15 posters
Lapa 3 no 3
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Re: Kur iegādāties Russian Toy Terrier
Krāsai nozīmes nav, tikai negribētos to pavisam gaišo kā šis http://www.ss.lv/msg/lv/animals/dogs/russkiy-toy-gladkosh/eihck.html
Dream varbūt vari pačukstēt? :)
Eliina- par to no kura kluba gribu, neesmu vēl domājusi, bet es domāju, ka derēs no jebkura, ja tik būs bučmūlītis un uzreiz iepatiksies :)
Dream varbūt vari pačukstēt? :)
Eliina- par to no kura kluba gribu, neesmu vēl domājusi, bet es domāju, ka derēs no jebkura, ja tik būs bučmūlītis un uzreiz iepatiksies :)
Musu forumaa nesen regjistreejaas Richijas saimniece un vinjai ir divas ljoti skaistas shokolaadiites meiteniites :) Varbut pajauta vinai
Apstājās mums tas process... Vīrs mēģina iedomāties, kā būs ceļot ar diviem, jo pēc Lotes traumas, viņš pateica, ka vairs nekur un nekad neatstās suni vienu.
Kā ir ceļot kopā ar suni? Grūti vai bez problēmām? Ar ko jārēķinās?
es domjāju,ka tas tad jāturpina kādā cita tēma
žēl gan ka apstājās jums otra kucēna iegāde.
žēl gan ka apstājās jums otra kucēna iegāde.
ajame rakstīja:Apstājās mums tas process... Vīrs mēģina iedomāties, kā būs ceļot ar diviem, jo pēc Lotes traumas, viņš pateica, ka vairs nekur un nekad neatstās suni vienu.
Ajame, esmu ljoti taalus celjojumus veikusi /Vācija, Rumānija, Bulgārija .... / , kad man veel bija tikai 2 sunji - nekaadas probleemas!!! tik dubults prieks kopaa! Aarvalstiis nav piedziivots ka dzen aaraa ar sunjiem no restoraaniem vai veikaliem, kaa shad tad LV!
Arii ar 3 un 4iem suniem ir celjots - tik tad gan varbuut ja brauc ar auto - var iegaadaaties speciaalu seetinju -buuri sunjukus kur ielikt!
Tagad plaanoju celjojumu uz vasaru ... bet nu jau kopaa ar visu savu lielo gjimeni ... vismaz 6iem tojiem ... esmu pilniigi paarliecinaata ka arii tas buus superiigs un izdevies kaa visi ieprieksheejie!!!
OOOO apsveicu Ajame ar jauko leemumu :)
Nu ar celjoshanu protams ir vairaak visaadu knifinju ja ir sunjuks liidz, bet es domaaju ka 1 vai 2 sunji tas vairs neko buutiski nemaina!! Taa pat vajadzees piemekleet sunjukiem draudziigas vietas - viesniicas, eestuves. u.t.t.
Ja ar auto tad man vienmeer mashiinaa ir paarvadaajamais kraatinsh un vienmeer to izmantojam, tagad nopirkaam lielaaku jo ir 3 sunji, daudz vietas neaiznjem un virsuu uzsedzu segu lai vinjaam mieriigaaks celjojums, iekshaa silta sedzinja un daudz mantinjas :)
Nu ar celjoshanu protams ir vairaak visaadu knifinju ja ir sunjuks liidz, bet es domaaju ka 1 vai 2 sunji tas vairs neko buutiski nemaina!! Taa pat vajadzees piemekleet sunjukiem draudziigas vietas - viesniicas, eestuves. u.t.t.
Ja ar auto tad man vienmeer mashiinaa ir paarvadaajamais kraatinsh un vienmeer to izmantojam, tagad nopirkaam lielaaku jo ir 3 sunji, daudz vietas neaiznjem un virsuu uzsedzu segu lai vinjaam mieriigaaks celjojums, iekshaa silta sedzinja un daudz mantinjas :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Pārliecināšana turpinās!!!
Viena no kandidātēm :
http://www.ss.lv/msg/lv/animals/dogs/russkiy-toy-gladkosh/fkepo.html
Ko teiksiet? :)
Viena no kandidātēm :
http://www.ss.lv/msg/lv/animals/dogs/russkiy-toy-gladkosh/fkepo.html
Ko teiksiet? :)
bildes ir bildes esmu sapratusi,ka loti gruuti pateikt
bet mazaa izskatas dikti jauka ar forsham lielam ausiim
bet mazaa izskatas dikti jauka ar forsham lielam ausiim
Bet viņa izskatās tik piemīlīga :))
Rīt zvanīšu.
Vīrs jau arī sāk skatīties sludinājumus :))
Paldies Dream par ieskatu ceļošanā ar suņiem :), Manējais kad braucam ar Loti mašīnā, smejas un saka : "6 toji!!! Inčīgi!! Kā to var dabūt gatavu?!?" Visnotaļ pozitīva attieksme viņam parādījusies :D
Rīt zvanīšu.
Vīrs jau arī sāk skatīties sludinājumus :))
Paldies Dream par ieskatu ceļošanā ar suņiem :), Manējais kad braucam ar Loti mašīnā, smejas un saka : "6 toji!!! Inčīgi!! Kā to var dabūt gatavu?!?" Visnotaļ pozitīva attieksme viņam parādījusies :D
gaidiisim jaunakas zinas un varbuut jau bildes ar mazo jaukumu jaunajas majas
Super Ajame - tad jau jaagaida biliites :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Zinkā, nav īstā vieta sludinājumiem,bet es tomēr apjautāšos.
Mana paziņa meklē saimnieku alimentu kucēnam - melnam toja puisītim. Vēl gan nav atdodamā vecumā - 1 mēn un 2 ned. Ja kādam kaut kur kāda interese vai jautājumi - ziņojiet uz PM, nosūtīšu tās meitenes nr.
Mana paziņa meklē saimnieku alimentu kucēnam - melnam toja puisītim. Vēl gan nav atdodamā vecumā - 1 mēn un 2 ned. Ja kādam kaut kur kāda interese vai jautājumi - ziņojiet uz PM, nosūtīšu tās meitenes nr.
irituska- Prospect
- Number of posts : 89
Dzīvesvieta : Ziedoņdārzs
Nu bildīšu man diemžēl nafff, ja kādam ikurāt varētu interesēt, varu sadabūt, ja vien puiku kāds nav jau rezervējis.
Par c/r - tur ir un nav - ja jaunie saimnieki gribēšot c/r, tad pašiem jātaisa. sīkāk gan nezinu, kas un kā.
Par c/r - tur ir un nav - ja jaunie saimnieki gribēšot c/r, tad pašiem jātaisa. sīkāk gan nezinu, kas un kā.
irituska- Prospect
- Number of posts : 89
Dzīvesvieta : Ziedoņdārzs
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kur iegadaties Chihuahua kucenu?
» Yorkshire terrier - AIKS
» Chihuahua & Russian Toy Forumiešiem- Jautrus un saulainus Līgosvētkus!
» Yorkshire terrier - AIKS
» Chihuahua & Russian Toy Forumiešiem- Jautrus un saulainus Līgosvētkus!
Lapa 3 no 3