Darini pats
+25
Žozefīna
Karlīna
kristucis1
Buciitis
Twixy
sassaa
ajame
Michely
Eljusik
sirsninja
Laurinja
Mazais
Eliina
_Agnese_
Lily
Ruby
Sanita
Lindita
Silkite
lilucis
chupinja
Elīna
Māriņa
Ronija
Dream
29 posters
Lapa 10 no 17
Lapa 10 no 17 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17
Re: Darini pats
Taatad - taas apsoliitaas bildes - bet veel ne visas! Veel viena manis darinaataa kaklarotinja buus shovakar jaanofochee!!!
Taa pirmaa darinaata no divaam skaistaam mezhgiineem, kristaalinjiem un peerliiteem(Swarovski)
Apmetniits ar rozaa zvaigzniiteem visapkaart( taa sasienamaa bante iisteniibaa ir lilla - nezinu kapeec fotograafijaas vinja izskataas vairaak zila).
Taa pirmaa darinaata no divaam skaistaam mezhgiineem, kristaalinjiem un peerliiteem(Swarovski)
Apmetniits ar rozaa zvaigzniiteem visapkaart( taa sasienamaa bante iisteniibaa ir lilla - nezinu kapeec fotograafijaas vinja izskataas vairaak zila).
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Pepija izskatās lieliski un ļoti apmierināta!
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Paldies!!! Ak - tikai saimniece taa mazliet pamociijaas :D ar to fotograafeeshanu ar :D Bet nu ko tik to mazo rakaru deelj neizdariisi!!!!
Ruby- Estimable
AAA!! Ideāli. Tiešām pati taisīji?? :shock: :) :) :) Tiešām ļoti ļoti skaisti :) Tev labi padodas! :lol: :D :)
Lily rakstīja:AAA!! Ideāli. Tiešām pati taisīji?? :shock: :) :) :) Tiešām ļoti ļoti skaisti :) Tev labi padodas! :lol: :D :)
paldies!!! Jaa jaa pati taisiiju - ja gadaas ieraudziit skaistu mezhgjiini tad tuliit iegaadaajos 50 cm . Veel jau dazhas staav veel nepagatavotas - nu pagaidaam pietiks ar taam kas ir jau :)
Ruby- Estimable
va ku skaisti super vienkàrshi :;p: man jau drausmiigi patik.Sataisi vel un pa taisno uz pàrdoshanu.vél reiz,Super,Ruby :flover:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Ai paldies paldies - juus te mani mulsiniet!!! Nee nu par to paardoshanu ir taa ka - tapeec jau man vajag to shujmashiinu - tad vieglaak nekaa visu ar rokaam - un akurataak protams ar :) Eh buus vien jaamaina mans studiju virziens - un jaasaak maaciities kaa uzcept un vadiit savu biznesu :D :D :D
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Ai paldies paldies - juus te mani mulsiniet!!! Nee nu par to paardoshanu ir taa ka - tapeec jau man vajag to shujmashiinu - tad vieglaak nekaa visu ar rokaam - un akurataak protams ar :) Eh buus vien jaamaina mans studiju virziens - un jaasaak maaciities kaa uzcept un vadiit savu biznesu :D :D :D
pa taisno uz ebay,buushu pirmà pircéja
Silkite- Estimable
Man jau liekas, ka mums kopeejaa bodiite jaataisa:)) Jo katram kaadi talanti :))
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
aarpraats tas mopsis blakus Lilijai izskataas kaa riktiigs klucis :D :D :D un veel meegjina iekost :D
Jaa jaa Ronij un peec tam par ietirgoto naudinju taisiisim protesta akcijas par visaadaam dziivnieku tiesiibaam un aizsardziibu !!!!!
Jaa jaa Ronij un peec tam par ietirgoto naudinju taisiisim protesta akcijas par visaadaam dziivnieku tiesiibaam un aizsardziibu !!!!!
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:aarpraats tas mopsis blakus Lilijai izskataas kaa riktiigs klucis :D :D :D un veel meegjina iekost :D
Viss, nolemts :DDDD
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Ruby rakstīja:aarpraats tas mopsis blakus Lilijai izskataas kaa riktiigs klucis :D :D :D un veel meegjina iekost :D
es arii piebiedrojos :D es taisiishu trakonama vestiites tàs man padodàs
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Ruby rakstīja:aarpraats tas mopsis blakus Lilijai izskataas kaa riktiigs klucis :D :D :D un veel meegjina iekost :D
OOOOOO jaa nu kur tad bez taam!!!!!!!!!!!!!!
Un starpcitu - kaa valkaajaas????
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Ruby rakstīja:aarpraats tas mopsis blakus Lilijai izskataas kaa riktiigs klucis :D :D :D un veel meegjina iekost :D
OOOOOO jaa nu kur tad bez taam!!!!!!!!!!!!!!
Un starpcitu - kaa valkaajaas????
nevelkàjàs ne kà :( katru reizi kad uzvelkam ,apchuràjam :oops: tagad stàv izmazgàta,kà puteklju dekors drébju kasté :roll:
Silkite- Estimable
Paldies paldies veelreiz visiem - es sarkstu :oops:
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:aarpraats tas mopsis blakus Lilijai izskataas kaa riktiigs klucis :D :D :D un veel meegjina iekost :D
hahaha. :D:D:D:D Klucis :D:D No sākuma tā bija, bet tagad drīzāk Lily pēc sliekas izskatās blakus mopsim. :D
Puukainaa skaistule! Lieliski piestaaw!Ruby rakstīja:Taatad - taas apsoliitaas bildes - bet veel ne visas! Veel viena manis darinaataa kaklarotinja buus shovakar jaanofochee!!!
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
Mopsis bildee izskataas tik milziigs saliidzinot ar Lily. :lol:Lily rakstīja:Izraku kautkādas vecas bildes. :D
Šis bija Lilijas pats, pats pirmais apģērbs. ):)
sirsninja- Profesional
Man šodien nebija ko darīt. :D šitie ir 5 minūšu darbs no kautkādiem pērlīšu pārpalikumiem. :D Nepievērsiet uzmanību to pērlīšu secībai vienkārši man uz beigām aptrukās un vajadzēja salikt kautkādas citas :(
[quote="Lily"]Man šodien nebija ko darīt. :D šitie ir 5 minūšu darbs no kautkādiem pērlīšu pārpalikumiem. :D Nepievērsiet uzmanību to pērlīšu secībai vienkārši man uz beigām aptrukās un vajadzēja salikt kautkādas citas :(
[/quote
skaisti! un zhetoninji sunjukiem speciaali?
[/quote
skaisti! un zhetoninji sunjukiem speciaali?
sirsninja- Profesional
nu re - Lily tikusi pie jaunaam skaistaam rotaam :D
Ruby- Estimable
Nē nav speciāli, tas pirmais ir no kaklarotinjas ko Lily saplēsa, un otrs īstenībā bija mans telefona piekariņš kurš arī saplīsa :) Tādi sīkumiņi labi noder. :D
Ruby- tikai viņai ne īpaši gribās vinas valkāt :D Labāk viņai patiktu viņas sagrauzt.
Ruby- tikai viņai ne īpaši gribās vinas valkāt :D Labāk viņai patiktu viņas sagrauzt.
Lapa 10 no 17 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17
Lapa 10 no 17