Darini pats
+25
Žozefīna
Karlīna
kristucis1
Buciitis
Twixy
sassaa
ajame
Michely
Eljusik
sirsninja
Laurinja
Mazais
Eliina
_Agnese_
Lily
Ruby
Sanita
Lindita
Silkite
lilucis
chupinja
Elīna
Māriņa
Ronija
Dream
29 posters
Lapa 16 no 17
Lapa 16 no 17 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17
Re: Darini pats
man laikam īsti neizdodas ievietot bildi.
Karlīna- Newbie
- Number of posts : 6
Dzīvesvieta : Liepāja
Sheit ir pamaaciiba kaa ievietot bildes forumaa https://c-rtt.latvianforum.net/paldzba-f21/bilzhu-ievietoshana-forumaa-t11.htm
Gaidiisim bildiites :)
Gaidiisim bildiites :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Super, ljoti skaisti :) Kas tas ir par materiaalu, izkstaas ljoti eerts un miiksts!
Gaidiisim naakoshos darbinjus
Gaidiisim naakoshos darbinjus
Ruby- Estimable
Malacis, taa tik turpinaat :)
Zhozefiinri ljoti labi izskataas
Zhozefiinri ljoti labi izskataas
Ruby- Estimable
Super,tà tik turpini un kràsas man drausmiigi patiik.
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Es čakla meitene Situācija mums bija tāda-
mana mīļākā un ērtākā ringa siksniņa ir melnā, vienkārši nezinu ko darītu bez viņas bet... Džozim ir problēmas ar tāda veida siksniņām kurām nav kakliņu. Bet tā rozā siksniņa kurai ir kakliņš- viņa ir ļoti neerta priekš manis- slidena un plāna. Izmeklējos veikalos bet nu neražo tādas kā man vajag- vidēja biezuma un ar kakliņu... Tad nu sameistarojām paši-
mana mīļākā un ērtākā ringa siksniņa ir melnā, vienkārši nezinu ko darītu bez viņas bet... Džozim ir problēmas ar tāda veida siksniņām kurām nav kakliņu. Bet tā rozā siksniņa kurai ir kakliņš- viņa ir ļoti neerta priekš manis- slidena un plāna. Izmeklējos veikalos bet nu neražo tādas kā man vajag- vidēja biezuma un ar kakliņu... Tad nu sameistarojām paši-
Džozis bildē izskatās tīri apvainojusies.
Laikam tapēc, ka jāpozē ! :)
Vēl ir tāds uzņēmums TRIERA, kur var pēc Tava pasūtījuma uztaisīt siksniņas.
http://www.triera.lv/?l=2
Laikam tapēc, ka jāpozē ! :)
Vēl ir tāds uzņēmums TRIERA, kur var pēc Tava pasūtījuma uztaisīt siksniņas.
http://www.triera.lv/?l=2
Jā viņa tāda izskatās, jo domāja, ka ja jau siksniņu uzliku tad iesim ārā.. bet pievīlu bērnu un liku pozēt jaa zinu ka var pasuutiit trierā, bet domāju ka lētāk un ātrāk ir uztaisīt pašam :) šitas ir 10 minūtēs izdarīts un par baltu velti, tikai vakar vakarā izdomāju :)
Feini :)
Man pashai atkalar taadu sliidiigo labaak patiik darboties, mums ir taada kaa taa rozaa tikai melna.
Man pashai atkalar taadu sliidiigo labaak patiik darboties, mums ir taada kaa taa rozaa tikai melna.
Ruby- Estimable
ja man tetim piederetu tada firma ka tavam es ari taisitu sev siksninjas
malacis, smuki man loti patik
malacis, smuki man loti patik
paldies meitenes :) Eliina, es jau labprat tur vislaik taa shivereetos un taisiitu kautko, bet tetis man tads nervozs, es viņam tur maisos pa kājām un vislaik kauko nojaucu ar tām šujmašīnām tapēc es labāk neeju pie viņa uz darbnīcu :D
Piegrieznes
Kur interenetā vai kur citur ir iespēja dabūt piegrieznes suņuku drēbītēm? Domāju ka pašiem vai kādam, kurš to māk būtu izdevīgāk tās uzšūt. Man piemēram ir laba paziņa, šuvēja - domāju pasutīt viņai, taču bez piegrieznes nu nekā .
Elizabete- Newbie
- Number of posts : 25
Dzīvesvieta : Teika
Čiko
Elizabete rakstīja:Kur interenetā vai kur citur ir iespēja dabūt piegrieznes suņuku drēbītēm? Domāju ka pašiem vai kādam, kurš to māk būtu izdevīgāk tās uzšūt. Man piemēram ir laba paziņa, šuvēja - domāju pasutīt viņai, taču bez piegrieznes nu nekā .
Lūdzu, padalieties ar piegrieznītēm. Es savam puikam gribu ko uzšūt uz auksto laiku. Lūdzu.
Chesanga- Rookie
- Number of posts : 47
Pirmo reizi izpētīju visu šo tēmu un man šoks - mums te TĀDI talanti Manas mamma un māsa ir ļoti sakarīgas šuvējas, pat naudiņu ar to piepelnās, māsa džemperus sev pa pāris vakariem var uzmeistarot, bet es no tā visa absolūti esmu nejēga
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
O, jaa, meitenes, tiesham brinishkigas lietas esat sadarijushas. Ruby - tie dzemperishi tev tada krasa - tas linijas un teksturas un krasas, mmmm, un kleitinjas vsp kaut kas :)) Es vakar nosiekalojos un man steidzigi ar savajadzeja kko uzmeistarot. Atradu diezgan labu aprakstu neta, bac es pat neatcerejos ka sakt adishanu Nu ar google jau visu var atcereties. Kad kautko izdomaju izdarit, tad nevaru nociesties ne mirklja, tapec jau pec minutes skreju atri uz maximu - tuvakais veikals kur kas tads varetu but, un tieshi tam visam adishanas lietam vakar pedeja diena bija atlaides 40%. Sapirku visu no 0 un vakar saku. 1x saadiju dalju, kaklju un mazliet krutsdalju un likas par lielu, saku no jauna, tagad itka tik tikko, bet cerams bus tomer labs izmers, saku ar tadu grutako dziju, ko tik vienkarshi nevar izlaist jo vinja sakjeras un plist, jo ir pukaina. Nu cerams driz bus ko atradit
refinnej- Profesional
- Number of posts : 354
Dzīvesvieta : Jelgava
refinnej - malacis, lai veicas gaidisim bildes
prieks ka kadam vel ir apnemshanas man vairs sen sen rokas necelas...
prieks ka kadam vel ir apnemshanas man vairs sen sen rokas necelas...
Paldies Olga :)
Tikko tik iedomaajos ka savus peedeejos darinaajumus neesmu nemaz te ielikusi, tie jau tagad ir pavalkaati, bet taapat buus jaanofochee, buus ko pashai atcereeties, ka man kaadreiz tik daudz briivaa laika bija
Gribeetos jau veel kaut ko uzmeistarot bet pashlaik vienkaarshi neviena briiva briizha nav, taa arii mana dziju laade staav istabas stuurii noputeejusi :(
Tikko tik iedomaajos ka savus peedeejos darinaajumus neesmu nemaz te ielikusi, tie jau tagad ir pavalkaati, bet taapat buus jaanofochee, buus ko pashai atcereeties, ka man kaadreiz tik daudz briivaa laika bija
Gribeetos jau veel kaut ko uzmeistarot bet pashlaik vienkaarshi neviena briiva briizha nav, taa arii mana dziju laade staav istabas stuurii noputeejusi :(
Ruby- Estimable
Liec, liec, Ruby, bus ko apbrinot un varbut ko noshpikot
Es jau domaju, man kamer iedzevsma, tikmer sho to uzadishu, bet driz vien ari apniks. Galu gala nevareshu parak ilgi visu brivo laiku veltit shai nodarbei
Es jau domaju, man kamer iedzevsma, tikmer sho to uzadishu, bet driz vien ari apniks. Galu gala nevareshu parak ilgi visu brivo laiku veltit shai nodarbei
refinnej- Profesional
- Number of posts : 354
Dzīvesvieta : Jelgava
Lapa 16 no 17 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17
Lapa 16 no 17