suns līdzīgs saimniekam vai arī saimnieks līdzīs sunim!?
+6
minka200
kristucis1
Mazais
Lindita
Māriņa
Eliina
10 posters
Lapa 1 no 1
Re: suns līdzīgs saimniekam vai arī saimnieks līdzīs sunim!?
Nezinu gan kurai no savaam es esmu liidziigaaka???? :lol:
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Mums viena tante uz ielas teica, ka esam ar Snifu līdzīgi - balti balti :D
[quote="Eliina"]
ka jums liekas? jus saskatat lidzibu sev ar savam suniti?
Mēs esam līdzīgi tikai raksturā.
Es dēļ saviem čirkainajiem matiem vairāk būtu līdzīga kādam kokerim vai drīzāk pūdelim. :lol:
Es dēļ saviem čirkainajiem matiem vairāk būtu līdzīga kādam kokerim vai drīzāk pūdelim. :lol:
[quote="Mazais"]
ar savejo arii saskatu liidzibu raksturinaa, abas nedaudz
Eliina rakstīja:
ar savejo arii saskatu liidzibu raksturinaa, abas nedaudz
nu nez... man jau liekas, ka tā līdzība ir kaut kāda sakritība. Zinu ļoti daudzus suņu saimniekus, nu nav viņi līdzīgi!
Ievietotā bilde, protams, runā pati par sevi :lol: bet ir arī cilvēki, kuri ir apbrīnojami līdzīgi kādam pavisam citā pasaules malā dzīvojošam cilvēkam. Manuprāt, tās ir sakritības.
Bez tam, daudzi cilvēki dzīvnieku pielīdzina sev... nu piemēram, meitenei ir rozā mati- pūdelim tiek nokrāsota spalviņa rozā... vai arī, saimniece aiziet uz salonu, lai viņai ieveido ilgviļņus, tāpēc, ka sunim spalva viļņaina... utt.
Ievietotā bilde, protams, runā pati par sevi :lol: bet ir arī cilvēki, kuri ir apbrīnojami līdzīgi kādam pavisam citā pasaules malā dzīvojošam cilvēkam. Manuprāt, tās ir sakritības.
Bez tam, daudzi cilvēki dzīvnieku pielīdzina sev... nu piemēram, meitenei ir rozā mati- pūdelim tiek nokrāsota spalviņa rozā... vai arī, saimniece aiziet uz salonu, lai viņai ieveido ilgviļņus, tāpēc, ka sunim spalva viļņaina... utt.
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Un par to raksturu runājot- liela daļa topošo saimnieku pirms ielaist mājās suņuku painteresējas par viņa raksturu. Aktīvs cilvēks visdrīzāk nevēlēsies slinku suni... un tāds, kurš pieradis lielāko dienas daļu sēdēt mājās neņems suni, kuram vitāli nepieciešamas izklaides. Protams, nenoliedzu, ka var būt arī izņēmumi. :)
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
a mes arii lidzigi,mes esam blondiinji abi divi:) ne ne,ja kas man ir cilveki teikusi ,ka mes ar fidzuku esam lidzigi:) hm..bet nu Laura ar bechuku,nju riktigi rakstura un arii kaut kas izskata.:)
minka200- Rookie
- Number of posts : 46
minka200 rakstīja:a mes arii lidzigi,mes esam blondiinji abi divi:) ne ne,ja kas man ir cilveki teikusi ,ka mes ar fidzuku esam lidzigi:) hm..bet nu Laura ar bechuku,nju riktigi rakstura un arii kaut kas izskata.:)
he he he ,mums arii kràsa atbilst :D bet par raksturu labàk jau spriest kàdam no malas Neesam abi enjgjelji,bet ar slotàm arii nelidojam
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkite rakstīja:minka200 rakstīja:a mes arii lidzigi,mes esam blondiinji abi divi:) ne ne,ja kas man ir cilveki teikusi ,ka mes ar fidzuku esam lidzigi:) hm..bet nu Laura ar bechuku,nju riktigi rakstura un arii kaut kas izskata.:)
he he he ,mums arii kràsa atbilst :D bet par raksturu labàk jau spriest kàdam no malas Neesam abi enjgjelji,bet ar slotàm arii nelidojam
Silkiit: driizaak jau ka juus uz maninjaam - shodien spaarninji un riit slotas :D :D :D
Bet ja nopietni ,tad es vienmeer esmu teikusi visiem ka saimnieks un suns ir liidziigi peec izskata - katru suni es vienmeer pieliidzinu saimniekam un redzu pilniigi to seju cauri!!!! Visos gadiijumos tas ir 100%
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Bet man abas dazhaadas, tik tas ka mees visas3 tumshaas.....
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Ruby rakstīja:Silkite rakstīja:minka200 rakstīja:a mes arii lidzigi,mes esam blondiinji abi divi:) ne ne,ja kas man ir cilveki teikusi ,ka mes ar fidzuku esam lidzigi:) hm..bet nu Laura ar bechuku,nju riktigi rakstura un arii kaut kas izskata.:)
Silkiit: driizaak jau ka juus uz maninjaam - shodien spaarninji un riit slotas :D :D :D
Bet ja nopietni ,tad es vienmeer esmu teikusi visiem ka saimnieks un suns ir liidziigi peec izskata - katru suni es vienmeer pieliidzinu saimniekam un redzu pilniigi to seju cauri!!!! Visos gadiijumos tas ir 100%
tur tev 100% piekriitu
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Mees abas esam spiitiigas! :lol:
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
sirsninja rakstīja:Mees abas esam spiitiigas! :lol:
He he - mees abas NELABOJAMAS GULJAVAS!!!! mmmmmmmmm mmm
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:sirsninja rakstīja:Mees abas esam spiitiigas! :lol:
He he - mees abas NELABOJAMAS GULJAVAS!!!! mmmmmmmmm mmm
mes ari esam lielas gulavas
minka200 rakstīja:a mes arii lidzigi,mes esam blondiinji abi divi:) ne ne,ja kas man ir cilveki teikusi ,ka mes ar fidzuku esam lidzigi:) hm..bet nu Laura ar bechuku,nju riktigi rakstura un arii kaut kas izskata.:)
he hee.. mes abas tik lidziigas? :)
Laurinja- Prospect
- Number of posts : 60
Similar topics
» Suns un lidmashiina
» Soma sunim
» sunim balta kaka...
» Pērku lietusmēteli sunim!
» Vai kāda zin cik Riigaa maksaa uztaisiit sunim rengenu???
» Soma sunim
» sunim balta kaka...
» Pērku lietusmēteli sunim!
» Vai kāda zin cik Riigaa maksaa uztaisiit sunim rengenu???
Lapa 1 no 1