Chihuahua & Russian Toy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

suns līdzīgs saimniekam vai arī saimnieks līdzīs sunim!?

+6
minka200
kristucis1
Mazais
Lindita
Māriņa
Eliina
10 posters

Go down

suns līdzīgs saimniekam vai arī saimnieks līdzīs sunim!? Empty suns līdzīgs saimniekam vai arī saimnieks līdzīs sunim!?

Post  Eliina Sestdiena Februāris 07, 2009 11:45 pm

suns līdzīgs saimniekam vai arī saimnieks līdzīs sunim!? 0410a17aa6ce

ka jums liekas? jus saskatat lidzibu sev ar savam suniti?

mums piemeram abam ar Saneli ir garas tievas kajas :lol2:
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Number of posts : 3874
Dzīvesvieta : Rīga

http://shanelamor.jimdo.com/

Atpakaļ uz augšu Go down

suns līdzīgs saimniekam vai arī saimnieks līdzīs sunim!? Empty Re: suns līdzīgs saimniekam vai arī saimnieks līdzīs sunim!?

Post  Māriņa Sestdiena Februāris 07, 2009 11:49 pm

Nezinu gan kurai no savaam es esmu liidziigaaka???? :lol: 🤣 🤣 🤣
Māriņa
Māriņa
Estimable
Estimable

Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

suns līdzīgs saimniekam vai arī saimnieks līdzīs sunim!? Empty Re: suns līdzīgs saimniekam vai arī saimnieks līdzīs sunim!?

Post  Lindita Sestdiena Februāris 07, 2009 11:56 pm

Mums viena tante uz ielas teica, ka esam ar Snifu līdzīgi - balti balti :D
Lindita
Lindita
Profesional
Profesional

Number of posts : 418

http://lv.uniteddogs.com/dog/Snifs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Mazais Sestdiena Februāris 07, 2009 11:57 pm

[quote="Eliina"]

Mēs esam līdzīgi tikai raksturā.
Es dēļ saviem čirkainajiem matiem vairāk būtu līdzīga kādam kokerim vai drīzāk pūdelim. :lol:
Mazais
Mazais
Profesional
Profesional

Number of posts : 419
Dzīvesvieta : Rīga, centrs

http://elfshantares.googlepages.com/elfshantares

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Sestdiena Februāris 07, 2009 11:59 pm

[quote="Mazais"]
Eliina rakstīja:

Mēs esam līdzīgi tikai raksturā.
Es dēļ saviem čirkainajiem matiem vairāk būtu līdzīga kādam kokerim vai drīzāk pūdelim. :lol:

ar savejo arii saskatu liidzibu raksturinaa, abas nedaudz Twisted Evil
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Svētdena Februāris 08, 2009 12:58 am

nu nez... man jau liekas, ka tā līdzība ir kaut kāda sakritība. Zinu ļoti daudzus suņu saimniekus, nu nav viņi līdzīgi!

Ievietotā bilde, protams, runā pati par sevi :lol: bet ir arī cilvēki, kuri ir apbrīnojami līdzīgi kādam pavisam citā pasaules malā dzīvojošam cilvēkam. Manuprāt, tās ir sakritības.

Bez tam, daudzi cilvēki dzīvnieku pielīdzina sev... nu piemēram, meitenei ir rozā mati- pūdelim tiek nokrāsota spalviņa rozā... vai arī, saimniece aiziet uz salonu, lai viņai ieveido ilgviļņus, tāpēc, ka sunim spalva viļņaina... utt.
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Number of posts : 411

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Svētdena Februāris 08, 2009 1:02 am

Un par to raksturu runājot- liela daļa topošo saimnieku pirms ielaist mājās suņuku painteresējas par viņa raksturu. Aktīvs cilvēks visdrīzāk nevēlēsies slinku suni... un tāds, kurš pieradis lielāko dienas daļu sēdēt mājās neņems suni, kuram vitāli nepieciešamas izklaides. Protams, nenoliedzu, ka var būt arī izņēmumi. :)
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Number of posts : 411

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  minka200 Svētdena Februāris 08, 2009 3:31 am

a mes arii lidzigi,mes esam blondiinji abi divi:) ne ne,ja kas man ir cilveki teikusi ,ka mes ar fidzuku esam lidzigi:) hm..bet nu Laura ar bechuku,nju riktigi rakstura un arii kaut kas izskata.:)
minka200
minka200
Rookie
Rookie

Number of posts : 46

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Silkite Svētdena Februāris 08, 2009 10:28 am

minka200 rakstīja:a mes arii lidzigi,mes esam blondiinji abi divi:) ne ne,ja kas man ir cilveki teikusi ,ka mes ar fidzuku esam lidzigi:) hm..bet nu Laura ar bechuku,nju riktigi rakstura un arii kaut kas izskata.:)

he he he ,mums arii kràsa atbilst :D bet par raksturu labàk jau spriest kàdam no malas Twisted Evil Neesam abi enjgjelji,bet ar slotàm arii nelidojam lol!
Silkite
Silkite
Estimable
Estimable

Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Svētdena Februāris 08, 2009 4:50 pm

Silkite rakstīja:
minka200 rakstīja:a mes arii lidzigi,mes esam blondiinji abi divi:) ne ne,ja kas man ir cilveki teikusi ,ka mes ar fidzuku esam lidzigi:) hm..bet nu Laura ar bechuku,nju riktigi rakstura un arii kaut kas izskata.:)

he he he ,mums arii kràsa atbilst :D bet par raksturu labàk jau spriest kàdam no malas Twisted Evil Neesam abi enjgjelji,bet ar slotàm arii nelidojam lol!

Silkiit: driizaak jau ka juus uz maninjaam - shodien spaarninji un riit slotas :D :D :D
Bet ja nopietni ,tad es vienmeer esmu teikusi visiem ka saimnieks un suns ir liidziigi peec izskata - katru suni es vienmeer pieliidzinu saimniekam un redzu pilniigi to seju cauri!!!! Visos gadiijumos tas ir 100%
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Māriņa Svētdena Februāris 08, 2009 6:38 pm

Bet man abas dazhaadas, tik tas ka mees visas3 tumshaas..... Twisted Evil
Māriņa
Māriņa
Estimable
Estimable

Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Silkite Svētdena Februāris 08, 2009 6:42 pm

Ruby rakstīja:
Silkite rakstīja:

Silkiit: driizaak jau ka juus uz maninjaam - shodien spaarninji un riit slotas :D :D :D
Bet ja nopietni ,tad es vienmeer esmu teikusi visiem ka saimnieks un suns ir liidziigi peec izskata - katru suni es vienmeer pieliidzinu saimniekam un redzu pilniigi to seju cauri!!!! Visos gadiijumos tas ir 100%

tur tev 100% piekriitu cheers
Silkite
Silkite
Estimable
Estimable

Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  sirsninja Otrdiena Februāris 10, 2009 9:28 am

Mees abas esam spiitiigas! :lol:
sirsninja
sirsninja
Profesional
Profesional

Number of posts : 281

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Otrdiena Februāris 10, 2009 5:36 pm

sirsninja rakstīja:Mees abas esam spiitiigas! :lol:

He he - mees abas NELABOJAMAS GULJAVAS!!!! mmmmmmmmm Sleep mmm Sleep Sleep
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Otrdiena Februāris 10, 2009 6:27 pm

Ruby rakstīja:
sirsninja rakstīja:Mees abas esam spiitiigas! :lol:

He he - mees abas NELABOJAMAS GULJAVAS!!!! mmmmmmmmm Sleep mmm Sleep Sleep

mes ari esam lielas gulavas Sleep
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Laurinja Otrdiena Februāris 10, 2009 11:02 pm

he hee.. mes abas tik lidziigas? :)
Laurinja
Laurinja
Prospect
Prospect

Number of posts : 60

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Atpakaļ uz augšu

- Similar topics