sunim balta kaka...
+4
Ruby
Dream
Eliina
Silkite
8 posters
Lapa 1 no 3
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3
sunim balta kaka...
es ievéroju kad dodu mùsu razhoto kefiiru nedaudz,shim paràdàs drausmiigi gaisha(pat balta) kaka tas no kefiira vai kà? varbùt nedot vairs???jo no dabiskà jogurta shàdi iznàkumi nav redzéti.kaka ir smuki kompakta,nav shkjidra
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Re: sunim balta kaka...
man nesen Sahelei ari bija ballts kakucis,bet viena spirina tikai balta, parejas bija tumsi krasotas. neatceros ka butu devusi kaut ko savadaku ka parasti...
nedomaaju ka kefiirinjsh vareetu buut pie vainas! nu un kas ka kakucis gaishaaks! vieglaaka bariiba - vieglaakaas kraasaas iekraasojas galarezultaats!
vakar savaas maajaas arii lasiiju baltus nu ne baltus bet gaishus gaishus kakuchus - iedevu savai saimei kaarumu - putraimi biezputrinju ar nedaudz kreejuminju un burkaanu salaatiem noeeesties un ... nu jaa tad nu melno kluciishu vietaa bij balti
nu jà,vinji ir tàdi beishiigi nu skaidrs,tad kefiiru atstàjam uzturà(desa bùs prieciigs).
Silkite- Estimable
aha Desa preicaasies
Tagad par citu kraasu
Vai kaads ir cienaajis savu miiluli ar sarkanajaam bieteem?
Tagad par citu kraasu
Vai kaads ir cienaajis savu miiluli ar sarkanajaam bieteem?
né,bet tu dod vàriitas vai svaigas? bùs sarkana kaka?
Silkite- Estimable
Jaa mums arii ir gadiijies ka gaisha, bet vispaar sameeraa reti, kaut dodu gan kefiiru gan jogurtu! Bietes gan neesam meegjinaajushi...
Pepijai diezmzheel vairs jogurtu nevar dot, es nezinu kapeec bet vinja to jogurtu peec laicinja atvemj :( saakumaa taa dariija ar sunju jogurtu, vairs nedevu, bet tagad jau no parastaa naturaalaa arii taa ir. Interesanti buutu uzzinaat kapeec taa??
Vienreiz Pepija man saeedaas teejas riisu seeni (paaris gabalinjus paspeeja noriit) un tad kakuchi bija visvisaadi naakoshaa dienaa! Fui negribu atcereeties, tas bija shausmiigi!!!
Pepijai diezmzheel vairs jogurtu nevar dot, es nezinu kapeec bet vinja to jogurtu peec laicinja atvemj :( saakumaa taa dariija ar sunju jogurtu, vairs nedevu, bet tagad jau no parastaa naturaalaa arii taa ir. Interesanti buutu uzzinaat kapeec taa??
Vienreiz Pepija man saeedaas teejas riisu seeni (paaris gabalinjus paspeeja noriit) un tad kakuchi bija visvisaadi naakoshaa dienaa! Fui negribu atcereeties, tas bija shausmiigi!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
es Desam esmu tikai piedziivojusi zalju kaku,bet gaishu nekad nav nàcies sastapt,tàpéc biju apjukumà. zaljà kaka bija no kàruma(zaljà kràsà) kas paliidzéja tiiriit zobus.viirs gandriiz sirdstrieku kjéra,jo atnàkot màjàs pavéstiija ka suns sàcis kakàt zaljà kràsà ,laikam slims ..... bet tad atceréjos ko shis éda iepriekshéjà vakarà un viirs tika nomierinàts. vai vél kàdam ir idejas kà var iekràsot kakas?!!!(joks)....tas tà lai kàdu varétu pàrbiedét
Silkite- Estimable
Ruby rakstīja: ............. un tad kakuchi bija visvisaadi naakoshaa dienaa! Fui negribu atcereeties, tas bija shausmiigi!!!
varu iedomaaties!!!
ak labaa teema panesusies pirms guleet ieshanas
veel kaadu no sirdstrieku staastinjiem pastaastiishu kaads mums bij piedziivojums ar KRAASAAmSilkite rakstīja:né,bet tu dod vàriitas vai svaigas? bùs sarkana kaka?
salasiijos kaut kur par bieteem, cik vinjas labas utt. savaariiju un iedevu savai meitenei ... vinja gardu muti noeeda un nu neko! dzivojam laimiigas taalaak! Tad peec kaadas stundas eju un skatos ASINS PELJKJE domaaju aarpraac kam kas noticies! mekleju - neko neatrodu! Saku izsekot sunjus... nu jaa, meitene smuki aiziet uz pamperiiti un .... asinis tek Es biju shokaa ... domaaju viss... alergjija un sekas no taas bieshu eeshanas KAADAS!!! njeemu telefonu zvaniiju vetam ko lai dara... shis nomierinaaja ka viss OK, shaadas alergjiskas reakcijas nenotiek no bieteem ... tas iekraaso ne tikai kakuci, bet arii churas
aarpraats Dream es noteikti trieku kjertu! :DDDDDDD Butu jau aizvedusi sunci pie veta
Mums ar ir bijusi sarkana čuriņa no bietēm un zaļā kaka bija pavisam nesen, jo arī ēda to zaļo zobu kaulu
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Aha es arii tais sekunzhu simtdaljaas caur galvu izlaidu miljoniem domas i par nieru probleemaam i par vell visu ko Diivaini kaut kaa neiedomaajos par bieteem kaa kraasvieluLily rakstīja:aarpraats Dream es noteikti trieku kjertu! :DDDDDDD Butu jau aizvedusi sunci pie veta
Maariņ, bet paskats un pirmais iespaids labs, neMāriņa rakstīja:Mums ar ir bijusi sarkana čuriņa no bietēm un zaļā kaka bija pavisam nesen, jo arī ēda to zaļo zobu kaulu
nu tas jau tapat ka cilveekiem, mes ar omu ar vienu vakaru aprunajam kadaas kraasaas tik nemeedz buut sunchu kakas vienu dienu Sherijai bija zalja kaka arii no gardumiem vot omai uztraukums bija jo vinja tak nezin kadus un ko es tur dodu tiem sunjiem, tad es pastastiju, ka mums gardumi zalji
Bij gan kā bij kad uz paklājiņa bija sarkana čura, bet tad mans attapīgais vīrs man atgādināja, ka suņiem tak bietes devu :)))
Māriņa- Estimable
ak laimiigaa ... man tai briidii mans atapiigais viirinjsh nebij tuvumaa bij smagi jaapaardziivo vienai Bet kaa vinjsh smeejaas par maniMāriņa rakstīja:Bij gan kā bij kad uz paklājiņa bija sarkana čura, bet tad mans attapīgais vīrs man atgādināja, ka suņiem tak bietes devu :)))
Tāpat kā par ceptām olām???? Vai izgāja gludi viss.......man vēl vainas apziņa
Māriņa- Estimable
Māriņa rakstīja:Tāpat kā par ceptām olām???? Vai izgāja gludi viss.......man vēl vainas apziņa
ui jaaa ... neiebraucu uzreiz par taam olaam, bet nu jaaa ... VISS IZGAAJA PERFEKTI!!! viss tika nomaskeets, izveedinaats un ... par smaku pateikts- neko nezinu, tas laikam no ieprieksheejaas reizes palicies Un jautaajumu - KAAPEEC TIK AUKSTS te ... tapa atbildeets ... nezinu ... varbuut radiatori nestraadaa
nu jums meitenes teema panesaas mums gan nav bijusi zali kakuchi, var buttagad bus,jo ciitigi nemas ap tubekongoo
a Dream pastasti kas tur tik labs tam bietme ka izdomaji iedot?tagad vismaz ja doshu nebus bail ieraugot rezultaatu, zinasu jau ko sagaidiit.
a Dream pastasti kas tur tik labs tam bietme ka izdomaji iedot?tagad vismaz ja doshu nebus bail ieraugot rezultaatu, zinasu jau ko sagaidiit.
Eliina, liidz zaljai kraasai arii mees neesam tikushiEliina rakstīja:nu jums meitenes teema panesaas mums gan nav bijusi zali kakuchi, var buttagad bus,jo ciitigi nemas ap tubekongoo
Bet sarkanaas bietiites jau ir ljoti labas - nezinu kaa sunjiem, bet cilveekiem iesaka eest ja ir aptaukoshanaas gadiijumi, mazasiniiba, saauksteeshanaas, sirds nespeeja ... aknu, utt. slimiibu aarsteeshanai!!!! Taas satur dazhaadas organiskaas skaabes, mineraalvielas
– K, Na, Ca, Mg, fosforu, mangaanu, jodu, dzelzi;
vitamiinus – B grupas, C, P, PP; shkjiedrvielas, pektiinvielas utt... Nu veertiigas it kaa!!!
Dream,bet tà arii nepateici!!!!vàriites bietes dot vai svaigas????
Silkite- Estimable
Dream: Super, ka viss labi nokārtojās:) Vismaz nedabūji pērienu
Māriņa- Estimable
Silkite rakstīja:Dream,bet tà arii nepateici!!!!vàriites bietes dot vai svaigas????
mums iecieniitas ir novaariitas bietes, bet burkaani - tikai svaigaa veidaa - kaudzeem :)
Māriņa rakstīja:Dream: Super, ka viss labi nokārtojās:) Vismaz nedabūji pērienu
ak jaa... es biju nepajokam paarbijusies no shitaa ...
Paldies, bùs jàizmégjina!!! un tad jau arii jàgatavojàs redzét ko sarkanu,ja labi sapratu ?!!!!! burkàni gan mums iet abos veidos iekshà.
Silkite- Estimable
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Soma sunim
» Pērku lietusmēteli sunim!
» suns līdzīgs saimniekam vai arī saimnieks līdzīs sunim!?
» Vai kāda zin cik Riigaa maksaa uztaisiit sunim rengenu???
» Pērku lietusmēteli sunim!
» suns līdzīgs saimniekam vai arī saimnieks līdzīs sunim!?
» Vai kāda zin cik Riigaa maksaa uztaisiit sunim rengenu???
Lapa 1 no 3