Pērku lietusmēteli sunim!
+3
Eliina
Ruby
Sanita
7 posters
Lapa 1 no 1
Pērku lietusmēteli sunim!
Sveikas! Varbūt kādai ir nevajadzīgs vai par mazu/lielu lietusmētelis suņu meitenei? Izmērs garumā 29/30 cm.
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Re: Pērku lietusmēteli sunim!
Sanit - cik jums platumaa ir? Man ir divi lietusmeetelji, galiigi nevalkaajam :( viens pat ar birkaam veel staav!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:Sanit - cik jums platumaa ir? Man ir divi lietusmeetelji, galiigi nevalkaajam :( viens pat ar birkaam veel staav!
Platums apm. 33 cm.
Sanita- Hero
Zheel bet man nav taads garums :( platumaa tad varbuut veel buutu ok, vinji padodaas, bet garums ir ap 25 cm, Monai buus liidz nabai LOL toji jau laikam garaaki daudz muguraa nekaa chihi!
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Zheel bet man nav taads garums :( platumaa tad varbuut veel buutu ok, vinji padodaas, bet garums ir ap 25 cm, Monai buus liidz nabai LOL toji jau laikam garaaki daudz muguraa nekaa chihi!
No dogdug.com parasti sūtu apģērbu, kas ir garumā 25 cm - nekad nav vēl pievīlusi tā izvēle. Mosh es nepareizi mēru, ja 25 cm garums der!? Tev tiem l-mētelīšiem ir precīzi 25 cm?
Sanita- Hero
Sanit - piedod ka es aatraak tev neatbildeeju :(
Es mazliet papeetiiju tos izmeerus un sanaak taa ka tas viens sarkanais ,kas ir garaaks par to rozaa, vinjam mugurinja ir 23 cm (S izmeers) http://www.bowhouse.com.au/p/375615/puppia-base-jumper-dogs-rain-coat.html
Roksis man taads garaaks padevies un vinjai tas lietusmeeteliitis izkstaas toch kaa liidz nabai
Es mazliet papeetiiju tos izmeerus un sanaak taa ka tas viens sarkanais ,kas ir garaaks par to rozaa, vinjam mugurinja ir 23 cm (S izmeers) http://www.bowhouse.com.au/p/375615/puppia-base-jumper-dogs-rain-coat.html
Roksis man taads garaaks padevies un vinjai tas lietusmeeteliitis izkstaas toch kaa liidz nabai
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Sanit - piedod ka es aatraak tev neatbildeeju :(
Nekas, es pasūtīju citur! :)
Sanita- Hero
Tajā Ruby dotajā mājas lapā tam lietus mētelītim, piemēram, manam makam ir mežonīga cena. Tad jau lētāk sanāk uz Zoo centru aiziet un nopirkt Theo lietus mētelīti. Mums ir šitāds melns - http://www.theo.is/?prodid=8
Buciit, tas ir austràlijas dolàros (AUD) sànàk ap 27 Ls , un tavs Theo sanàk 25.3 Ls nekàda lielà atskjiriiba jau nav
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Nee es vinju no taa linka nepirku, es pirku tepat, to linku ieliku vienkaarshi lai var skaidri redzeet izmeeru un bildi :) Es jau vinju taapat nepaardotu, vienkaarshi simboliski atdotu :) par paaris grauzhamajiem smirdiigajiem penjiem piemeeram
Mees dreebiites vairs vispaar nevalkaajam, tik staav skapii, bet sanjemties un visas safocheet un paardot (simboliski) man kaut kaa zheel taa mums kaa kolekcija staav skapiitii LOL Varbuut leenaam leenaam pa vienai kaut ko saakshu biidiit... Vasaraa uz Latviju kaut ko varu panjemt liidz
Mees dreebiites vairs vispaar nevalkaajam, tik staav skapii, bet sanjemties un visas safocheet un paardot (simboliski) man kaut kaa zheel taa mums kaa kolekcija staav skapiitii LOL Varbuut leenaam leenaam pa vienai kaut ko saakshu biidiit... Vasaraa uz Latviju kaut ko varu panjemt liidz
Ruby- Estimable
Ruby, cik penjus tu gribi par savu rozà skapi??? (joks).
Silkite- Estimable
MES ARI PIESAKAMIES Ruby, jo kadai no Shanel Amor damaam kura paliks pie manis vajadzes kadu drebiiti
Izskatās ka būs jātaisa gada tirgus / krāmu tirgus
Starpcitu, es arī varu piedāvāt Juicy suņu somu, bet ļoti mazam sunītim... Baltu ar bronzas krāsas maliņām...
Starpcitu, es arī varu piedāvāt Juicy suņu somu, bet ļoti mazam sunītim... Baltu ar bronzas krāsas maliņām...
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
Dzīvesvieta : Rīga
Silkiit - tad vajadzees vienu taadu labi lielu un ljoti garu hahaha!!!
Ok sarunaats meitenes :) Kaadu dienu tad izshkjiroshu :) veel liidz LV briivdienaam ilgi...
Ok sarunaats meitenes :) Kaadu dienu tad izshkjiroshu :) veel liidz LV briivdienaam ilgi...
Ruby- Estimable
Silkiit - tad vajadzees vienu taadu labi lielu un ljoti garu hahaha!!!
ir jau atrasts kà lai piegàdà???? pasts nenjems cauri
ir jau atrasts kà lai piegàdà???? pasts nenjems cauri
Silkite- Estimable
Silkiit - kapeec nenjems pretii? It kaa jau teoreetiski nevar suutiit galjas izstraadaajumus, bet daudzi tak suuta smirduljus no online veikaliem!?!
Ruby- Estimable
Ruby,tas bija vairàk domàts par skaudiibu.... vecà pastniece noskaudiis lielo p..i un nesùtiis
Silkite- Estimable
to tikai tu vari izdomatSilkite rakstīja:vecà pastniece noskaudiis lielo p..i un nesùtiis
hahaha nabaga pastniece
Ruby- Estimable
Similar topics
» Soma sunim
» sunim balta kaka...
» suns līdzīgs saimniekam vai arī saimnieks līdzīs sunim!?
» Vai kāda zin cik Riigaa maksaa uztaisiit sunim rengenu???
» sunim balta kaka...
» suns līdzīgs saimniekam vai arī saimnieks līdzīs sunim!?
» Vai kāda zin cik Riigaa maksaa uztaisiit sunim rengenu???
Lapa 1 no 1