Kā atpazīt MR?
+11
Lily
Lindita
sirsninja
Leila
endoy
Māriņa
kristucis1
Eliina
Ruby
Ronija
_Agnese_
15 posters
Lapa 2 no 6
Lapa 2 no 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kā atpazīt MR?
Eliin:kas tad nu?? Shaneliitei "pasteetmaiziites" saakushas iet labumaa :;D: ?? Vai varbuut kuceenbariiba?
(nekaa personiiga-ok?? tikai joks)
(
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
nezinu, nezinu tiesam, bet laikam tapec ka mekleesanas. vai ari vnk nebiju ilgi sveerusi, bet sver pie 3kg tagad iepreiks svera 2kg, bet tas bija pasen.
Visaas bildiitees kuraas esmu redzeejusi Shaneliiti - nu personiigi man vinja izskataas ljoti slaida meitene :)
Kad juus peedeejo reiziiti sveeraaties,kad bij veel tie 2 kg??
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:
oj tiesam neatceros kaut kad pirms vai pec jauna gada laikam, tagad kaut ka pedejas 2 nedelas ieveroju ka smagaka palikusi. Ronija jau te mineja ka ta var but pirms meklesanas
Oho sanaak ka it kaa nepilna pusgada laikaa +1kg? Hmmm it kaa jau nevajadzeetu taa buut,nu labi mekleeshanaas,bet taas laikaa nu max 200-300 gr var pieaugt klaat..........
Iedomaajies piemeeram taa: meitene X sver 50 kg un izdalot vinjas svaru uz puseem tas ir 25 kg.
Shanele sveer 2 kg un izdalot vinjas svaru uz puseem tas ir 1 kg.
Rezultaataa Shanelei pienjemoties par 1 kg (no 2kg uz 3 kg) ir tas pats kaa meitenei X pienjemties par 25 kg (no 50 kg uz 75 kg)! Tas ir diezgan daudz un tik iisaa laikaa - 6 meeneshi!?!
Nu ja nu vieniigi vinja bijusi stipri zem svara - bet taa tachu neizskatiijaas un ediens tak vinjai ir pieejams visu laiku,vai ne?
Peedeejaa laikaa vairaak ir sakuusi eest??
mmmm varbuut svarinji nepareizi :?: nu man taa ir gadiijies - sashokejos par Pepijas svaru - bet izraadiijaaas ka svari galiigi greizie
Iedomaajies piemeeram taa: meitene X sver 50 kg un izdalot vinjas svaru uz puseem tas ir 25 kg.
Shanele sveer 2 kg un izdalot vinjas svaru uz puseem tas ir 1 kg.
Rezultaataa Shanelei pienjemoties par 1 kg (no 2kg uz 3 kg) ir tas pats kaa meitenei X pienjemties par 25 kg (no 50 kg uz 75 kg)! Tas ir diezgan daudz un tik iisaa laikaa - 6 meeneshi!?!
Nu ja nu vieniigi vinja bijusi stipri zem svara - bet taa tachu neizskatiijaas un ediens tak vinjai ir pieejams visu laiku,vai ne?
Peedeejaa laikaa vairaak ir sakuusi eest??
mmmm varbuut svarinji nepareizi :?: nu man taa ir gadiijies - sashokejos par Pepijas svaru - bet izraadiijaaas ka svari galiigi greizie
Ruby- Estimable
sodien nosveeru un ir tomer 2kg, varbut nedaudz vairak, jo man tie svari nav elektroniskie precizi nevar pateikt. laikam tomer buusu nepareizi nosveerusi. :oops:
Ar Bonitas MR pashlaik ciinamies :D
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
Sirsninj, kaapeec ciinaties??
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Eliina rakstīja:sodien nosveeru un ir tomer 2kg, varbut nedaudz vairak, jo man tie svari nav elektroniskie precizi nevar pateikt. laikam tomer buusu nepareizi nosveerusi. :oops:
:;D: njaa nu gadaas gadaas,mums ar taa gadiijaas ar greizajiem svarinjiem! Labi ka taa,citaadi es jau sabijos
Ruby- Estimable
loti gliita princesiite tev ir! man dziive nav nacies tadas biksinas apcamdiit. kas vinam pa audumu iekspusee? ka ir tas biksiites tachu tiek mazgaatas, ja?
paldies :)
protams, ka biksiņas tiek mazgātas! Kad ejam lielā pastaigā (mums tāda ir katru dienu), biksiņa tiek novilkta un kāds pa šo laiku tās izmazgā. Kad atnākam mājās bikšuki ir jau sausi, var vilkt mugurā.
pats bikšusks ir no dabīga materiāla, bet kleitiņa no cita materiāla. Es nepateikšu tā uz sitiena, esmu nogurusi- rīt sameklēšu iepakojumu un uzrakstīšu
protams, ka biksiņas tiek mazgātas! Kad ejam lielā pastaigā (mums tāda ir katru dienu), biksiņa tiek novilkta un kāds pa šo laiku tās izmazgā. Kad atnākam mājās bikšuki ir jau sausi, var vilkt mugurā.
pats bikšusks ir no dabīga materiāla, bet kleitiņa no cita materiāla. Es nepateikšu tā uz sitiena, esmu nogurusi- rīt sameklēšu iepakojumu un uzrakstīšu
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Jaukas bildiites un mazins miiljpurninsh :love2:
Mums biksiites nevienai meitenei nevalkaajaas nekaadiigi,taa kaa tagad tik taads rotaajums skapii staav :D
Lurdesai nu jau izskataas ka viss galaa,bet maajaas pamatiigs skandaals peedeejaas dienas,jo Lurdesa meegjina "uzkaapt" Pepijai, nu tad te zobi klab un kautinsh ne pa jokam :;D:
Mums biksiites nevienai meitenei nevalkaajaas nekaadiigi,taa kaa tagad tik taads rotaajums skapii staav :D
Lurdesai nu jau izskataas ka viss galaa,bet maajaas pamatiigs skandaals peedeejaas dienas,jo Lurdesa meegjina "uzkaapt" Pepijai, nu tad te zobi klab un kautinsh ne pa jokam :;D:
Ruby- Estimable
Gar maaju (mums ir privaatmaaja)meedz vazaaties neluugti viesi :D Un pastaigaas velkas liidzi daudzi jaunieguutie draugi :DRonija rakstīja:Sirsninj, kaapeec ciinaties??
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
OOOOOOOO, galiigi juus neapskauzhu:(
Ronija- Moderator
mums majas ir radusies neliela problema rit jau 16 reizu dienu un man suns kadas 6 dienas jau bez apstaajas laiza man rokas no riita cel augsa un pikst lai pakasu vinai dupsi ari uzdarbojas uz manis :icon70: it ka vina butu sunu puika. vienaa vardaa sakot ir pielipusi kaa UTS. meitenes es dirzz nosimrosu, mani nervi to vairs nevar iztureet, tas meleites saudiisanos aaaaaaaaaaaaa.... :icon70: man kut un ir liidz kaklam. ko darit? :icon103:
Neko nepadariisi:) Gaidi, kad beigsies:) Vinjai hormonu veetras :D
Ronija- Moderator
ja jus zinatu cik kaitinosi tas ir :Icon64: man vairak nav speka pat izvairiities no vinas.
Ujjjj, kaa es tevi saprotu :D
Ronija- Moderator
Manai bez visiem hormoniem šitas bija virsū uznācis :o Līda virsū uz rokas un kājas un darīja TO.Bet es vinju atmācīju grūdu nost un teicu nedrīkst.Tagad ir sapratusi,ka nedrīkst un nedara vairs to.Tikai skatos ik pa reizei cenšas uzkāpt virsū kaķim,bet kad ierauga mani tā uzreiz lec nost no vinja. :)
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Dzīvesvieta : Rīga
Es , kad Vikiju jau galiigi nevareeju paciest - devu vinjai speelju suni - tas vinjai mekleeshanaas laikaa miiljaakais kavalieris, vinja vinju i lamaa, i papumdee, i aiz ausiim papurina - taa teikt, ja kozh - tad miil :D Bet vispaar mekleeshanaas laikaa Vikija ir nenormaali seksuaali aktiiva:)
Ronija- Moderator
Shanelei ari metajas pa zemi mantas, bet vina uz vina neskatas, jo ir nomediijusi manas rokas. man tieshma sodien vienu briidi jau raudiens naca luudzos vinai lai nomierinas, grudu proms, izmetu aiz druviim, slepos zem segas, bet vina tik un ta beigas atsak iesakto! tagad laikam noguusi nedaudz nolema pagulet, bet kad es iesu gulet viss saksies nojauna
nu veel jau tik nedaudz atlicis:) un tad atkal pus gads briivs
Ronija- Moderator
Lapa 2 no 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Lapa 2 no 6