Kā atpazīt MR?
+11
Lily
Lindita
sirsninja
Leila
endoy
Māriņa
kristucis1
Eliina
Ruby
Ronija
_Agnese_
15 posters
Lapa 3 no 6
Lapa 3 no 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kā atpazīt MR?
Nu jaa muusu maajaa meitenes shad tad dzied taaaaadas serenaades plauktos seedoshajiem laachiem. Es neko - lai tik dzied. Nu bishku jau kriit uz nerviem bet paaris dienu un paariet.
Man liekas galvenais tev jaabuut savaa tonii, ar kaadu tu vinju apsauc, ljoti stingai,bet ne taa ka skalji bljauj. Un ignoree vinju cik vien vari. Neskaties aciis vinjai,kad vinja tev uzmaacaas un kad vinju atgruud,apsauc. Es vienmeer taa esmu dariijusi ar saveejaam un zini - nemaz nemeegjina mani vairs apcelt! Bet paareejos - jaa es neesmu klaat,tad ir meegjinaajushas!
Man liekas galvenais tev jaabuut savaa tonii, ar kaadu tu vinju apsauc, ljoti stingai,bet ne taa ka skalji bljauj. Un ignoree vinju cik vien vari. Neskaties aciis vinjai,kad vinja tev uzmaacaas un kad vinju atgruud,apsauc. Es vienmeer taa esmu dariijusi ar saveejaam un zini - nemaz nemeegjina mani vairs apcelt! Bet paareejos - jaa es neesmu klaat,tad ir meegjinaajushas!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
pagajuso gad kad bija meklesanas vina ari zinaja ka mani aiztikt nevar,bet citus kamer es neredzu gan drikt, bet tagad ir kaut kads arprats :x tev laciisiem dzied serenades, bet Shanele man dzied ja esmu zem segas noslepusies vai ari ja rokas gaisa pacelu
Pareizi Ruby teica- tev skaidri jāliek viņai noprast, ka viņa nav galvenā, viņa nevar tevi "apcelt"!
Bet mums tagad arī dikti interesanti iet- pēdiņās! Kņopītei tagad meklēšanās, viņa ir jūtīga, pieglaudīga (bet nemēģina parādīt uz manīm, ka viņa ir galvenā)... tas būtu tā kā normāli, BET Pece ļooooti dīvaini uz Kņopītes meklēšanos raugās! Pece ir ļoti agresīva un nelaipna, pāris reizes šajā laikā esmu viņas atrāvusi vienu no ortas, jo sākas kautiņš ne pa jokam. Man ir ļoti spēcīgi saskrāpēta roka, kad Peci rāvu nost no Kņopes, tad vēl no cita kautiņa Kņopei ir plikums uz galvas izkosts... Ja sākas, tad tracis iet pa riktīgo. :icon70:
Bet mums tagad arī dikti interesanti iet- pēdiņās! Kņopītei tagad meklēšanās, viņa ir jūtīga, pieglaudīga (bet nemēģina parādīt uz manīm, ka viņa ir galvenā)... tas būtu tā kā normāli, BET Pece ļooooti dīvaini uz Kņopītes meklēšanos raugās! Pece ir ļoti agresīva un nelaipna, pāris reizes šajā laikā esmu viņas atrāvusi vienu no ortas, jo sākas kautiņš ne pa jokam. Man ir ļoti spēcīgi saskrāpēta roka, kad Peci rāvu nost no Kņopes, tad vēl no cita kautiņa Kņopei ir plikums uz galvas izkosts... Ja sākas, tad tracis iet pa riktīgo. :icon70:
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
WOW Kristuci - jums gan augstos tonjos tur iet!
Mums arii ir taadas mazinjas sakjershanaas shad tad,es jau domaju ka tas ir traki,bet kad tu saki ka tev rokas saskraapeetas un sunjam "caurums" izgrausts - tad man liekas ka maneejaam taas tik taadas asaaku "vaardu" apmainjas! Vieniigais Pepijai nepatiik daliities ar gultas vietu un nepatiik ja Lurdesa vinju traucee kad gulj - tad kaa Deemons - bet nekozh - skalji briidina!
Mums arii ir taadas mazinjas sakjershanaas shad tad,es jau domaju ka tas ir traki,bet kad tu saki ka tev rokas saskraapeetas un sunjam "caurums" izgrausts - tad man liekas ka maneejaam taas tik taadas asaaku "vaardu" apmainjas! Vieniigais Pepijai nepatiik daliities ar gultas vietu un nepatiik ja Lurdesa vinju traucee kad gulj - tad kaa Deemons - bet nekozh - skalji briidina!
Ruby- Estimable
nu nav jau ta ka vina nezin ka esmu galvenas, bet vnk vinai aiziet ciet :fool: un metas man visruu it ipasi kad spelojs zem tas nu jau 4 reizi piemineetas segas tad no visma pusem virsuu. uz rokam paspeej piekerties kad gruuzu prom, bet kad nokaitina kartigi tad sez, pikst un laiza :icon70:
Ruby rakstīja:WOW Kristuci - jums gan augstos tonjos tur iet!
ooooo, jā, kā es tevi saprotu- ja Pece tiek traucēta, kad guļ (vienalga kur un kad), tad rēciens ne pa jokam- visus zobus var saskatīt!!!
kristucis1- Profesional
Mani savukārt nenormāli tracina, kad šī biksiņas novelk- viņai ir sava štelle, kā novilkt, neraugoties uz lencītēm!! :!: Un tad no rīta pamožos, skatos šī guļ blakus + vēl bez biksiņām :icon103: Tad es miegaina pieceļos un eju meklēt biksiņas, kad atrodu mēģinu tās atkal uzvilkt. Kāpēc mēģinu? Tāpēc, ka vnk uzvilkt nav iespējams :icon51: --> es pieceļu viņu kājās, ņemu biksiņas, spraužu pirmo kāju iekšā un šī ņem un noguļas... es atkal pieceļu viņu augšā, saņemu biksiņas un viņa atkal noguļas, pie tam, atslābinās un kļūst kā ļengana desa man miegs nāk un ceturtajā reizē es viņu vnk paceļu nedaudz augstāk un laižu vaļā, viņa uz reiz iespringst Un tad arī BEIDZOT tās biksiņas tiek uzvilktas!!!!! Dienā tas nav traki, bet, tad kad gribas gulēt un viens mazs radījums mēģina tevi āzēt... tad gan nav līdz jokiem!
kristucis1- Profesional
Kristuc, bet kaa vinja tev churaa?? Es pat nevaru iedomaaties Vikiju staigaajoshu biksitees maajaas, jo vinjai ik pa laikam churaat gribaas:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
kristucis1 rakstīja:
ooooo, jā, kā es tevi saprotu- ja Pece tiek traucēta, kad guļ (vienalga kur un kad), tad rēciens ne pa jokam- visus zobus var saskatīt!!!
Nu skaidrs,tad iespeejams tas nepaaries! Jaa un mana iluuzija par diviem sunjukiem un VIENU sunju gultu..........njaa jau izsapnjoju. Daudz vietas aiznjem divas sunju gultas maajaas.
Ruby- Estimable
Ronija rakstīja:Kristuc, bet kaa vinja tev churaa?? Es pat nevaru iedomaaties Vikiju staigaajoshu biksitees maajaas, jo vinjai ik pa laikam churaat gribaas:)
šitas ir vislabākais kad viņa uzkāpj uz savas wc, tad es skrienu un velku bikšeles nost!! Kad manis nav tuvumā, tad čura ir biksiņas, tad biksiņas ir jāmazgā, tad ir jāiet ārā, lai biksiņas paspētu izžut!!! šitāds te mehānisms mēs viņu par biksiņas čurinātāju esam iesaukuši!!!
kristucis1- Profesional
AAAAAAAAAAAAAAAAAArpraaaaaaaaaaaaaaaaaac, nabaga suniite:)) Tu tak vinjai visu pashcienju sagrausi liekot biksinjaas churaat :icon103:
Ronija- Moderator
neko traku tur neredzu ka sunitim gadas iecurat biksinas. jo ir dzirdets ka cilveki vajadziibas gadijuma sunim pamperus uzvelk, ja suns uz to briidi ir nelaimigs,bet ko vajag to vajag!
Es gan labaak kaadu vecu segu uzklaaju, ko var shmuceet... uz mekleeshanaas laiku.
Ronija- Moderator
Neko es viņai nesagraušu!! Un neesmu sagrāvusi!!
Ko ta man tagad darī, ja es virtuvē taisu tēju, bet šī citur taisa čuriņu- nu nesadzirdu es viņas iekāpšanu tualetē! Tas jau nav nekāds sods- sods ir tad, ja čuriņa ir ārpus tualetes (burkšķēšana no manas puses). Un nestaigā viņa tajās slapjajās biksiņās visu dienu- labi, ja vispār piecas minūtes! Un vispār- viņai jau sen bija laiks pāriet uz režīmu- āras čurināšana!! Pecei neka neienāks prātā doma mājās pačurāt- nu nekad... viņa vienmēr dod ziņu, bet Kņopei tas pūslis acīmredzot nav tik izturīgs!
Un, lai nesāktos runas par reto pastaidzināsanu, atļaušos minēt, ka es suņus vedu bieži ārā- 4 naktī; 10 no rīta; 13tos; 16tos; 19tos; 22os vai 23os..... pastaigas ir vismaz 30 min. garas- dažkārt izpaliek pastaiga 19mitos, jo pastaiga no 16mitiem ieilgst līdz 19iem un vairāk... tā, ka man ir visas tiesības aiziet uztaisīt tēju, jo pastaigas ir pietiekami daudz, lai čurāt un kakāt mājās nevajadzētu!
Ko ta man tagad darī, ja es virtuvē taisu tēju, bet šī citur taisa čuriņu- nu nesadzirdu es viņas iekāpšanu tualetē! Tas jau nav nekāds sods- sods ir tad, ja čuriņa ir ārpus tualetes (burkšķēšana no manas puses). Un nestaigā viņa tajās slapjajās biksiņās visu dienu- labi, ja vispār piecas minūtes! Un vispār- viņai jau sen bija laiks pāriet uz režīmu- āras čurināšana!! Pecei neka neienāks prātā doma mājās pačurāt- nu nekad... viņa vienmēr dod ziņu, bet Kņopei tas pūslis acīmredzot nav tik izturīgs!
Un, lai nesāktos runas par reto pastaidzināsanu, atļaušos minēt, ka es suņus vedu bieži ārā- 4 naktī; 10 no rīta; 13tos; 16tos; 19tos; 22os vai 23os..... pastaigas ir vismaz 30 min. garas- dažkārt izpaliek pastaiga 19mitos, jo pastaiga no 16mitiem ieilgst līdz 19iem un vairāk... tā, ka man ir visas tiesības aiziet uztaisīt tēju, jo pastaigas ir pietiekami daudz, lai čurāt un kakāt mājās nevajadzētu!
kristucis1- Profesional
Pasarg, Dievs, Kristuc, es tev nepaarmetu, ka tu suni neved aaraa, tu mani galiigi paarprati:)
Ronija- Moderator
nav jau runa par ārā iešanu- tas bija līdzeklis, kas parādītu to, ka mājās čurāt viņai tā kā nevajadzētu... tā, ka par kaut kādu pašcieņas graušanu i runas nevar būt. Viņa iečurā biksiņas- es tās novelku.
Biksiņas velku tādēļ, ka ir vietas, kuras vēlos, lai netiktu nosmērētas, bet viņa tur tomēr vēlas atrasties! Un, iespējams, viņa to neuztver kā pašcieņas graušanu, jo es tā nedomāju! Maza ķibelīte- tas arī viss. Ja abus suņus nesterilizētu, tad abām būtu divi komplekti biksiņu- maiņai... bet Kņopei (tā pat kā Pecei) pirmā meklēšanās būs arī pēdējā, tāpēc nejūtu vajadzību sapirkties biksiņas...
ak, jā, mani jau atkal pārprata!! bet man tā bieži gadās!!! Tad mana balss nav īstā tonī, mana sejas izteiksme nav pareiza, manas īsziņas - tagad arī posti šajā forumā--- viss tik bieži tiek pārprasts, ka nu jau sāku pierast!!
Biksiņas velku tādēļ, ka ir vietas, kuras vēlos, lai netiktu nosmērētas, bet viņa tur tomēr vēlas atrasties! Un, iespējams, viņa to neuztver kā pašcieņas graušanu, jo es tā nedomāju! Maza ķibelīte- tas arī viss. Ja abus suņus nesterilizētu, tad abām būtu divi komplekti biksiņu- maiņai... bet Kņopei (tā pat kā Pecei) pirmā meklēšanās būs arī pēdējā, tāpēc nejūtu vajadzību sapirkties biksiņas...
ak, jā, mani jau atkal pārprata!! bet man tā bieži gadās!!! Tad mana balss nav īstā tonī, mana sejas izteiksme nav pareiza, manas īsziņas - tagad arī posti šajā forumā--- viss tik bieži tiek pārprasts, ka nu jau sāku pierast!!
kristucis1- Profesional
Kristuci,tu protams neapvainojies,bet man godiigi sakot pirmajaa briidii arii palikaas jociigi,kad izlasiiju ka suniitei gadaas biksinjaas piechuraat!
Bet lieta jau taada ka es jau nezinu visus siikumus,iemeslus,apstaakljus,ko zin pats saimnieks.
Es personiigi nezinu kaa man buutu ja mums nebuutu pagalms/daarzs kur meiteneem dziivoties kaut visu cauru dienu. Es tik paveru durvis un prom ir! Un nav mums bijushas arii taadas vajadziibas meiteneem valkaat biksiites ilgstoshi,taapeec nezinu arii kaa tas buutu ja vajadzeetu. Droshi vien buutu traki - jo Lurdesa burtiski 5 minuutes spiedza kad dauzoties biksiishu malinja nedaudz iegriezaas ciskaa. Ak shausmas es domaaju ka sunim kaaja ir pagalam,jo taadu skanju nebiju savaa muuzhaa no sunja dzirdeejusi
Mees tak zinam,ka tu ruupeejies par vinju labklaajiibu,bet pirmajaa momentaa man tieshaam bija
Bet lieta jau taada ka es jau nezinu visus siikumus,iemeslus,apstaakljus,ko zin pats saimnieks.
Es personiigi nezinu kaa man buutu ja mums nebuutu pagalms/daarzs kur meiteneem dziivoties kaut visu cauru dienu. Es tik paveru durvis un prom ir! Un nav mums bijushas arii taadas vajadziibas meiteneem valkaat biksiites ilgstoshi,taapeec nezinu arii kaa tas buutu ja vajadzeetu. Droshi vien buutu traki - jo Lurdesa burtiski 5 minuutes spiedza kad dauzoties biksiishu malinja nedaudz iegriezaas ciskaa. Ak shausmas es domaaju ka sunim kaaja ir pagalam,jo taadu skanju nebiju savaa muuzhaa no sunja dzirdeejusi
Mees tak zinam,ka tu ruupeejies par vinju labklaajiibu,bet pirmajaa momentaa man tieshaam bija
Ruby- Estimable
Tu 4os naktī pusstundu ej staigāt ārā ar suņiem?kristucis1 rakstīja:Neko es viņai nesagraušu!! Un neesmu sagrāvusi!!
ka es suņus vedu bieži ārā- 4 naktī; 10 no rīta; 13tos; 16tos; 19tos; 22os vai 23os..... pastaigas ir vismaz 30 min. garas- dažkārt izpaliek pastaiga 19mitos, jo pastaiga no 16mitiem ieilgst līdz 19iem un vairāk...
es ja man nav slinkums pedejo reizi izvedu ap 1, bet 4 tas ir ekstreemi tu lidz 4 neguli vai ari piecelies uz to laiku?
Jā, četros naktī vedu Peci ārā, jo viņa ne par ko nekārtosies mājās. Pēdējā laikā arī Kņopīte grib iet līdzi, agrāk bija pilnīgi kategorisks, nē!! Nekur nenormāli tālu jau neejam, tur pat netālu no mājas- pašai bailīgi! Ja būtu dobermanis- ietu lielās pastaigās arī naktī! Visbiežāk Peci ved ārā mamma, jo viņai tik vai tā šajā laikā jāceļas, lai sataisītos uz darbu... kuram vairāk enerģijas- tas izved!
Modinātājs arī nav jāliek, jo Pece ar kāju klapē tik ilgi, līdz pamostos.
Un, jā, man nav privātmājas, tāpēc dārziņā staigāšana bez bikšelēm atkrīt! Man ļoti patīk kārtība mājās. Skolas laikā, nespēju pamācīties, ja māja nebija uzkopta- putekļi noslaucīti un grīda izmazgāta!
Modinātājs arī nav jāliek, jo Pece ar kāju klapē tik ilgi, līdz pamostos.
Un, jā, man nav privātmājas, tāpēc dārziņā staigāšana bez bikšelēm atkrīt! Man ļoti patīk kārtība mājās. Skolas laikā, nespēju pamācīties, ja māja nebija uzkopta- putekļi noslaucīti un grīda izmazgāta!
kristucis1- Profesional
Tag ir gaishs un var veel nedaudz pastaigaat,bet mees ejam kkur ap pus23 peedeejo reizi, bet nu tikai pachuraat un atpakalj istabaa. Jo pirms tam ap 8/9 ir garaaka pastaiga.
Domaaju,ka sunjuks var nociesties visu nakti, protams, ja tev ir ok un patiik 4 celties, tad var taa radinaat!
Domaaju,ka sunjuks var nociesties visu nakti, protams, ja tev ir ok un patiik 4 celties, tad var taa radinaat!
Jautājums kucīšu saimniecēm,ap cik mēnešiem Jūsu kucītēm sākās pirmās reizes?
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Bez 3 dienaam 10 meeneshi :)
Ronija- Moderator
Dzollijai bija laikam 8 meeneshi :roll:
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672