Kā atpazīt MR?
+11
Lily
Lindita
sirsninja
Leila
endoy
Māriņa
kristucis1
Eliina
Ruby
Ronija
_Agnese_
15 posters
Lapa 4 no 6
Lapa 4 no 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kā atpazīt MR?
Lily meklējās 10, Lora 8 mēnešos :roll:
Pēdējo reizi labojis Lily Ceturtdiena Augusts 27, 2009 6:27 pm; labots 2 reizes
Ir noticis lielai brīnums.
Mana Odrija kļūst pieaugusi :lol:
Mēs ar mammu sēžam un mammai Odrija klēpī.
Es aizeju pasēdēt pie datora un mamma mani pasauc un saka.
"Es tā skatos kapēc Odrija tik bieži to vietiņu mazgā un tad ieskatījos un paskaties"
es paskatījos un manai meitiņai arī ri sākušās meiteņu lietas :)
Gribēju uzzināt vai jūs pērkat savām sunītēm tās speciālās "apakšbikses" vai tās speciālās "suņu paketes".?
(vēl pagaidām mājās nēsmu atradusi nekādus asins pleķīšus, bet nu noteikti, ka tādi būs un negribās jau lai jaunās mēbeles sasmērējas)
Mana Odrija kļūst pieaugusi :lol:
Mēs ar mammu sēžam un mammai Odrija klēpī.
Es aizeju pasēdēt pie datora un mamma mani pasauc un saka.
"Es tā skatos kapēc Odrija tik bieži to vietiņu mazgā un tad ieskatījos un paskaties"
es paskatījos un manai meitiņai arī ri sākušās meiteņu lietas :)
Gribēju uzzināt vai jūs pērkat savām sunītēm tās speciālās "apakšbikses" vai tās speciālās "suņu paketes".?
(vēl pagaidām mājās nēsmu atradusi nekādus asins pleķīšus, bet nu noteikti, ka tādi būs un negribās jau lai jaunās mēbeles sasmērējas)
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
un mēs vēlreiz pasakam PĀLDIES :icon67:
sassaa- Hero
:D :D skaties peec vajadziibas vai vajag taas bikses jums :) gadaas ljoti tiiriigas meitenes un gadaas arii netik tiiriigas :lol:
Maneejaam ir bikses,bet nevalkaajaam!
Maneejaam ir bikses,bet nevalkaajaam!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Lily mums ir tik tīrīga, ka mēs pilnīgi uztraucāmies, ka kautkas nav kārtībā ar MR jo nesākās bet īstenībā jau bija sākušās vienkārši vinja aiz sevis nekad neko neatstāj :lol: ... Atšķirībā no mopša kuram jāstaigā pakaļ ar lupatu
jām pagaidām es nekur nēsmu atradusi nevienu pleķīti.
Pat manā gultā nav (Odrija ar mani zem segas guļ) vislaik kā paskatos uz Odriju šī tikai mazgā "to" vietiņu :)
Pat manā gultā nav (Odrija ar mani zem segas guļ) vislaik kā paskatos uz Odriju šī tikai mazgā "to" vietiņu :)
sassaa- Hero
Mans tāds jautājums vai par MR tuvošanos var liecināt piebrieduši pupiņi?Lorai izskatās,ka drusku tā kā piebrieduši.Un kad ejam ārā tā deguns zemē un vico tik uz priekšu,tā kā kaut ko vislaik meklētu.
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Dzīvesvieta : Rīga
Jā tas varētu būt MR dēļ.
Manai arī tik nesen sākā sun viņai arī pupiņi tādi lielāki.
Un arī "tā" vietiņa pirms MR sākšanās palika 2x lielāka tā kā piepampusi.
Manai arī tik nesen sākā sun viņai arī pupiņi tādi lielāki.
Un arī "tā" vietiņa pirms MR sākšanās palika 2x lielāka tā kā piepampusi.
sassaa- Hero
MAN ŠOKS! Lora, kura tikko vel bija mazs glups zvēriņš kļūst par sievieti! :D Viņai pēc 3 dienām paliek tikai 8 meneši bet jau meklējas!
Baigi agri.
Es neatceros cik tur bija, bet bija rkastīts, ka baigi slikti ja meklējas par agru.
Cerams, ka tur bija agrāk nekā 7/8 mēn :)
Es neatceros cik tur bija, bet bija rkastīts, ka baigi slikti ja meklējas par agru.
sassaa- Hero
Mums ar Dzollijai pirmās MR bija kādos nepilnos 8 mēnešos.
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
mums pirms nedēļas. starp 8/9 :)
sassaa- Hero
sassaa rakstīja:Baigi agri.
Kad kuciitei jau paari 6 meenshi tad tas vairs nav agri!!!!
Ruby- Estimable
es izrēķināju, ka Lily meklējās apmeram 10 mēnešos :roll: baigais šoks bija, ka Loriņa tik agri :roll: Likās, ka tas vecums veel aiz kalniem... :roll:
Lily rakstīja:Likās, ka tas vecums veel aiz kalniem... :roll:
Jā man bija pilnīgi tāpat - es ar mammu vēl runāju, ka Odrijai jau vēl tālu līdz tam un tieši tajā vakarā sāka meklēties. :shock:
sassaa- Hero
Vai varētu būt tā,ka sākas meklēšanās,bet neizdalās asinis?Vai nu arī viņa ir pārāk tīrīga un viss tiek ātri satīrīts.Neesmu pamanījusi ne vienu asins pilīti.
Leila- Profesional
Var, mazajaam shkjirneem meedz but mekleeshanaas bez izdaliijumiem. Vieniigais nodeveels ir cilpa (churinja) kura ir sapampusi.
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Pepiitei bija divas mekleeshanaas pilniigi bez izdaliijumiem! Un plus veel vinja ir super tiiriiga,ka treshaas mekleeshanaas laikaa nemaniiju nevienu traipu!
Veel jau eksistee arii taadaa kaa pirmsmekleeshanaas kas ilgst kaadas divas nedeeljas un varbuut taada kaa jociiga mekleeshanaas, tad ir tad nav, un tad tikai saakaas iistaa mekleeshanaas.
Pameegjini no pasha pasha riita,kad sunjuks tikko pieceelies kaajaas pieliktu baltu salveti un tad redzeesi uzreiz vai ir kaadi plekjiishi vai nee :)
Veel jau eksistee arii taadaa kaa pirmsmekleeshanaas kas ilgst kaadas divas nedeeljas un varbuut taada kaa jociiga mekleeshanaas, tad ir tad nav, un tad tikai saakaas iistaa mekleeshanaas.
Pameegjini no pasha pasha riita,kad sunjuks tikko pieceelies kaajaas pieliktu baltu salveti un tad redzeesi uzreiz vai ir kaadi plekjiishi vai nee :)
Ruby- Estimable
Ir ir mums arī sākusies meklēšanās,Lora kad piecēlas pēc gulēšanas,es appētīju viņas vietiņu un ieraudzīju mazu pilīti.Nu tad man ir nedaudz jautājumu.Cik ilgi iet meklēšanās?Vai varu viņu laist vaļā no siksnas?Kuras dienas ir kritiskās kad man viņa ir īpaši jāuzpasē?Kaut gan nezinu kad viņai īsti sākās,jo tā vietiņa bija piepampusi jau kādu laiku,nu ne tik liela cik tagad ir.Kā var aprēķināt tās dienas?Un pēc cik ilga laika sākas nākamās meklēšanās,vai ir tikai vienreiz gadā?
Leila- Profesional
No siksninjas valjaa neisaku saist, tas ir viens moments un peec 2 meeneshiem tev buus paarsteigums :)
1. Mekleeshanaas ilgst 4 nedeeljas (individuaali, var buut bik vairaak, var buut arii mazaak pa kaadaam dienaam )
2. Augliigaas dienas ir 11.-14. (+/- 2 dienas uz katru pusi)
3. Mekleeshanaas ir 2 reiz gadaa.
Vikijai 2 dienas pirms saakuma, churinja ienjem kraashnjaako izmeeru, peec 2 dienaam saakas teceeshana. Bistamaas dienas var noteikt pakasot dibenu, vinja saaks griezt asti uz saanu (es gan shai metodei pilniibaa neuzticos, jo kollija meitene asti grieza visu gadu :D, bet Vikija asti saak griezt jau otrajaa mekleeshanaas dienaa :D ) Veel par augliigajaam dienaam liecina baalganaakas asinis. Principaa peec tam asinjoshana vairs nav, bet, kaa jau vienmeer - ir iznjeemumi.
Naakamaa mekleeshanaas saaksies 4-6 meeneshi peec shiis.
1. Mekleeshanaas ilgst 4 nedeeljas (individuaali, var buut bik vairaak, var buut arii mazaak pa kaadaam dienaam )
2. Augliigaas dienas ir 11.-14. (+/- 2 dienas uz katru pusi)
3. Mekleeshanaas ir 2 reiz gadaa.
Vikijai 2 dienas pirms saakuma, churinja ienjem kraashnjaako izmeeru, peec 2 dienaam saakas teceeshana. Bistamaas dienas var noteikt pakasot dibenu, vinja saaks griezt asti uz saanu (es gan shai metodei pilniibaa neuzticos, jo kollija meitene asti grieza visu gadu :D, bet Vikija asti saak griezt jau otrajaa mekleeshanaas dienaa :D ) Veel par augliigajaam dienaam liecina baalganaakas asinis. Principaa peec tam asinjoshana vairs nav, bet, kaa jau vienmeer - ir iznjeemumi.
Naakamaa mekleeshanaas saaksies 4-6 meeneshi peec shiis.
Pēdējo reizi labojis Ronija Trešdiena Septembris 02, 2009 4:07 pm; labots 1 reizi
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronij, asti griež kad ir īstais laiks pāroties t.i. auglīgās dienas... Tā vismaz ir bijis ar visiem kurus zinu.. :D šodien Lorai ir 9. diena un sāk jau ar dibenu līst virsū Lilijai un vingrot uz mopsha :D Savukārt Lilijai īstās pārošanās dienas ir 12-14 ;)
Paldies Ronij. :) Nu tagad ir kaut kas tapis skaidrāks.Nu viņai tā čuriņa bija piebriedusi,jau kādu 1,5 nedēļu iepriekšs.Tapēc nevarēju saprast ir vai nav sākusies meklēšanās,vēl viņai pupiņi ir drusku piebrieduši tas ir normāli?Viņa pirms kādas nedēļas savu dibenu vislaik stutēja kaķim virsū,bet kad ejam ārā īpašu uzmanību viņa suņiem nepievēršs,neinteresējas par viņiem,bēg prom un grib tikai spēlēties.Bet ja mēs esam mežā es varu viņu palaist vaļā?Kucītes vispār bēg prom kad ir meklēšanās?
Leila- Profesional
nu tad jau sanāk, ka tad pirms nedēļas bija īstais laiks ja līda virsu kaķim... :roll: Nu nez, es gan nelaistu vaļā jo ir arī tādas kucītes kas skrien prom, mazums vinja izdomas kautkur aizskriet... a sunji saož kuci ļoti, ļoti tālu....
Esmu redzējusi kuces, kas nebēg prom meklēšanās laikā, taču laist vaļā no pavadas neiesaku. Pamanīs beibe pie apvāršņa to īsto, i aizskries dzimtu turpināt, apakaļ neskatoties. Bundža pirmās meklēšanās laikā čaļiem virsū šķaudīja, bet otrajā reizē gan lieliem, gan maziem kobeļiem dibengalu grieza.
irituska- Prospect
- Number of posts : 89
Dzīvesvieta : Ziedoņdārzs
Lapa 4 no 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Lapa 4 no 6