Kopīgas čihu un toju pastaigas
4 posters
Lapa 1 no 1
Re: Kopīgas čihu un toju pastaigas
endoy rakstīja:Davai savācamies un aizbraucam kaut kur pastaigāt bariņā!!!
Taads siikums, jaasagaida siltaaks laiks, jo man Vikija ilgaak par 5 minuuteem zemee nespeej nostaaveet/nostaigaat, tak taas kaajas salst:(
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Jaa jaa es ar saku, veelaak, pavasaris lai atnaak. Mes ar tik kaadu riksiiti ap maaju aplaizham un atpakalj sildiities..... :D
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Ronija rakstīja:endoy rakstīja:Davai savācamies un aizbraucam kaut kur pastaigāt bariņā!!!
Taads siikums, jaasagaida siltaaks laiks, jo man Vikija ilgaak par 5 minuuteem zemee nespeej nostaaveet/nostaigaat, tak taas kaajas salst:(
Mēs gan vakar un šodien Salacgrīvā pa sniegotajiem ceļiem staigājām divu puisīšu pavadībā (mūsu suņuki) pa minūtēm 40 noteikti, nebija pierunājami iet mājās. Elfiņam taču bija lielais draugs - Amerikāņu Stafs. Nu tad arī viens otru trenkāja. Sākumā lielais laidās no mana sīkaliņas, jo tas tik veikli apskrien riņķī un pa kājstarpi lien ostīties pie mantiņām (nabadziņš visu laiku gaidīja kad kritīs, bet nekrita... :roll: ). Bet vēlāk dikti draudzīgas tās pastaigas izvērtās. Mazais mācījās paklausības komandas no lielā. Bija jautri. :jump2:
Similar topics
» Interesanti chihu/toju sludinaajumi no www
» Randiņi un pastaigas!
» Pastaigas ar suni
» 05.02.2011 "Favorīts plus" specializētā krievu toju izstāde
» Pāris noķertu kadru Amberas un Šaneles pastaigas laikā
» Randiņi un pastaigas!
» Pastaigas ar suni
» 05.02.2011 "Favorīts plus" specializētā krievu toju izstāde
» Pāris noķertu kadru Amberas un Šaneles pastaigas laikā
Lapa 1 no 1