Randiņi un pastaigas!
+6
Lindita
Mazais
Eljusik
sassaa
sirsninja
irituska
10 posters
Lapa 1 no 1
Randiņi un pastaigas!
Nemanīju šādu diskusiju.
Tātad, rīt dodos pastaigā pa Ogres mežiem. Ja kāds ir tik apskaužami brīvs darbadienā, tad var pievienoties man un manai dominantajai kucei. Starts plkst 16.05 no Jumja laukumiņa. Tas aptuveni šeit, uzreiz, kad izlien cauri tunelim aiz dzelceļa stacijas:
http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=56.816083,24.603453&daddr=&hl=en&geocode=&mra=mi&mrsp=0&sz=15&sll=56.817136,24.607401&sspn=0.011039,0.038624&ie=UTF8&ll=56.816713,24.606071&spn=0.01104,0.038624&z=15
Pastaigas laiks +/- divas stundas raitā tempā
Tātad, rīt dodos pastaigā pa Ogres mežiem. Ja kāds ir tik apskaužami brīvs darbadienā, tad var pievienoties man un manai dominantajai kucei. Starts plkst 16.05 no Jumja laukumiņa. Tas aptuveni šeit, uzreiz, kad izlien cauri tunelim aiz dzelceļa stacijas:
http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=56.816083,24.603453&daddr=&hl=en&geocode=&mra=mi&mrsp=0&sz=15&sll=56.817136,24.607401&sspn=0.011039,0.038624&ie=UTF8&ll=56.816713,24.606071&spn=0.01104,0.038624&z=15
Pastaigas laiks +/- divas stundas raitā tempā
irituska- Prospect
- Number of posts : 89
Dzīvesvieta : Ziedoņdārzs
Re: Randiņi un pastaigas!
Tu meedz Ogree biezhi buut? 8)
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
nu, kad sakrīt brīvdiena ar labu laiku , tad esam :) Man ļoti patīk tā meža teritorija ap briežu dārzu, tur arī parasti riņkojam.Ja brauksim tuvākajā laikā ( nākošnedēļ varbūt), tad noteikti došu ziņu :)
irituska- Prospect
Mees dziiwojam Norupes ielaa,tas ir netaalu no taa briezhu daarza :D taa ka dod zinju 8)
sirsninja- Profesional
žēl, ka nedzīvoju Ogrē :(
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Bet Tu tikpat labi,wari atbraukt,kad buus kaada pastaiga :)
sirsninja- Profesional
Jā, bet es diemžēl nemāku uz Ogri aizbraukt :D
Tālakais kur esmu bijusi tajā galā ir Ikšķile, jo tur draugi dzīvo, bet uz Ogri manšķiet es nemācētu aizbraukt...
Tālakais kur esmu bijusi tajā galā ir Ikšķile, jo tur draugi dzīvo, bet uz Ogri manšķiet es nemācētu aizbraukt...
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Google maps lietot māki? Apskati, un sapratīsi, ka no Ikšķiles līdz Ogrei tikai ~ 6 kilometri. Viena pietura ar vilcienu, vai arī ar autobusu līdz Ogres autoostai.
;)
;)
irituska- Prospect
A Rīgā neviens nepastaigājas? Tikai Ogrē?
Eljusik- Profesional
- Number of posts : 187
Dzīvesvieta : Rīga
Mēs pastaigājamies Rīgā Ziedoņdārzā pēc pulkstens 9 vakarā. Parasti pusotru sundu vai pat ilgāk. Citi lieli un mazi (4 mēnešus jauns Čivaviņš) nāk ap astoņiem vakarā un ap pusdesmitem jau iet projām. Mums tur ir jautri, neļaujam vienam otru abižot. Lielākā daļa suņuku tur ie līdz gada vecumam uz doto brīdi.
Suņu tuss
Notiek 21.06.09
plkst 10:00 ierašanās Durbes estrādē
Ko darīsim?
Iepazīšanās, gājiens uz Durbi+dīķis, konkurss:Mīlīgākais suns, Visdusmīgākais suns, suns ar vislapjāko degunu, Visgarākā spalva, vispaklausīgākais suns.
Balvas:0
*Diplomi
*Kārumi
*Pildspalvas
*Končas
Līdzi jāņem groziņš un viss kas nepieciešams konkursam, un protams pošu pase
Dalības maksa 50 sant
Notiek 21.06.09
plkst 10:00 ierašanās Durbes estrādē
Ko darīsim?
Iepazīšanās, gājiens uz Durbi+dīķis, konkurss:Mīlīgākais suns, Visdusmīgākais suns, suns ar vislapjāko degunu, Visgarākā spalva, vispaklausīgākais suns.
Balvas:0
*Diplomi
*Kārumi
*Pildspalvas
*Končas
Līdzi jāņem groziņš un viss kas nepieciešams konkursam, un protams pošu pase
Dalības maksa 50 sant
tas takš ir Tukums, ne?
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
mums vaidzetu uzriikot foruma tusinu par ko jau bija runaats kadu laiku atpakal. tikai laikam nav kas uznemas organizatora lomu :| Ronij nevelies :?: :!: :fairy: varbut kads cits? es jau uznemtos pati, bet domaju ka netiksu ar to gala :oops:
Vareetu Jelgavas pusee uzriikot:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Es par foruma tusinju, bet mes lidz augustam sezham majas :(
Eljusik- Profesional
Varetu uz si menesa beigam kaut ko sabidit ne?! un tad redzes ka bus, ja viss izdosies labi un visi bus apmierinati tad velak uz to pasu augustu velreiz
Nu tad es moshka viena atbraukshu :))
Eljusik- Profesional
Es buushu Latvijaa no 20.-30. juulijam BET diemzheel laiks liidz 26. (sveetdienu ieskaitot) man ir ljoti aiznjemts, tad tieshaam nevareeshu ne minuuti nekur izskriet :( un paareejaas dienas tad 27. 28. 29. ir darba dienas , taa kaa saprotu ka ne visi varees taadaas dienaas, bet nu ljoooti ljoooti veeleetos kaadu no jums satikt nu vismaz kaadu :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Njaaa... man grafikā brīvs pēc jāņiem ir tikai 30-tais :(
Eljusik- Profesional
Ir doma otrdien ap pulksten 11tiem vai 12 tiem izmest līkumu apkārt Ogres briežu dārzam, jo laiks solās būt tīri ciešams. Mēs kā parasti - raitā solī, lai nesalst ne suņam, ne pašam:) Bundža laikam gan nebūs īpaši noskaņota spēlēties ar kādu suni - viņai pēcmeklēšanās kašķīgais garastāvoklis :D bet nu tik un tā - varbūt kāds vēlas nosoļot tos ~ 4 kilometrus kopā ar mums.
irituska- Prospect
Similar topics
» Pastaigas ar suni
» Kopīgas čihu un toju pastaigas
» Pāris noķertu kadru Amberas un Šaneles pastaigas laikā
» Kopīgas čihu un toju pastaigas
» Pāris noķertu kadru Amberas un Šaneles pastaigas laikā
Lapa 1 no 1