Offtopic..
+13
Eliina
Lindita
Ruby
Laurinja
Sanita
Māriņa
Silkite
lilucis
chupinja
Elīna
Ronija
Dream
Admin
17 posters
Lapa 16 no 40
Lapa 16 no 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Offtopic..
Bet vispār tagad mani katra otrā tantīte aptur lai parunātos...a zinat cik ātri tad uz priekšu var tikt, jo Rīgas centrā ta tantīšu daudz :roll:
lilucis rakstīja:Bet vispār tagad mani katra otrā tantīte aptur lai parunātos...a zinat cik ātri tad uz priekšu var tikt, jo Rīgas centrā ta tantīšu daudz :roll:
oi nu nee... mani ar kaadreiz shitaa aptureeja, bet ziniet, tas piegriezaas un ... tagad ziniet cik aatri es aizlaizhos no shitiem tantukiem
Tev jau tur vismaz pie mājas nav tik daudz to tantukuDream rakstīja:lilucis rakstīja:Bet vispār tagad mani katra otrā tantīte aptur lai parunātos...a zinat cik ātri tad uz priekšu var tikt, jo Rīgas centrā ta tantīšu daudz :roll:
oi nu nee... mani ar kaadreiz shitaa aptureeja, bet ziniet, tas piegriezaas un ... tagad ziniet cik aatri es aizlaizhos no shitiem tantukiem
par auto nupat ienaaca zinja ... liels SOREEE, nu sanaaca taa ka netieku ... rrrrrrrrrrrr to tak vareeja jau no riita pazinjot, a tagad ar autobusu ar man nekur nepaspeet ;(lilucis rakstīja:Nu, Dream kā tev ar to auto izskatās...būs nebūs?
aga tantuku ir arii te pietiekami ... kuri grib savam sunju puisiitim draudzeniiti atrast, jo redziet vinjam vajagot to ... :lol2:lilucis rakstīja:Tev jau tur vismaz pie mājas nav tik daudz to tantuku
Nu bet ar kājām ar nevari paspēt??? :(Dream rakstīja:par auto nupat ienaaca zinja ... liels SOREEE, nu sanaaca taa ka netieku ... rrrrrrrrrrrr to tak vareeja jau no riita pazinjot, a tagad ar autobusu ar man nekur nepaspeetlilucis rakstīja:Nu, Dream kā tev ar to auto izskatās...būs nebūs?
Nu kā tad, kā tad...tie džeki tak protams ka gribētu šitādas skaistulesDream rakstīja:aga tantuku ir arii te pietiekami ... kuri grib savam sunju puisiitim draudzeniiti atrast, jo redziet vinjam vajagot to ... :lol2:lilucis rakstīja:Tev jau tur vismaz pie mājas nav tik daudz to tantuku
ar kaajaam es liidz virtuvei brokastiis varu paspeet aiziet :doggy:lilucis rakstīja:Nu bet ar kājām ar nevari paspēt??? :(Dream rakstīja:par auto nupat ienaaca zinja ... liels SOREEE, nu sanaaca taa ka netieku ... rrrrrrrrrrrr to tak vareeja jau no riita pazinjot, a tagad ar autobusu ar man nekur nepaspeetlilucis rakstīja:Nu, Dream kā tev ar to auto izskatās...būs nebūs?
nu nu ka tik ne arlilucis rakstīja:Nu kā tad, kā tad...tie džeki tak protams ka gribētu šitādas skaistules
Pasaki savam vecītim lielum lielo FUI no Ufo :angle2:Dream rakstīja:ar kaajaam es liidz virtuvei brokastiis varu paspeet aiziet :doggy:lilucis rakstīja:Nu bet ar kājām ar nevari paspēt??? :(Dream rakstīja:par auto nupat ienaaca zinja ... liels SOREEE, nu sanaaca taa ka netieku ... rrrrrrrrrrrr to tak vareeja jau no riita pazinjot, a tagad ar autobusu ar man nekur nepaspeetlilucis rakstīja:Nu, Dream kā tev ar to auto izskatās...būs nebūs?
Nu tas tak bij tikai joks protams ;)Dream rakstīja:nu nu ka tik ne arlilucis rakstīja:Nu kā tad, kā tad...tie džeki tak protams ka gribētu šitādas skaistules
nee nu nedariishu vinjam pari, vinjsh jau ar tomeer centaas, ne jau vienmeer taa sanaak ... taakaa, pateikshu vinjam ka Ufiitis vizinaasies ciemos pie vinja ;)lilucis rakstīja:Pasaki savam vecītim lielum lielo FUI no Ufo :angle2:Dream rakstīja:ar kaajaam es liidz virtuvei brokastiis varu paspeet aiziet :doggy:lilucis rakstīja:Nu bet ar kājām ar nevari paspēt??? :(Dream rakstīja:par auto nupat ienaaca zinja ... liels SOREEE, nu sanaaca taa ka netieku ... rrrrrrrrrrrr to tak vareeja jau no riita pazinjot, a tagad ar autobusu ar man nekur nepaspeetlilucis rakstīja:Nu, Dream kā tev ar to auto izskatās...būs nebūs?
Un vēl vari pateikt ka Ufo tagad šitā :sad2: :sad2: :sad2: brēc par to ka lielo mammu nesatiks :(
hihi a breekt vinjsh breec taapat, satiek vai nesatiem lielo mammu :lol: oi apskatiiju veelreiz izcilo autobusu sarakstu ... un tas pats vieniigais ir mazietilpiibas un iet 13.00 ... taa kaa ...eh laiks veel padomaat ;)lilucis rakstīja:Un vēl vari pateikt ka Ufo tagad šitā :sad2: :sad2: :sad2: brēc par to ka lielo mammu nesatiks :(
Hmmm...vai tik tur kāds cerību stariņš Ufītim neparādās???Dream rakstīja:hihi a breekt vinjsh breec taapat, satiek vai nesatiem lielo mammu :lol: oi apskatiiju veelreiz izcilo autobusu sarakstu ... un tas pats vieniigais ir mazietilpiibas un iet 13.00 ... taa kaa ...eh laiks veel padomaat ;)lilucis rakstīja:Un vēl vari pateikt ka Ufo tagad šitā :sad2: :sad2: :sad2: brēc par to ka lielo mammu nesatiks :(
hehe paraadaas paraadaas ... ja kaa pie sveetdienas dienas tas nebuus paarpaareem paarpildiits :(lilucis rakstīja:Hmmm...vai tik tur kāds cerību stariņš Ufītim neparādās???Dream rakstīja:hihi a breekt vinjsh breec taapat, satiek vai nesatiem lielo mammu :lol: oi apskatiiju veelreiz izcilo autobusu sarakstu ... un tas pats vieniigais ir mazietilpiibas un iet 13.00 ... taa kaa ...eh laiks veel padomaat ;)lilucis rakstīja:Un vēl vari pateikt ka Ufo tagad šitā :sad2: :sad2: :sad2: brēc par to ka lielo mammu nesatiks :(
:jump2: :jump2: :jump2: labais!!!Dream rakstīja:hehe paraadaas paraadaas ... ja kaa pie sveetdienas dienas tas nebuus paarpaareem paarpildiits :(lilucis rakstīja:Hmmm...vai tik tur kāds cerību stariņš Ufītim neparādās???Dream rakstīja:hihi a breekt vinjsh breec taapat, satiek vai nesatiem lielo mammu :lol: oi apskatiiju veelreiz izcilo autobusu sarakstu ... un tas pats vieniigais ir mazietilpiibas un iet 13.00 ... taa kaa ...eh laiks veel padomaat ;)lilucis rakstīja:Un vēl vari pateikt ka Ufo tagad šitā :sad2: :sad2: :sad2: brēc par to ka lielo mammu nesatiks :(
Nju kur tad tu paliki? Autobusā tevi neņēma? Tagad nāksies kost pirkstos, ka Ronija tika pie ūpīša apčamdīšanas a tu nēDream rakstīja:
Un Ronijas Vikiņu mēs arī virtuāli apsveicam ar CACu, viņa bij šodienas izstādē labākā kucīte...
taa ... vot visas pretenzijas pret paarpildiitiem autobusiem, kas mani atstaaja gribotlilucis rakstīja:Un Ronijas Vikiņu mēs arī virtuāli apsveicam ar CACu, viņa bij šodienas izstādē labākā kucīte...
mees ar pievienojamies sveicieniem ... malachi
Viņa tur tiešām bija vienīgā, kas varēja kļūt par labāko kucīti...un pēc manām domām arī par kobeli bija labāka, tikai nu bikiņ tā uzvedība laikam iegrieza...bet citādi es biju šokā par to kādus tik tur es tojus neredzēju...šausmasDream rakstīja:taa ... vot visas pretenzijas pret paarpildiitiem autobusiem, kas mani atstaaja gribotlilucis rakstīja:Un Ronijas Vikiņu mēs arī virtuāli apsveicam ar CACu, viņa bij šodienas izstādē labākā kucīte...
mees ar pievienojamies sveicieniem ... malachi
Nu cīnies cīnies...mājas lapai ir jābūt ideālai un informācijai pārdomātai ;)Dream rakstīja:fuuu ... a es nosviidis mokos ar maajas lapas info vaakshanu
Lapa 16 no 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Lapa 16 no 40