Offtopic..
+13
Eliina
Lindita
Ruby
Laurinja
Sanita
Māriņa
Silkite
lilucis
chupinja
Elīna
Ronija
Dream
Admin
17 posters
Lapa 4 no 40
Lapa 4 no 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Offtopic..
aha, droši ... brauc šurp, nokārtosim :)chupinja rakstīja:Dream rakstīja:jā ... darbā :lol:Ronija rakstīja:Darbadienaas :D
:D :D :D he,he labs gan darbs.Vai jaunus darbiniekus nevajag?Es ar gribu paguleet!!!
Dream rakstīja:aha, droši ... brauc šurp, nokārtosim :)chupinja rakstīja:Dream rakstīja:jā ... darbā :lol:Ronija rakstīja:Darbadienaas :D
:D :D :D he,he labs gan darbs.Vai jaunus darbiniekus nevajag?Es ar gribu paguleet!!!
Aha,nu ljooooti jauki vari uz vasaru mani pieteikt,tai guljoshajaa darbinjaa!!!! :D
chupinja- Prospect
- Number of posts : 74
Dzīvesvieta : DK.
nea .... vasarā no gulēšanas nekaa nesanāks gan :)chupinja rakstīja:Aha,nu ljooooti jauki vari uz vasaru mani pieteikt,tai guljoshajaa darbinjaa!!!! :D
Dream rakstīja:nea .... vasarā no gulēšanas nekaa nesanāks gan :)chupinja rakstīja:Aha,nu ljooooti jauki vari uz vasaru mani pieteikt,tai guljoshajaa darbinjaa!!!! :D
tev vai man????
Es varu guleet jebkur un jebkuraa laikaa,ka tik silts un Chupinja blakus. :D
chupinja- Prospect
Laimīgā, es gan tā nemāku :Dchupinja rakstīja:Es varu guleet jebkur un jebkuraa laikaa,ka tik silts un Chupinja blakus. :D
Dream rakstīja:Laimīgā, es gan tā nemāku :Dchupinja rakstīja:Es varu guleet jebkur un jebkuraa laikaa,ka tik silts un Chupinja blakus. :D
nu ne vienmeer taa ir laime,kad gribaas guleet vienmeer! :D
chupinja- Prospect
ticuchupinja rakstīja:Dream rakstīja:Laimīgā, es gan tā nemāku :Dchupinja rakstīja:Es varu guleet jebkur un jebkuraa laikaa,ka tik silts un Chupinja blakus. :D
nu ne vienmeer taa ir laime,kad gribaas guleet vienmeer! :D
Nu pļāpas goda vārds!!!
Čau, Dream! ;) Es ar beidzot esmu pie dzīvības atpakaļ un varu palīdzēt pļāpāt :geek:
Čau, Dream! ;) Es ar beidzot esmu pie dzīvības atpakaļ un varu palīdzēt pļāpāt :geek:
lilucis rakstīja:Nu pļāpas goda vārds!!!
Hello liluce ;)
Lai labi postojas
Hello, hello un paldies!Admin rakstīja:lilucis rakstīja:Nu pļāpas goda vārds!!!
Hello liluce ;)
Lai labi postojas
super, a taa pavisam švaki bij savas emocijas parādīt bildītēs :wizard: :DAdmin rakstīja:Pievienoti dazi jauni smaidinji..
Dream rakstīja:super, a taa pavisam švaki bij savas emocijas parādīt bildītēs :wizard: :DAdmin rakstīja:Pievienoti dazi jauni smaidinji..
Kad bus laiks pievienosu veel.
Admin, tā kā tauta šeit sāk apgrozīties, prasās foruma noteikumi, lai nerodas lieki pārpratumi ;)
Tas ir super, var labāk emocijas parādīt...citādi sanāk tikai sausi teksti :;p:Admin rakstīja:Pievienoti dazi jauni smaidinji..
njāaa... nu pamazām forši te paliek ;)lilucis rakstīja:Tas ir super, var labāk emocijas parādīt...citādi sanāk tikai sausi teksti :;p:Admin rakstīja:Pievienoti dazi jauni smaidinji..
Dream, a kāpēc tev te skaitās, ka ir tikai viens suņa??? A nu ka visiem lineālus sataisi :rules:
ai da daudz jaaraksta ... to goda lineaalu nopelniijaas pats jaunaakais beerns ... otrs no jaunaakajiem tika goda vietaa avataaraa ... paareejiem jasamierinaas anoniimiem :Dlilucis rakstīja:Dream, a kāpēc tev te skaitās, ka ir tikai viens suņa??? A nu ka visiem lineālus sataisi :rules:
Nu sliņķe :;;p:Dream rakstīja:ai da daudz jaaraksta ... to goda lineaalu nopelniijaas pats jaunaakais beerns ... otrs no jaunaakajiem tika goda vietaa avataaraa ... paareejiem jasamierinaas anoniimiem :Dlilucis rakstīja:Dream, a kāpēc tev te skaitās, ka ir tikai viens suņa??? A nu ka visiem lineālus sataisi :rules:
nee es chakla jau skreju atkal uz savu inglishulilucis rakstīja:Nu sliņķe :;;p:Dream rakstīja:ai da daudz jaaraksta ... to goda lineaalu nopelniijaas pats jaunaakais beerns ... otrs no jaunaakajiem tika goda vietaa avataaraa ... paareejiem jasamierinaas anoniimiem :Dlilucis rakstīja:Dream, a kāpēc tev te skaitās, ka ir tikai viens suņa??? A nu ka visiem lineālus sataisi :rules:
Eh, nu skrien ar, ko ar tevi padarītDream rakstīja:nee es chakla jau skreju atkal uz savu inglishulilucis rakstīja:Nu sliņķe :;;p:Dream rakstīja:ai da daudz jaaraksta ... to goda lineaalu nopelniijaas pats jaunaakais beerns ... otrs no jaunaakajiem tika goda vietaa avataaraa ... paareejiem jasamierinaas anoniimiem :Dlilucis rakstīja:Dream, a kāpēc tev te skaitās, ka ir tikai viens suņa??? A nu ka visiem lineālus sataisi :rules:
Lapa 4 no 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Lapa 4 no 40