Palīdziet izdomāt vārdu
+4
Ronija
Silkite
Lily
Sabinella
8 posters
Lapa 2 no 4
Lapa 2 no 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Palīdziet izdomāt vārdu
Sabinella rakstīja:silkite uzdarbojās ne pa jokam :D paldies
ha
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Nja - tieshaam Maarinj:)) Gaajaam gan:) Nekas piemeerots nekrita aciis, jo Nikolinjai jau izdomaajaam aatri:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
es vnk kā vācu v pieradusi ka s ir zSilkite rakstīja:Sabinella rakstīja:Silkite rakstīja:anais,akira,alize,ambre,annabella,andora,assy,atilla,aude,izvilku dazhus vàrdus no franchu sunju kalendàra.kàpéc tieshi vàrds uz A butinja? :D
assy izklausās iznteresanti.. Azī izrunā?
Asii :D
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
Ronija rakstīja:Nja - tieshaam Maarinj:)) Gaajaam gan:) Nekas piemeerots nekrita aciis, jo Nikolinjai jau izdomaajaam aatri:)
Aha ar to otru mums gruushi gaaja ;)
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Māriņa rakstīja:Ronija rakstīja:Nja - tieshaam Maarinj:)) Gaajaam gan:) Nekas piemeerots nekrita aciis, jo Nikolinjai jau izdomaajaam aatri:)
Jaa jaa, bet beerns jau bez vaardinja nepalika:))
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Māriņa rakstīja:Ronija rakstīja:Nja - tieshaam Maarinj:)) Gaajaam gan:) Nekas piemeerots nekrita aciis, jo Nikolinjai jau izdomaajaam aatri:)
Jaa jaa, bet beerns jau bez vaardinja nepalika:))
Nee nee beerns pagastaa , uz kuru cerams aizceljos......samekleeja vaardinjus
Māriņa- Estimable
nu ko - es laikam izdomāju :D Paņēmu pirmos 4 burtus no otrā vārda (Azteca) un man sanāca Aste :D viegli izrunāt un man patīk :D
Sabinella- Profesional
Sabinella rakstīja:nu ko - es laikam izdomāju :D Paņēmu pirmos 4 burtus no otrā vārda (Azteca) un man sanāca Aste :D viegli izrunāt un man patīk :D
ooooooo Aste,man arii patiik,orgjinàli :D
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Sabinella rakstīja:nu ko - es laikam izdomāju :D Paņēmu pirmos 4 burtus no otrā vārda (Azteca) un man sanāca Aste :D viegli izrunāt un man patīk :D
ewww bet labs vardinjs man patiik loti
nu tad laikam esmu beidzot tikusi pie vārda..what a relief :)
Sabinella- Profesional
ASTE - buus kaa nevienam un ljoti origjinaali!!!
Tagad arii beeriem likt neparastus vaaardus ir dikti "modiigi" piemeeram Apple vai Strawberry :) Un to pat izpeetiijushi kaadi tur zinaatnieki un psihologi ka taadi vaardinji nes beerninjam liidz labas straavas uz visu vinja dziivi :D
Un kaa tev piemeeram ar vaacu tautiibas draugiem - vai vinji spees smuki izrunaat (neizkropljojot vaardinju )??? Es savaam liku taadus vaardinjus lai visi man apkaartejie speetu pielaagoties,par cik nedziivojam Latviija un man pilniigi pietiek ar to kaaaaaa sheit izkropljo manu vaardu un uzvaardu :( Viena meitene mums ir Peppi ( sarunvalodaa Pepija,Pepe,Pepita,Pippi - slavenaa Pepija Garzekje :D ) un otra Lourdes ( Lurdesa ) - taa sauc pilseetinju Francijaa un kaa veelaak arii uzzinaaju taa sauc Madonnas meitu :) Un taa sauca manu takseniiti Latvijaa kura samekleeja muus ne mees vinju - taa pat kaa tagadeejaa Lurdesa :D
Uz "N" burtinja man dikti patiktu Nina , Nele un Nico (Nicola). Nina bija mans pirmais iedomu sunjuks :D
Uz "A" patiik Anabella ( var saukt gan Anna gan Bella vai Belle ) Ambera .
Tagad arii beeriem likt neparastus vaaardus ir dikti "modiigi" piemeeram Apple vai Strawberry :) Un to pat izpeetiijushi kaadi tur zinaatnieki un psihologi ka taadi vaardinji nes beerninjam liidz labas straavas uz visu vinja dziivi :D
Un kaa tev piemeeram ar vaacu tautiibas draugiem - vai vinji spees smuki izrunaat (neizkropljojot vaardinju )??? Es savaam liku taadus vaardinjus lai visi man apkaartejie speetu pielaagoties,par cik nedziivojam Latviija un man pilniigi pietiek ar to kaaaaaa sheit izkropljo manu vaardu un uzvaardu :( Viena meitene mums ir Peppi ( sarunvalodaa Pepija,Pepe,Pepita,Pippi - slavenaa Pepija Garzekje :D ) un otra Lourdes ( Lurdesa ) - taa sauc pilseetinju Francijaa un kaa veelaak arii uzzinaaju taa sauc Madonnas meitu :) Un taa sauca manu takseniiti Latvijaa kura samekleeja muus ne mees vinju - taa pat kaa tagadeejaa Lurdesa :D
Uz "N" burtinja man dikti patiktu Nina , Nele un Nico (Nicola). Nina bija mans pirmais iedomu sunjuks :D
Uz "A" patiik Anabella ( var saukt gan Anna gan Bella vai Belle ) Ambera .
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Nele ir forš vārdiņš
domāju, ka vāciešiem nebūs problēmas.. galvenais, ka pašam patīk, pārējie jau pielāgosies..
starpcitu mums te arī dažam labam diezgan orģināli vārdi, piemēram, Desa.. Sākumā likās baigi jocīgi, tagad jau pierasts un pat ļoti patīk..
domāju, ka vāciešiem nebūs problēmas.. galvenais, ka pašam patīk, pārējie jau pielāgosies..
starpcitu mums te arī dažam labam diezgan orģināli vārdi, piemēram, Desa.. Sākumā likās baigi jocīgi, tagad jau pierasts un pat ļoti patīk..
Sabinella- Profesional
Jaa vaardi dazhaadi, sunjuki dazhaadi, bet visi miilji jo miilji:)))
Māriņa- Estimable
Evo,Erto :DLily rakstīja:Varbuut kāds zin smukus puiku vārdiņus uz E butiņa? ):)
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
sirsninja rakstīja:Evo,Erto :DLily rakstīja:Varbuut kāds zin smukus puiku vārdiņus uz E butiņa? ):)
Mm Evo tāds smuks :):D Man pašlaik galvā visu laiku stāv Elbruss un Eliots(Elliot) Nu tas tā cilstrakstos, bet man baigi patīk ja ciltsrakstos ir divi vārdi un vēl uzvārds(audzētavas nosaukums) :)
Lily rakstīja:sirsninja rakstīja:Evo,Erto :DLily rakstīja:Varbuut kāds zin smukus puiku vārdiņus uz E butiņa? ):)
Mm Evo tāds smuks :):D Man pašlaik galvā visu laiku stāv Elbruss un Eliots(Elliot) Nu tas tā cilstrakstos, bet man baigi patīk ja ciltsrakstos ir divi vārdi un vēl uzvārds(audzētavas nosaukums) :)
kads tad jums ir uzvard ?
Eliina rakstīja:Lily rakstīja:sirsninja rakstīja:Evo,Erto :DLily rakstīja:Varbuut kāds zin smukus puiku vārdiņus uz E butiņa? ):)
kads tad jums ir uzvard ?
JURDO ;) Tas ir audzētavas nosaukums
Man gribaas vienu puisiiti (mans miiluliits) nosaukt par Elliot Jasper Jurdo (Eliots Džaspers Jurdo :))
Lily rakstīja:Man gribaas vienu puisiiti (mans miiluliits) nosaukt par Elliot Jasper Jurdo (Eliots Džaspers Jurdo :))
Skan labi!!! Bet kapeec tu piemeeram Jasper paarveido par Džaspers bet tad attieciigi Jurdo paliek tas pats Jurdo nevis Džurdo. Cilveeki nesapratiis :)
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Lily rakstīja:Man gribaas vienu puisiiti (mans miiluliits) nosaukt par Elliot Jasper Jurdo (Eliots Džaspers Jurdo :))
Skan labi!!! Bet kapeec tu piemeeram Jasper paarveido par Džaspers bet tad attieciigi Jurdo paliek tas pats Jurdo nevis Džurdo. Cilveeki nesapratiis :)
hmm, nu jā. Es biju domājusi tā ka Jasper lasās Džaspers un Jurdo izrunājās tāpat un nekas nemainaas. Nu varteikt ka Angļu vārds tikai audzētavas nosaukums vēl pielikts klāt un tas izrunā nemainās. :scratch: vienkārši ja cilstrakstos grib rakstiit Džaspers tas sanaaks Dzaspers un arii neskan kaa vajag, var rakstiit Dzhaspers vai Dzhasper bet nav smuki :D.. nez. :scratch:
Un kandidats uz meiteniites vardu ir Estell Chelsea Jurdo (Estella Čelsija Jurdo)
man ļoooti patīk vārds Stella un tapēc domāju ka Estell var pārveidot, saīsināt un saukt par Stellu )
man ļoooti patīk vārds Stella un tapēc domāju ka Estell var pārveidot, saīsināt un saukt par Stellu )
Pastaasti man luudzu kapeec jaaliek sveshvalodu vaardi - nu kapeec nav taa kaa saka un izrunaa un viss?? Es no taa neko nesaprotu taapeec apgaismo mani :D
Es piemeeram veel joprojaam esmu pret vaardu latviskoshanu - piemeeram taa pati Angelina Jolie ( nekaa personiiga ar muusu foruma Dzoliju ) - jo cilveeki tak zin kaa to izrunaa - bet taa pat visos zhurnaalos ir tie paarlatviskotie vaardi :( Ja lasu kaadu latvieshu zhurnaalu un kaads vieteejais sheit grib pashkjirstiit to - tad ir nesaprashanaa - kas tie par mistiskiem vaardiem!?!?! Un tos pashus jauno filmu nosaukumus tulko ne pa teemu :( :( (bet tas taa novirze no teemas un manas persooniigaas domas ).
Es piemeeram veel joprojaam esmu pret vaardu latviskoshanu - piemeeram taa pati Angelina Jolie ( nekaa personiiga ar muusu foruma Dzoliju ) - jo cilveeki tak zin kaa to izrunaa - bet taa pat visos zhurnaalos ir tie paarlatviskotie vaardi :( Ja lasu kaadu latvieshu zhurnaalu un kaads vieteejais sheit grib pashkjirstiit to - tad ir nesaprashanaa - kas tie par mistiskiem vaardiem!?!?! Un tos pashus jauno filmu nosaukumus tulko ne pa teemu :( :( (bet tas taa novirze no teemas un manas persooniigaas domas ).
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Pastaasti man luudzu kapeec jaaliek sveshvalodu vaardi - nu kapeec nav taa kaa saka un izrunaa un viss?? Es no taa neko nesaprotu taapeec apgaismo mani :D
Nu piemēram es izlasot vārdu Jasper nesapratu kā to izrunā līdz kautkas man pateica ka tas ir Džaspers.man patiik shvesvalodu vaardi un es tach nerakstiishu dokumentos celsija (kas rakstaas chelsea)
Lily rakstīja:Ruby rakstīja:Pastaasti man luudzu kapeec jaaliek sveshvalodu vaardi - nu kapeec nav taa kaa saka un izrunaa un viss?? Es no taa neko nesaprotu taapeec apgaismo mani :D
Nu piemēram es izlasot vārdu Jasper nesapratu kā to izrunā līdz kautkas man pateica ka tas ir Džaspers.man patiik shvesvalodu vaardi un es tach nerakstiishu dokumentos celsija (kas rakstaas chelsea)
Bet kaapeec nevar ciltsrakstos rakstiit Džaspers un Čelsija?? Kur probleema??
Ronija- Moderator
Lapa 2 no 4 • 1, 2, 3, 4
Lapa 2 no 4