Palīdziet izdomāt vārdu
+4
Ronija
Silkite
Lily
Sabinella
8 posters
Lapa 3 no 4
Lapa 3 no 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Palīdziet izdomāt vārdu
tapeec ka nav garumziimju. un ja raksta caur h tad nesanaak kaa gribaas...Ronija rakstīja:Lily rakstīja:Ruby rakstīja:Pastaasti man luudzu kapeec jaaliek sveshvalodu vaardi - nu kapeec nav taa kaa saka un izrunaa un viss?? Es no taa neko nesaprotu taapeec apgaismo mani :D
Es piemeeram veel joprojaam esmu pret vaardu latviskoshanu - piemeeram taa pati Angelina Jolie ( nekaa personiiga ar muusu foruma Dzoliju ) - jo cilveeki tak zin kaa to izrunaa - bet taa pat visos zhurnaalos ir tie paarlatviskotie vaardi :( Ja lasu kaadu latvieshu zhurnaalu un kaads vieteejais sheit grib pashkjirstiit to - tad ir nesaprashanaa - kas tie par mistiskiem vaardiem!?!?! Un tos pashus jauno filmu nosaukumus tulko ne pa teemu :( :( (bet tas taa novirze no teemas un manas persooniigaas domas ).
Nu piemēram es izlasot vārdu Jasper nesapratu kā to izrunā līdz kautkas man pateica ka tas ir Džaspers.man patiik shvesvalodu vaardi un es tach nerakstiishu dokumentos celsija (kas rakstaas chelsea)
Bet kaapeec nevar ciltsrakstos rakstiit Džaspers un Čelsija?? Kur probleema??
Kaapeec nav garumziimes??????????? Man gan liekas, ka ir. Un galu galaa - mees dziivojam Latvijaa.
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Lily rakstīja:
Nu piemēram es izlasot vārdu Jasper nesapratu kā to izrunā līdz kautkas man pateica ka tas ir Džaspers.man patiik shvesvalodu vaardi un es tach nerakstiishu dokumentos celsija (kas rakstaas chelsea)
Aha nu skaidrs! Nee es vienkaarshi domaaju ka tas ir kaads noteikums - ka jaaliek taadi vaardi - bet droshi vien jau visi latviskie ir sen nodeldeeti :D Vaardinjiem jau nav ne vainas - tik sanaak taa rakstiishana uz izrunaashana pavisam savaadaaka. Bet tas jau tikai papiiros! Tik tu nedomaa ka es tev piekasos :) es tik intereseejos :D
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ronija rakstīja:Kaapeec nav garumziimes??????????? Man gan liekas, ka ir. Un galu galaa - mees dziivojam Latvijaa.
dziivot ta dziivojam bet favorītaa c/r garumziimju un miikstinajuma ziimju nav ;) un skjiet ka ne tikai favoriitaa
Pēdējo reizi labojis Lily Otrdiena Marts 10, 2009 5:48 pm; labots 1 reizi
ne nee viss ok. :):D:D nu jā man ari liekas ka gruuti izdomat ko skaistu, tieši uz E burta latviski, naak galvaa tikai cilvēku vārdi. :DRuby rakstīja:Lily rakstīja:
Aha nu skaidrs! Nee es vienkaarshi domaaju ka tas ir kaads noteikums - ka jaaliek taadi vaardi - bet droshi vien jau visi latviskie ir sen nodeldeeti :D Vaardinjiem jau nav ne vainas - tik sanaak taa rakstiishana uz izrunaashana pavisam savaadaaka. Bet tas jau tikai papiiros! Tik tu nedomaa ka es tev piekasos :) es tik intereseejos :D
Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Kaapeec nav garumziimes??????????? Man gan liekas, ka ir. Un galu galaa - mees dziivojam Latvijaa.
dziivot ta dziivojam bet favorītaa c/r garumziimju un miikstinajuma ziimju nav ;)
Nu tad ir lieliska iespeeja panaakt savu!
Ronija- Moderator
priekshkam? man arii labaak patiik anglju vaardi. :) un ar garumziimeem bieži problēmas kautvai tajās pašās izstādēs vienmēr visādas kļūdas papīros u.t.t. ja vēl sagribēs braukt kkur uz ārzemēm tad vispaar nesaburtos..Ronija rakstīja:Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Kaapeec nav garumziimes??????????? Man gan liekas, ka ir. Un galu galaa - mees dziivojam Latvijaa.
dziivot ta dziivojam bet favorītaa c/r garumziimju un miikstinajuma ziimju nav ;)
Lily rakstīja:
dziivot ta dziivojam bet favorītaa c/r garumziimju un miikstinajuma ziimju nav ;) un skjiet ka ne tikai favoriitaa
Ljooooooooti interesanti!!! Taa luuk muusu latviskaa Latvija!!! Bez garumziimeem un miikstinaajumiem :(
Ruby- Estimable
Lily rakstīja:priekshkam? man arii labaak patiik anglju vaardi. :) un ar garumziimeem bieži problēmas kautvai tajās pašās izstādēs vienmēr visādas kļūdas papīros u.t.t. ja vēl sagribēs braukt kkur uz ārzemēm tad vispaar nesaburtos..Ronija rakstīja:Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Kaapeec nav garumziimes??????????? Man gan liekas, ka ir. Un galu galaa - mees dziivojam Latvijaa.
Nu tad arii nebrinies, ka tavu Jurdo izrunaas kaa Dzhurdo
Ronija- Moderator
Ruby rakstīja:Lily rakstīja:
Ljooooooooti interesanti!!! Taa luuk muusu latviskaa Latvija!!! Bez garumziimeem un miikstinaajumiem :(
vo vo. :( kaadreiz bija bet tagad jau viss arvien modernāks un tās mīkstinājuma un garumzīmes vairs neliek. laikam jaaliek vien tikai anglju vaardi vai izkropljoti latviešu :D
nu visus šos gadus vēl neviens tā nav pateicis, tad jau drīzāk to Jasper tā arī izrunās kā rakstīts..Ronija rakstīja:Lily rakstīja:priekshkam? man arii labaak patiik anglju vaardi. :) un ar garumziimeem bieži problēmas kautvai tajās pašās izstādēs vienmēr visādas kļūdas papīros u.t.t. ja vēl sagribēs braukt kkur uz ārzemēm tad vispaar nesaburtos..Ronija rakstīja:Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Kaapeec nav garumziimes??????????? Man gan liekas, ka ir. Un galu galaa - mees dziivojam Latvijaa.
Nu tad arii nebrinies, ka tavu Jurdo izrunaas kaa Dzhurdo
Ha nu es piemeeram esmu īga un aīga ( mans vaards ir aiga) citreiz ja nu galiigi nevar atcereeties tad agī vai alga,olga,elga ar laiku jau pierod bet nu saakumaa
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Ha nu es piemeeram esmu īga un aīga ( mans vaards ir aiga) citreiz ja nu galiigi nevar atcereeties tad agī vai alga,olga,elga ar laiku jau pierod bet nu saakumaa
Khi khi khi khi khi :)) Ak tu nabadziite:))))
Ronija- Moderator
nu re, tas pats kas latvijaa ar anglju vaardiem un otraadak. :DRuby rakstīja:Ha nu es piemeeram esmu īga un aīga ( mans vaards ir aiga) citreiz ja nu galiigi nevar atcereeties tad agī vai alga,olga,elga ar laiku jau pierod bet nu saakumaa
Vistrakaak ir tad kad ir jaaklausaas kad sauks manu vaardu vai uzvaardu - piemeeram pie daktera - tad es ausis saspiceejusi seezhu un klausos - un ir veel taa ka vinji tak ar nav paarliecinaati kaa to izrunaa - taadeelj sakaa veel klusaak un mistiskaak tad man ausis veeeel spicaakas paliek :bunny:
Ruby- Estimable
Sabinella rakstīja:Nele ir forš vārdiņš
domāju, ka vāciešiem nebūs problēmas.. galvenais, ka pašam patīk, pārējie jau pielāgosies..
starpcitu mums te arī dažam labam diezgan orģināli vārdi, piemēram, Desa.. Sākumā likās baigi jocīgi, tagad jau pierasts un pat ļoti patīk..
nezinu cik jociigi,bet man jau sen vàrds DESA ,neasociéjàs ar desu kà pàrtikas preci.un pa laikam man patiik uzlikt uzsvaru uz pédéjo butru(desà) un interesanti skan :D
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Ruby rakstīja:Ha nu es piemeeram esmu īga un aīga ( mans vaards ir aiga) citreiz ja nu galiigi nevar atcereeties tad agī vai alga,olga,elga ar laiku jau pierod bet nu saakumaa
arii traki :shock: tu pie mums buutu Ega a es Zhita,besii arà ka mani shàdi sauc(tie kuri nezin kà pareizi izrunàt) :;p:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
varbūt tāpēc arī tie angļu vārdi jeb intenacionālie ir vislabākie..angļu valodu lielākā daļa zin un, ja sunim sanāk ceļot utt. labāk jau tomēr ir angļu vārds + lielākā daļa, kas skolā šo valodu apgūst arī izrunā preizi, kaut gan Jurdo es 100 punkti izrunātu kā Džurdo, ja divi iepriekšējie vārdi ir angļu.. :roll:
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
vēl viens jautājums - kā izvēlas uz kāda burta būs kucēniem vārdi..vienkārši kā sāk audzēt, tad sāk ar A un tā uz priekšu vai kā?? :roll:
Sabinella- Profesional
Sabinella rakstīja:vēl viens jautājums - kā izvēlas uz kāda burta būs kucēniem vārdi..vienkārši kā sāk audzēt, tad sāk ar A un tā uz priekšu vai kā?? :roll:
isti neatceros, bet laikam bija mates vai teva pirmais varda burts, bet es isti nez
Sabinella rakstīja:vēl viens jautājums - kā izvēlas uz kāda burta būs kucēniem vārdi..vienkārši kā sāk audzēt, tad sāk ar A un tā uz priekšu vai kā?? :roll:
ja tev nav audzētava tad jāzvana uz klubu jāpazinjo ka tev ir kucēni piedzimusi un tur pasaka kāds burts. ja ir audzētava tad metieni iet pēc kārtas A,B,C u.t.t. mums tagad vASiņi ir uz D burta, toji uz E un pašlaik vēlviens Vasiņš dzemdē (jau ir divas meitinjas) un tam būs uz F burta ;)
Pēdējo reizi labojis Lily Otrdiena Marts 10, 2009 7:42 pm; labots 2 reizes
Eliina rakstīja:Sabinella rakstīja:vēl viens jautājums - kā izvēlas uz kāda burta būs kucēniem vārdi..vienkārši kā sāk audzēt, tad sāk ar A un tā uz priekšu vai kā?? :roll:
isti neatceros, bet laikam bija mates vai teva pirmais varda burts, bet es isti nez
uzvārds veidojas no mātes un tēva pirmajiem butiem kā piemēram Lilijai uzvārds ir KALIOSKA māte KALIsta tēvs OSKAr.. KALI+OSKA ir Kalioska ;)
bet ne vienmēr tā ir, piemēram Lilija māsa pati izdomāja otro vārdu un tas ir kā uzvārds( starpcitu vinju sauc Lorda SHANEL ):))
Pēdējo reizi labojis Lily Otrdiena Marts 10, 2009 7:43 pm; labots 1 reizi
nu redz kā es te izglītojos nu skaidrs, ja kādreiz vajadzēs, vismaz zināšu kā darītLily rakstīja:Sabinella rakstīja:vēl viens jautājums - kā izvēlas uz kāda burta būs kucēniem vārdi..vienkārši kā sāk audzēt, tad sāk ar A un tā uz priekšu vai kā?? :roll:
ja tev nav audzētava tad jāzvana uz klubu jāpabrīdina ka tev ir kucēni piedzimusi un tur pasaka kāds burts. ja ir audzētava tad metieni iet pēc kārtas A,B,C u.t.t. mums tagad vASiņi ir uz D burta, toji uz E un pašlaik vēlviens Vasiņš dzemdē un tam būs uz F burta ;)
Sabinella- Profesional
Mhm mums klubaa pateica burts N un klaat naak veel Vita ( Vivjena + Tapsi ) Zanevlu.
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Māriņa rakstīja:Mhm mums klubaa pateica burts N un klaat naak veel Vita ( Vivjena + Tapsi ) Zanevlu.
es tik tagad pamodos-pamaniiju. Kapēc jusu kuceeniem vel klāt nāca ''Zanevlu'' ja tas ir Žannas audzētavas nosaukums(vai varbuut es kko ļoti jaucu :D )? Viviite jums ir abaam ar audzeetaaju uz puseem vai kā? :scratch:
Lapa 3 no 4 • 1, 2, 3, 4
Lapa 3 no 4