Mūsu pēcnācēji - Lily un co
+22
shera
Žozefīna
ajame
Sanita
Michely
sassaa
Mazais
Elīna
Sabinella
kristucis1
acz
lilucis
Māriņa
endoy
Ruby
Lindita
Silkite
Eliina
Dream
Leila
Ronija
Lily
26 posters
Lapa 1 no 23
Lapa 1 no 23 • 1, 2, 3 ... 12 ... 23
Re: Mūsu pēcnācēji - Lily un co
Mums šodien 4 dienas! :party:
P.S. neviena bilde nav pārveidota bet dziivee esam tumshaaki, laikam zibspuldze pie vainas. :) :) :)
skaistuliitis :)
nezinu kapēc bet man shitaa bilde ljoti patiik :) Dziivee esam apmeeram taadi bet kaa kurš, divi ir taadi un divi mazliet gaišāki.
Meitenite ''rokas augšā'' :D
P.S. neviena bilde nav pārveidota bet dziivee esam tumshaaki, laikam zibspuldze pie vainas. :) :) :)
skaistuliitis :)
nezinu kapēc bet man shitaa bilde ljoti patiik :) Dziivee esam apmeeram taadi bet kaa kurš, divi ir taadi un divi mazliet gaišāki.
Meitenite ''rokas augšā'' :D
Smukuliishi:)) Cik ta shodien jau sver?:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Smukuliishi:)) Cik ta shodien jau sver?:)
nezinu nesveeru shodien bet vakar meiteniite bija jau 180 gr. :)
Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Smukuliishi:)) Cik ta shodien jau sver?:)
nezinu nesveeru shodien bet vakar meiteniite bija jau 180 gr. :)
Malaciite:)
Ronija- Moderator
Cik vinji ir foršiņi.
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Dzīvesvieta : Rīga
mmm vienkaarshi burviigi mazuliishi :love2: :love2: :love2: un kas par kraasojumu ... burviigi !!!!Lily rakstīja:Mums šodien 4 dienas! :party:
Dream rakstīja:mmm vienkaarshi burviigi mazuliishi :love2: :love2: :love2: un kas par kraasojumu ... burviigi !!!!Lily rakstīja:Mums šodien 4 dienas! :party:
man jau arii vinju kraasa dikti patiik :):D bet tikai man interesē varbut kautkā atrāk var noteikt kādi būs- īsspalvaini vai garspalvaini? :lol: :D:D gribaas tachu aatraak zinaat. vai ir kaadas iipashas paziimes kaa atskjirt? :)
pacietību un tikai ... pagaidām tu nekā nespēsi noteikt atšķirības :)Lily rakstīja:
man jau arii vinju kraasa dikti patiik :):D bet tikai man interesē varbut kautkā atrāk var noteikt kādi būs- īsspalvaini vai garspalvaini? :lol: :D:D gribaas tachu aatraak zinaat. vai ir kaadas iipashas paziimes kaa atskjirt? :)
Dream rakstīja:pacietību un tikai ... pagaidām tu nekā nespēsi noteikt atšķirības :)Lily rakstīja:
:D:D apmēram no 2. ned vecuma varēs noteikt ja? :) aaa... veel tik ilgi. :D
Eliina rakstīja:isti jaukumini kadiem pilni punci visiem :D
jū jū, riktīgi resnīši. :D meitenīte no sākuma bija tāda tieviņa un maziņa oma jau baidijās ka nav slima bet mēs viņu piebarojām. :D tagad jau gandrīz tāda kā puisīši, un vēl tiemesls tam ka viņi labi aug arii ir tas ka mums ir apsildāmā gultiņa viņiem vienmeer ir silti vienmeer ir paeedushi un aug labi! :)**:D
Skaisti miilji kunkuliishi
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
driizaak jau no 3. nedēļas kad austiņas sāks palikt pūkainas ;)Lily rakstīja:Dream rakstīja:pacietību un tikai ... pagaidām tu nekā nespēsi noteikt atšķirības :)Lily rakstīja:
Dream rakstīja:driizaak jau no 3. nedēļas kad austiņas sāks palikt pūkainas ;)Lily rakstīja:Dream rakstīja:pacietību un tikai ... pagaidām tu nekā nespēsi noteikt atšķirības :)Lily rakstīja:
oii, veel tik ilgi jagaida :(:D
Ai kaadi kunkuliishi un tik daudz
Kaa tad maaminja juutaas??? Negrib jau laisties prom???
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:Ai kaadi kunkuliishi un tik daudz
Māmiņa ļoti labi jūtās! :) Nee izskatās ka negrib jo kad kāds panjem rokās kucēnu shii uzreiz skrien ostiit un esmu ieveerojusi ka kopsh laika kad vinjai piedzima kuceeni vinjai ausis vienmēr ir paceltas, laikam visu laiku klausās bērnus, arī kad guļ. :D a tad kad nebija beernu un es viņai fotosesiju taisiiju tad gan neceela ausis. :D
Dream rakstīja:pacietību un tikai ... pagaidām tu nekā nespēsi noteikt atšķirības :)Lily rakstīja:
šodien kucēniem tikai 6 dienas bet oma jau sēž un pēta spalvu, viņa man saka ka viņai liekas ka vienam puisītim ir garāka spalva un galviņas un skausta
Ļoti mīlīgi.Vai tiešām jāceļas ik pa stundai un kucēni jāliek pie mātes ēst?Es arī gribētu kucēniņus pēc kādiem 2 gadiem,vienkārši gribēju zināt cik gruti tas ir? ;)
Endoy - tas ir LJOTI gruuti
Ronija- Moderator
Njaa manas Viviites meitinjaam taga ir 5 nedeeljas, es ar saakumaa nedomaaju, ka kuceenus izaudzinaat ir tik gruuti..... :D
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Endoy, tas ir ljoti gruuti! Ir reizes, kad mamma pati ar visu tiek galaa un tev nav nekur jaaiejaucaas, bet ir reizes, kad tieshaam ir ikkatru stundu vai pat visu diennakti bez paartraukuma jaadezhuuree pie mazajiem!!!! Domaajot par kuceeniem, tieshaam ir jaapsver visi plusi un miinusi un jaazin, ka tu 99% vareesi savu laiku ziedot mazajiem!!!! :roll:endoy rakstīja:Ļoti mīlīgi.Vai tiešām jāceļas ik pa stundai un kucēni jāliek pie mātes ēst?Es arī gribētu kucēniņus pēc kādiem 2 gadiem,vienkārši gribēju zināt cik gruti tas ir? ;)
lilucis rakstīja:Lily, kā mazie bēbuči? Jaunu bildīšu nav? Cik lieli jau paaugušies?
mazie bēbuči ir baigi aktīvi un resni ) ļoti patīk dzivoties pa rokām :) vajag bildes? vakar sataisijām jaunas.:) viņi jau ir diezgan lieli un resni :D jo Lilijai ir daudz piena un mēs jau sākām barot ar gaļu. tikai mēs nevaram saprast vai viņi ir garspalvaini vai īsspalvaini. :D:D
Lapa 1 no 23 • 1, 2, 3 ... 12 ... 23
Similar topics
» Lily ģimene
» Lily 3gadini!
» Daudz laimes Lily!
» LILY KALIOSKA 2gadiņi!!!
» Sveicieni Lily vardiņam!!!
» Lily 3gadini!
» Daudz laimes Lily!
» LILY KALIOSKA 2gadiņi!!!
» Sveicieni Lily vardiņam!!!
Lapa 1 no 23