Mūsu pēcnācēji - Lily un co
+22
shera
Žozefīna
ajame
Sanita
Michely
sassaa
Mazais
Elīna
Sabinella
kristucis1
acz
lilucis
Māriņa
endoy
Ruby
Lindita
Silkite
Eliina
Dream
Leila
Ronija
Lily
26 posters
Lapa 2 no 23
Lapa 2 no 23 • 1, 2, 3 ... 12 ... 23
Re: Mūsu pēcnācēji - Lily un co
Hihihi...draugos jau bildītes paskatījos...nu nenocietos tak :lol: Baigie kunkulēni...
Sev ar kādu paturēsiet?
Sev ar kādu paturēsiet?
lilucis rakstīja:Hihihi...draugos jau bildītes paskatījos...nu nenocietos tak :lol: Baigie kunkulēni...
Sev ar kādu paturēsiet?
nuu, ir tā ka ja meitenite būs garspalvaina tad laikam atstāsim. :) bet neko nevar saprast, kaadi vinji ir :D
te buus dažas bildes. ;)
Meitenīte
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Lūdzu paskatieties ;D ielieku bildi kur ausis lai kāds zinošs cilvēks varētu pateikt vai tas ir īsspalvains vai garspalvains :D un jā,kad viņus fočē bez zibspuldzes tad viņi izskatās šokolādes brūni. :o un kad skatās gaismā dzīvē arī viņi tādā nesaprotamā krāsā. :D savādāka krāsa kā Lilijai, varbuut tas tikai tapeec ka kucēnu spalva? :D
Meitenīte
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Lūdzu paskatieties ;D ielieku bildi kur ausis lai kāds zinošs cilvēks varētu pateikt vai tas ir īsspalvains vai garspalvains :D un jā,kad viņus fočē bez zibspuldzes tad viņi izskatās šokolādes brūni. :o un kad skatās gaismā dzīvē arī viņi tādā nesaprotamā krāsā. :D savādāka krāsa kā Lilijai, varbuut tas tikai tapeec ka kucēnu spalva? :D
Eliina rakstīja:ka ir ar jauno maju meklesanu atrasti jau nakosie saimnieki?
nu mums bija pieteicies uz puisīti un mēs pazaudējām kontaktus bet mums jau ir padomā viens veids kā atkal viņus satikt. :D :lol: un tad vēl ir gribētājs uz meitenīti bet mēs vel nezinam vai pardosim.
te vēl bildes. diezgan saaugušas ausis :D
Pēdējo reizi labojis Lily Pirmdiena Aprīlis 06, 2009 1:16 pm; labots 1 reizi
Nju, pagaidām jau vēl grūti saprast...viņi vēl maziņi...bet manuprāt bik paspalvainas ausis ir...bet nu es jau neesmu nekāds specs :)
Man jau pēc auštelēm izskatās kā garspalvainie. :)
acz- Prospect
- Number of posts : 64
Dzīvesvieta : Olaine
nu reku vēl, uz krūtiņām un uz kājām ir tāda pagara spalviņa, vismaz man taa liekas :D
Ir ir pagaras spalvas :) īsspalvainajiem jau parasti tādiem maziem krūtiņas ir plikas vai ar ļoti īsu apmatojumu :) Vismaz manējiem uz krūtiņām ir krietni mazāks apmatojums. :DLily rakstīja:nu reku vēl, uz krūtiņām un uz kājām ir tāda pagara spalviņa, vismaz man taa liekas :D
acz- Prospect
- Number of posts : 64
Dzīvesvieta : Olaine
Baigie miiljumi Super bildiites!!!! Klau un vinjiem tad tagad jau viens meenesis?? Man arii izskataas ka garspalvaini - nu arii no iekshpuses skatoties - jo man liekas iisspalvainajiem austinjas iekshpusee ap malinju ir stipri mazaak spalva - bet kaut gan ar melnu kraasu izskataas savaadaak - daudz izteiktaak!!! Un tik mazinjus nekad neesmu redzeejusi :D Nu manai garspalvainajai Pepei bija teishi shitaadas ausis - kaut gan Toyiem droshvien bishku savaadaak!!!
Superiigas bildiites un sunjuki
Superiigas bildiites un sunjuki
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Man arī liekas, ka garspalvaina! Tikko palūrēju uz savu suņu ausīm un tur tik tiešām tās splvas nav tik garas!
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
jaa es arii salīdzināju ar Lilijas ausiim un ir pilniigi savaadaakas spalvas. un viņiem arii spalvas ir gandrīz pa visu iekšpusi bet lilijai tikai tā ap maliņām. un jā, es arī mēģinu ieskaidrot omai ka iispalvainajiem parasti krūtiņas ir gandriiz plikas vai ar ļoti niecīgu apmatojumu bet viņa tik runā savu:'' viss, es jau redzu ka viņi ir īsspalvaini.Kur tu redzi kaut vienu garspalvainu?'' un jau taisās tagad likt sludinājumā kā īsspalvainus
šie ir audzētavas ''Darling toy'' īsspalvainie kucēni. nu pilnīgi plikas krūtiņas :!: :?: hmm, nesaprotu :D
taveejie ir daudz spalvainaki, ta ka laikam jau bus tev garspailvaini ta ka tu gribeji
Eliina rakstīja:taveejie ir daudz spalvainaki, ta ka laikam jau bus tev garspailvaini ta ka tu gribeji
nu man jau būtu vienalga kādi viņi ir bet es zinu ka ja garspalvaini tad meitenīte visticamāk paliek pie mums :) tapēc tik ļoti gribas zinaat :D:D
Bet pashai Lily jau nav plikuminju,ne??? Gruuti pateikt kaa tur iisti ir, jo kuceeni jau veel pavisam mazinji , varbuut veel paretinaasies taas puucinjas,bet vispaar man nav ne jausmas :)
Ruby- Estimable
Lilijai vispār nav neiviena pliks plekjiitis jo viņai rados garspalvaini, viņai ir bieza spalva un tajās vietās kur parasti īsspalvainajiem ir plikāks (krūtiņas, galva, kājas) tur vinai ir ļooti laba spalva. uz pakaļkājām viņai ir garas spalviņas.Ruby rakstīja:Bet pashai Lily jau nav plikuminju,ne??? Gruuti pateikt kaa tur iisti ir, jo kuceeni jau veel pavisam mazinji , varbuut veel paretinaasies taas puucinjas,bet vispaar man nav ne jausmas :)
skaistas bildītes ;) braši paaugušies kucēniņi Jums Lily :love2: un peec dažām bildītēm tā vien šķiet ka būsiet tikuši pie kārotajiem garspalvainajiem tojiem :) cik tad sanāk veci viņi jau /slinkums rēķināt, tādēļ jautāju ;)/?
viņai rakstīts pie suņu parasktiņiem, ka 30 dienas.. ;)Dream rakstīja:skaistas bildītes ;) braši paaugušies kucēniņi Jums Lily :love2: un peec dažām bildītēm tā vien šķiet ka būsiet tikuši pie kārotajiem garspalvainajiem tojiem :) cik tad sanāk veci viņi jau /slinkums rēķināt, tādēļ jautāju ;)/?
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
Dream rakstīja:skaistas bildītes ;) braši paaugušies kucēniņi Jums Lily :love2: un peec dažām bildītēm tā vien šķiet ka būsiet tikuši pie kārotajiem garspalvainajiem tojiem :) cik tad sanāk veci viņi jau /slinkums rēķināt, tādēļ jautāju ;)/?
Paldies, pusotru stundu sēdēju un ķeru kadrus, gaidīju kad viņi sāks spēlēties bet viņi laikam fotoaparāta klātbūtnē negribēja :(:D Viņi tik smieklīgi spēlējas :D visi vienā čupā uzbrūk viens otram :D Viņiem rīt (8. aprīlī) paliek mēnesītis. :)
Lily paskaties te
http://www.baltland.com/main.php?lapa=puppies&id=1#12
tur ir daudz garspalvaino toy kuceenu bildiites, varbuut vari saskatiit kaut ko :D
tur ir daudz garspalvaino toy kuceenu bildiites, varbuut vari saskatiit kaut ko :D
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Lily paskaties te
oo paldies, es tieši visu laiku meklēju audzētavu mājaslapas kur varētu kucēnu bildītes paskatīties ;D
Lily rakstīja:Ruby rakstīja:Lily paskaties te
oo paldies, es tieši visu laiku meklēju audzētavu mājaslapas kur varētu kucēnu bildītes paskatīties ;D
Un tie visi ir Ufo un Orellas tētiņa Bumera bērni :)
Lily rakstīja:... Viņiem rīt (8. aprīlī) paliek mēnesītis. :)
Super jums rīt pirmā apaļā jubileja
Lapa 2 no 23 • 1, 2, 3 ... 12 ... 23
Similar topics
» Lily ģimene
» Lily 3gadini!
» Daudz laimes Lily!
» LILY KALIOSKA 2gadiņi!!!
» Sveicieni Lily vardiņam!!!
» Lily 3gadini!
» Daudz laimes Lily!
» LILY KALIOSKA 2gadiņi!!!
» Sveicieni Lily vardiņam!!!