Mūsu pēcnācēji - Lily un co
+22
shera
Žozefīna
ajame
Sanita
Michely
sassaa
Mazais
Elīna
Sabinella
kristucis1
acz
lilucis
Māriņa
endoy
Ruby
Lindita
Silkite
Eliina
Dream
Leila
Ronija
Lily
26 posters
Lapa 3 no 23
Lapa 3 no 23 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 23
Re: Mūsu pēcnācēji - Lily un co
lilucis rakstīja:Lily rakstīja:Ruby rakstīja:Lily paskaties te
http://www.baltland.com/main.php?lapa=puppies&id=1#12
tur ir daudz garspalvaino toy kuceenu bildiites, varbuut vari saskatiit kaut ko :D
oo paldies, es tieši visu laiku meklēju audzētavu mājaslapas kur varētu kucēnu bildītes paskatīties ;D
Un tie visi ir Ufo un Orellas tētiņa Bumera bērni :)
jā skatos ka viņam bērni pa visu pasauli, Zviedrija,Igaunija,Šveice,Pēterburga u.t.t.... :)
mm, tikko atklāju ka Lilijas bērni ir radinieki Dream sunjumeitenēm Cunami un Businkai :) :large:
Lily rakstīja:mm, tikko atklāju ka Lilijas bērni ir radinieki Dream sunjumeitenēm Cunami un Businkai :) :large:
Hmmm, ja?? Un kursh ta ir tas kopiigais rada gabals??:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Lily rakstīja:mm, tikko atklāju ka Lilijas bērni ir radinieki Dream sunjumeitenēm Cunami un Businkai :) :large:
Ar Businku kopīgi mums ir Agata Iz Istoka un Sher Dandy Sharm
Un ar Cunami kopiigie ir Markiza Angelika un Sher Dandy Sharm :)
Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Lily rakstīja:mm, tikko atklāju ka Lilijas bērni ir radinieki Dream sunjumeitenēm Cunami un Businkai :) :large:
Kaa sauca Lily beernu teevu?
Ronija- Moderator
Shitaas siikaljas sanāk viņām kautkādi otrās pakāpes brālēni un otraas pakaapes māsīca :D
Ronija rakstīja:Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Lily rakstīja:mm, tikko atklāju ka Lilijas bērni ir radinieki Dream sunjumeitenēm Cunami un Businkai :) :large:
Kaa sauca Lily beernu teevu?
Sokrovishe Zhanetty Brilliant, viņš no maskavas.
Lily rakstīja:mm, tikko atklāju ka Lilijas bērni ir radinieki Dream sunjumeitenēm Cunami un Businkai :) :large:
Jums gan taa radnieciiba dikti taala sanaak, cik nu man sanaaca atrast galus :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Hmmmm, visus kurus netaa atradu - nu neviens man nepatika no taas audzeetavas:(
:o tu kautko atradi? es atrodu tikai čau-čau sunjus un jorkus ar taas audzētavas uzvaardu. varbūt vari pateikt kādu linku kur ir vinju kucēni vai izaudzētie suņi? viņiem ir taada primitīva mājaslapa :D
http://www.geocities.com/janetts_kennel/toy.htm
tas Sher Dendy sharm ir multi ch un man šķiet ka vinjiem vēl ir daudz sunju bet tā mājaslapa tāda nesaprotama :D
Ronija rakstīja:Lily rakstīja:mm, tikko atklāju ka Lilijas bērni ir radinieki Dream sunjumeitenēm Cunami un Businkai :) :large:
Jums gan taa radnieciiba dikti taala sanaak, cik nu man sanaaca atrast galus :D
hmm, kā? :D kādus galus tad tu atradi? :D nav gan dikti taala ;)
Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Hmmmm, visus kurus netaa atradu - nu neviens man nepatika no taas audzeetavas:(
:o tu kautko atradi? es atrodu tikai čau-čau sunjus un jorkus ar taas audzētavas uzvaardu. varbūt vari pateikt kādu linku kur ir vinju kucēni vai izaudzētie suņi? viņiem ir taada primitīva mājaslapa :D
tas Sher Dendy sharm ir multi ch un man šķiet ka vinjiem vēl ir daudz sunju bet tā mājaslapa tāda nesaprotama :D
Nu tak googlee iemet:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Hmmmm, visus kurus netaa atradu - nu neviens man nepatika no taas audzeetavas:(
man parāda tikai vienu yorku, un divus čau čau saitus. :(
Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Hmmmm, visus kurus netaa atradu - nu neviens man nepatika no taas audzeetavas:(
man parāda tikai vienu yorku, un divus čau čau saitus. :(
Meklee kirlicaa
Ronija- Moderator
Paskatiijos vinja liiniju, cik nu izdevaas atrast - iipashi ar bagaatiigu ausu apspalvojumu shii liinija neizceljaas, bet nu tas taa.
P.S. Dream sunji ar taveejiem ir ljoti attaali radinieki:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Paskatiijos vinja liiniju, cik nu izdevaas atrast - iipashi ar bagaatiigu ausu apspalvojumu shii liinija neizceljaas, bet nu tas taa.
nu jā bet sanāk laikam otrās pakapes brālēni un māsīca :):D
yeey. mums šodien mēnesītis :jumping:
šodien bija tā- atnāku mājās un redzu oma guļ uz dīvāna rokās tur meitenīti un pēta viņas spalvu. Viņa man saka:'' klausies, viņiem sāk augt spalva''... :D vēl pirms divām dienām viņa bija pilnīgi pārliecināta ka nav spalvu bet tagad ir :lol:
šodien bija tā- atnāku mājās un redzu oma guļ uz dīvāna rokās tur meitenīti un pēta viņas spalvu. Viņa man saka:'' klausies, viņiem sāk augt spalva''... :D vēl pirms divām dienām viņa bija pilnīgi pārliecināta ka nav spalvu bet tagad ir :lol:
Sveicieni no mums! :) Mēs esam īsspalvaini un meitenītei jau ir atrastas nākamās mājas! :) :icon91:
Izskataas brangi izaugushi:)) Cik ta sverat tagad?:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Izskataas brangi izaugushi:)) Cik ta sverat tagad?:)
khi khi, pazuda mums svariņi, nevaram nosvērt Nu kilograms nav bet nujau esam apstājušies augt, tagad tik paliekam slaidāki un paliek garākas,slaidākas kājiņas :) vairs neesam tuntuļi, esam līdzīgāki tojiem :D
aarprāts, jums vajadzētu redzēt kādi viņi ir aktīvi :o viņi ir HIPERAKTIIVI :D lēkā,dauzās,plēš avīzes,kož.. :D:D
Visaas triis bildiitees taa ir meiteniite??? Nu dikti miiliigs sunjuks, tev noteikti zheel ka tomeer iizspalvainaa,ne?? Nu jau tulinj 6 nedeeljas,ja? Kad tad dosies uz jaunajaam maajaam?
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Jaukuminji
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Ruby rakstīja:Visaas triis bildiitees taa ir meiteniite??? Nu dikti miiliigs sunjuks, tev noteikti zheel ka tomeer iizspalvainaa,ne?? Nu jau tulinj 6 nedeeljas,ja? Kad tad dosies uz jaunajaam maajaam?
jā, tā sanāca ka visās trijās ir meitenīte :D nē man nav žēl :D ganjau ka kādreiz... kādreiz tikšu arī pie garspalvaina :) vina dzīvos manā pilsētā, un ar vinjas jauno saimnieci man ir labas attiecības takā mazā luteklīte bieži varēs satikt mammu :) uz jaunajām mājām dosies maija sakumā :)
viņiem sanāk ka šonedēļ ir 1,5 mēn. nu kautkad šitajās dienās paliek 1,5 mēneši :)
te arī puisīši. :)
Viņš DZIED! pa īstam dzied. :D nevis žāvājas bet DZIED! :shock: es taa smeejos :D:D:D
Viņš DZIED! pa īstam dzied. :D nevis žāvājas bet DZIED! :shock: es taa smeejos :D:D:D
Lapa 3 no 23 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 23
Similar topics
» Lily ģimene
» Lily 3gadini!
» Daudz laimes Lily!
» LILY KALIOSKA 2gadiņi!!!
» Sveicieni Lily vardiņam!!!
» Lily 3gadini!
» Daudz laimes Lily!
» LILY KALIOSKA 2gadiņi!!!
» Sveicieni Lily vardiņam!!!
Lapa 3 no 23