Mūsu pēcnācēji - Lily un co
+22
shera
Žozefīna
ajame
Sanita
Michely
sassaa
Mazais
Elīna
Sabinella
kristucis1
acz
lilucis
Māriņa
endoy
Ruby
Lindita
Silkite
Eliina
Dream
Leila
Ronija
Lily
26 posters
Lapa 4 no 23
Lapa 4 no 23 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23
Re: Mūsu pēcnācēji - Lily un co
P.S. laikam mammai jaluuudzas vel viens suns, jo diemzel neredzeju ka mana princese uzauga!
Nu superiigi sunuchi Un tad visi sanaaca iizspalvainie,arii puisiishi??? Meiteniite izskataas stipri apaljiigaaka kaa puikas, bet varbuut tik taa izskataas ?!?!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:Nu superiigi sunuchi Un tad visi sanaaca iizspalvainie,arii puisiishi??? Meiteniite izskataas stipri apaljiigaaka kaa puikas, bet varbuut tik taa izskataas ?!?!
jā, visi īsspalvaini :) nee nee. viņi visi ir apmēram vienadi tikai viens puisītis tāds ēdelīgs un ar baigo vēderiņu :lol: :D
Eliina rakstīja:P.S. laikam mammai jaluuudzas vel viens suns, jo diemzel neredzeju ka mana princese uzauga!
njaa tas gan ir skumji :( :( vajadzēs vēlvienu :D
Taa dziedaataajbilde ir dieviiga
Puikaam veel nav saimnieki pieteikushies? Kur juus piemeeram mekleejat jaunos saimniekus??
Puikaam veel nav saimnieki pieteikushies? Kur juus piemeeram mekleejat jaunos saimniekus??
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Taa dziedaataajbilde ir dieviiga
Nu mums kucēnu Tēva īpašniece, kurai ir audzētava, palīdz meklēt saimniekus un mēs liksim arī sludinājumos. ;)
Ruby rakstīja:Taa dziedaataajbilde ir dieviiga
Spešal for Ruby- Dziedaataajbilde
skaidrs :)
Un vai izstraadaajat piemeeram noteiktas prasiibas jaunajiem saimniekiem, izziiniet to dienas gaitas un apstaakljus u.t.t
Un vai izstraadaajat piemeeram noteiktas prasiibas jaunajiem saimniekiem, izziiniet to dienas gaitas un apstaakljus u.t.t
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:skaidrs :)
hmm, nu mēs vienmēr uzturam kontaktus ar jaunamiem saimniekiem, zvanam prasam kā iet, un viņi zvana ja ir kādi jautājumi ;) Priekš tam ir ''audzētavas grāmata'' kur visi jauno saimnieku telefoni,adreses,e-pasti u.t.t. bet šoreiz laikam būs daudz stingrāk, jo tojiem jau viss ir daudz savādāk kā vilkam. :D es noteikti prasīšu e-pastus jaunajiem saimniekiem un pieprasīsu lai sūta man bildes :lol:
vēl neesam tā domājuši par kkādām prasībām bet nebus jau:'' lūdzu jums kucēns un uz redzēšanos''
Lily rakstīja:
Spešal for Ruby- Dziedaataajbilde
Super !!! Paldies!!! Es jau vinjaa iemiileejos :love2: mazais bezzobis vai siikzobis
Ruby- Estimable
Es nezinu cik daudz Latvijaa to piekopj, kaut gan sho to esmu dzirdeejusi, bet dazhaas audzeetavaas prasiibas jaunajiem saimniekiem ir ljoti augstas !!! Brauc apskatiit tavas maajas,kur kuceens mitinaasies, bezmaz vai izmeeriis daarza izmeeru. Izpeetiis tavas ikdienas gaitas - nekaadaa gadiijumaa nedos kuceenu ja neesi maajaas lielaako dienas dalju,ja nu vieniigi tad ja tev jau ir veel viens suns, tad varbuut vismaz to apspriediis. Mazo skjirnju suniishus nedos ja maajaas ir beerni jaunaaki par 8 gadiem ( citur vecumi atshkjiraas ). Buus jaanosleedz liigums ar dazhaadiem punktiem, ja piemeeram mainaas tavi apstaaklji un nevari vairs suni patureet ( kaut vai nu jau pieaugushu ) - nedriikst paardot to taalaak - buus jaatgirezh audzeetavaa. Liigumaa buus arii punkts par to kad pienaaks laiks 6-7 meeneshi tad suns/kuce buus jaasterelizee , ja peerc suni kaa "maajdziivnieku". Ja veelies piedaliities izstaadees un tad paarot ( buus arii protams attieciigi augstaaka cena ) tad viss notiks sadarbiibaa ar audzeetaaju un liigumaa buus rakstiits ka piemeeram paarot driikstees tikai kad suns sasniedzis divus gadus un tikai peec auzdeetaaja noteiktajaam veseliibas paarbaudeem : acis,zobi,sirds,celji.
Taa ir arii ar kakjiem -nu shkjirniigiem kakjiem . Saakumaa liekas ka nepraats ! Bet ja taa kaartiigi padomaa :scratch: tad tam visam ir savs izskaidrojums!
Taa ir arii ar kakjiem -nu shkjirniigiem kakjiem . Saakumaa liekas ka nepraats ! Bet ja taa kaartiigi padomaa :scratch: tad tam visam ir savs izskaidrojums!
Pēdējo reizi labojis Ruby Otrdiena Aprīlis 21, 2009 2:41 pm; labots 1 reizi
Ruby- Estimable
wow var buut darza izmers un citi punkti ir tadi bisku diivaini, bet es loti girbetu dziivot tada valstii kur ar likumiems viss kartiiba, loti ceru ka LV kaut kas mainiiisies ar laiku!
Eliina rakstīja:wow var buut darza izmers un citi punkti ir tadi bisku diivaini, bet es loti girbetu dziivot tada valstii kur ar likumiems viss kartiiba, loti ceru ka LV kaut kas mainiiisies ar laiku!
Shis tas ir no kluba (kaa nu no kura) un shis tas ir audzeetaaja pasha uzstaadiits!
Ruby- Estimable
Lily rakstīja:
Viņš DZIED! pa īstam dzied. :D nevis žāvājas bet DZIED! :shock: es taa smeejos :D:D:D
Super!!! Riktīgs dziedātājs
Burvīgi mazulīši!!!!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
cik fantastiski mazie ķipari ir izauguši
laiks gan ātri skrien! nu jau drīz būs jādodas uz jaunām mājām, tas noteikti ir grūti tā atdot kucēnu. Ar katru nākamo topošo saimnieku par vienu kucēnu paliek mazāk... es noteikti apraudātos!
laiks gan ātri skrien! nu jau drīz būs jādodas uz jaunām mājām, tas noteikti ir grūti tā atdot kucēnu. Ar katru nākamo topošo saimnieku par vienu kucēnu paliek mazāk... es noteikti apraudātos!
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Jautaajums Lily - kaapeec juus kuceeniem kupeejaat astes?
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Jautaajums Lily - kaapeec juus kuceeniem kupeejaat astes?
Tapeec ka tā darija krievijā jau no paša sākuma un arī tas ka mums ne pārāk patīk tās garās tievās astes. Smuki izskatās tādas strupas astītes
Hmmm, nu vispaar jau - pat Krievijaa astiites bez iemesla nekupee. Ak jaa, starp citu, Latvijaa jau apmeeram 2 gadus, ja nemaldos ir ar likumu aizliegts astes kupeet un shaadi sunji, laikam kuri bij dzimushi peec 2009. gada ar kupeetaam asteem nedriikstees piedaliities izstaadees. Gadus precizeeshu, bet to, ka taadi likumi jau ir - zinu 100%.
Un tas, ka nepatiik, manupraat nav pietiekoshi nopietns iemesls!
Un tas, ka nepatiik, manupraat nav pietiekoshi nopietns iemesls!
Ronija- Moderator
Man nepārāk patīk cilvēki ar lielām ausīm, varētu griezt nost! Zinu, ka nez kur tā kādreiz tika darīts, bet kāpēc, ja pat likumi ir pieņemti, cilvēks vadās pēc kaut kādām Padomju paražām! Ja suns ir piedzimis ar asti, tad aste ir viņa loceklis tāpat kā mums kāja vai roka un cilvēkam nav tiesības dzīvnieku izkropļot!!!
Lindita piekriitu tev par visiem 150%
Ronija- Moderator
Man ar labaak patiktu sunjuki ar astiiteem - tad vinji var izraadiit savu prieku un ir ko vicinaat :idea: :!: :?:
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Mans 1.nosacījums bija lai OBLIGĀTI ir aste, citādi es meklētu citu un pat nesāktu braukt skatīties.
Lapa 4 no 23 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23
Similar topics
» Lily ģimene
» Lily 3gadini!
» Sveicieni Lily vardiņam!!!
» Daudz laimes Lily!
» LILY KALIOSKA 2gadiņi!!!
» Lily 3gadini!
» Sveicieni Lily vardiņam!!!
» Daudz laimes Lily!
» LILY KALIOSKA 2gadiņi!!!
Lapa 4 no 23