Mūsu pēcnācēji - Lily un co
+22
shera
Žozefīna
ajame
Sanita
Michely
sassaa
Mazais
Elīna
Sabinella
kristucis1
acz
lilucis
Māriņa
endoy
Ruby
Lindita
Silkite
Eliina
Dream
Leila
Ronija
Lily
26 posters
Lapa 13 no 23
Lapa 13 no 23 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 23
Re: Mūsu pēcnācēji - Lily un co
Tagad jau man jāsāk siekaloties kādas burvīgas lellītes
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Bučmulītes!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
aiiii kaadi te jaunumi - Sherija beidzot par maaminju kljuvusi!!! Burviigi chi mazuliishi - dikti mazinji piedzima ne? Tas melnbaltais - kur vinjam treshaa kraasa - ka tu saki triiskraasains? Vinsh man peec kraasas izskataas ko sauc par - iiru kraasojumu!! Vinjam kjepinjas arii baltas?
mums te visi izstaazhu chihi ir beeshie, pilniigi visi - shausmiigi garlaiciigi, un vinjiem visiem dzimst taadi pashi - kremkraasas kuceeni!! Man dikti gribaas melnu (pilniigi melnu) garspalvainu - man gan tas liekas vispaar liels retums, maz ir redzeeti!!!Eliina rakstīja:Marin, lai cik tas divaini nebutu esmu noverojusi ka loti biezi gaisamjiem civavam dzims melni kuceni
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Paldies visām
Ruby, Jaa beidzot Sherija maaminja, turklat loti laba maaminja, varbut pat parak ja tikai kaads cits suns paskataas uz vinjas kuceniem tad kautinjsh var saakties
jaa kuceeni loti mazi piedzima, 80 un 72gr...
melnbaltajam ir bruuni vaidzinji (saak paradiities) tad vel zem astes un uz kruutinjaam mazliet, buus buus pectam triskrasaina, bet piedzima pilnigi melnbalta.
un runaajot par pilniigi melnajiem chihiem, man jau liekas tas ir milzigs retums, nekad neesmu dzivee tadu sastapusi, tikai zinu ka Sherijai krievijaa dzivojoshaa vecmaminja ir pilnigi melna.
Ruby, Jaa beidzot Sherija maaminja, turklat loti laba maaminja, varbut pat parak ja tikai kaads cits suns paskataas uz vinjas kuceniem tad kautinjsh var saakties
jaa kuceeni loti mazi piedzima, 80 un 72gr...
melnbaltajam ir bruuni vaidzinji (saak paradiities) tad vel zem astes un uz kruutinjaam mazliet, buus buus pectam triskrasaina, bet piedzima pilnigi melnbalta.
un runaajot par pilniigi melnajiem chihiem, man jau liekas tas ir milzigs retums, nekad neesmu dzivee tadu sastapusi, tikai zinu ka Sherijai krievijaa dzivojoshaa vecmaminja ir pilnigi melna.
Lily, varbūt vari ielikt bildi ar pilnīgi melnu čihu?
Pilnīgi melnā- mana vājība..
Pilnīgi melnā- mana vājība..
Ajame, tas laikam japrasa Ruby, jo es nekad arii neesmu pati redzejusi tadus, vai ari vnk nepievershu uzmanibu
Vēl viens jautājums- vai čihiem pilnīgi melna krāsa arī skaitās trūkums (kā tojiem) ?
Lily, apsveicu ar skolas beigšanu!!
Lily, apsveicu ar skolas beigšanu!!
Nē, čihiem drīkst būt pilnīgi visas krāsas, tikai vaislā vairs nedrīkst izmantot marmora krāsas čihus.
Paldies! beidzooot brīvība.... tikai tagad jāiet uz iestājeksāmeniem
Paldies! beidzooot brīvība.... tikai tagad jāiet uz iestājeksāmeniem
visi tik smukinji
biledes fantastiskas ka jau vienmer tev,bet soreiz skiet ka vnk super fantastiskas
loti patik civavinas
isspalvainie tojchiki tiesham rotveilerishi jums soreiz
Brijlantins ka lelliite
biledes fantastiskas ka jau vienmer tev,bet soreiz skiet ka vnk super fantastiskas
loti patik civavinas
isspalvainie tojchiki tiesham rotveilerishi jums soreiz
Brijlantins ka lelliite
Superīgas bildītes:) Tik skaistas čivavu lellītes un mazie tojiņi. Kuri paliks pie jums?
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Paldies Māriņ!
tas vēl nav zināms
Māriņa rakstīja: Kuri paliks pie jums?
tas vēl nav zināms
Lily, pēc Jāņiem braukšu raudzībās, tā vien gribas sabučot mazos cukurdupsīšus
ok, kad mēs visi būsim iemācijušies pienācīgi staigāt tad gaidīsim jūs ciemos Mazais Bruļiks jau ir nenotverams Melnā čivava ir tik resna, ka vēders velkas pa zemi
Lapa 13 no 23 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 23
Similar topics
» Lily ģimene
» Lily 3gadini!
» Sveicieni Lily vardiņam!!!
» Daudz laimes Lily!
» LILY KALIOSKA 2gadiņi!!!
» Lily 3gadini!
» Sveicieni Lily vardiņam!!!
» Daudz laimes Lily!
» LILY KALIOSKA 2gadiņi!!!
Lapa 13 no 23