Mūsu pēcnācēji - Lily un co
+22
shera
Žozefīna
ajame
Sanita
Michely
sassaa
Mazais
Elīna
Sabinella
kristucis1
acz
lilucis
Māriņa
endoy
Ruby
Lindita
Silkite
Eliina
Dream
Leila
Ronija
Lily
26 posters
Lapa 18 no 23
Lapa 18 no 23 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23
Re: Mūsu pēcnācēji - Lily un co
Lily, skaistas bildes tev un suņuki arī abas garsalvainās meitenes tik līdzīgas manai Businkai, pēc deguntiņiem
Paldies Dream, jaa man jau ari pec bildeem taa liekas, dikti gribeetos to Bellinju dziivee satikt :) kaa nekaa vinja bija tas mans toja ideaals kad mekleeju Dzozefiini, un atradu arii gandriz ka dviinju maasinju Bellai
Man Bellinja arii vislabaak patik no visiem Rudiites suniishiem, protams visi bija super jauki, bet Bellinja bija tik miiliiga - naaca seedeet gan man kleepii gan manam puikam toreiz Vikijas tusinjaa :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Mums Langstiņos dzīvo pie māsas un krustmeitiņas Belliņas māsiņa Betija:) arī ļoti ļoti līdzīga:))
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Tikko tautas balsī rādija Loriņas meitiņu Loretta Black Chocolate Jurdo, tāda skaistulīte... un šķiet, ka otrs tojiņš bija Koļa (Ilvas Kubasovas Samarskiy Favorit Kaliostro)
Tikko noskatījos atkārtojumu, nu gan atklas sarikoja sižetu, nespamošu jau šeit, bet tas viss ir kārtējais absurdsLily rakstīja:Tikko tautas balsī rādija Loriņas meitiņu Loretta Black Chocolate Jurdo, tāda skaistulīte... un šķiet, ka otrs tojiņš bija Koļa (Ilvas Kubasovas Samarskiy Favorit Kaliostro)
refinnej- Profesional
- Number of posts : 354
Dzīvesvieta : Jelgava
Es meklēju kur var noskatīties atkārtojumu bet neatradu, atsūtīsi linku?
Nu jā es arī domāju, ka pilnīgi nav pamata tās jaunās māmiņas uztraukumam.. Tikpat labi kā Retas saimniece teica, arī bērnam var pēkšņi palikt slikti un var apvemties, tāpat kā suns var uztaisīt peļķīti veikalā... Un par tiem ratiņiem- tad jau arī cilvēki nevar tur pieskarties jo uz mūsu rokām ir daudz vairāk baktēriju nekā tas suns ar savu dupsi tur var atstāt... nu absurds tiešām
Nu jā es arī domāju, ka pilnīgi nav pamata tās jaunās māmiņas uztraukumam.. Tikpat labi kā Retas saimniece teica, arī bērnam var pēkšņi palikt slikti un var apvemties, tāpat kā suns var uztaisīt peļķīti veikalā... Un par tiem ratiņiem- tad jau arī cilvēki nevar tur pieskarties jo uz mūsu rokām ir daudz vairāk baktēriju nekā tas suns ar savu dupsi tur var atstāt... nu absurds tiešām
Mums lattelecom, tur LNT ir arhivs - var attīt atpakaļ. Laikam jau pēc tam būs arī internetā.Lily rakstīja:Es meklēju kur var noskatīties atkārtojumu bet neatradu, atsūtīsi linku?
Suņi iznesa baktērijas, bla bla bla, bērni var saslimt. A tiem kam ir suņi nevienam bērnu nav. Ja pašam bērns slimīgs, nevajag uzreiz pārspīlēti meklēt iemeslus. Tie kas pēc tualetes neizmazgā rokas piemēram un tad rakņājas pa cepumiem ar iznesa es domāju vēl vairāk. Un tas, ka suns nokārtojas - nu vajadzēja tak nofoķet vismaz, kas to lai zin, vai tā ir taisnība. Tie tak tiešam izņemuma gadījums, pat ja tāds bija, ne jau katrs otrais suns tā dara... Ai diskutēt var bezgalīgi.
refinnej- Profesional
- Number of posts : 354
Dzīvesvieta : Jelgava
waiiiii kaadi engeliishiii
tiffany*- Profesional
- Number of posts : 171
Lily, re ku še ku ir : http://www.tvnet.lv/online_tv/15413
Pilnīgi debīls sižets. Tiešām. Rokas vajag biežāk mazgāt!
Pilnīgi debīls sižets. Tiešām. Rokas vajag biežāk mazgāt!
Nu pilnīgi debīla sieviete! Ta jau ir , kam gribās piekasīties , arī pie staba var Viņai gribējās paspīdēt TV ekrānā un izdomāja savu sāpi.....jājautā būtu cik nu pati ir sterīla un varbūt katram pie veikala durvīm uzrādit sanitāro gramatiņu
Māriņa- Estimable
hahaha mani vienkaarshi fascinee shaadi cilveeki - un peec taa teikuma - "mana draudznene izved beernu pastaigaaties nu lielaakais uz lielveikalu iepirkties..." es vispaar vairs vinju nespeeju nopietni uztvert!!! Beernu izved pastaigaaties lielaakais uz lielveikalu??? Nu bet protams ka vinsh slimos un ne tikai ar Rota viirusu, beerns pat svaigu gaisu nav dabuujis paelpot kur tur veel vinjam imunitaate gadiisies ciiniities pret bateerijaam!!!
Ok es savaa zinjaa piekriitu par paartikas veikalu un sunju kombinaaciju, bet ne jau ar taadiem argumentiem un ne jau taadaa valdodaa!!!
Ok es savaa zinjaa piekriitu par paartikas veikalu un sunju kombinaaciju, bet ne jau ar taadiem argumentiem un ne jau taadaa valdodaa!!!
Ruby- Estimable
Njā... nu ko lai saka - klaja kārtējā neizglītotības demonstrēšana! Vajag mācīt nevis nīst mūsu sabiedrībā jau tā izstumtos mājdzīvniekus (un te nav runa tikai par mazsunīšiem), bet gan iemācīt gan vecākiem, gan bērniem elementāru higiēnu!!! Kā jums šķiet, vai minēto rota vīrusu zīdainim ir lielāka iespēja saķert no kāda suņa vai tomēr no cita, iepriekš iepirkumu ratiņos sēdējuša un jau, iespējams, slima vai infekciju pārnēsojoša zīdaiņa??? Un varbūt tad arī cilvēkiem, kuru mājās mīt suņi, kaķi utt. , pie ieejas veikalos izsniegt īpašus uzsvārčus, jo pie viņu apģērba tak noteikti ir SPALVAS!!! Un visiem pārējiem vajadzētu obligāti likt galvā speciālas cepurītes, lai, nedod Dievs, kaut kur cepumos negadītos mati! Un ko darīsim ar bezpajumtniekiem veikalos? Viņi tak mazgājās reti, bet iepirkuma ratiņos saliek gandrīz visu savu atkritumos salasīto iedzīvi! Cilvēki mīļie, nu esiet loģiski, sāciet ievērot elementāro ikdienas higiēnu, zīdainīti iepirkuma ratiņos lieciet uz līdzpaņemta autiņa - tak sāciet mīlēt savus bērnus!!! Protams, nevaru nepiekrist, ka reizēm mazsunīšu saimnieki šauj pār mēru, tad arī es mēdzu aizrādīt, kaut man pašai ir dažāda lieluma suņi mājās, bet nemērīsim visus pēc vienas mērauklas!
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
Oiiii, kas par tematiņu! Es gan par šo varētu izteikties daudz un dikti... gan kā mamiņa ar mazu bērnu, gan kā mazsunīšu saimniece. Pirmkārt, man tiešām nav pieņemami, ka suns var nokārtoties veikalā. Tas nu nav normāli. Es ja eju veikalā ar suņiem, tad paņemu rokās pirms ieeju pa veikala durvīm. Arī Depo, kur principā drīkst staigāt ar suņiem, es viņus nesu rokās, jo negribētu piedzīvot situāciju, kad kāds no maniem suņiem nokārtojas veikalā. Nu bet šeit jau nav tāda pierādījuma, ka tai veikalā tiešām tās suņa kakas ir bijušas. Es katrā gadījumā nevienā veikalā neko tādu toč neesmu redzējusi. Tad par māmiņu, kura izved savu bērnu pastaigāties uz lielveikalu, vispār neko negribu teikt...tā nu gan bērnam ir imunitāti stiprinoša pastaiga svaigā gaisā Par vīrusu pārnēsātājiem galvenokārt es uzskatu pieaugušos, kuri neskatoties uz savām visvisādām lipīgām kaitēm iet uz veikalu(jo dažkārt jau nav variantu, ēst vajag arī slimam). Par bomžveidīgiem radījumiem veikalos vispār nav ko piebilst, cik un kādas zarazas viņi var ienest veikalā...
Tieši tā , pilnīgi piekrītu Lilucim:) Lielveikals jau gan ir īsta pastaigu vieta ar zīdaini. Pat mans vīrs vakar smējās par Tautas balss šo šižetu un nesaprata īsti kur ir problēma, jo bērnu - zīdaini jau liek parasti ar sēdeklīti ratiņos un ja ta paskatās - klielākā daļa šo bērniņu ko dara kamēr māmiņa aizrautigi pēta veikala plauktus - grauž ratiņu rokturi, uz kura ir miljons baktēriju, vai slauka veikala grīdu, ja iet kājām paši
Māriņa- Estimable
Vakar mazulīte Rosalie Majestic Beauty Jurdo aizbrauca uz Franciju
bet māsiņa Rachel Melody of Jurdo vēl gaida savus saimniekus
bet māsiņa Rachel Melody of Jurdo vēl gaida savus saimniekus
tiktieshaam smiekliigi palika ,kad noskatiijos sho sizhetu :D man pashai ir beerns un kad vinsh bija ziidainis ,pie pirmaas izdeviibas meeginaaja iekosties ratinu rokturii un ar rocinjaam tureejaas pie taa pasha roktura un pirkstus mutee lika :S bet taa tie mazie beerni dara :D taa jau ir ,ka paartikas veikalaa nevajadzeetu buut dziivniekiem,bet ko tad dariit ,ja mans kuceens kautkaadu apstaaklu deelj nevar palikt viens maajaas,bet man jaanopeerk eest ? murgs kkaads patieshaam :( asv un CA ar likumu ir aizliegts ienest dzivniekus partikas veikalos ,bet cilveeki ir dazhaadi ,citi piever acis ,citi paluudz iziet :)
mulkiiga sieviete vnk tiesham gribeejaas paspiipeet ;)
mulkiiga sieviete vnk tiesham gribeejaas paspiipeet ;)
tiffany*- Profesional
Lily - no chihiem nav bildiites jaunas? Gribeetos jau apskatiities kaadi izveidojushies
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Lily - no chihiem nav bildiites jaunas? Gribeetos jau apskatiities kaadi izveidojushies
Jā, es ar jau kādu laiku gaidu un gaidu
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
woow supr bildiites ,iipashi taa otraa
tiffany*- Profesional
Lapa 18 no 23 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23
Similar topics
» Lily ģimene
» Lily 3gadini!