Mūsu pēcnācēji - Lily un co
+22
shera
Žozefīna
ajame
Sanita
Michely
sassaa
Mazais
Elīna
Sabinella
kristucis1
acz
lilucis
Māriņa
endoy
Ruby
Lindita
Silkite
Eliina
Dream
Leila
Ronija
Lily
26 posters
Lapa 19 no 23
Lapa 19 no 23 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23
Re: Mūsu pēcnācēji - Lily un co
Aaaaa, kā man patīk tās pūkausīs Ļoooti smuki!!!! Cerams, ka suncis uz izstāžu mājām aizdodas?
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
Lexy, nu, ne īsti uz izstāžu mājām bet es viņu izstādu. :) Saimniecei nav mērķis noslēgt čempionu titulus bet vienārši pavadāt pa izstādēm. Bildītes taisijām ķīpsalas izstādē pagaišnedēļ kur es paliku neapmierināta ar tiesneses vērtējumu- teicami bez titula.... Kaut suns izstādijās lieliski, tikai dēļ viena šķība zoba nedeva titulu..
Aiiii, kāda lellīte balta Un kā man patīk tie mazie deguntiņi un lielās ausis :)
Lexy- Hero
Lily rakstīja:es smejos par viņas spalvainajām ausīm takā tojam garspalvainajam
Man gan ar tojiem nav pieredzes nekādas, bet man Melai ar traki tās spalvainās ausis patika. Tagad tā drusku pietrūkst Čīno Bet viņš paņem ar savu lutausīša feisiņu Ai, man reāli iepatikušies čihi, kaut kādreiz šķita, ka mana sirds pieder 100% šņaukām
Lexy- Hero
man ari skita ka man 100% patik tikai toji,bet taagd Minnija mani ir panjemusi par visiem 200% to pat izskaidrot nevar.
hehe, man tieši otrādāk, kad man bija tikai toji tad vislaik likās, ka čivavas ir superīgakās, bet nu nē- mana sirds pieder tojiem
ajame mani tulitas atkal nolinsos un sauks par nodeveju skirnei,bet toji tik un ta paliks man kaut kas ipash un mans sapnis par melnu meiteni un vel vienu brunu nav nekur pazudis tikai vienigi kaut kur dzilak ielidis,bet ir vel joprojam....
ja vina ir loti jauka. katru dienu ka tik redzu priecajos par vinu cik daudz ieksa vinai sirsnina ir miluma un galva vel vairka nedarbu
Oi, čihos ir milzum daudz mīlestības un jo čihu vairāk, jo labāk
Tā ka Elīn, es tevi labi saprotu. Un Minnija tak ir maza siržulauzēja
Tā ka Elīn, es tevi labi saprotu. Un Minnija tak ir maza siržulauzēja
Lexy- Hero
Arī man sākumā likās , ka man patīk yorki un šitcu - bet, mani suņi ir un paliek Chihi nevaru izskaidrot tie;ši ar ko, bet man patīk viņi tik ļoti ļoti
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Apsveikumi!!!! Vienreizēji rezultāti!!!!
Lexy- Hero
tas skatiens tiik miiliigs
tiffany*- Profesional
- Number of posts : 171
Megija liidziiga mammai Lily un Loretta taapat, liidziiga mammai Lorai :)
Apsveicu ar panaakumiem izstaadees
Un re kaa gaishais chihs izmainiijies, pigments ar izveidojies melns, un kraasa ar nomainiijusies
Apsveicu ar panaakumiem izstaadees
Un re kaa gaishais chihs izmainiijies, pigments ar izveidojies melns, un kraasa ar nomainiijusies
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ooooo, super!!!! Apsveikumi ar tik fantastiskiem rezultātiem!!!
Lexy- Hero
mūsu ģimene bija ieradusies kuplā skaitā, ar atbalstītājiem un, protams, cilvēkiem, kas strādātu dubulthendlingu (mazie ķipari, kas skraida gar ringu saucot suņus)
un pa cik arī mēs visus ringus uzvarējām (vilki bija apmēram 15) tad mūsu ģimeni speciāli uzaicināja ringā un pasniedza īpašas balvas kā patstāvīgajiem uzvarētājiem
bildē redzamas mūsu ģimenes trīs paaudzes, mēs esam galvenās trīs sievietes, kas nodarbojas ar suņiem. Un sieviete ar sarkanajiem matiem ir tiesnese no Armēnijas
un pa cik arī mēs visus ringus uzvarējām (vilki bija apmēram 15) tad mūsu ģimeni speciāli uzaicināja ringā un pasniedza īpašas balvas kā patstāvīgajiem uzvarētājiem
bildē redzamas mūsu ģimenes trīs paaudzes, mēs esam galvenās trīs sievietes, kas nodarbojas ar suņiem. Un sieviete ar sarkanajiem matiem ir tiesnese no Armēnijas
Ai, tas ir tik superīgi, ka šitā vienas ģimenes sievietes vienotas kopīgā hobijā, dzīvesveidā. Es arī tā gribētu, savādāk manējie neviens manis nekad nav sparatis, pie vārdiem - man brīvdienās izstāde - mana māte vienmēr uzspprāgst, kaut uz izstādēm es no kaut kāda 2005.gada braucu ļoti regulāri
Lexy- Hero
hehe jā, paldies :D no sākuma bija tikai oma, tad pievienojos es pirms kādiem 5 gadiem, un tagad nesen arī ''aplipinājām'' tanti ar vilkiem
Lapa 19 no 23 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23
Similar topics
» Lily ģimene
» Lily 3gadini!
» Sveicieni Lily vardiņam!!!
» Daudz laimes Lily!
» LILY KALIOSKA 2gadiņi!!!
» Lily 3gadini!
» Sveicieni Lily vardiņam!!!
» Daudz laimes Lily!
» LILY KALIOSKA 2gadiņi!!!
Lapa 19 no 23