Mūsu pēcnācēji - Lily un co
+22
shera
Žozefīna
ajame
Sanita
Michely
sassaa
Mazais
Elīna
Sabinella
kristucis1
acz
lilucis
Māriņa
endoy
Ruby
Lindita
Silkite
Eliina
Dream
Leila
Ronija
Lily
26 posters
Lapa 11 no 23
Lapa 11 no 23 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 23
Re: Mūsu pēcnācēji - Lily un co
Nezinu, nav bijusi liela saskarsme ar viņiem. kaut kā toji tomēr mani vairāk "paķer".. A čivuškas ir tikpat skaļi cik toji?Lily rakstīja:p.s. čivavušku labāk negribi?
ajame- civavas vipar nevaksh bez jegas ka toji, cik man ir pieredze ar draudzenu suniem...
Lily- Lorinas un Lily bernini loti smuki izaugushi
Lily kopija tiesam tas pirmais looti patik
Lily- Lorinas un Lily bernini loti smuki izaugushi
Lily kopija tiesam tas pirmais looti patik
Ajame, chivavas daudz klusāki, nežvankst kā toji
Eliina, paldies, buutu forshi ja man visi berni atrādītos vismaz bildēs :D slinko un nebildējas. :D
Eliina, paldies, buutu forshi ja man visi berni atrādītos vismaz bildēs :D slinko un nebildējas. :D
ak cik vins ir burviiigs
sabucho mazas kepinas no manim!!! mazulis ir siits brashulis stirpu veselibu lai aug liels un seciigs
vardins perfekts. tev bus man japaliidz jo tev parasti izdodas izdomat
sabucho mazas kepinas no manim!!! mazulis ir siits brashulis stirpu veselibu lai aug liels un seciigs
vardins perfekts. tev bus man japaliidz jo tev parasti izdodas izdomat
Paldies meitenes, īstenībā man vārdiņs Ontario sēdēja galvā vēl ilgi pirms viņa piedzimšanas, tapēc laikam man liktenis piespēlēja tādu sakritību- O metiens un puika :) kautgan meitenei man arī jau bija padomā vārdiņš
Eliina rakstīja:ajame- civavas vipar nevaksh bez jegas ka toji, cik man ir pieredze ar draudzenu suniem...
Hmmm man liekas ja chihu izlaizh, tad tur var ne tikai taadus briinumus kaa kvekshkjeeshanu redzeet
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
toju jau ari ne visi vienadi, bet ie kas rej var iemacit neriet,bet nu tas ir loti gruti viniem tas asiniis, tas ir ta pat ka medibu suniem iemacit nemedit
Ruby rakstīja:Eliina rakstīja:ajame- civavas vipar nevaksh bez jegas ka toji, cik man ir pieredze ar draudzenu suniem...
Hmmm man liekas ja chihu izlaizh, tad tur var ne tikai taadus briinumus kaa kvekshkjeeshanu redzeet
tu laikam neesi padzivojusi dazhas diennaktis kopaa ar toju barinju
Nee Lily, neesmu gan bet man pietiek ar manu Lurdesu, kurai ir terjera asinis un to var dzirdeet katru dienu un taa maaciishana "neriet" nekad nebeidzas ,progress protams ir, bet tik pa bishkjiitim pa bishkjiitim.....
Ruby- Estimable
Nu un iedomaajies kaa ir man, man majas ir 4 miilji sunjuki ar terjeru raksturinjiem! tikai besii taa probleema- kaa viens ierejaas taa visiem uzreiz ari jaarej...
hahaha!!! Jaa taa ir kad maajaas barinsh, Pepei pietiek tikai ieruukties nedaudz un Lurdesai uzreiz aiziet rieshana lielajaa!!!!!! Man jau liekas ka Lurdesa kad rej tad rej pa visaam trim kopaa un vinjai veel taa balss vispalgaakaa Roksis un Pepe rej ljoti rupji, kaa liels suns un taa skanja nav tik kaitinosha kaa kad rej Lurdesa
Iespeejams ka pa vasaru pie mums ciemosies veel viens terjerveidiigais, nevaru vien sagaidiit ..... domaaju ka peec tam 4. suni mums toch vairs negribeesies!!!!!
Iespeejams ka pa vasaru pie mums ciemosies veel viens terjerveidiigais, nevaru vien sagaidiit ..... domaaju ka peec tam 4. suni mums toch vairs negribeesies!!!!!
Ruby- Estimable
Paldies Dream, un paldies vēlreiz par atbalstu mana mazbērniņa audzināšanā
Lily, sveiciens Ontario arī no mana priekšnieka.
Kad skatījos bildes, viņš arī manījās apskatīt. Saka, lai brašulis labi aug.
Kad skatījos bildes, viņš arī manījās apskatīt. Saka, lai brašulis labi aug.
Hehe super! Paldies jums Bet vai nedabuji rājienu no priekšnieka, ka suņu forumos sēdi darba laikā?
Nē, nē, tas ir foršais priekšnieks, bet ir vēl viens - tas sliktais, kas gan burkšķ.
Lapa 11 no 23 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 23
Similar topics
» Lily ģimene
» Lily 3gadini!
» Daudz laimes Lily!
» LILY KALIOSKA 2gadiņi!!!
» Sveicieni Lily vardiņam!!!
» Lily 3gadini!
» Daudz laimes Lily!
» LILY KALIOSKA 2gadiņi!!!
» Sveicieni Lily vardiņam!!!
Lapa 11 no 23