Mūsu pēcnācēji - Lily un co
+22
shera
Žozefīna
ajame
Sanita
Michely
sassaa
Mazais
Elīna
Sabinella
kristucis1
acz
lilucis
Māriņa
endoy
Ruby
Lindita
Silkite
Eliina
Dream
Leila
Ronija
Lily
26 posters
Lapa 7 no 23
Lapa 7 no 23 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23
Re: Mūsu pēcnācēji - Lily un co
Vaiii cik jauki! Lai mazie aug braši un ņipri!
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Apsveikumi
Lily, apsveikumi arī no mums !
Manuprāt, es nekad nebiju redzējusi tik maziņus toiterjerus, tik skaista un mīļa dzīva radībiņa.
Manuprāt, es nekad nebiju redzējusi tik maziņus toiterjerus, tik skaista un mīļa dzīva radībiņa.
Cik skaisti tādi mazi mīļumiņi!
Pirmo reizi redzu tik ļoti maziņus suņukus. Malacītes mammītes! Veseli pieci bērniņi! Grūti laikam bija?
Pirmo reizi redzu tik ļoti maziņus suņukus. Malacītes mammītes! Veseli pieci bērniņi! Grūti laikam bija?
Vai paldies meitenes par apsveicieniem un vēlējumiem!
tiktiešām... bet pat pirms pašām dzemdībām nevarēja vel noteikt cik būs kucēnu, mēs cerējām uz 3 bet redz, bija vel divus paslēpusi kautkur! Turklāt viņi nemaz nav maziņi... es teiktu, pat diezgan brašas izmēros tās meitiņas dzima..
nu to jau vēlāk, ganjau, varēsim nokārtot
ajame rakstīja:Un arī brašajai Lily, kura visus piemānīja ar savu vēderu, kurš neauga, bet tomēr slēpa sevī 5 burvīgus kunkulīšus!!!
tiktiešām... bet pat pirms pašām dzemdībām nevarēja vel noteikt cik būs kucēnu, mēs cerējām uz 3 bet redz, bija vel divus paslēpusi kautkur! Turklāt viņi nemaz nav maziņi... es teiktu, pat diezgan brašas izmēros tās meitiņas dzima..
ajame rakstīja:Es gribu ciemos...
nu to jau vēlāk, ganjau, varēsim nokārtot
Mazais rakstīja: Malacītes mammītes! Veseli pieci bērniņi! Grūti laikam bija?
Paldies Mazais, nu Salīdzinot Lilijas pirmās dzemdības (4 kucēni) ar šīm... teiktu ka bija pat vieglāk, kaut kucēni bija lielāki. Protams pats pirmais ir grūtākais, bet pēctam visi pārējie bira kā pupas Pirmo reizi vinja dzemdēja 7 stundas, šoreiz apmeram 3 stundas :) Lorinja gan brashule, bez neviena kliedzina vai piikstiena laida pasaulee berninjus pusotras stundas laikaa.
Tad jau gan jums bija ko nostrādāties palīdzot mazajām brašulēm.
Es jau arī gribētu ciemos, bet baidos ka to ciemiņu nesanāk par daudz. Tādēļ samierināšos un būšu priecīga pavērot fotosesijās kā mazie smukumiņi izveidojas par lieliem suncīšiem!
Es jau arī gribētu ciemos, bet baidos ka to ciemiņu nesanāk par daudz. Tādēļ samierināšos un būšu priecīga pavērot fotosesijās kā mazie smukumiņi izveidojas par lieliem suncīšiem!
Kaadi negaidiiti bet patiikami jaunumi! Sveicu jaunaas maaminjas un mazos bumbuliishus Visu to labaako
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Mazais rakstīja:Tad jau gan jums bija ko nostrādāties palīdzot mazajām brašulēm.
Jā bija gan, man trīcēja i rokas, i kājas un oma vislaik mani biedēja, ka liks pieņemt vienu kucēnu.. Lilijas 4. meitiņa bija pirmais kucēns ko es pati atdzīvināju un apstrādāju prakse
Cerams, ka tu varēsi kādu kucēnu arī sastapt izstādēs, tad nebūs jāsamierinās tikai ar bildītēm
Ruby, paldies
Ajame, nee nee nu kad vinji piedzimst vinji tak nav uzreiz zhirgti, vinjiem visbiezhak ir udens mute, tapec ir jaatsuc vai jaizslauka, jamasee (ar galvu uz leju) kameer sak raudat... Vinji jau nepiedzimst uzreiz tiiri un sausi :D
Ar teļiem to esmu palīdzējusi, bet te jau ir juviera smalkuma pasākums!
Ar kādu verķīti Tu kaut ko izdabū no deguntiņa un mutītes?
Ar kādu verķīti Tu kaut ko izdabū no deguntiņa un mutītes?
Mazais rakstīja:Ar kādu verķīti Tu kaut ko izdabū no deguntiņa un mutītes?
ar muti
bet es to nedariju, tas lai nākošajai reizei paliek :D Oma dara ja ir nepiecieshamiba, bet parsvara kuceni jau sak raudat kad vinjus masee un tad zini ka viss ir ok..
Paldies par informāciju, tagad zināšu. Ko vajag, tas jādara. Nav jau tik traki, ja jāglābj maziņo.
O super! Sveiciens bēbīšu saimei
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Mums sāk taisīties vaļā acis
Mana mīlulīte, kas tikusi pie vārdiņa par godu brašajai māmiņai- Loretta Black Chocolate Jurdo
Mazais princis, angeločiks L'Amour Angelino Jurdo
un meitiņa peciņa, par kuras vārdiņu vēl nevaram vienoties
Mana mīlulīte, kas tikusi pie vārdiņa par godu brašajai māmiņai- Loretta Black Chocolate Jurdo
Mazais princis, angeločiks L'Amour Angelino Jurdo
un meitiņa peciņa, par kuras vārdiņu vēl nevaram vienoties
Loretta izskatàs ka smaida!! superiigi kucéni
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Paldies Silkite :) Jaa Loretta mums ir maza princesiite, vinja ir ljoti mieriiga meitene, miil guleet man rokaas :)
Lily - dikti smuki vardini
burvigi kuceeeni
nespeju satities uz melno skaistum
kas par smukam galvam, lasumiem, tikk melni
burvigi kuceeeni
nespeju satities uz melno skaistum
kas par smukam galvam, lasumiem, tikk melni
Paldies Eliina A mees tieshi cereejaam uz bruunajiem, nu davaj mainamies :D:D:D
Žozefīna, paldies, mazie aug ļoti labi, nujau mākam rūkt, riet un astes luncināt. Savā starpā kaujamies jau... Loras bērni skaļāki un aktivāki par Lilijas bērņukiem :)
Lapa 7 no 23 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23
Similar topics
» Lily ģimene
» Lily 3gadini!
» Sveicieni Lily vardiņam!!!
» Daudz laimes Lily!
» LILY KALIOSKA 2gadiņi!!!
» Lily 3gadini!
» Sveicieni Lily vardiņam!!!
» Daudz laimes Lily!
» LILY KALIOSKA 2gadiņi!!!
Lapa 7 no 23