Mūsu pēcnācēji - Lily un co
+22
shera
Žozefīna
ajame
Sanita
Michely
sassaa
Mazais
Elīna
Sabinella
kristucis1
acz
lilucis
Māriņa
endoy
Ruby
Lindita
Silkite
Eliina
Dream
Leila
Ronija
Lily
26 posters
Lapa 15 no 23
Lapa 15 no 23 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 23
Re: Mūsu pēcnācēji - Lily un co
Burviigi mazuliishi - wow es nemaz nezinaaju ka jums toju kuceeni ar tagad? Kurai tad tie tika? Man likaas ka Lily un Lorai tak nesen bija, ne? Vai nu es visu nogulju....
Man no Sherijas mazuljiem pagaidaam melniitis ir favoriits, patiik purninja forma un stops, kaut gan gaishajam lielaaka un apaljaaka galvinja, bet pigments veel nav izveidojies. Kaa ir ar tiem pigmentiem - kaadaa vecumaa var pateikt kaads vinsh iisti buus - nezin kaads?
Lily - cik vecs tas puisis ir ar ko Sheriju paarojaat?
Man no Sherijas mazuljiem pagaidaam melniitis ir favoriits, patiik purninja forma un stops, kaut gan gaishajam lielaaka un apaljaaka galvinja, bet pigments veel nav izveidojies. Kaa ir ar tiem pigmentiem - kaadaa vecumaa var pateikt kaads vinsh iisti buus - nezin kaads?
Lily - cik vecs tas puisis ir ar ko Sheriju paarojaat?
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby, kucēnu tēvam ir 2,5 gadi, kapēc prasi? :) dēļ spalvas? viņam ir tāda paīsa, mamma ir īsspalvaina. Un īstenībā tā gan nav, ka baltajai ir lielāka un apaļāka galva, baltajai ir nedaudz ''prastāka'' itkā, melnajai toties ir giga liela un apaļa ābolgalva
te jaunas bildītes, pacentāmies sataisīt kautko skaistāku
gaišā meitene ir vienmēr ar paceltu asti, un smieklīgi, ka viņai ausis stāv jau no dzimšanas
žāvu bildītes
te jaunas bildītes, pacentāmies sataisīt kautko skaistāku
gaišā meitene ir vienmēr ar paceltu asti, un smieklīgi, ka viņai ausis stāv jau no dzimšanas
žāvu bildītes
Tétis smukinjsh,bet tà mamma man kaut ko atgàdina...neieshu jau skalji bljaustiities
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Lily rakstīja:Silkite, nu nu?
Nu baigi liidziigi ar desu,tik mums deguntinjsh tumshàks mosh tik es kaut kàdu liidziibu saskatu
Silkite- Estimable
Lily rakstīja:Nee nee ir tieshaam lidzigi... :) Bet Desa man labaak patiik
Més sarkstam
Silkite- Estimable
Bilde Nr 3 vienkàrshi dieviiga
Silkite- Estimable
Lily, fantastiski. Paldies, ka Tu mums ļauj acis pamielot par skaistām dzīvībiņām.
Tieši to pašu gribēju teikt - skatos un priecājos par mazuļiem! Dievīgi! Gribu sev vēl kādu mājās
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
Ļoti burvīgi mazuļi:) Man jau vienalga vislabāk tā jauka blondīne
Mazais Briljantiņš ar īsts jaukums
Mazais Briljantiņš ar īsts jaukums
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Lily rakstīja:Ruby, kucēnu tēvam ir 2,5 gadi, kapēc prasi? :) dēļ spalvas? viņam ir tāda paīsa, mamma ir īsspalvaina. Un īstenībā tā gan nav, ka baltajai ir lielāka un apaļāka galva, baltajai ir nedaudz ''prastāka'' itkā, melnajai toties ir giga liela un apaļa ābolgalva
Jaa tieshi taa, jautaaju jo peec spalvas vinsh izlikaas ljoti jauns.
Nezinu galiigi kaa ir dziivee bet nu bildees izskataas ka baltajai ir lielaaka un apaljaakas formas galva to taa tik izteikti varbuut nevar pamanit jo nav tik labs stops, un tas jau kaa kuram cilveekam patiik, man personiigi patiik lielas galvas tapeec to taa ieveeroju, melnajai protams ka arii ir skaitsa galvinja (kaa jau mineeju ieprieksh) bet man vizuaali izskataas ka mazaaka :) Tas jau viss veel var mainiities - kuceeni jau veel augs griezdamies!
aaa par to pigmentu atradu ka tas veidojaas liidz 10-12 nedeeljaam!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Bāc, jūs te runājat un runājat, a es mokos, ka man sāk palikt ar vienu čihu gauži par maz :D
Lexy- Hero
Ruby, es domāju viņām deguntiņi noteikti nopigmentēsies, vismaz ceru. Jo abiem vecākiem ir izcili melni deguni un tapēc arī man tas tēvs iekrita acīs, pats viņš ir gaišs bet pigments ļoti labs. Cerams, ka bērniem nebūs problēmas ar pigmentu
Lexy, kā es tevi saprotu Man sāk likties, ka man ar maniem 10 suņiem ir par maz :D
Jā, es jau biju pieradusi, ka man pa māju dzenājas 5 šnauceri, tad nu tagad ir zināms diskomforts. Tikai ja šnauceru nopirkt nav problēmu, tad par čihiem to gan teikt nevar
Lexy- Hero
Lily- kas toju meitenēm mamma?
shera- Rookie
- Number of posts : 46
Dzīvesvieta : imanta
Lapa 15 no 23 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 23
Similar topics
» Lily ģimene
» Lily 3gadini!