Mūsu pēcnācēji - Lily un co
+22
shera
Žozefīna
ajame
Sanita
Michely
sassaa
Mazais
Elīna
Sabinella
kristucis1
acz
lilucis
Māriņa
endoy
Ruby
Lindita
Silkite
Eliina
Dream
Leila
Ronija
Lily
26 posters
Lapa 6 no 23
Lapa 6 no 23 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23
Re: Mūsu pēcnācēji - Lily un co
Lindita rakstīja:
Ja mana draudzene apgrieztu sunjiem astes, es neteelotu liidzi, cik forshi, tikai taapeec, ka draudzene...
Vot...
Naw jātēlo vai cik viss ir jauki, pūkaini.. kā sapņos.
Šeit tač ir reāla dzīve ne vienmēr viss ir forši un superīgi...
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Mana mazaa miiluliite... esmu vnk. staraa un pie kompja gandriz apraudajos... kada skaitulite izaugusi
zinjas no Edem Elizabeth Jurdo
''Наша девочка восхитительна!!!!!красавица!!!!!!!!Мы ходим на тренировки в клуб,так наша тренир называет нас звездой!!!!! болдеет от нашей стойки и зубов''
Super, zobu mainja bija ideaala- vajadzeja izraut tikai vienu ilkniti. Mana maaaazuliite tagad sver 1,9kg
zinjas no Edem Elizabeth Jurdo
''Наша девочка восхитительна!!!!!красавица!!!!!!!!Мы ходим на тренировки в клуб,так наша тренир называет нас звездой!!!!! болдеет от нашей стойки и зубов''
Super, zobu mainja bija ideaala- vajadzeja izraut tikai vienu ilkniti. Mana maaaazuliite tagad sver 1,9kg
Cik tad vinja veca jau ir?? Un vinja turpat LV dziivo??
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Smukule, dikti mazinja izskataas :) Staav kaa Lily,kaa maaminja :)
Ruby- Estimable
jaa, es ari uzreiz iedomajos, ka vinai tas ir genos shitaa pozeet pashai no sevis
kaa laiks jau paskreejis :) liels skaistulis tavs beerns jauLily rakstīja:jaa, es ari uzreiz iedomajos, ka vinai tas ir genos shitaa pozeet pashai no sevis
ha izskataas ka gruuts riits :)
Vinju sauc Raja??
Vinju sauc Raja??
Ruby- Estimable
Jaa nu viņa ir dokumentos Eden-''Рай''- paradīze :) Pēc saimnieces vārdiem, viņa pilnībā atbilst savam vārdam- Рай :) Jau kad bija skatīties kucēnu tad kad uzzināja, ka E burts uzreiz teica, ka būs Eden :)
aaa nu skaidrs :) jo tev saakumaa bija rakstiits EDEM :) pie pirmajaam bildeem :)
Jauks un interesants vaardinjsh :)
Jauks un interesants vaardinjsh :)
Ruby- Estimable
Jaa tur bija taa, ka vinji gribeeja rakstiit EDEN, kaa ir pareizi bet visi cilveeki jauca ar EdeM un tad vinji beigaas taa arii uzrakstija, bet sauc vienkaarshi par Raju :) takaa neuztraucaas par to, ka dokumentos kljuuda :D
smukinja padevusies
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Man patiik vinjas smalkais purninsh Skaistuliite, kaa maza podzinja!
Ruby- Estimable
Sveikas meitenes Vēlos palielīties arī ar saviem jaunumiem un dārgumiem...
Ilgi gaidītie bebuki, Loriņas brīnumiņi ir klāt
Un nemaz ilgi nebija jāgaida arī Lilijai.. Lily dzemdēja PIECUS kucēnus
un līdzarto, Loriņa ir tikusi pie audžubērna, sadalijām lai ir godīgāk katrai pa 4, jo Lilijai pagrūti tikt ar visiem galā
Un Loriņa ir īsta super mamma, nekad nebiju domājusi, ka tāda maza pakļāvīga un muļķīga meitenīte, var būt tāda braša mamma..
Ilgi gaidītie bebuki, Loriņas brīnumiņi ir klāt
Un nemaz ilgi nebija jāgaida arī Lilijai.. Lily dzemdēja PIECUS kucēnus
un līdzarto, Loriņa ir tikusi pie audžubērna, sadalijām lai ir godīgāk katrai pa 4, jo Lilijai pagrūti tikt ar visiem galā
Un Loriņa ir īsta super mamma, nekad nebiju domājusi, ka tāda maza pakļāvīga un muļķīga meitenīte, var būt tāda braša mamma..
Super, Lily! Sirsnīgi apsveicu ar mazajiem brīnumiņiem! Lai viņiem laba veselība un nākotnē visjaukākie un mīļākie saimnieki!!! Tev gan tad tagad daudz aprūpējamo kunkulīšu mājā
Apsveicam ar dubultu gjimenes pieaugumu cik puikas,cik meitenes??? kà sauksiet?
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Paldies liluci, Dream un Silkite!
Silkite, Lilijai ir 4 meitiņas un 1 puika, būs karalis starp dāmām. Un arī Loriņai meitenes vairākumā- 2 meitiņas un puisītis.
haha par vārdiņiem nu gan vel agri domāt, Lilijas kucēni ir tikai 20 stundas veci Bet nu domāt gan man būs ko... veseli 8 skaisti vardini jadomaa..
Silkite, Lilijai ir 4 meitiņas un 1 puika, būs karalis starp dāmām. Un arī Loriņai meitenes vairākumā- 2 meitiņas un puisītis.
haha par vārdiņiem nu gan vel agri domāt, Lilijas kucēni ir tikai 20 stundas veci Bet nu domāt gan man būs ko... veseli 8 skaisti vardini jadomaa..
lilucis rakstīja: Tev gan tad tagad daudz aprūpējamo kunkulīšu mājā
tieši tā, un tas ir tik forši, uz skolu nevari aiziet kamēr visi nav samīļoti.. Bet ticiet vai nē- vislielāko uzmanību prasa aziātu pārītis tie divi ir čīkstuļi, bet Lily un Lorinja savus bērniņus kārtīgi jau vēderā izskolojušas laikam no tiem ne skaņas..
mazie mlenie skaistuliishi Sveicieni mamminai Lilijai un Lorinai Augiet lielie un veseli
wow.. super! protams, ka vislielākās bučas mūsu pusmāsiņai Loriņai, kas beidzot kļuvusi par māmiņu
Un arī brašajai Lily, kura visus piemānīja ar savu vēderu, kurš neauga, bet tomēr slēpa sevī 5 burvīgus kunkulīšus!!!
Patiess prieks par foršajām meitenēm :)
Es gribu ciemos...
Un arī brašajai Lily, kura visus piemānīja ar savu vēderu, kurš neauga, bet tomēr slēpa sevī 5 burvīgus kunkulīšus!!!
Patiess prieks par foršajām meitenēm :)
Es gribu ciemos...
Lapa 6 no 23 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23
Similar topics
» Lily ģimene
» Lily 3gadini!
» Sveicieni Lily vardiņam!!!
» Daudz laimes Lily!
» LILY KALIOSKA 2gadiņi!!!
» Lily 3gadini!
» Sveicieni Lily vardiņam!!!
» Daudz laimes Lily!