11.-12.04. - CACIB, Rīga, Ķīpsala ''lieldienas''
+10
Sanita
sassaa
Ruby
Māriņa
Eliina
Ronija
Dream
Mazais
lilucis
Lily
14 posters
Lapa 6 no 8
Lapa 6 no 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: 11.-12.04. - CACIB, Rīga, Ķīpsala ''lieldienas''
Prieciigas Jums visiem Lieldienas, stipras olas un panaakumus izstaade ;)
Pēdējo reizi labojis Mazais Sestdiena Aprīlis 11, 2009 7:29 pm; labots 1 reizi
Apsveiciens Elfam un saimniekiem:)) Taa tik turpinaat:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Apsveicu šodienas veiksminiekus!!!
Ronijas Vikiju ar kārtējo CAC!!! :pPartyy:
Mazā Elfiņu ar bestā iegūto 6.vietu!!! :pPartyy:
Un mazo skaistuli un siržu lauzēju Fidžeraldu ar panākumiem izstādē!!! :pPartyy: (sorry, bet neatceros kādu titulu ieguvāt)
Ronijas Vikiju ar kārtējo CAC!!! :pPartyy:
Mazā Elfiņu ar bestā iegūto 6.vietu!!! :pPartyy:
Un mazo skaistuli un siržu lauzēju Fidžeraldu ar panākumiem izstādē!!! :pPartyy: (sorry, bet neatceros kādu titulu ieguvāt)
Paldies, Liluc:)
Hmmmmm, ja nemaldos Fidzhim ir LJU:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Paldies, Liluc:)
Lūdzu, sirsniņ!!!
Nu man jau ar liekas ka LJU :)
Apsveicu visus ar panākumiem šodienas izstādē! :pPartyy:
Es gan no izstādēm neko nesaprotu, bet man ļoti patika Vikija, var redzēt, ka Ronija lielu darbu ieguldījusi! :) Pārējos foruma suņukus gan neatpazinu! :(
Es gan no izstādēm neko nesaprotu, bet man ļoti patika Vikija, var redzēt, ka Ronija lielu darbu ieguldījusi! :) Pārējos foruma suņukus gan neatpazinu! :(
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Elīna rakstīja:Apsveicu visus ar panākumiem šodienas izstādē! :pPartyy:
Hmmmmmmmmmmmmm, tu tur biji un pat klaat nepienaaci, kaut aiz astes paraustiit??:( Eu, taa nedriikst!!!!!!!!!!!!!!
Paldies par noveerteejumu, darbs gan ir ieguldiits - manu nervu izskataa , ak jaa, kaa izraadaas, kopsh Vikija ir manaa iipashumaa, esmu ieguvusi chupu sirmu matu :DD Bet reaalu sirmu matu:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Elīna rakstīja:Apsveicu visus ar panākumiem šodienas izstādē! :pPartyy:
Hmmmmmmmmmmmmm, tu tur biji un pat klaat nepienaaci, kaut aiz astes paraustiit??:( Eu, taa nedriikst!!!!!!!!!!!!!!
Paldies par noveerteejumu, darbs gan ir ieguldiits - manu nervu izskataa , ak jaa, kaa izraadaas, kopsh Vikija ir manaa iipashumaa, esmu ieguvusi chupu sirmu matu :DD Bet reaalu sirmu matu:)
Pienācu, par Sanitu es Tev teicu!!!! :D
Elīna- Hero
Nja, foruma netikums - forumieshus sejaa nezinam, ja ar pirkstu galiigi neiebaksta un nepasaka - es esmu ... :D Piedod:)) Ja esi riit arii, paraaadies veelreiz, lai es tevi atceros, jo tajaa stresinjaa kaut kaa daudz ko neatceros :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Nja, foruma netikums - forumieshus sejaa nezinam, ja ar pirkstu galiigi neiebaksta un nepasaka - es esmu ... :D Piedod:)) Ja esi riit arii, paraaadies veelreiz, lai es tevi atceros, jo tajaa stresinjaa kaut kaa daudz ko neatceros :D
Nebūšu gan rīt, bet gan jau kādreiz!!!! :D Ilgāk pie jums nesanāca pabūt, jo nepacietīgie līdznācēji bija izsalkuši un gribēja mājās!!!
Elīna- Hero
Elīna rakstīja:Ronija rakstīja:Nja, foruma netikums - forumieshus sejaa nezinam, ja ar pirkstu galiigi neiebaksta un nepasaka - es esmu ... :D Piedod:)) Ja esi riit arii, paraaadies veelreiz, lai es tevi atceros, jo tajaa stresinjaa kaut kaa daudz ko neatceros :D
Nebūšu gan rīt, bet gan jau kādreiz!!!! :D Ilgāk pie jums nesanāca pabūt, jo nepacietīgie līdznācēji bija izsalkuši un gribēja mājās!!!
Nu neko dariit, naakamreiz gan man stipraak iesper, lai es neleekaaju kaa varde apkaart un arii atceros ar ko runaajusi esmu:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Elīna rakstīja:Ronija rakstīja:Nja, foruma netikums - forumieshus sejaa nezinam, ja ar pirkstu galiigi neiebaksta un nepasaka - es esmu ... :D Piedod:)) Ja esi riit arii, paraaadies veelreiz, lai es tevi atceros, jo tajaa stresinjaa kaut kaa daudz ko neatceros :D
Nu neko dariit, naakamreiz gan man stipraak iesper, lai es neleekaaju kaa varde apkaart un arii atceros ar ko runaajusi esmu:)
Nu tā varde nemaz tik ļoti nelēkāja apkārt, bet gan risināja ļoti svarīgu problēmu (vai vismaz cītīgi bija iegrimusi tās pārspriešanā) :lol: Es gan atceros to sarunu, vēl paspēju palielīties kas esmu. Bet Elīna gan Tevi pazina vaigā.
Ronija nosarkst un iet stuurii nokauneeties :D
Ronija- Moderator
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Un sveicieni arī Mazais Elfiņam, par 1.vietu savā ringā!!! Tā tik turpināt arī tad, kad iesoļosiet junioru klasē!!! :pPartyy: :pPartyy: :pPartyy:
Paldies Liluc:))
Mazaa chivavas meitinja tieshaam bija kaut kas, jo bildees nav tas, kaada vinjaizskataas dziivee:)) Mazaa tikai 5 meeneshus jauna, bet nu vienkaarshi fantastiska, es pat skalji bljaavu un uzmundrinaaju mazo tipinaataaju:) Vinja bija FANTASTISKA :)
Mazaa chivavas meitinja tieshaam bija kaut kas, jo bildees nav tas, kaada vinjaizskataas dziivee:)) Mazaa tikai 5 meeneshus jauna, bet nu vienkaarshi fantastiska, es pat skalji bljaavu un uzmundrinaaju mazo tipinaataaju:) Vinja bija FANTASTISKA :)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Paldies Liluc:))
Nav par ko...mēs ar jums bijām līdz galam!!!
Njā un maziņā čivavīte bija super...fantastika...un vēl tas ka ar viņu gāja džeks...nu neizsakāmi
Ruby- Estimable
aha skaidrs, paldies :)
Kaa tas iisti notiek? Nu peec tam kad visi tituli savaas grupaas ieguuti , tad visi iet uz kopeejo - BIS - un vai visi iet vai tie kas kaut ko jau dabuujushi savaas grupaas?
Kaa tas iisti notiek? Nu peec tam kad visi tituli savaas grupaas ieguuti , tad visi iet uz kopeejo - BIS - un vai visi iet vai tie kas kaut ko jau dabuujushi savaas grupaas?
Ruby- Estimable
Lapa 6 no 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» 28.11.2009- Rīga, LKA, CACIB.
» Ķīpsala 19. un 20. septembris
» 23.10.2010- Igaunija, Pērnava (CACIB)
» 04.12.2010.- Lietuva, Paņevežys (CACIB, IKU)
» LKA Starptautiskā izstāde ķīpsalā 19.-20.09.2009.
» Ķīpsala 19. un 20. septembris
» 23.10.2010- Igaunija, Pērnava (CACIB)
» 04.12.2010.- Lietuva, Paņevežys (CACIB, IKU)
» LKA Starptautiskā izstāde ķīpsalā 19.-20.09.2009.
Lapa 6 no 8