11.-12.04. - CACIB, Rīga, Ķīpsala ''lieldienas''
+10
Sanita
sassaa
Ruby
Māriņa
Eliina
Ronija
Dream
Mazais
lilucis
Lily
14 posters
Lapa 3 no 8
Lapa 3 no 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: 11.-12.04. - CACIB, Rīga, Ķīpsala ''lieldienas''
Dream rakstīja:tagad tik pamaniiju! Kaa tas ir, kāpēc ir jaaiziet uz izstaadeem, lai dabuutu ciltsrakstus ????Eliina rakstīja:mes iespejam iesim uz so izsatdi abas dienas jo girbam nokartot cilcrakstus, bijam sodien favorita un teica ka mums ir jaaaiziet uz divam izstadem tas buutu 11 un 12, man jau ir saumsiigi bail, .....
Njaa es ar to nesaprotu...... :roll: :scratch:
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
nu man ta pateica,jo man suns ir no krievijas un vaini jau ir 3 gadi un vini nevar dabut vinas cilcrakstus vairak, tapec var nokarot kaut kadus tikai ar vecaku vardiem nu es isti nesapratu jo tas sievietes tur tikai kreiviski runaa! un teica lai manu suni atzitu par skirnigu jaaiziet uz izstadeem, bet pati nesaportu kapec :|
Eliina rakstīja:nu man ta pateica,jo man suns ir no krievijas un vaini jau ir 3 gadi un vini nevar dabut vinas cilcrakstus vairak, tapec var nokarot kaut kadus tikai ar vecaku vardiem nu es isti nesapratu jo tas sievietes tur tikai kreiviski runaa! un teica lai manu suni atzitu par skirnigu jaaiziet uz izstadeem, bet pati nesaportu kapec :|
Elementari - lai dabuutu eksperta sleedzienu, ir shkjirniigs vai nav!
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
loti ceru ka Shaneliiti atdzis par skirniigu sodien favorita bija kinga charlza spanelu izsade, paveroju ka ir jadara. oj es loti uztraucos, bet esmu apmenusis ka mes to varam izdariit.
OOO jaa super Eliin!! Tik uz priekshu :D :D Es domaaju ka tev nevajag tik ljoti satraukties - nu kaa buus taa buus un gan jau ka skolinjaa juus pamaaciis kas un kaa!!! Un lai jums atdziitu to skjirniigumu nedomaaju ka jums tur vajag kljuut nez kaadiem chempioniem un smuki staaveet uz galda :) Nu jaa smuki vajag staaveet, bet no taa jau nebuus atkariigs vai tavs suns atbilst standartam vai nee :) Nu taa vismaz es domaaju :D Un malaciites ka esat taa apnjeemushaas :D
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
aaaa mils paldies Ruby tiesi tadi vardi man bija vaiidziigi, tiesam mils paldies. :flover:
ehhh mums ir liela beeda,jo laikam uz to 11 un 12 datumu mums bus mekleesanas, tapec nevaresim piedalities :(
bet nekas maciisimies ciitigi tik un taa :bball:
Eliina rakstīja:ehhh mums ir liela beeda,jo laikam uz to 11 un 12 datumu mums bus mekleesanas, tapec nevaresim piedalities :(
Nu shii jau nav vieniigaa izstaade, ieej sadaljaa, kur ieliku visa gada izstaazhu sarakstu - tur ir no kaa izveeleeties:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Eliina rakstīja:ehhh mums ir liela beeda,jo laikam uz to 11 un 12 datumu mums bus mekleesanas, tapec nevaresim piedalities :(
Nu shii jau nav vieniigaa izstaade, ieej sadaljaa, kur ieliku visa gada izstaazhu sarakstu - tur ir no kaa izveeleeties:)
paskatiisimies ;)
Shanele un Eliina : ir viena lietinja ko es jums ieteiktu bet vispirms aprunaajies ar Vetu un arii sunju skolinjas treneriiti :) Tie ir D.A.P. (Dog Appeasing Pheromone) - nomierinoshs feromons ( viela vairaak gan kaa smaka/smarzha ko parasts deguns nevar saost ) ko dabiigi izdala kuceenu maate ziidiishanas periodaa - kuceeniem klusi mieriigi iiepaziistot jauno pasauli. Taatad sajuutot sho smaku pieaudzis suns sajuutaas atkal kaa pie miiljaas maaminjas pupa - taatad pilniigaa droshiibaa, ka ar vinju nekad nekas slikts nevar notikt!!! Taatad pieaug vinju pashpaljaaviib, uzticiiba aareejai pasaulei un suns mieriigaak,pozitiivaak un droshaak saak uztvert visu notiekosho vinjam apkaart ,jaunas situaacijas ir vieglaak paarvareet u.t.t Taatad shajaa liinijaa ietilpst spreijs ( puushamais ), kakla siksninja deriiga uz meenesi un sunim ir apkaart 24 stunas diennaktii , kontaktaa spauzhamie shkjidrumi -kurus var mainiit arii ik peec meenesha.
Nu taa ceru ka kaada skaidriiba radaas peec mana shitaa murgojuma :D
Es Pepijai vinju lietoju nu jau tresho siksninju vakar apmainiijaam - rezultaatas ir lielisks - tas nav tas pats suns kas man bija divus meeneshus atpakalj - ne vairs maisinji, ne kapuchi,ne beernu rati, ne arii melnaadainie uz ielas vairs nav aizdomiigi , un muusu panaakumi sunju sfeeraa!!! Es nezinu cik viegli vinjus var dabut Latvijaa un cik vinji vareetu maksaat tur - sheit Irijaa ir padaargi , taapeec es peerku vinjus UK kur ir uz pusi leetaak un tagad veel tas izdeviigais pounda kurs :lol: Bet parunaa ar savu vetu un treneriiti par sho!!!
te buus links kur vari vinjus visus apskatiit - skaties tieshi D.A.P zilaas kastiites,jo tajaa lapaa ir arii citi produkti no citaam markaam!
http://www.dapcollars.co.uk/?gclid=CJPvjdPWhJgCFRlPEAodcl4bDA
Es Pepijai vinju lietoju nu jau tresho siksninju vakar apmainiijaam - rezultaatas ir lielisks - tas nav tas pats suns kas man bija divus meeneshus atpakalj - ne vairs maisinji, ne kapuchi,ne beernu rati, ne arii melnaadainie uz ielas vairs nav aizdomiigi , un muusu panaakumi sunju sfeeraa!!! Es nezinu cik viegli vinjus var dabut Latvijaa un cik vinji vareetu maksaat tur - sheit Irijaa ir padaargi , taapeec es peerku vinjus UK kur ir uz pusi leetaak un tagad veel tas izdeviigais pounda kurs :lol: Bet parunaa ar savu vetu un treneriiti par sho!!!
te buus links kur vari vinjus visus apskatiit - skaties tieshi D.A.P zilaas kastiites,jo tajaa lapaa ir arii citi produkti no citaam markaam!
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Shanele un Eliina : ir viena lietinja ko es jums ieteiktu bet vispirms aprunaajies ar Vetu un arii sunju skolinjas treneriiti :) Tie ir D.A.P. (Dog Appeasing Pheromone) - nomierinoshs feromons ( viela vairaak gan kaa smaka/smarzha ko parasts deguns nevar saost ) ko dabiigi izdala kuceenu maate ziidiishanas periodaa - kuceeniem klusi mieriigi iiepaziistot jauno pasauli. Taatad sajuutot sho smaku pieaudzis suns sajuutaas atkal kaa pie miiljaas maaminjas pupa - taatad pilniigaa droshiibaa, ka ar vinju nekad nekas slikts nevar notikt!!! Taatad pieaug vinju pashpaljaaviib, uzticiiba aareejai pasaulei un suns mieriigaak,pozitiivaak un droshaak saak uztvert visu notiekosho vinjam apkaart ,jaunas situaacijas ir vieglaak paarvareet u.t.t Taatad shajaa liinijaa ietilpst spreijs ( puushamais ), kakla siksninja deriiga uz meenesi un sunim ir apkaart 24 stunas diennaktii , kontaktaa spauzhamie shkjidrumi -kurus var mainiit arii ik peec meenesha.
Ruby, izskataas, ka Shaneliite ir smags gadiijums, Eliina mums paraadiija aciimredzamu vecu ribas luuzumu, kas liek domaat, ka vinja ir sista:(( Un traumas atminjas buus stipri gruutaak dabuut no mazaas galvinjas laukaa. :(
Ronija- Moderator
Ak shausmas!!! Nabaga sunjuks!!!
Bet shitas gan var kaut ko liidzeet , tomeer nomierinosh , un nav kjiimiskas tabletes/pilieni jaagruuzh sunim, taa ir tikai nejuutama smaka!
Bet tas jau buutu tikai viena daljinja no taa visa atlabshanas procesa un principaa vets vai dziivnieku uzvediibas speciaalists noziimees cik ilgi un kaadaas kombinaacijaas vinju var lietot. Sheit visi speciaalisti par taadu zin un pielieto tieshaam smagaakaas situaacijaas ar .
Bet shitas gan var kaut ko liidzeet , tomeer nomierinosh , un nav kjiimiskas tabletes/pilieni jaagruuzh sunim, taa ir tikai nejuutama smaka!
Bet tas jau buutu tikai viena daljinja no taa visa atlabshanas procesa un principaa vets vai dziivnieku uzvediibas speciaalists noziimees cik ilgi un kaadaas kombinaacijaas vinju var lietot. Sheit visi speciaalisti par taadu zin un pielieto tieshaam smagaakaas situaacijaas ar .
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Ak shausmas!!! Nabaga sunjuks!!!
Nu jaa, tas vareetu buut kaa papildus liidzeklis. Vieniigais Latvijaa toch neesmu maniijusi neko no shiis produkcijas, man gan ar pirkstu ir jaabaksta :D
Ronija- Moderator
ribas luzumu konstateja Ronija, bet kad bijam pie veta vets ari shamdija un neko tadu neteica, bet es jau nezinu tapec neko nevaru apstirder! es pameginasu kaut ko vairka uzzinat par tiem nomierinosiem liidzkliem. paldies -Ruby par paliidzibu ;)
Eliina rakstīja:ribas luzumu konstateja Ronija, bet kad bijam pie veta vets ari shamdija un neko tadu neteica, bet es jau nezinu tapec neko nevaru apstirder! es pameginasu kaut ko vairka uzzinat par tiem nomierinosiem liidzkliem. paldies -Ruby par paliidzibu ;)
Trakums!! Atceros tev braalis dziivoja UK?? Iespeejams vinjsh vareetu tev pat atsuutiit :D nu ja tu sadomaa taadu pameegjinaat, bet noteikti pakonsulteejies ar treneriiti pirms tam :)
Ruby- Estimable
Eliina rakstīja:ribas luzumu konstateja Ronija, bet kad bijam pie veta vets ari shamdija un neko tadu neteica, bet es jau nezinu tapec neko nevaru apstirder! es pameginasu kaut ko vairka uzzinat par tiem nomierinosiem liidzkliem. paldies -Ruby par paliidzibu ;)
Nu vienkaarshi tur nekas cits nevar buut, kaa tikai riba.
Ronija- Moderator
Ruby rakstīja:Eliina rakstīja:ribas luzumu konstateja Ronija, bet kad bijam pie veta vets ari shamdija un neko tadu neteica, bet es jau nezinu tapec neko nevaru apstirder! es pameginasu kaut ko vairka uzzinat par tiem nomierinosiem liidzkliem. paldies -Ruby par paliidzibu ;)
Trakums!! Atceros tev braalis dziivoja UK?? Iespeejams vinjsh vareetu tev pat atsuutiit :D nu ja tu sadomaa taadu pameegjinaat, bet noteikti pakonsulteejies ar treneriiti pirms tam :)
mes rita tiesi ejam uz treninu un tad pajautasu. hm a cik ilgi tev suutija so brinumu? jo bralens jau so 4dien brauc uz LV. tu gandirz pareizi atcereejies - braalens ;) bet tas pats vien ir ka lielais braalis
Ronija rakstīja:Eliina rakstīja:ribas luzumu konstateja Ronija, bet kad bijam pie veta vets ari shamdija un neko tadu neteica, bet es jau nezinu tapec neko nevaru apstirder! es pameginasu kaut ko vairka uzzinat par tiem nomierinosiem liidzkliem. paldies -Ruby par paliidzibu ;)
a kaa tas izpauzhaas? Vinja ta kaa uz aaru vai sadragaata? drausmas............. :(
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Ronija rakstīja:Eliina rakstīja:ribas luzumu konstateja Ronija, bet kad bijam pie veta vets ari shamdija un neko tadu neteica, bet es jau nezinu tapec neko nevaru apstirder! es pameginasu kaut ko vairka uzzinat par tiem nomierinosiem liidzkliem. paldies -Ruby par paliidzibu ;)
a kaa tas izpauzhaas? Vinja ta kaa uz aaru vai sadragaata? drausmas............. :(
Nu kaula asums sataustaams, un kad vinja staav zemee, ir viens mirklis, kad vinja pagriezhaas taa, kaa pa kreisi un tas kauls taa kaa duraas aaraa caur aadu, nu izdurties pats jau diezvai izdursies. Atrodaas tas,kur beidzaas kruushkurvis, vairaak taa kaa veedera pusee, nav tieshi pie peedeejaas ribas, nu cik nu man izdevaas vinju pachamdiit.
Ronija- Moderator
Ruby rakstīja:
nu tads ka bisku uzaaru, bet vina citreiz nostajas ta ka ari nevar redzet
Nu ja droshi vien - nekas cits tur nevareetu principaa buut! Briinos ka vets ko taadu nav uztaustiijis - jo parasti tachu iztausta visu smuki un kaartiigi! Klau bet varbuut vinjai veel saap?? Kaut kas jau tur vareetu buut veel saapiigs , ne taa saaudzis?? Ja suniitim ir shaads diskomforts tur neko no labas uzvediibas nevar gaidiit :(
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Nu ja droshi vien - nekas cits tur nevareetu principaa buut! Briinos ka vets ko taadu nav uztaustiijis - jo parasti tachu iztausta visu smuki un kaartiigi! Klau bet varbuut vinjai veel saap?? Kaut kas jau tur vareetu buut veel saapiigs , ne taa saaudzis?? Ja suniitim ir shaads diskomforts tur neko no labas uzvediibas nevar gaidiit :(
neesmu nekad manijusi ka vinai kaut kas saapetu, skrien, speljeas visu dara ka jeb kurs suns dzives preiciiga. rokas ari nemu visu laiku nekad nav protesetjusi ka kaut kas sapetu :scratch:
Eliina rakstīja:
neesmu nekad manijusi ka vinai kaut kas saapetu, skrien, speljeas visu dara ka jeb kurs suns dzives preiciiga. rokas ari nemu visu laiku nekad nav protesetjusi ka kaut kas sapetu :scratch:
Un kad tur piespiezh? kaada vinjas reakcija? nu piemeeram uz tevi - jo tev taksh vinja uzticaas - ja kaads cits tad skaidrs ka bljaus peec taadas traumas!
Ruby- Estimable
Ruby - Shanele bljauj jau tad kad kaads vinjas virzienaa stiepj roku:) Bet , kad chamdiiju vinjas ribu, tad gan neteica neko, laikam saprata, ka bezjeedziigi ar mani ciiniities:)
Ronija- Moderator
Ruby rakstīja:Eliina rakstīja:
Un kad tur piespiezh? kaada vinjas reakcija? nu piemeeram uz tevi - jo tev taksh vinja uzticaas - ja kaads cits tad skaidrs ka bljaus peec taadas traumas!
nee nav pilnigi nekadas reakcijas
Lapa 3 no 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» 28.11.2009- Rīga, LKA, CACIB.
» Ķīpsala 19. un 20. septembris
» 23.10.2010- Igaunija, Pērnava (CACIB)
» 04.12.2010.- Lietuva, Paņevežys (CACIB, IKU)
» LKA Starptautiskā izstāde ķīpsalā 19.-20.09.2009.
» Ķīpsala 19. un 20. septembris
» 23.10.2010- Igaunija, Pērnava (CACIB)
» 04.12.2010.- Lietuva, Paņevežys (CACIB, IKU)
» LKA Starptautiskā izstāde ķīpsalā 19.-20.09.2009.
Lapa 3 no 8