Chihuahua & Russian Toy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

11.-12.04. - CACIB, Rīga, Ķīpsala ''lieldienas''

+10
Sanita
sassaa
Ruby
Māriņa
Eliina
Ronija
Dream
Mazais
lilucis
Lily
14 posters

Lapa 4 no 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

11.-12.04. - CACIB, Rīga, Ķīpsala ''lieldienas'' - Page 4 Empty Re: 11.-12.04. - CACIB, Rīga, Ķīpsala ''lieldienas''

Post  Eliina Svētdena Marts 22, 2009 11:48 pm

skatos ka te vairs nav iztaade apspreista bet gan Shanele Chihuahua2
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Number of posts : 3874
Dzīvesvieta : Rīga

http://shanelamor.jimdo.com/

Atpakaļ uz augšu Go down

11.-12.04. - CACIB, Rīga, Ķīpsala ''lieldienas'' - Page 4 Empty Re: 11.-12.04. - CACIB, Rīga, Ķīpsala ''lieldienas''

Post  Ronija Svētdena Marts 22, 2009 11:49 pm

Eliina rakstīja:skatos ka te vairs nav iztaade apspreista bet gan Shanele Chihuahua2

Ehhhhh, nav jau pirmaa reize, kad teemas nomainaas:)
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Svētdena Marts 22, 2009 11:56 pm

Ok tad tas izsleedzams variants. Nu bet klausies kaut kaadas shausmas shitaadas mokas sunjukam! Nu bet ljoti ceru ka tas nav vardarbiibas rezultaataa ieguuts , jo 100% jau neviens nezin , labaakajaa gadiijumaa netiisha trauma - tas buutu daudz labaaks variants vinjas atveseljoshanaas procesaam. Vajag koncentreeties tik uz to pozitiivo :D
Veel esmu lasiijusi ka nevajagot zheelot suni un taa kaa just vinjam liidz par to ka vinjam taada trauma/nelaime - jo suns juut to un zheelastiiba sunjiem ir negatiiva emocija - taatad vinjam var tapt veel sliktaak ja zheelosim un chunchinaasim to vinju nelaimi. Galvas augshaa un tikai koncentreeties uz to pozitiivo!!! Viss tak buus labi - jau tas vien ka Shaneliitei dota otraa iespeeja un jauka jaunaa saimnieciite, kas ir ieinteresaata un censhaas visaados veidos miiluliitei paliidzeet :)
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Pirmdiena Marts 23, 2009 12:00 am

Ruby rakstīja:Ok tad tas izsleedzams variants. Nu bet klausies kaut kaadas shausmas shitaadas mokas sunjukam! Nu bet ljoti ceru ka tas nav vardarbiibas rezultaataa ieguuts , jo 100% jau neviens nezin , labaakajaa gadiijumaa netiisha trauma - tas buutu daudz labaaks variants vinjas atveseljoshanaas procesaam. Vajag koncentreeties tik uz to pozitiivo :D
Veel esmu lasiijusi ka nevajagot zheelot suni un taa kaa just vinjam liidz par to ka vinjam taada trauma/nelaime - jo suns juut to un zheelastiiba sunjiem ir negatiiva emocija - taatad vinjam var tapt veel sliktaak ja zheelosim un chunchinaasim to vinju nelaimi. Galvas augshaa un tikai koncentreeties uz to pozitiivo!!! Viss tak buus labi - jau tas vien ka Shaneliitei dota otraa iespeeja un jauka jaunaa saimnieciite, kas ir ieinteresaata un censhaas visaados veidos miiluliitei paliidzeet :)

ja tas gan censos ka maku, jo man taada pieredze nav bijusi un pat nezinu ka jaaizturas pareizi pret suni, bet paleenam viss klust laba, bet vinai ir gruuts raksutins Evil or Very Mad tapec iet guurti
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Pirmdiena Marts 23, 2009 10:01 pm

Ronija rakstīja:
Eliina rakstīja:ribas luzumu konstateja Ronija, bet kad bijam pie veta vets ari shamdija un neko tadu neteica, bet es jau nezinu tapec neko nevaru apstirder! es pameginasu kaut ko vairka uzzinat par tiem nomierinosiem liidzkliem. paldies -Ruby par paliidzibu ;)

Nu vienkaarshi tur nekas cits nevar buut, kaa tikai riba.

negirbejas domat un sak kaut kur jaunu diskusiju, tapec pa turpinasu te!

sodien bijam sunu skolina, velreiz apvaicajos par ribu un man teica ka tojiem medz but 13 riba un tas nav nekas slikt. lauzts vinai tur nekas nav bijis cheers

aa un par izstadi runajot teica ka mes varejma maksat naudu un ja saktos meklesanas vnk ta naudina aizietu citai izstadei, tapec biju nedaudz apbedinat :( bet es pati vainiga sava slinkuma del neaizbraucu uz klubu lidz 17, jo vnk mums butu jagaida skolina lidz 19 , buutu uzzinajusi par to izsatadi, ka ir ja netiek!
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Pirmdiena Marts 23, 2009 10:14 pm

Hmmmmmmmmmm, 13.riba?? Nu nez nez, ja taa buutu, tad taa nedurtos caur aadu....

Par izstaadi nekrenjkjee, vismaz reizi meenesii ir pa izstaadei un jums arii ir jaapamaacaas un jaapierod pie sveshaam rokaam, jo biezhi vien tiesneshi grib apchamdiit suni.
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Pirmdiena Marts 23, 2009 10:18 pm

Ronija rakstīja:Hmmmmmmmmmm, 13.riba?? Nu nez nez, ja taa buutu, tad taa nedurtos caur aadu....

Par izstaadi nekrenjkjee, vismaz reizi meenesii ir pa izstaadei un jums arii ir jaapamaacaas un jaapierod pie sveshaam rokaam, jo biezhi vien tiesneshi grib apchamdiit suni.

nu man skiet ka ta trenere teica, vina loti biezi tojiem tadu ir redzejusi!

nu par izsadiji ko tur daudz krenkeeties pati jau arii saprotu ka labak nogaidiit, jo vinai loti nepatik svesi cilveki, treneeriiti sodien ari nokaitinaja Evil or Very Mad
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Pirmdiena Marts 23, 2009 10:28 pm

Eliina rakstīja:
Ronija rakstīja:Hmmmmmmmmmm, 13.riba?? Nu nez nez, ja taa buutu, tad taa nedurtos caur aadu....

nu man skiet ka ta trenere teica, vina loti biezi tojiem tadu ir redzejusi!

nu par izsadiji ko tur daudz krenkeeties pati jau arii saprotu ka labak nogaidiit, jo vinai loti nepatik svesi cilveki, treneeriiti sodien ari nokaitinaja Evil or Very Mad

Parakaajos netaa, nu neko neatradu par to lieko ribu neko:(( Buus ar kaadu spechuku jaaparunaa.

Kuru trenneriiti ta nokaitinaaja??:) Ko ta taadu vareeja izdariit:)
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Pirmdiena Marts 23, 2009 10:33 pm

Inna Anisimova mums ir, man loti patik, bet shanelei gan nee 🇳🇴 kuru gan shanele nevar nokaitinat :scratch: :oops: ar savu raksturu.

jautaju ari pat to vai vina iespejams nav sista un vinai lielas ka nee ka vinai ir taads raksturs un nav pieradinata pie cilvekiem!
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Otrdiena Marts 24, 2009 12:15 am

Interesanti par to 13.ribu :D
Nu es domaaju ka jums nebuus probleemas pierast pie cilveekiem - pa soliitim pa soliitim uz priekshu - uzbaazies visiem ar suniiti un prasi lai vinji vinju paglauda :D Es taa dariiju ar Pepiju kad vinja bija mazinja :D bet tagad ir otraadaak- kad uzbaaziigu beernu barinsh kaarteejo reizi grib glaudiit sunjus ( nu vinji jau glaudiit nemaak un liekas ka sunjiem galvas noraus ) tad saku ka vinjas KOZH - uiiiiiii kaa iedarbojaas :D :D
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Otrdiena Marts 24, 2009 12:31 am

tas esot vnk ribas gals! man jau tagad sak sis ta nepareizi saklausiji, bet nu likas ka teica 13 ribas gals!
mums ari netrukt glauditaj gribetuju, bet es vnk laizos lapas un ari saku ka koz, jo negibas jau mazam bernam uz buuzu iedziit bailes no suniem :oops: :| uz manu mammu shanele ari dazreiz uzburšķ tagad vienmer kad iet garam manai istabai saku, lai ienak un paglauda shaneli lol!
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Otrdiena Marts 24, 2009 12:41 am

Un tev visu laiku pa rokai jaabuut garduminjiem. Atrodi ko iipashu kas vinjai tieshaam labi garsho - un pa mazam kriksiitim lai vienmeer tev kabataa! Protams jaasaak viss pamazaam - un cilveekiem roka sunim jaadod vispirms apostiit ( obligaati ) un tikai tad glaudiit...........un par to tad uzreiz garduminsh :) Es Pepijai shitaa ar sunjiem - tagad kad vinja ierauga suni jau zin ka buus garduminsh apstaajaas un skataas uz maniim - un man vienmeer kabataa vinjas garshiigaa desinja :D
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Otrdiena Marts 24, 2009 12:51 am

bus vien jasapaer karumu krajumi,jo ar sunu skolas paliidzibu tie atri beigsies, pastaigas ari tagad nemsu liidzi.
jasakopo man apnemsanaas stipraak, jo 12 klases beigsnai vel nakusi klaat suna audzinaasana. loti ceru ka shanele novertes manu pulinus vinas labaa, majas jau ir jutamas pavisma nelielas izmainas, neatlaujas vairak tik daudz ka agraak.
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Otrdiena Marts 24, 2009 1:00 am

Tas ljoti labi:) Man prieks par jums:)
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Otrdiena Marts 24, 2009 1:14 am

Super! Un arii tu mainies un vinja to juut! Sunjukiem ir vajadziiga discipliina tik pat ljoti cik miilestiiba un bariiba - eediens. Viens bez otra nu nekaadiigi - taada ir vinju buutiiba/suutiiba :D
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Māriņa Otrdiena Marts 24, 2009 9:50 am

Super. Eliin!!!! Gan jau rezultaati neizpaliks. ;)
Māriņa
Māriņa
Estimable
Estimable

Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Otrdiena Marts 24, 2009 10:37 am

vel reiz mils paldies par atbalstu meitenes ;)
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

11.-12.04. - CACIB, Rīga, Ķīpsala ''lieldienas'' - Page 4 Empty :D

Post  sassaa Sestdiena Marts 28, 2009 11:31 am

Es nepiedalos, jo manējā vēl pa sīku, 👶 bet maybe būšu skatīties Chihuahua2
sassaa
sassaa
Hero
Hero

Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Mazais Sestdiena Marts 28, 2009 9:07 pm

sassaa rakstīja:Es nepiedalos, jo manējā vēl pa sīku, 👶 bet maybe būšu skatīties Chihuahua2

Puppy grupā taču var pieredzīti sākt krāt!
Mēs arī aizvedām diezgan agri, tīri labi patika, tikai pēcpošu karantīnai jābūt pagājušai. Bet pārējais ir tikai pierašanas un saimnieku pacietības jautājums. Mēs četru mēnešu un trīs dienu vecumā bijām uz izstādi, Elfiņš pārsvarā sēdēja rokās, bet tika arī dzīvus suņus paostīt - nu ļoti patika viņam! :jumping:
Mazais
Mazais
Profesional
Profesional

Number of posts : 419
Dzīvesvieta : Rīga, centrs

http://elfshantares.googlepages.com/elfshantares

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Sanita Otrdiena Marts 31, 2009 10:38 pm

Kad būs reģistrācija uz šo izstādi suņiem, lai var iet skatīties?
Sanita
Sanita
Hero
Hero

Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Otrdiena Marts 31, 2009 10:43 pm

Sanita rakstīja:Kad būs reģistrācija uz šo izstādi suņiem, lai var iet skatīties?

Ujjjjj, par to ieshanu ar sunjiem noteikti jaazvana uz Favoriitu. Tur to vislabaak zinaas pateikt.
Bet es personiigi nenjemtu mazo liidzi. Uz mazaakaam izstaadeem jaa, bet uz lielajaam gan nee.
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Otrdiena Marts 31, 2009 10:45 pm

Ronija rakstīja:
Sanita rakstīja:Kad būs reģistrācija uz šo izstādi suņiem, lai var iet skatīties?

Ujjjjj, par to ieshanu ar sunjiem noteikti jaazvana uz Favoriitu. Tur to vislabaak zinaas pateikt.
Bet es personiigi nenjemtu mazo liidzi. Uz mazaakaam izstaadeem jaa, bet uz lielajaam gan nee.

Pagajuso reizi kad bija kipsala izstade bez problemam tiku ieksa ar suni :)
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Otrdiena Marts 31, 2009 10:47 pm

Eliin, gadiijumaa nejauc ar Skonto izstaadi?:)
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Sanita Otrdiena Marts 31, 2009 10:50 pm

Eliina rakstīja:
Ronija rakstīja:

Pagajuso reizi kad bija kipsala izstade bez problemam tiku ieksa ar suni :)

Lasīju, ka tiks ar suni iekšā tikai iepriekš reģistrētie..
Gribētu savu Monu socializēt, lai redz, ka ir viņai līdzīgie.
Turklāt labprāt noskaidrotu, cik daudz mans suns atbilst standartiem, kādi piedalās izstādēs..(tīri priekš sevis)
Sanita
Sanita
Hero
Hero

Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Sabinella Otrdiena Marts 31, 2009 10:53 pm

Sanita, kāpēc pati nevari piedalīties? :|
Sabinella
Sabinella
Profesional
Profesional

Number of posts : 408

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Lapa 4 no 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Atpakaļ uz augšu

- Similar topics