Kucēna barošana
+16
zemenite88
sirsninja
irituska
Māriņa
Lily
Buciitis
Eliina
ajame
Karlīna
Elīna
sassaa
Ruby
Silkite
Lindita
Ronija
Sabinella
20 posters
Lapa 1 no 2
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Re: Kucēna barošana
cik bieži barojāt suni, kad viņš vēl bija kucēns.. un kā zināt vai ir pa daudz vai pa maz, paļauties uz tiem standartiem, kas rakstīti uz iepakojuma?
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
Mazinju baroju 4-5 reizes dienaa, aptuveni pa eedamkarotei. Devaam saakumaa konservus un biezpienu, jo sauso atteicaas eest.
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
5x dienā? ēē.. kā izdevās tik bieži būt mājās.. sanāk barot ik pēc 3 stundām apm..
Sabinella- Profesional
Nu man bij tā, ka jāiet uz darbu bija, tāpēc baroju no rīta - sausā smērcēta ūdenī +konservi, tad atstāju pārtiku pa dienu, tad kad atnācu mājās baroju - un vakarā ņāmmāja sauso.Sabinella rakstīja:cik bieži barojāt suni, kad viņš vēl bija kucēns.. un kā zināt vai ir pa daudz vai pa maz, paļauties uz tiem standartiem, kas rakstīti uz iepakojuma?
nezinu vai jautājums vietā, bet vai tādiem maziem (vai vispār sunčiem) ieteicams dzert pienu?
Sabinella- Profesional
Sabinella rakstīja:5x dienā? ēē.. kā izdevās tik bieži būt mājās.. sanāk barot ik pēc 3 stundām apm..
Ceelos agri, uzreiz pabaroju, ejot aaraa no maajas atkal pabaroju, tikko atnaacu maajaas pabaroju, tad veel peec dazhaam strundaam un ja gribeeja - pirms guleetieshanas.
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
savu 3 mén.veco kucénu baroju 3 reiz dienà.nopirku svarus un svéru sauso bariibu,jo tas traucinjsh man àtri uz nerviem uzkrita devu sauso bariibu cik uz pacinjas bija rakstiits :rules:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
jā, apmēram tā gan es to varētu iedomāties :)Ronija rakstīja:Sabinella rakstīja:5x dienā? ēē.. kā izdevās tik bieži būt mājās.. sanāk barot ik pēc 3 stundām apm..
Ceelos agri, uzreiz pabaroju, ejot aaraa no maajas atkal pabaroju, tikko atnaacu maajaas pabaroju, tad veel peec dazhaam strundaam un ja gribeeja - pirms guleetieshanas.
Sabinella- Profesional
Pavisam mazinju barojaam kaadas 3-4 reizes. Audzeetaaja ieteica dot izmeerceetu sauso bariibu un kuceenu konservinju , bet veelaak vataarste man ieteica to konservu nedot, taa kaa turpinaajaam tik sauso bariibu un pa ripinjai burkaanu,gurkjiiti un kaapostinja lapinju - viss svaigaa veidaa! Vets neieteica neko citu dot liidz 6 meeneshu vecumam - neko papildus , bet es neklausiiju un jau no kaadi 5 meeneshi saaku dot biezpieninju, vistas galjinju , daarzeniishu sauteejumu. Bet visu devu pamazaam - lai punciitis pierod , pirmajaa dienaa mazu kriksiiti un naakamajaas jau vairaak un taa taalaak. Pepijai ar veedera izeju nekad (tpfu tpfu tpfu ) probleemas nav bijushas.
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Sabinella rakstīja:nezinu vai jautājums vietā, bet vai tādiem maziem (vai vispār sunčiem) ieteicams dzert pienu?
Govs pienu laikam nedriikst vispaar,jo biezhi ir alergjijas. 100% nezinu bet esmu dzirdeejusi ka var kazas pienu shad tad iedot! Bet es neesmu superzinaataajs shajaa jautaajumaa.
Audzeetaaja tev to visu arii noteikti izstaastiis vai buus sagatavojusi kaadus materiaalus tev lasiishanai par sho un citaam teemaam :D :D un un visi jautaajumi shajaa sakaraa "ir vietaa" :) :)
Ruby- Estimable
Kad Odrijai vēl bija tikai 2,3 mēneši man likās, ka viņa ir par resnu, bet mēs ēdienu nesamazinājām
un devām tik cik rakstīts uz pakas, bet tgd Odirjai jaw 6 mēneši un viņa izstiepās un vairs naw tāda apaļīga kā
bija, bet gan tieviņa un smukiņa :)
Jā mēs devām un tgd arī dodam tik cik uz pakas rakstīts :)
Un mēs devām un tagad arī dodam 3 reizes dienā :)
un devām tik cik rakstīts uz pakas, bet tgd Odirjai jaw 6 mēneši un viņa izstiepās un vairs naw tāda apaļīga kā
bija, bet gan tieviņa un smukiņa :)
Jā mēs devām un tgd arī dodam tik cik uz pakas rakstīts :)
Un mēs devām un tagad arī dodam 3 reizes dienā :)
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Man Česters tagad ēd 2-3x dienā, no rīta vārītas vistu sirsniņas ar dārzeņiem vai bez, vai arī konservus un vēlāk ēd sauso cik grib un kad grib. Pāris reizes iebēru tik cik uz pakas rakstīts un secināju, ka +/- tik arī viņš apēd.
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Kā jūs rīkojaties ar dārzenīšiem. No kāda vecuma var dot dārzeņus? Kā jūs dārzenīšus dodat? Kādus dārzeņus ieteicams dot kucēnam un kā apstrādāus.
Mana Šarlote pašlai ēd tikai junioru konservus, jo no sausajiem kraukšķiem ir atteikusies.
Mana Šarlote pašlai ēd tikai junioru konservus, jo no sausajiem kraukšķiem ir atteikusies.
Karlīna- Newbie
- Number of posts : 6
Dzīvesvieta : Liepāja
Savām jau no pirmās dienas mājās (tas ir no 2 mēnešu vecuma) devu grauzt mazos burkāniņus, bumbiera, ābola šķēlītes. Tagad ik pa laikam iedodu kartupeļa šķēlīti.
Pirmaamkaartaam veelos pateikt ka suns ir galjeedaajs (pleeseejs) nevis zaaleedaajs un daarzeniishi, augliishi vinja organismam nav nepiecieshami. Un otraamkaartaam sunja organisms nav speejiigs sadaliit celulozi, kas ir daarzenjos, taadeelj vinsh neko labu no daarzenjiem nesanjem. Principaa lai taa celuloze uzsuuktos - daarzenjiem jaabuut samaltiem pilniigaa putrinjaa, taatad svaigus gluzhi neizdosies taa samalt, bet tad var apvaariit un samalt blenderii (kaa beebiishiem malj) un taadu var meegjinaat dot, ja nu tieshaam gribaas dot daarzenjus.
BET mums daarzeniishi/augliishi noder lieliski kaa kaarumi :) shad tad pagrauzt svaigu burkaaninju, gurkjiiti, garaas pupas, aaboliiti, bumbieru, banaanu, apelsiinu, meloni, arbuuzu, mago, dazhaadas ogas u.t.t. Paskaties sheit ko nedriikst dot ---> https://c-rtt.latvianforum.net/dienkarte-f27/uzmaniibu-biistamie-un-naavejoshie-paartikas-produkti-t47.htm
Ja tu dod tieshaam labus konservus ar labu galjas sastaavu kas domaati kuceeniem, tad es uzskatu ka nav pamata satraukties ka suns need sauso bariibu, labs konservs ir 100 reiz labaaks par sauso :) Tik jaapaveero veedera izeja lai nav ilgstoshi miikstaaks puncis, ja ir tad jaameklee kas taads kas satur shkjiedrvielas, lai sabalanseetu veedera izeju.
BET mums daarzeniishi/augliishi noder lieliski kaa kaarumi :) shad tad pagrauzt svaigu burkaaninju, gurkjiiti, garaas pupas, aaboliiti, bumbieru, banaanu, apelsiinu, meloni, arbuuzu, mago, dazhaadas ogas u.t.t. Paskaties sheit ko nedriikst dot ---> https://c-rtt.latvianforum.net/dienkarte-f27/uzmaniibu-biistamie-un-naavejoshie-paartikas-produkti-t47.htm
Ja tu dod tieshaam labus konservus ar labu galjas sastaavu kas domaati kuceeniem, tad es uzskatu ka nav pamata satraukties ka suns need sauso bariibu, labs konservs ir 100 reiz labaaks par sauso :) Tik jaapaveero veedera izeja lai nav ilgstoshi miikstaaks puncis, ja ir tad jaameklee kas taads kas satur shkjiedrvielas, lai sabalanseetu veedera izeju.
Ruby- Estimable
Mēs jau arī dodam kā kārumu- Iedodu katrai pa burkānam, un tad viņas ņemās- Lotei obligāti vajag to, kas ir Sārai, kad šī atņem, tad atkal vajag mainīties Vispār jau smieklīgi :0
svaigus kartupelus sunim nedriikst dot.ajame rakstīja: Tagad ik pa laikam iedodu kartupeļa šķēlīti.
Piekritu Ruby rakstitajam!
Ups, tikko izlasīju aizliegto sarakstu... bet jautājujms paliek spēkā- kādēļ nevar dot?
Kartupeļus suņa kuņģis nepārstrādā nekāda veidā (ne cepts, ne vārīts, ne svaigs) plus vēl kartupelis skaitās ļoti smags ēdiens. Tāpēc nemaz nesaskatu jēgu dot. Mans viedoklis. Varbūt kāda zinās zinātniskāk pateikt
sobrid savos pierakstos nevaressu sameklet,bet ja nekludos kartupelos ir kaut kadu taarpu olinas un sunis tos apeedot tiek pie tarpiem. kaa ari neparstradajas. ja suni baro ar sabalansetu kvalitatiibu sauso baribu/konzerviem,tad papildus neko klat nav ieteicams dod. es dodu ik pa laikam ka garduminu darzenus, auglus un galu,bet sobriid kamer vina zida kucenus galu nevar dot.
Bet tad jau tos tārpus arī cilvēks var dabūt? Man bērnībā ļoti garšoja zaļi kartupeļi.. ēdu kā ābolus
Eliina - kapēc nedrīkst dot sunim gaļu, kad bērniņus baro? man Vivīte nemaz neko citu neēda, kā tikai vārītu vistas gaļu tad, kad bija mazuļi. Varēju piedāvāt ko gribu, bet viņa neēda.
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
nezinu vai tas atiecas uz apstradatu vai jelu galu, bet gala ir kaut kadas vielas kas nomaac piena veidosanos,tapec ari 2nedelas pirms dzemdibam neiesaka dot galu un ari pec dzemdibam. loti daudzi iesaka nedot, pati neesmu par to parliecinajusies nezinu nevaru 100% apgalvot,bet galu nedodu sobrid.
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Similar topics
» Barošana pēc BARF sitēmas/ vai RAW
» Kucēna svars.
» Kucena iegade
» Par kucēna austiņām
» Kucēna svars
» Kucēna svars.
» Kucena iegade
» Par kucēna austiņām
» Kucēna svars
Lapa 1 no 2