Kucēna barošana
+16
zemenite88
sirsninja
irituska
Māriņa
Lily
Buciitis
Eliina
ajame
Karlīna
Elīna
sassaa
Ruby
Silkite
Lindita
Ronija
Sabinella
20 posters
Lapa 2 no 2
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: Kucēna barošana
Ko tu dod Šanelītei ēst tagad?
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
sobrid piespiedu karta RC starter veterinaro,bet kad kuceni saks est mainisu ko citu vai nu Biomill vai Natural Gold
Kapēc piespiedu kārtā?
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
klau, Tu nevari paskatīt savos pierakstos, kā tur īsti ir ar šito? Man gan nav doktora grāds šajā jomā, bet izklausās kaut kā neritīgi...Eliina rakstīja:bet ja nekludos kartupelos ir kaut kadu taarpu olinas un sunis tos apeedot tiek pie tarpiem
irituska- Prospect
- Number of posts : 89
Dzīvesvieta : Ziedoņdārzs
Kartupeli ir ari dazhadas sausajaas bariibaas,bet tur noteikti jau maz kas no kartupelu ista un dabiga sastava palicis.
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
konservi
Kadus konservus Jus ieteiktu kuceniem? Ja kadi specifiski,kur vinus var nopirkt? paldies
zemenite88- Prospect
- Number of posts : 70
Dzīvesvieta : Riga
beakly (ieksa glikozamins un hondroitins labs locitavam) , monge dog un dr.clauder sensible tur ir 100% gaļa iekšā.
un ir vel daudzi konservi protams tikai skaties kur lielaks galas procentu daudzums ;)
un ir vel daudzi konservi protams tikai skaties kur lielaks galas procentu daudzums ;)
Mums no dažām, ko esam mēģinājušas patīk Animonda - Gran Carno. Tur jāskatās dažādus veidus un vairākiem gaļas ir gandrīz 100% - tas mani arī uzpirka. Ēdam arī Berkley- bet tur gaļas ap 60%, tāpēc itkā vairāk pievilina tas GC.
Kādas pārejām domas par to?
P.S. - konservus ēdam tik 1x dienā, no rīta, 1/3 vai mazliet mazāk no dienas devas. Apēdam 400gr. piecās dienās, tad 1-2 dienas neēdam, tad atkal jauna burka.
Kādas pārejām domas par to?
P.S. - konservus ēdam tik 1x dienā, no rīta, 1/3 vai mazliet mazāk no dienas devas. Apēdam 400gr. piecās dienās, tad 1-2 dienas neēdam, tad atkal jauna burka.
refinnej- Profesional
- Number of posts : 354
Dzīvesvieta : Jelgava
Pēdējā laikā dodu konservus Happy Dog,manējām īpaši garšo ar tītaru.Tur ir iekšā 100% gaļa.Cenšos dot reizi dienā,bet ir dienas kad nedabūn vispār.
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Dzīvesvieta : Rīga
Mani ljoti interesee kapeec juus saviem miiluljem izeelieteis dot konservus?
Tas ir taapat kaa ar beebiishu paiku - ir maaminjas kas izveelas dot taas bundzhinjas/burcinju eedienu, bet logjiski padomaajot kas tur ir iekshaa ka burcinjas deriiguma terminsh ir n-tie gadi!?!?! Taajaa pashaa laikaa- cik tad tur taa darba sasviest sutinaamajaa katlinjaa galju un daarzenjus? Sataisiit kaut 2-3 dienaam, pat nesaldeejot? Taapat ar sunjiem - pasham maajaas izvaarot galjinju - tur tak dziivie vitamiini iekshaa, nevis kaa konservaa pievienoti maaksliigie vitamiini un veel kaudze visaadu drankju :( to pashu glukosamiinu, hondroitinu, msm var pievienot pats tam uzvaariitajam sauteejumam, 2 sekunzhu jautaajums. Es nez, negribu nevienu nosodiit, bet man kaut kaa tas nedalec, it iipashi ja sauteejot daarzenjus tas neprasa ne iipashi daudz laika ne energjijas - samet katlinjaa un peec 10-15 min viss gatavs :)
Ok saprotu piem braucot celjojumaa pakjert liidzi konservus ir izdeviigi, bet ikdienaa!?!
Tas ir taapat kaa ar beebiishu paiku - ir maaminjas kas izveelas dot taas bundzhinjas/burcinju eedienu, bet logjiski padomaajot kas tur ir iekshaa ka burcinjas deriiguma terminsh ir n-tie gadi!?!?! Taajaa pashaa laikaa- cik tad tur taa darba sasviest sutinaamajaa katlinjaa galju un daarzenjus? Sataisiit kaut 2-3 dienaam, pat nesaldeejot? Taapat ar sunjiem - pasham maajaas izvaarot galjinju - tur tak dziivie vitamiini iekshaa, nevis kaa konservaa pievienoti maaksliigie vitamiini un veel kaudze visaadu drankju :( to pashu glukosamiinu, hondroitinu, msm var pievienot pats tam uzvaariitajam sauteejumam, 2 sekunzhu jautaajums. Es nez, negribu nevienu nosodiit, bet man kaut kaa tas nedalec, it iipashi ja sauteejot daarzenjus tas neprasa ne iipashi daudz laika ne energjijas - samet katlinjaa un peec 10-15 min viss gatavs :)
Ok saprotu piem braucot celjojumaa pakjert liidzi konservus ir izdeviigi, bet ikdienaa!?!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby- tas laikam laika truksums, slinkums un vnk pieradums ka tu noperc konservus atver iedod un izmet bunzhinu ara es ik pa laikam vnk noperku jelu galu, klaulinus, kaklinus varitu nedodu. aa ne visutu sirdis meitenes ed tikai varita veida
Eliina rakstīja:Ruby- tas laikam laika truksums, slinkums un vnk pieradums ka tu noperc konservus atver iedod un izmet bunzhinu ara es ik pa laikam vnk noperku jelu galu, klaulinus, kaklinus varitu nedodu. aa ne visutu sirdis meitenes ed tikai varita veida
Jā, laikam jau te tā sāls, ka gribam sev ērtāku dzīvi. Bet es tiešām ar konserviem galīgi neaizraujos, tad labāk biezpienu iedodu
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
Bet ka ta paliek ar runam ,ka piena produkti Chihuahua nav labi dot? Mits vai tomer patiesiba?
zemenite88- Prospect
pienu nedrikst dot ne vienam sunim ne kakim,bet biespienu, jogurtu, kefiru u.t.t var dot
bet vai ta jokurts,biezpiens nav taisits no piena?
zemenite88- Prospect
Leila rakstīja:Pēdējā laikā dodu konservus Happy Dog,manējām īpaši garšo ar tītaru.Tur ir iekšā 100% gaļa.Cenšos dot reizi dienā,bet ir dienas kad nedabūn vispār.
Mēs arī pērkam pēdējā laikā Happy dog konzervus,bet sausaa bariiba mums ir Canine finest :)
patiik ,ka 100% gaļa un nesatur soju :)
tiffany*- Profesional
- Number of posts : 171
Nedrikst dot svaigu pienu, bet jogurts, kefirs, biezpiens - tie visi ir ta ka skabpiena produkti..?zemenite88 rakstīja:bet vai ta jokurts,biezpiens nav taisits no piena?
refinnej- Profesional
- Number of posts : 354
Dzīvesvieta : Jelgava
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Similar topics
» Barošana pēc BARF sitēmas/ vai RAW
» Kucēna svars.
» Kucena iegade
» Par kucēna austiņām
» Kucēna svars
» Kucēna svars.
» Kucena iegade