Citu sunju kuriozi:D
+23
ajame
Eky
xerta
Pelenz
Eljusik
kristucis1
Michely
sassaa
Sabinella
Lily
Eliina
sirsninja
Mazais
Elīna
Sanita
Lindita
Ruby
Silkite
lilucis
Māriņa
chupinja
Dream
Ronija
27 posters
Lapa 4 no 20
Lapa 4 no 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Re: Citu sunju kuriozi:D
nez vai tieshaam to vajaga,bet ko liidziigu esmu redzeejusi muusu zoo veikala
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Es zinu, ka citreiz vetārsts arī mazajiem sinčiem uzliek uzpueni, it sevišķi ja saimnieks paziņo, ka nav pārliecināts vai tas suņa būs noturams un neapēdīs vetu... Un pareizi ir, vetam nav jāstaigā ar sakostām rokām...
hihi njaaa... tas ir nopietni :lol:lilucis rakstīja:Es zinu, ka citreiz vetārsts arī mazajiem sinčiem uzliek uzpueni, it sevišķi ja saimnieks paziņo, ka nav pārliecināts vai tas suņa būs noturams un neapēdīs vetu... Un pareizi ir, vetam nav jāstaigā ar sakostām rokām...
Ir jau gan, it sevišķi ja saimnieks nespēj savu suni savākt... Es piemēram negribētu savu suni vest pie veta kuram rokas sakostasDream rakstīja:hihi njaaa... tas ir nopietni :lol:lilucis rakstīja:Es zinu, ka citreiz vetārsts arī mazajiem sinčiem uzliek uzpueni, it sevišķi ja saimnieks paziņo, ka nav pārliecināts vai tas suņa būs noturams un neapēdīs vetu... Un pareizi ir, vetam nav jāstaigā ar sakostām rokām...
es savukaart meegjinaatu neizaudzinaat taadu zveeru :lol2:lilucis rakstīja:Ir jau gan, it sevišķi ja saimnieks nespēj savu suni savākt... Es piemēram negribētu savu suni vest pie veta kuram rokas sakostasDream rakstīja:hihi njaaa... tas ir nopietni :lol:lilucis rakstīja:Es zinu, ka citreiz vetārsts arī mazajiem sinčiem uzliek uzpueni, it sevišķi ja saimnieks paziņo, ka nav pārliecināts vai tas suņa būs noturams un neapēdīs vetu... Un pareizi ir, vetam nav jāstaigā ar sakostām rokām...
Nu jā, tu jau jā...es arī cenšos...bet ir tāk tādi gadījumi diemžēl, kad suni vienkārši neaudzina un nabaga vetam jātiek ar to suni kaut kā galā...Dream rakstīja:es savukaart meegjinaatu neizaudzinaat taadu zveeru :lol2:lilucis rakstīja:Ir jau gan, it sevišķi ja saimnieks nespēj savu suni savākt... Es piemēram negribētu savu suni vest pie veta kuram rokas sakostasDream rakstīja:hihi njaaa... tas ir nopietni :lol:lilucis rakstīja:Es zinu, ka citreiz vetārsts arī mazajiem sinčiem uzliek uzpueni, it sevišķi ja saimnieks paziņo, ka nav pārliecināts vai tas suņa būs noturams un neapēdīs vetu... Un pareizi ir, vetam nav jāstaigā ar sakostām rokām...
ekstreemi :lol:lilucis rakstīja:Nu jā, tu jau jā...es arī cenšos...bet ir tāk tādi gadījumi diemžēl, kad suni vienkārši neaudzina un nabaga vetam jātiek ar to suni kaut kā galā...
Dream rakstīja:ekstreemi :lol:lilucis rakstīja:Nu jā, tu jau jā...es arī cenšos...bet ir tāk tādi gadījumi diemžēl, kad suni vienkārši neaudzina un nabaga vetam jātiek ar to suni kaut kā galā...
Es starpcitu esmu redzējusi dzīvē kā šitamlīdzīgi tojs čurā, tik nepaspēju iemūžināt bildē... Skats ir tāds ka pārsmieties var... Bet ja mopsis šitā dara, tas ir vēl smieklīgāk laikam
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Mums taads nodereetu nagu grieshanas procesaa - manai meitenei paranoja - visu laiku liekas ka es iegrieziishu par dzilju(kaut gan neesmu nekad iegriezusi) - tad vinja man zobinjus beidzot paraada :D
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Silkite- Estimable
Silkite- Estimable
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga