Sunju skolinja
+20
Sanita
Buciitis
Lily
vinetapa
Ambera
sirsninja
Eljusik
irituska
Michely
Eliina
Sabinella
acz
Mazais
minka200
Silkite
Dream
Ruby
Lindita
Māriņa
Ronija
24 posters
Lapa 6 no 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Sunju skolinja
nu jaa Buciit pareizi vel jau ari socializesana, bet nu jau obligati skolina to maciit.
inly&bugy - ne protams ne tikai tiem kas iet uz izstaadem visiem kas grib macities.
ka jau teicu es eju uz Molu, tur macas parsvaraa tie kas iet uz izstadem,jo tur maca stavesanu uz galda, iesanu pie riga siksninas un figuras kuras prasa izstades un domaju ka sunitim kurs neiet uz izstadem tas nav nepieciesams, vieniigi socializeesanas loti laba,jo daudz sunu, troksnis un cilveki
inly&bugy - ne protams ne tikai tiem kas iet uz izstaadem visiem kas grib macities.
ka jau teicu es eju uz Molu, tur macas parsvaraa tie kas iet uz izstadem,jo tur maca stavesanu uz galda, iesanu pie riga siksninas un figuras kuras prasa izstades un domaju ka sunitim kurs neiet uz izstadem tas nav nepieciesams, vieniigi socializeesanas loti laba,jo daudz sunu, troksnis un cilveki
Iesaku iet uz skolinju noteikti, jo aatraak jo labaak, kaa visas potes gatavas taa aiziet!!! Tas ir ljoti noderiigi, it iipashi jau chihiem, kam ir tendence uz nekrietnaakiem raksturiem LOL
Visvariigaakaa socializaacija kuceenam ir liidz 4 meeneshi (16 nedeeljas) tajaa laikaa jaapaspeej pilniigi viss :)
Visvariigaakaa socializaacija kuceenam ir liidz 4 meeneshi (16 nedeeljas) tajaa laikaa jaapaspeej pilniigi viss :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Īstenībā tieši tāpēc arī gribu viņu vest uz skoliņu, jo mums ir manuprāt ļoti liela tendence uz nekrietnāku raksturu :)
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
Dzīvesvieta : Rīga
Tad tik uz priekshu :) Noteikti ka patiks jums abiem! Nav jau galvenais taas n-taas komandas izcili iemaaciities, kaut gan tas ir jauki ka zin daudz, vajag dazhas primaaraas lai sunim buutu kaada discipliina, tas iespaido visu vinja raksturu! Skolinjaa galvenais pieradiis pie citiem sunjiem, cilveekiem, skanjaam nu visa kaa :)
Jums potes jau ir visas? Es tev no savas puses ieteiktu vinju tagad vazaat liidzi visur kur ej :) vienlaga vai mazs briitinsh vai ilgs, njem tik liidz :) Atljauj cilveekiem sunju glaudiit gan tad kad vinsh tev rokaas vai arii uz zemes, atljauj visiem gan beerniem gan viirieshiem gan sievieteem (ja vajag tad es pati uzbaazhos un paluudzu lai sunjuku paglauda vai patur rokaas), noseedies kaut kur ielas malaa uz solinja, lai vinsh pierod pie mashiinaam :) Aizejiet uz kaadu parku kur beerni dauzaas - lai pierod pie vinjiem un taa tracha :) Izbrauciet ar sabiedrikso transportu! Visu ko vien speej iedomaaties. Tas buus milziigs ieguldiijums tava sunjuka naakotnee!
Jums potes jau ir visas? Es tev no savas puses ieteiktu vinju tagad vazaat liidzi visur kur ej :) vienlaga vai mazs briitinsh vai ilgs, njem tik liidz :) Atljauj cilveekiem sunju glaudiit gan tad kad vinsh tev rokaas vai arii uz zemes, atljauj visiem gan beerniem gan viirieshiem gan sievieteem (ja vajag tad es pati uzbaazhos un paluudzu lai sunjuku paglauda vai patur rokaas), noseedies kaut kur ielas malaa uz solinja, lai vinsh pierod pie mashiinaam :) Aizejiet uz kaadu parku kur beerni dauzaas - lai pierod pie vinjiem un taa tracha :) Izbrauciet ar sabiedrikso transportu! Visu ko vien speej iedomaaties. Tas buus milziigs ieguldiijums tava sunjuka naakotnee!
Ruby- Estimable
Ar mašīnu vajag pavizināt.. Lai nebaidās un nevemj, ja kādreiz sanāk braukt. Paskaties vai nav bail no ūdens..
Potes gandrīz visas ir, vēl sestdien jāiepotē kaut kāda tur lepto...
Pagaidām tik sanācis dažas reizes izbraukt, man žēl skatīties, kā viņš trīc... bez tam no piecām reizēm, kad esam braukuši ārpus mājas, divas reizes mašīnā vēma, vienu reizi peč tam kad mājās tika ārā no konteinera.
Vēl lai vestu ārā, mums noreikti vajag kādu drēbi vai ne? Laikam arī būs jāsāk ar veikala braucienu, lai iegādātos apģēbu un somu...
Starpcitu, no Elīnas sapratu, ka suņu skolā galvenokārt māca to, kas nepieciešams izstādēm - stāvēšanu uz galda un skriešanu pa ringu, jeb tas tikai Molā? Vai suņu skolas atšķiras, ir kur māca arī visas citas komandas? Man pirmo komandu, ko vajadzētu iemācīt ir "Nedrīkst" :)
Pagaidām tik sanācis dažas reizes izbraukt, man žēl skatīties, kā viņš trīc... bez tam no piecām reizēm, kad esam braukuši ārpus mājas, divas reizes mašīnā vēma, vienu reizi peč tam kad mājās tika ārā no konteinera.
Vēl lai vestu ārā, mums noreikti vajag kādu drēbi vai ne? Laikam arī būs jāsāk ar veikala braucienu, lai iegādātos apģēbu un somu...
Starpcitu, no Elīnas sapratu, ka suņu skolā galvenokārt māca to, kas nepieciešams izstādēm - stāvēšanu uz galda un skriešanu pa ringu, jeb tas tikai Molā? Vai suņu skolas atšķiras, ir kur māca arī visas citas komandas? Man pirmo komandu, ko vajadzētu iemācīt ir "Nedrīkst" :)
inly&bugy- Profesional
Triiceet, vinji visi triic - taa kaa par to nesatraucies, taa ir taada shkjirnes ieziime LOL
Varbuut meegjini vinju nebarot pirms plaano kaut kur ar mashiinu izbraukt?? Zinu ka citiem paliidz :)
Par to skolinju nezainaashu, tur Eliina tad atbildees, vieniigais ka tajaa skolinjaa buus vairaak siiko sunuchu, nu lai taveejaas sapaziistaas un sarod ar tiem, tikmeer tu vari mekleet kaadu paklausiibas skolinju, nu lai laiks neiet zudumaa :) jo tas viss ir jo aatraak jo labaak!
Varbuut meegjini vinju nebarot pirms plaano kaut kur ar mashiinu izbraukt?? Zinu ka citiem paliidz :)
Par to skolinju nezainaashu, tur Eliina tad atbildees, vieniigais ka tajaa skolinjaa buus vairaak siiko sunuchu, nu lai taveejaas sapaziistaas un sarod ar tiem, tikmeer tu vari mekleet kaadu paklausiibas skolinju, nu lai laiks neiet zudumaa :) jo tas viss ir jo aatraak jo labaak!
Ruby- Estimable
aha Mola tikai izstādēm māca, tur nav paklausība un komandas - sedi,guli un tā tālāk, bet nu var jau atnākt patusēties tas sunītim noderētu, jo daudz suņi,troksnis, cilveki.
Starpcitu, sestdien, svētdien izstādē var ievest suņus, kas ringā neies?
inly&bugy- Profesional
inly&bugy - izstaade buutu kolosaala socializaacija sunjukam, es jau savu jaunaako aizstiepu 2 nedeeljas atpakalj uz izstaadi, teikshu godiigi uz priekshu gaajaam mosh 1 metru stundaa, jo visiem vajadzeeja paglaudiit,pabakstiit, aprunaaties LOL bet tas jau tikai par labu naak :)
Ruby- Estimable
Ja nju kādam interesē, ir atsākušās suņu skoliņas nodarbības Valmierā, pie Ingūnas. Trešdienās un ceturtdienās plkst.19.00
Sanitiņ, ko saki? Mēs varētu kādu vakaru solidarizēties un aiziet kopā. Man ir doma uz katru nodarbību iet. Protams, ja laiks būs jauks.
Sanitiņ, ko saki? Mēs varētu kādu vakaru solidarizēties un aiziet kopā. Man ir doma uz katru nodarbību iet. Protams, ja laiks būs jauks.
Iespējams šo 4dien varētu aiziet.. Ja kas mainīsies, došu ziņu!
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
luudzu piedod, ajame es nesen piecelos,bet noskaidroju bus sodien vel mola.
un no nakosas nedelas skolina parcelas uz AZURU
un no nakosas nedelas skolina parcelas uz AZURU
Eliin, nekas, es jau piezvaniiju pati un noskaidroju :) tā kā tiekamies molā!!beidzot ieraudzīsu foršo akrobāti un triku meistari Shaneli
Tikko atbraucām no suņu skoliņas :) man jau liekas, ka Sāra uzvedās perfekti, ņemot vērā viņas vecumu :) Vēlāk būs bildes :)
hei super,gaidiisim bildes
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Saarina tik tiesaam uzvedas pefekti baigas malacis vina tev ir uz galda stav labak par dazu labu citu suni sodien skolina bija civavu paradiize, lielaka dala tikai kuceeni tik miligi vina macas.
ceru ka tiksimies nakos 5dien ari. gaidam bildiites
ceru ka tiksimies nakos 5dien ari. gaidam bildiites
super man prieks ka jums iepatikas vajag vel te dazus piemeram khee kheeem LILY piedabut uz skolinu
Figaro
ajame, vairak bildites nesanaca?
ka man patika ka maza Manja dzenaaja Sarinu un Sara nepadevaas deva pretii
ajame, vairak bildites nesanaca?
ka man patika ka maza Manja dzenaaja Sarinu un Sara nepadevaas deva pretii
Pārējās bildes tāda nekādas.. Skoliņā Sāra jau bija tāda kluša.. tagad gan dzenā Loti.. Bravurīga pēc skoliņas palikusi
Lapa 6 no 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8