Chihuahua & Russian Toy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sludinājumi ss.lv

+9
Eliina
sassaa
irituska
kristucis1
Ruby
Michely
Lindita
Ronija
Leila
13 posters

Lapa 1 no 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Sludinājumi ss.lv Empty Sludinājumi ss.lv

Post  Leila Piektdiena Maijs 15, 2009 11:59 am

Paskatoties ss.lv ,reklama.lv vai kādu citu sludinājuma portālu,esmu šokēta,pārdot it kā tojus ar ciltrakstiem par baigi lielām naudām,paskatoties bildes,redzams,ka īsts tojs tur nav.Nu varbūt tojs ir tikai blakus stāvējis. :D Zinu,ka pārdod arī citas šķirnes tāpat,bet šinī gadījumā man ir tojs un tapēc tam pievērsu uzmanību.Vai arī bija viens sludinājums toju meitene meklē toju puiku,ciltrsakstu meitenei nav,bet kucēniem būs. affraid Tas ir kaut kāds ārprāts,ja es maksāju lielu naudu ,tātad gribu lai kucēns būtu tīrs tojs,nevis,ka tikai tojs būtu stāvējis blakus. Evil or Very Mad Kā lai ar tādiem cilvēkiem cīnās?
Leila
Leila
Profesional
Profesional

Number of posts : 259
Dzīvesvieta : Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Sludinājumi ss.lv Empty Re: Sludinājumi ss.lv

Post  Ronija Piektdiena Maijs 15, 2009 12:21 pm

Nekaa:( Diemzheel:(
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lindita Piektdiena Maijs 15, 2009 12:50 pm

Trakākais ir tad, ja sapāroti slimi sunjuki :( Tad gribas vnk tos pārotājus nosist!!! :sad2:
Kā var dēļ naudas mocīt mazas dzīvas būtnītes un pie reizes arī saimniekus, kuriem stress uzreiz ir vnk nenormālais...nerunājot par naudiņu, kas jāizdod ārstēšanai, kgan labprāt samaksātu divreiz vairāk, lai kkas tāds nebūtu jāpārdzīvo!
Lindita
Lindita
Profesional
Profesional

Number of posts : 418

http://lv.uniteddogs.com/dog/Snifs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Michely Piektdiena Maijs 15, 2009 2:00 pm

Manuprat sis jautajums butu jakontrolee PVD, pateretaju tiesibu aizsardzibas birojam kopigiem spekiem ar ekonomikas policiju, jo:
1. ka tev par 1000 ls pardod kranciiti - krapshana, gadijuma ja saka ka sugas, jo pircejam nav pasham jabut ekspertam, kuram 2 menešu vecs kucens jaspej atpazit sugas vai nee, vins perk to kas ir minets sludinajuma.
2. vēl ir dzirdēts par dokumentu viltošanas gadījumiem - policijas kompetence.
3. Cik gadijuma no 100 pardodot kucenu tiek maksati kadi nodokli? 1? domaju ka nevienaa? Jo tomer audzetavas sunukus biezhi ekspluatee ne jau for fun, bet gan konkretas naudinjas deelj. Ne jau vienmer, protams.
Ai ehhh sheit tik loti nesakartoti jautajumi ir paar paareem, pats sapigakais tie dzirdetie sausmu stasti par mazo sugu kuciiteem kuras tiek parotas viena laida, kaut pashaam specinju un veselibas vairs nav...
Sobriid sanaak ka no "audzetavam" un tamlidzigiem uznjemejiem nav pasargats ne cilveks, kurs velas iegadaties sunciti , ne pashi sunciishi, kuriem naakas "razhot" velamo "preci"
Mums veel augt un augt letinjiem :)
Michely
Michely
Profesional
Profesional

Number of posts : 195

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Leila Piektdiena Maijs 15, 2009 2:33 pm

Jā laikam no tā visa nav pasargāts neviens.žēl ir cilvēki kas tādās afērās iekrīt un vēl vairāk žēl to mazo sunīti kas tikai dzemdē,dzemdē un dzemdē.Esmu pat redzējusi sludinājumos,ka pārdod kucēnus 2 vai 3 mēn,bija nofočēti kopā ar māti,bet citā sludinājuma portālā,ka kuce meklē pārošanai puiku un vinjas foto,nu baigi līdzīgā bija tai kucītei kura kopā ar kucēniem ,ievēroja ne tikai krāsas pēc,bet vinjai bija šausmīgi gari nagi.
Leila
Leila
Profesional
Profesional

Number of posts : 259

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Svētdena Maijs 17, 2009 2:00 am

Peec manaam domaam "audzeetava" nav viens un tas pats kas piemeeram kraapnieku "ferma/fabrika" (puppy mill/puppy farm)!

Jaaciinaas ir,un visiem mums jaaieliek tajaa visaa kaut vai mazinsh kriksiitis - izgliitosim viens otru un cilveekus kas meklee kuceenus; daliisimies ar savu pieredzi (slikto vai labo) un zinaashanaam; laiciigi pabriidinaasim un zinjosim un nekluseesim - ja celjaa traapiijies kraapnieks un dziivnieku izmantotaajs!!!
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Svētdena Maijs 17, 2009 9:36 pm

.

Pēdējo reizi labojis kristucis1 Ceturtdiena Jūnijs 04, 2009 6:48 pm; labots 1 reizi
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Number of posts : 411

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Svētdena Maijs 17, 2009 10:08 pm

Taapeec ka "audzeetava" var buut arii labaa noziimee, tas nav taa ka kaads piemeeram staasta - ooo es iegaadaajos savu suni piem. " Natumik kennel" (Natumik audzeetavaa) - tas ka cilveeks piemeineeja vaardu "audzeetava" tas uzreiz nav domaats sliktaa noziimee. Protams ir audzeetavas kuraam kuceeni ir katru meenesi - nu jaa tas ir aizdomiigi,bet ir audzeetavas kuraas metieni ir tikai un vieniigi tad kad vajadziigs jauns chempions un kuceeni nekad nekad netiek razhoti paardoshanai. No vienas galeejiibas otraa un plus viss pa vidu taa arii sauksies audzeetava - shaa vai taa! Ceru ka saprataat manu domu :) Un peec pieredzes tad shiis sliktaas audzeetavas mees saucam par kuceenu fabrikaam!

Un veel ir viena lieta ko iisti neizprotu - vai taas 1000 naudinjas ir eiro vai lati???
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Svētdena Maijs 17, 2009 10:35 pm

.

Pēdējo reizi labojis kristucis1 Ceturtdiena Jūnijs 04, 2009 6:48 pm; labots 1 reizi
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Svētdena Maijs 17, 2009 11:36 pm

OK par taam naudinjaam prasiiju jo aizdomaajos par cenaam Latvijaa...........pirms tam komentaaraa arii bija piemineets 1000 Ls!

Manupraat kuceenu cenas Latvijaa un citviet Eiropaa ir stipri vienaadas,ko iisteniibaa ir gruuti saprast kaapeec taa. Kaut vai saliidzinot vetpakalpojumu cenas - vakciinas,microchipi,zaales,analiizes,rengeni,dzemdiibu asisteeshana,vetpaarbaudes u.t.t Latvijaa tas viss ir stipri stipri leetaaks nekaa citur. Njemot veeraa ka audzeetaaji muusdienaas neko nepelna un kuceena cenaa ir iekljauts viss kas vinjaa ir ieguldiits. Bet kaapeec kuceenu cenas neatshkjiraas? Un veel kas - visiem kuceeniem metienaa nav vienaadas cenas un noveerteejums - ir Show klases kuceeni kuri ir stipri daargaaki un ir Pet klases kuceeni - kuri ir leetaaki. Un tas ir pilniigi normaali,un nenoziimee ka viens sliktaaks par otru. Izveelies piemeerotaako savam dziivesveidam. Nez kaapeec Latvijaa visi iet pa vienu cenu?? Un cenas ir taadas pashas kaa citviet Eiropaa kaut gan izmaksas tik ljoti atshkjiraas? Tas ir tas kas man liekas nesaprotami!
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  irituska Pirmdiena Maijs 18, 2009 7:30 am

drusciņ iemaisīšu darvas karoti medus mucā. arī šādā specifiskā jomā darbojas labi zināmais likums - ja ir pieprasījums, tad ir arī piedāvājums. Un kamēr cilvēki gribēs un meklēs "toičiku, tikai priekš sevis, nevis izstādēm, un par mazām naudiņām", tikmēr būs kāds, kas to izmantos, lai pelnītu. Ir jāizglīto potenciālais kucēna pircējs, kā jau te iepriekš izskanēja.

( Un jā - man pašai ir laba, spēcīga, viegli apmācāma PET klases kuce ar stabilu psihi, bet kura netiks pārota. Un man nemitīgi uz ielas piesakās "nākamie znotiņi". Un gandrīz 100% visi ir bez dokumentiem un arī ļoti jauniņi. Ir jau iestājies nogurums šādiem "znotiņu" saimniekiem skaidrot, kas un kā.)
irituska
irituska
Prospect
Prospect

Number of posts : 89
Dzīvesvieta : Ziedoņdārzs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Pirmdiena Maijs 18, 2009 1:36 pm

.

kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Pirmdiena Maijs 18, 2009 5:44 pm

Nu luuk - vetpakalpojumu cenas tik ljoti atshkjiraas,algas arii atshkjiraas - bet kaapeec kuceenu cenas neatshkjiraas??? Es njemu kaa piemeeru to ciparu 1000 lati par labu/veseliigu/dziivesprieciigu kuceenu,tas ir rupji reekjinot 1400 eiro - nu taa arii maksaa labi kuceeni citviet eiropaa,kur cenas par vetpakalpojumiem ir triis reiz lielaakas nekaa Latvijaa, un algas arii protams atshkjiraas!! Ok par tojiem neko daudz nepateikshu - jo shinii galaa vinju nav, te konkreetaak runaaju par Chi kuceeniem!

Shii probleema ar kuceenu fabrikaam un kraapniekiem pastaav visur,ne tikai Latvijaa,meeri diemzheel netiek pienjemti kaa to gribeetos! Kaut kaa jau ciinaas un sho to arii panaak! Jaasaak ir ar mazuminju,siicinju kripatinju!

Un kriize ar algas noshnjikaashanaam un milziigo bezdarbu arii tagad pastaav visur.

Kristuci - varbuut iekopee to veestuliiti,interesee man dikti ko tad taaaaadu slavenais www.ss.lv neveeleejaas publiceet!!!
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  sassaa Pirmdiena Maijs 18, 2009 6:35 pm

Jā ss.lv esmu redzējusi daudz suņukus kuri neizksatās un noteikti arī naw īsti.
Es domāju, ka ss.lv ir ;loti bīstami pirkt.
Mēs arī pirkām no ss.lv bet mums noveicās, ka gadījās īsts tojs, jo tēvs ir vairāku valstu čempions un pārējie radi arī nēsot slikti [nēsmu redzējusi vecvecākus un vecvecvecākus]
Bet tomēr tas ir ļoti bīstami.
Mums PAR LAIMI noveicās, bet ir tādi cilvēki, kas vnk nopirks arī par dārgu naudu un pēc tam izaugs 5,10 kg.
Vnk jābūt ļoti uzmanīgam.!

Cerams, ka tie cilvēki, kas šitā melo citiem nezinošākiem cilvēkiem saņems pēc saviem nopelniem.! angry2
sassaa
sassaa
Hero
Hero

Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Pirmdiena Maijs 18, 2009 6:38 pm

Sassaa, juus Odrijas vecaakus redzeejaat??
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Pirmdiena Maijs 18, 2009 9:47 pm

.

Pēdējo reizi labojis kristucis1 Ceturtdiena Jūnijs 04, 2009 6:44 pm; labots 1 reizi
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Otrdiena Maijs 19, 2009 5:28 pm

kristucis1 rakstīja:
Es mēgināju ielikt ss.lv pie suņiem savu rakstiņu- bet to nenopubliskoja!!!! Ja gribat varu pārkopēt- iečekošanai- manu rakstiņu! Domāju to ievietot tvnetā vai kur citur, jo ss.lv PASTāV CENZūRA!
Ruby rakstīja:
Kristuci - varbuut iekopee to veestuliiti,interesee man dikti ko tad taaaaadu slavenais www.ss.lv neveeleejaas publiceet!!!
kristucis1 rakstīja:Es neteicu, ka ss.lv nav nopublicējis manu rakstu, jo es tur kaut ko taaaaaaaaaadu būtu sarakstījusi.

Vot shite es tevi bishku nesapratu :roll:
Vai ss.lv tev atbildeeja kaada iemesla deelj nepubliceeja sho veestuli??
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Otrdiena Maijs 19, 2009 9:58 pm

.

Pēdējo reizi labojis kristucis1 Ceturtdiena Jūnijs 04, 2009 6:44 pm; labots 1 reizi
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Trešdiena Maijs 20, 2009 12:55 am

kristuci- izdevaas atrast kadu masinu vai braaliiti?
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Number of posts : 3874

http://shanelamor.jimdo.com/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lindita Trešdiena Maijs 20, 2009 7:50 am

Rakstiņš ļoti labs un es daudz kam piekrītu, tomēr nedomāju, ka visi, kas pārdod bez dokumentiem ir krāpnieki, kas tirgo neīstus vai slimus kucēnus. Domāju, ka tāpēc arī nenopublicēja. Ja būtu rakstīts tikai uzmanieties un lietas, kas jāievēro...pēc tava rakstiņa liekas, ka tikai dokumentu suņi ir jāpērk. Tam, protams, tagad es piekrītu, bet ss.lv ir sludinājumu portāls, kur liek dažādi cilvēki sludinājumus, ne tikai ļaunie! :)
Lindita
Lindita
Profesional
Profesional

Number of posts : 418

http://lv.uniteddogs.com/dog/Snifs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Trešdiena Maijs 20, 2009 9:26 pm

Eliina rakstīja:kristuci- izdevaas atrast kadu masinu vai braaliiti?

Nē, neizdevās...
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  sassaa Trešdiena Maijs 20, 2009 10:32 pm

Ronija rakstīja:Sassaa, juus Odrijas vecaakus redzeejaat??

Jā redzējām vecākus 🐶
sassaa
sassaa
Hero
Hero

Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Trešdiena Maijs 20, 2009 11:32 pm

Tad juus laikam esat retais iznjeemums, kas ir redzeejushi vecaakus shajaa audzeetavaa :D
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Ceturtdiena Maijs 21, 2009 12:45 pm

lol!
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Elīna Ceturtdiena Maijs 21, 2009 6:16 pm

sassaa rakstīja:
Ronija rakstīja:Sassaa, juus Odrijas vecaakus redzeejaat??

Jā redzējām vecākus 🐶

Es ar tur redzēju Čestera mammu! :)
Elīna
Elīna
Hero
Hero

Number of posts : 627

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content