Chihuahua & Russian Toy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sludinājumi ss.lv

+9
Eliina
sassaa
irituska
kristucis1
Ruby
Michely
Lindita
Ronija
Leila
13 posters

Lapa 2 no 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Sludinājumi ss.lv - Page 2 Empty Re: Sludinājumi ss.lv

Post  Ruby Ceturtdiena Maijs 21, 2009 10:57 pm

Un kaa ir ja teevs ir no citas valsts? Taa tak ljoti biezhi ir - vai nu kuciite brauc paaroties pie teeva, vai arii suns pie kuciites ciemoties. un peec tam prom ir! Tad jau teevu neviens speciaali nevediis pirceejiem raadiit. Nu jaa viss pieejamais info un sakari protams ir iespeejami,bet tieshajaa taapat nevarees satikt!?!?!
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Māriņa Piektdiena Maijs 22, 2009 8:23 am

Nuja, kad brauc skatīt kucēnu, nevar tak visu laiku nodrošināt tēva klātbūtni:))) :icon51:
Māriņa
Māriņa
Estimable
Estimable

Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Piektdiena Maijs 22, 2009 9:00 am

.

Pēdējo reizi labojis kristucis1 Ceturtdiena Jūnijs 04, 2009 6:47 pm; labots 1 reizi
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Piektdiena Maijs 22, 2009 3:08 pm

Vispaar taa Kristuci - tu protams esi malacis ka meegjini kaa vien vari ciiniities ar sho nu vimaz kaut kaa - protams labaak nekaa salikt rokas kleepii un seedeet gaidiit kad ar kaadu tev tuvu cilveeku notiks tas pats - tiks iegaadaats kuceens neapdomaajot visus shos siikuminjus,kas ir ljoti ljoti svariigi!!! BET ir lietas ko mees visi kopistiski vareetu shajaa veetuliitee izlabot un uzlabot un tad arii kopistiski nolemt kur un kaa vinjas publiceet u.t.t - doma jau buutu taa pati - paliidzeet un izgliitot potenciaalos kuceenu mekleetaajus - protams ne jau visus,bet cik vien muusu speekos!!! Tas nav viegli - tas ir tiirais murgs - zini puse no maniem radiem un arii dazhi draugi tieshaam domaa ka es esmu bishkuci - :fool: - jo manas domas ir par 360 graadiem pilniigi savaadaakas par visaam ar sho saitiitaam lietaam! Agraak es paardziivoju ka cilveeki mani nesaprot un ka vinji nesaprot ka es veelu tikai to labaako. Neviens jau nekad nedomaa par slimiibaam kad peerk kuceenu - nu kaa tu taa uzreiz par sliktaako domaa!?!?! Jaa tieshi taa - laiki mainaas un par to IR jaadomaa!!! Nu luuk paliekot pie shii pasha BET ka ir lietas ko mees visi kopistiski vareetu palabot tavaa veestulee BET es nezinu kaa tu to uztversi un vai tu maz to veelies! Nu luuk es uzdevu jautaajumu par to kaa ir ja teevs ir Studs no citas valsts!?!?! Tas bija jautaajums Kristuci,nevis mans filozofeejums! Es veeleejos uzzinaat citu viedokli par to! Un kas notika?? Tavs garstaavoklis njeema virsroku :(
Es nezinu par ko tu dusmojies,un kas tev ir uz sirds shajaa briidii,bet saproti luudzu ka es neveelu tev neko sliktu un netaisos sheit kasiities un uzpuust kaadu striidu,netaisos kaadu ar kaadu saliidzinaat,vai kritizeet,vai maaciit un ko paarmest.
Bet briizhiem man liekas :scratch: ka tu uztver sho paaraak personiski ..........
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Piektdiena Maijs 22, 2009 4:17 pm

.

Pēdējo reizi labojis kristucis1 Ceturtdiena Jūnijs 04, 2009 6:47 pm; labots 1 reizi
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Number of posts : 411

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Piektdiena Maijs 22, 2009 7:03 pm

Kristuc, mees tak dziivi cilveeki:) Kam negadaas:)
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Piektdiena Maijs 22, 2009 7:24 pm

Nu bet protams ka gadaas labas dienas un gadaas arii ne tik labas :)

Mana ideja buutiibaa ir shaada:
1) pa visiem sastaadam taadu kaa veestuliiti/sarakstinju ar visu nepiecieshamo info (nepieminot nevienus personvaardus)! Taadi kaa padomi kuceenu pirceejiem - varbuut tieshi par tiem kuros orjenteejamies visvairaak - Chi un Toy shkjirnes :)
2) ievietojam to sheit forumaa - varbuut pat uztaisiit taadu kaa jaunu sadalju.
3) visos saitos,kuros paardod kuceenus pievienojam LINKU no shiis muusu foruma sadaljas,kuraa redzama shii vestule/saraksts/padomi. Tikai LINKU - ar piemeeram nelielu tekstu - izlasi pirms iegaadaajies,ja kas neskaidrs jautaa mums :) vai ko tamliidziigu. ( veel man ir doma sakaraa ar to ka pievienosim sho linku daudzaas lapaas un formums iespeejams paliks populaaraaks, nosleept visu paareejo foruma sastaavu un sarunas/diskusijas no neregjistreetajiem lietotaajiem - protams ja tas ir iespeejams).
4) protams shaa rakstinja sastaavaa obligaati jaabuut shkjirnes standarta aprakstam, veelak arii iespeejams pievienot rakstinjus par veseliibas probleemaam,slimiibaam u.t.t.

Nu apmeeram taa! Kaadas juusu domas,luudzu? Gluzhi jau mana ideja taa nav - jo shaadus linkus ar info esmu maniijusi daudzos saitos kur paardod dziivniekus. Un tos sastaada pashi audzeetaaji un kuceenu/kakjeenu saimnieki. Varbuut veelaak ja buus iespeejams un viss izdosies mees varam meegjinaat paluugt shaadus linkus pievienot arii audzeetaaju maajas lapaas :D
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Piektdiena Maijs 22, 2009 7:38 pm

Doma nav slikta:)
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  sassaa Otrdiena Jūnijs 02, 2009 11:16 pm

Ronija rakstīja:Tad juus laikam esat retais iznjeemums, kas ir redzeejushi vecaakus shajaa audzeetavaa :D

Nu nezinu, bet no tas audzetavas esmu dzirdejusi pietiekami daud zlabu atsauksmju un ari neviens no odrijas atrastajiem pusbralisiem un pusmasinam nau jauktenis bet tirasinu tojs :)
sassaa
sassaa
Hero
Hero

Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Otrdiena Jūnijs 02, 2009 11:57 pm

Par sho audzeetavu zinu dazhus faktus, kaa deelj vien pati NEKAD tur nepirktu nevienu kuceenu.
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Trešdiena Jūnijs 03, 2009 12:07 am

Par kuru audzeetavu te ir runa? izlasiju iepreiksejas diksusijas lapas, bet ta ari nesapratu! lol!
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Number of posts : 3874

http://shanelamor.jimdo.com/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Michely Trešdiena Jūnijs 03, 2009 8:05 am

Tas ko vēlētos pielikt no mūsu pieredzes par kucēna iegādi un mājās atvešanu:
LV likumdošana nosaka, ka kucēnus var tirgot no 2 mēnešu vecuma, un pēc tam, kad tie vismaz jau vienreiz sapotēti (piemēram no 3 kompleksajām potēm - ir arī citi varianti). Tad nu es saku tā - manuprāt, mazo škirņu sunčiem, vismaz tādiem kā chihua, tas ir par ātru - tik ātri pamest mammīti. Chihua ir īsti izdzīvotāji un cīnītāji, taču atvedot uz jaunām mājām 2 mēnešus vecu šuneli, mēs nezinām kā viņš jūtas un cik dramatiski krītas sunīša glikozes līmenis asinīs. Mēs tik viņu bakstam un staipam, nedod dies vēl bērni šho čamda un spaida (protams neko ļaunu negribot), taču sunītim tik stress sakāpinās un glikozes līmenis krītas. Beigties šāda mājās pārnešana, ar stresu 3 dienu garumā, var arī letāli. Mēs, piemēram, pat nezinājām kas tā tāda glikoze ir...Tad nu pēc trīs pavadītām dienām jaunajās mājās naktī mūsu jauniegūtajam dēļiņam iestājās koma, ik pa laikam raustoties stinguma krampjos un strauji zaudējot ķermeņa siltumu. Tad nu pa galvu pa kaklu braucām uz Kavetu (uz Ģertrūdes ielas diennakts klīniku ir pieredze - labāk ne). Tur mums jauns dežūrārsts pateica, ka izskatās bēdīgi un bezcerīgi, ka sunīts pārāk maziņš, viņam pat vēnu nevarēja saskatīt, kur ķepiņā katetru ievietot, cerības nedeva. Bet nu mūsu mazais draugs tomēr pēc pavadītas nedēļas inkubatorā un jauku dakteru apčubināts tika uz pekām, tā ka dakteri bija patieshām pārsteigti, ka tik mazins un tik sīksts :) Viss labs kas labi beidzas bet nu tad mans ieteikums būtu tāds:
1. Ja sunīti pārdod 2 mēnešus vecu, aizbrauciet - apskatiet, ja iemīlaties, tad aizrunājiet, taču pagaidiet vēl mēnesīti, lai mazais paaugas un viņa imunsistēma nostiprinās, labāka vieta, kur attīstities mazulim tā pat nebūs kā pie savas mammas.
2.Mans ieteikums - ņemiet uz mājām, kad suncītim jau veiktas 2 no 3 vakcinācijām, jo pirmā pote vēl neko nenodrošina.
3.Kad nu sunīts beidzot ir mājās - nodrošinat tam mieru, siltumu, pārtiku un kādu lietiņu (piemeram deķīti) no iepriekšējās mājas.
4.Kamēr sunim nav veiktas visas potes - nevediet ārā, pacietību, saprotams ka saulainā siltā jaukā laikā liekas kas tad mazajam var kaitēt, bet tagad esot tik daudz dažādu vīrusu, kas ķeras klāt tieši kucēniem - pat vakcīnas pret visiem nav (tā mums dakterīte stāstīja). Tā kā pacietību - visam savs laiks.

iepriekšējie ieteikumi attiecas principā uz visu šķirņu suņiem - arī lielajiem, tad nu pēdējais uz mazajiem:

5.Turiet mājās glikozi - katram gadījumam - tā kā pirmā palīdzība. Uzraugiet, lai mazulis kaut nedaudz, bet regulāri uzēd, jo tukšā dūšā mazajam arī krītas glikozes līmenis.
Michely
Michely
Profesional
Profesional

Number of posts : 195

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Trešdiena Jūnijs 03, 2009 8:45 am

Uhhhhhhhhhhhhhhh, mees jau esam runaajushas krustu shkjeersu par glikozes doshanu un taas krishanos. Laikam atkaartoshu veelreiz - ja kuceens pie savas mammas ir sanjeemis pilnveertiigu baroshanu, ir dziivojis labos apstaakljos - nekriitaas vinjam glikozes liimenis. Zinu veselu baru ar sunchiem (mazajiem konkreeti) kuri nekad savaa muuzhaa nav dabuujushi glikozi, un arii nedabuus, jo tas nav vajadziigs. Nekur dabaa neviens dziivnieks - liels vai mazs, nestaigaa ar glikozes shprici visaada gadiijumam. Neuztver to personiigi - bet nevajag popularizeet glikozi, kaa pilniigi nepiecieshamu lietu. Tas ir diezgan maldiigs uzskats. Pati zinu, ka muusu audzeetavas -fabrikas, jaunajiem saimniekiem ar kuceenu kopaa dod jau glikozes pudeliiti - taa teikt, ja nu kas, tad es no sevis nonjemu atbildiibu.

P.S. Bez cukura liimenja paarbaudes asiniis jebkuram sunim KATEGORISKI AIZLIEGTS shpriceet glikozi. Gadaas, ka cukura liimenis tajaa gjiibshanas briidii ir paaugstinaats, iedodot sho shprici- kuceenam tiek nodariits laacha pakalpojums - cukura liimeni paaugstinot veel vairaak un saimnieks pats vinju aizsuuta pie Dieviem.
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Michely Trešdiena Jūnijs 03, 2009 9:21 am

Nu tad sanaak taa, ka tie pareizie kuceni no super labajaam audzeetavaam iztiek bez glikozes, bet tie kreisie, kuri nav no labajaam audzeetavaam tad lai mirst nost? tipa pats vainigs ka nesi labas izcelsmes???? biskin jociigi.
Un neviens nesaka ka glikoze jadod pa labi pa kreisi bez jeegas - ir katraa aptiekaa nopeerkama uzparikte pa Ls 8 lai izmērītu glikozes līmeni.
Tad no tevis teiktā sanāk tā ka mūsu sunim nevajadzēja dot glikozi kad tā bija zem jebkurām normām, lai pats tiek gala jeb mirst nost?
Michely
Michely
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  lilucis Trešdiena Jūnijs 03, 2009 9:22 am

100% piekrītu Ronijai...veselīgam kucēnam, kas dabūjis pie mammītes visu nepieciešamo un kas cēlies no veseliem kucēniem nu nevajadzētu būt nekādām problēmām ar glikozes līmeni. U šito glikozes došanu NEDRĪKST popularizēt Evil or Very Mad
lilucis
lilucis
Estimable
Estimable

Number of posts : 1223

http://lv.uniteddogs.com/dog/ufo

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  lilucis Trešdiena Jūnijs 03, 2009 9:24 am

Domāju, ka tu neesi pareizi Roniju sapratusi, nevis tavam suņukam nevajadzēja dot, iespējams, ka vajadzēja...protams ka suņuks bija jāglābj...bet nevajag šito popularizēt kā normālu parādību, jo tas nav normāli.
lilucis
lilucis
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Trešdiena Jūnijs 03, 2009 9:27 am

Lilucis mani saprata pareizi, es veersos PRET popularizeeshanu, jo no taviem vaardiem sapratu, ka tu iesaki Visiem tureet maajaas glikozi - ja nu kas. Bet taa nedriikst. Protams, es nedomaaju, ka sunjiem taapeec ir jaamirst, ka ir slimi razhotaaji, kas nejeedz vinjiem sniegt visu nepiecieshamo, lai veelaak nerastos veseliibas probleemas. Bet to, ka taa nav norma, tas gan ir fakts.

Pēdējo reizi labojis Ronija Trešdiena Jūnijs 03, 2009 10:26 am; labots 1 reizi
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Michely Trešdiena Jūnijs 03, 2009 9:54 am

Tātad no jūsu pozīcijas saprotu ka jūs mājās zāles arī neturat, tās nelietojat, un bērniem arī nedodat?

es jau nerakstīju ka veselam sunim jadod glikoze, bet sunji arī slimo, jā varbūt tikai tie no " sliktajām" audzētavām, bet slimo. Un tie no sliktajām audzētavām LV ir daudz - ļoti daudz... Ko tad darīt tiem cilvēkiem kas savus sunjus ir pirkushi ss.lv? Mest aaraa kā brāķi norakstīt un pirkt nākamo "labo un veselīgo", tad domāju ka būtu jāmet aaraa vairaak kaa puse...
Un runājot par to kas ir un nav dabīgi - diez vai alnis mežā arī iet katru gadu vakcineties un diez vai āpsis attārpojas 2x gadā...

Un mans mērķis nav neko popularizēt, vienkārshi padalos pieredzē par to, kas bija suņa komas cēlonis - un kā ārsti tika ar to galā. Jā un pilnīgi piekrītu ka arī paaugstināts glikozes līmenis var radīt lielas problemas, bet diemžēl hipoglikēmija nav reta parādība mazo suņu vidū, patīk vai nē, saucat par neritīgiem tādus suņus vai nē, tā ir jūsu izvele.

Un vispār palielinātas slodzes gadījumā piemēram medībās arī lielajiem suņiem mēdz dot medu lai uzturētu cukura līmeni asinīs...un arī maziem kaķēniem, ja tiem kādas veselības problēmas.

Nu tad tā lai jums būtu prieks rakstam tā: tie kam tīrasiņu suņi tālāk, nelasa :)
bet tie kuriem ir parastie no ss.lv un tamlīdzīgie, iesaku inernetā palasīties un spriediet paši piemēram links te: http://blueboychihuahuas.com/articles/hypoglycemia.html
Michely
Michely
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Michely Trešdiena Jūnijs 03, 2009 10:08 am

un vispar attieksme jums taada: mees esam aristokraati un zemnieku robleemas muus neskar. Nedaudz aprobezhoti, atstajiet uz 2 dienam savus veseligos sunjus vienus pashus un tad vares ljoti labi redzet ka vinjiem ar mates pienu viss labais ielikts un nekads stress vinjiem neko nenodara...
Michely
Michely
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  lilucis Trešdiena Jūnijs 03, 2009 10:13 am

Nu baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac Michely tev laikam nedalec, mēs te nenoniecinam nevienu suni, arī ne iekš ss.lv pirktos... Kur bija runa par to ka tas slimais suņuks ir jāmet ārā un jāpērk vietā jauns? Nu tu sāc te aizsvilties un muļķības runāt Evil or Very Mad
Vēlreiz atkārtošos, runa ir par to, ka ja sunim bieži prasās pēc glikozes stresa situācijās, tas nozīmē, ka ar viņa organismu kaut kas nav kārtībā, iespējams, ka tas ir iedzimts no vecākiem vai arī viņš nav saņēmis visu nepieciešamo bērnībā. Protams, katram savs suņuks mīļš un neviens šeit tādus suņus neapvaino un nesaka, ka nekam nederīgs... Bet audzētājam, kas pārdod tādu suni, komplektā kuram vajadzīga glikoze būtu jāpaskaidro ka suņam ir kaut kādas problēmas, nevis jāsaka - viss kārtībā, iedodiet tikai glikozīti un viss būs labi. Tā nav normāla situācija. Un jo vairāk cilvēku to glikozītes metodi pasniegs kā normālu parādību, jo vairāk visi citi nezinošie iedomāsies, ka tas taču tiešām ir normāli, jo redz internetā tur un tur tak lasīju ka tā ir...
Un vēl viena lieta...vai tu saproti kas ir tīrasiņu suns? Pēc tava rakstītā sanāk, ka ja sunim ir veselības problēmas viņš vairs nav tīrasiņu... :roll: Arī tie ss.lv pirktie tomēr bieži ir tīrasiņu, bet ar veselības problēmām.
Un vēl...iedot medu pie palielinātas slodzes un špricēt glikozi jau nopietnu problēmu gadījumā, tās ir divas dažādas lietas manuprāt...šito nevar salīdzināt...
lilucis
lilucis
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Michely Trešdiena Jūnijs 03, 2009 10:28 am

Un vēl viena lieta...vai tu saproti kas ir tīrasiņu suns? Pēc tava rakstītā sanāk, ka ja sunim ir veselības problēmas viņš vairs nav tīrasiņu... Arī tie ss.lv pirktie tomēr bieži ir tīrasiņu, bet ar veselības problēmām.
Un vēl...iedot medu pie palielinātas slodzes un špricēt glikozi jau nopietnu problēmu gadījumā, tās ir divas dažādas lietas manuprāt...šito nevar salīdzināt...

1. pirmam kartam par to tirasiņu suni izriet no ta ka jus to formulejat - ka labam kucenam problemu nav un but nevar ja vinjam labi vecaki, labs audzetajs u.tml., tapec arii taa uzrakstiju - nevajag tagad megjinat analizet terminu.

2. Glikozi ari dod caur muti, špricē tikai slimnīcā vetārsts, šaubos ka kāds mājas apstākļos špricē savu suni, un ar medu aizstaj glikozi un funkcija ta pati - lai paaugstinatu cukura līmeni asinīs, tā ka salidzinat var un ka vēl.

3. Neticas pilnigi ka jus te tadi chihu un toju eksperti varat but tik shauri domajoshi shajā jautājumā. Man pašai paziņām nomira chihua 2 dienas pēc atvešanas mājās un jums liekas ka tas tapēc ka viņs nebija no labas auzdetavas - NEEE - tas tapec ka ipashnieki neko nezinaja par chihuju paaugstinato jutibu stresa apstaklos (majas shiem bija vel 2 citi sunji), un audzetajs ka reiz arii nebija informejis neko par glikozes limenjiem, Ja varbut ka tas bija vajaks kucens metienaa, bet kaada starpiiba - suns nomira! Ja pasaule regulari kuceni nemirtu šo iemeslu dēļ, tad diez vai būtu tik daudz publikāciju! tak pajautajiet kadam vetarstam...
a sanaak taa ka jums viss ir bumbaas un nekaadu problemu nav bijis, tatad tas viss ir bullshits un izgudrojums. tatad sheit foruma tiek noliegts tas kas nesaskan ar juusu personīgam pieredzeem?
Michely
Michely
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Trešdiena Jūnijs 03, 2009 10:33 am

Neviens suns netiek noniecinaats - tieshi taa, kaa Lilucis raksta - nedriikst to paarveerst par normu - patiesiibaa, ja buutu iestaade normaala pie mums - tad par shaadiem paarkaapumiem buutu jaazinjo. Es personiigi zinu dazhas audzeetavas, kuraas vairaak kaa pusei kuceenu jaunajiem sainiekiem naakas dot pirmajaas glikozi, audzeetaajs pat jau komplektaa ar kuceenu iedod glikozes pudeliiti - TAA NEDRIIKST. Nezinaataajs tieshaam savu jauno kuceenu var nogalinaat. Ir jaarunaa par shiim audzeetavaam skalji, jo taa ir pirceeju kraapshana - prieka vietaa par jauno gjimenes locekli sanjemot patiesiibaa mazu slimikjiiti, kursh jau pirmajaas dienaas ir jaareanimee.

P.S. Arii es savu siici esmu pirkusi ar ss.lv starpnieciibu. Glikozi vinja nav dabuujusi ne reizes.
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Michely Trešdiena Jūnijs 03, 2009 10:33 am

Un es nesaku ka tas ir normāli ja sunim pašsajūtas uzlabošanai jadod glikoze, bet tas ka tas ir pirmas palidzibas lidzeklis krizes apstaklos to es noliegt nevaru.

Un aptuveni sanaak taa ka nevar rakstit par hipoglikemiju, jo to var uztvert ka normu, kas ir ok?????
nu tad varbuut nerakstiet ari par patella luksaaciju, moshka kaads veel padomaas ka tas ir sugas standarts greizas kajas.

No ta ka par problemu nerunaa tas nenoziimee ka taa nepastaav...
Michely
Michely
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Michely Trešdiena Jūnijs 03, 2009 10:45 am

P.S. Arii es savu siici esmu pirkusi ar ss.lv starpnieciibu. Glikozi vinja nav dabuujusi ne reizes.

- nu ja tad sanaak tas ko teicu par jusu pieredzem :)

Nu dāmas es jums pašām ieteiktu pakonsulteties ar kadu vetarstu, jeb palasit info internetaa. Tas ka Jusu pieredze ir pozitiva ir tikai labi un tas priecee.

Bet nu ja tas ko es uzrakstu par to ka pastav riski, un ja kads to izlasa un iespejams izglabj sunim dziiviibu jums liekas nepienjemami nu tad sorry...

Un es atkartoju, es neiesaku dot glikozi katru reizi sunim kad vins jestri neleka ka kalnu kaza un neluncinas. Es manuprat aprakstiju veselu virkni ar nosacijumiem kados sunim problemam nevajadzetu rasties. Par to glikozi jus patiesiba izraujat no konteksta - es to nepasniedzu ka ok - ikdienas vitamini profilaksei.

Es to rakstiju balstoties uz savu gandriz rugto pieredzi - man majas glikozes nebija, veterinara klinika bija 15 min brauciena attāluma - paveicas, ja man butu jabrauc no laukiem kaut stundu - mans Otto vairs dzivs nebutu...
Michely
Michely
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Trešdiena Jūnijs 03, 2009 10:45 am

Mishely, nevajag jaukt kopaa divas nesaliidzinaamas lietas. Nu neved jaunaas maaminjas maajaas tikko dzimushus beernus, kuri naakamajaa dienaa iekriit komaa, un negruuzh vinjiem pirmo zaaliiti kas pagadaas pie rokas.
Taapeec jau vajag ievaakt info par audzeetaaju, par gadiijumiem ar beediigaam sekaam un izveerteet situaaciju. Protams - arii ruupiigi audzeetiem kuceeniem gadaas veseliibas kjibeles, bet tas nenoziimee, ka taas kjibeles ir saistiitas ar cukura liimeni asiniis.Katram var gadiities. Probleema ir tajaa - ka ir kam gadaas (visiem taa var notikt), bet ir kam "gadaas" ar nepiedodamu regularitaati nopaardot shaadus kuceenus.

Nepateikshu, kuraa tieshi numuraa tas bija - Astees bija publiceets raksts par sho probleemu. Meegjinaashu atrast.
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Lapa 2 no 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next