Pļāpu stūrīts uzsāk darbu!
+15
irituska
Elīna
Māriņa
sirsninja
Michely
Sabinella
Silkite
sassaa
Eliina
Lily
Leila
Lindita
Admin
Ruby
Ronija
19 posters
Lapa 5 no 5
Lapa 5 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Pļāpu stūrīts uzsāk darbu!
Nu veel jau jautaajumscik ta vecs ir tas tievaakais puikinjs? Briest vinji vismaz liidz 2-2,5 gadiem.
Man Dzollija ljoti mainiijās, ilgu laiku, Bija sīka, tad palika apaļa, pat resnullīte.....pēc tam atkal parādījās auguma līnijas un tagad tāda arī palika.
To pat ļoti varēja just pēc viņas drēbītēm, ka apkārtmērs mainās.
Tāpat manas māsicas garspalvainajam chiham Fidzim visi prasa ko viņš tik sīks, nu pavisam jau, bet mēs vēl ceram, ka puika bikinj piebriedīs :D .
Visās izstādēs prasa cik tam kucēnam mēnešu, bet puikam janvārī būs 2 gadiņi.
Man Dzollija ljoti mainiijās, ilgu laiku, Bija sīka, tad palika apaļa, pat resnullīte.....pēc tam atkal parādījās auguma līnijas un tagad tāda arī palika.
To pat ļoti varēja just pēc viņas drēbītēm, ka apkārtmērs mainās.
Tāpat manas māsicas garspalvainajam chiham Fidzim visi prasa ko viņš tik sīks, nu pavisam jau, bet mēs vēl ceram, ka puika bikinj piebriedīs :D .
Visās izstādēs prasa cik tam kucēnam mēnešu, bet puikam janvārī būs 2 gadiņi.
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
tas tievais izskatās tieši kā manējā..tad jau man nav vairs ko baidīties ka viņa baigi mainīsies
un veel - es nemaz nedomāju, ka viņa varetu kadreiz palikt resna, viņa maz ēd un šausmīgi daudz skrien.. gan kopā ar mani, kad braucu ar riteni, gan vienkārsi apļo pa pagalmu :D
un veel - es nemaz nedomāju, ka viņa varetu kadreiz palikt resna, viņa maz ēd un šausmīgi daudz skrien.. gan kopā ar mani, kad braucu ar riteni, gan vienkārsi apļo pa pagalmu :D
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
irituska- Prospect
- Number of posts : 89
Dzīvesvieta : Ziedoņdārzs
Ir ir redzēti :)
Pagājušo gadu sanāca pabūt kopā izstādē ar 2 nepajokam aktīviem žurksunīšiem :) Un ja nemaldos dzīvo dogu audzētavā Zaļeniekos ;)
Pagājušo gadu sanāca pabūt kopā izstādē ar 2 nepajokam aktīviem žurksunīšiem :) Un ja nemaldos dzīvo dogu audzētavā Zaļeniekos ;)
Kamēr dzīvojos tajā galā, saskatījos šitos brīnumus :D bet kaut kā te nav sanācis nevienu satikt.ahh...
irituska- Prospect
- Number of posts : 89
Dzīvesvieta : Ziedoņdārzs
Es savàm aciim neesmu redzéjusi tikai foto :D zinu ka bija raksts, ka shos pràgas zhurksunjus pàrdod nezinàtàjiem kà chi sunjus :suspect:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
es tikko neta samekleju informaciju par - Angļu Toy-Terrier varbūt kādam arī interesē
cik angliski māku paburtoju nedaudz.
cik angliski māku paburtoju nedaudz.
Anglju toy jau visiem zinaams labaak pameklee Amerikaanju toy, tie ir interesanti un par vinjiem maz info
nu varbut ir tadi ka es kas nezina vel visas pasules skirnes :p pameklesu
tādi tie cilvēki ir - paspēlēsies ar suni un tad viņš nav nevienam vajadzīgs un pārdod... skumji...
Twixy- Profesional
- Number of posts : 267
Dzīvesvieta : Rīga
Tas pirmais suņuks tāds rdzēts.. Ja nemaldos, tad viņš bija vienai meitenei no draugu foruma. Mēģināšu atrast..
Eh.. Meitenes, ja mums būtu naudas un lielas mājas, ar lielu pļavu, tad mūsu lielās sirsniņas noteikti paglābtu, ja nevisus, tad daudzus mīluļus :)
taa gan Buciit
Ajame,ja tu taa saki es ari saku atcereeties,ta meitne kaut kada domu biedru grupaa loti gribeja pa leto tojinu un beidzot dabuuja,tagad japardod....
es ari vinu meginasu sameklet
P.S. atradu to meiteni...
Ajame,ja tu taa saki es ari saku atcereeties,ta meitne kaut kada domu biedru grupaa loti gribeja pa leto tojinu un beidzot dabuuja,tagad japardod....
Eliina rakstīja:taa gan Buciit
Vai tik viņu nesauca Beāte?
Viņai vē bija apraksts, kā mamma it kā viņu veda uz Lido, bet aizveda pie suņuka. Tā ir tā pati? Vari atsūtīt man linku?
es apskatiiju ss.lv vai sheit iet runa par gaisho toja meiteniiti???
Pēdējo reizi labojis Silkite Trešdiena Novembris 11, 2009 7:33 pm; labots 1 reizi
Silkite- Estimable
àààà,skaidrs!!bet vinja bija shajà forumà???kaut kà neatceros o vai tas bija draugiem.lv forumà!!!!jo sho bildi es atceros no kaut kurienes....
Silkite- Estimable
paldies Eliin!!!
Silkite- Estimable
Tos mazos sunjukus jau nav tik gruuti "izglaabt" un panjemt pie sevis, kur viens tur otram ar vieta atradiisies :) bet ko dariit ar visiem tiem lielajiem kuri gaida maajas??? Asaras aciis saskrien....
Es noteikti neateiktos no veelviena adopteetaa sunjuka,ja buutu taada iespeeja... neviens nav maniits pagaidaam shajaa galaa, un veel kas mani atur no pieaugusha "nevajadziiga" sunjuka iegaadaashanaas ir tas ka vinjam iespeejams ir kaada kaite/slimiiba, un tapeec vecie saimnieki grib tikt no vinja valjaa,jo nevar samaksaat par aarsteeshanos un apdroshinaashanu jau vairs taadiem nevar dabuut :(
Es noteikti neateiktos no veelviena adopteetaa sunjuka,ja buutu taada iespeeja... neviens nav maniits pagaidaam shajaa galaa, un veel kas mani atur no pieaugusha "nevajadziiga" sunjuka iegaadaashanaas ir tas ka vinjam iespeejams ir kaada kaite/slimiiba, un tapeec vecie saimnieki grib tikt no vinja valjaa,jo nevar samaksaat par aarsteeshanos un apdroshinaashanu jau vairs taadiem nevar dabuut :(
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Lapa 5 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Lapa 5 no 5