Pļāpu stūrīts uzsāk darbu!
+15
irituska
Elīna
Māriņa
sirsninja
Michely
Sabinella
Silkite
sassaa
Eliina
Lily
Leila
Lindita
Admin
Ruby
Ronija
19 posters
Lapa 3 no 5
Lapa 3 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Pļāpu stūrīts uzsāk darbu!
Bonita,kamēr esmu prom,arī izskatās pēc mazas mučeles,kā esmu mājās,tad nedabū ēst tik daudz. :D
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
man tieši tāpat - nobaro kārtīgi un vēl man uzbrēc par to, ka nabaga suņuku nebaroju :D
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
:D :D draudzene Pepiiti arii par bundzjinju pataisiija kameer mees bijaam atvaljinaajumaa :lol: :D peec 10 dienaam savu suni vairs nepazinu :D Pepija patstaaviigi izeeda Lurdesas sauso bariibu, jo Lurdesa ar sauso bariibu saakumaa panikjojaas bet veelaak tik un taa apeed :) Nu tad Lurdesa tagad ir slieka, bet Pepija bundzinja :D :lol:
Es zinu vienu chihu meiteni kas 2.5 meeneshos bija bishku paari 1 kg un bija plaanots ka vinja buus uz 2 kg, bet tagad vinjai nepilni divi gadi un vinja ir 1.5-1.6 kg
Tad laikam jaanjem taads/taada kas 3 meeneshos jau 1.5 kg :) Vai taa meedz buut??
Lily rakstīja:
.. ja gribi njemt to ''kaartiigo'' :lol: chihu kas būs mazliet virs 2 kg tad viņam 2 mēnešos jāsver ap 600-800gr ;) bet nu tas arii ir daudz atkarīgs no vecāku svara un gēniem :)
Es zinu vienu chihu meiteni kas 2.5 meeneshos bija bishku paari 1 kg un bija plaanots ka vinja buus uz 2 kg, bet tagad vinjai nepilni divi gadi un vinja ir 1.5-1.6 kg
Tad laikam jaanjem taads/taada kas 3 meeneshos jau 1.5 kg :) Vai taa meedz buut??
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Nu man Dzollija 3 meeneshu vecumaa bija ap 700-800 gramiem, tagad mums ir 2.5 gadi un sver 1.860 , bet kad bija uzeedusies, tad bija pat 2.3 kg:))
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Més "Desa" 3 méneshos svéra apalju 1 kg,bet tagad sveram 1.670g kad ir labi paédis ....Loti ilgi pienjémàmies svarà :Icon78:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Ruby- man šķiet tas ir baigais retums, ka gandrīz apstājās augt jau kādos 4 mēnešos :D un sver tik maz. :D
Nu jaa, ja 3 men. bus 1,5kg tad domaaju, ka droši izaudzis buus vismaz 2 kg!
Nu jaa, ja 3 men. bus 1,5kg tad domaaju, ka droši izaudzis buus vismaz 2 kg!
Lily vispār 3 mēnešos svēra ap 900 gr un izaugusi ir 2,4 kg :lol: takaa tas ir ļoti individuaali
jā mana tad bija viena no retajām kura beidza augt 5 mēnešos :)
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Njaa nezinu gan kaa tas ir puishiem bet meitenes aug liidz sasniedz 2 gadu vecumu. Pepiits ar ilgi auga. Pirms pashas ortaas dzimumdienas bija veelviens speeriens augshanaa un man pat liekas ka vinja ir pastiepusies pat augstumaa garaaka shoreiz :)
Jaa katram tas tik individuaali....
Lurdesa piemeeram man arii shobriid ir apstaajusies un kaadus 3 meeneshus vairs svaraa nepienjemaas (pat nokritaas mazliet) bet vinjai kaulinji aug un uz kauliem tik aada vien tagad :lol: veel taksh tie taucinji naaks klaat, kur tad liksies :lol: ??
Jaa katram tas tik individuaali....
Sassaa - kapeec tu domaa ka Odrija apstaajaas augt? To tu skaidri zinaasi tik ap orto jubileju :)sassaa rakstīja:jā mana tad bija viena no retajām kura beidza augt 5 mēnešos :)
Lurdesa piemeeram man arii shobriid ir apstaajusies un kaadus 3 meeneshus vairs svaraa nepienjemaas (pat nokritaas mazliet) bet vinjai kaulinji aug un uz kauliem tik aada vien tagad :lol: veel taksh tie taucinji naaks klaat, kur tad liksies :lol: ??
Ruby- Estimable
eu a kaa ir, muskulji arii kko sver? :lol: itkaa jau jaa bet es taa padomaaju, ka ir toji kas ir ļoti ļoti aktiivi un visu laiku lēkā, ārdās u.t.t. (nu takā mana Lora) vai viņi ir smagāki par citiem sava auguma suniishiem tapēc, ka muskuļi? Jo es šorīt skatijos tā ''no augšas'' uz Loru un Lily un Lorai pilnīgi pakaļkājām uz sāniem tādi muskuļi! :roll: Mēs ar omu izčamdijām un tie tiešām ir baigie muskuļi :lol: Šerijai arī tādi būs ja viņas ar Loru šitā turpinās abas cik tad muskuļos ir tā svara?
Teoreetiski muskulji ir daudz daudz smagaaki par taukiem - taa ir cilveekiem. Taa kaa vajadzeetu buut taapat ar sunjiem :)
Nu jaa ar garaam pastaigaam/peldeeshanu var uzaudzeet kaaju muskuljus, un arii kruushu kurvis paplashinaas no shaadaam taadaam aktivitaatem. Tajaa pashaa svaraa viens suns varbuut vizuaali izskataas kaa liels un resns, bet otrs riktiigs tievulis, taa kaa taadam svaram gramu gramos manaa skatiijumaa nav noziimes. +/- 100,200,300 gr ...
Pepiitei piemeeram ir ljoti izteikts kruushukurvis,bet vinjai ir paiisas(un tievas) kaajeles. Lurdesai tas pats kas Lorai - muskuljainas pakaljkaajas :lol:
Nu jaa ar garaam pastaigaam/peldeeshanu var uzaudzeet kaaju muskuljus, un arii kruushu kurvis paplashinaas no shaadaam taadaam aktivitaatem. Tajaa pashaa svaraa viens suns varbuut vizuaali izskataas kaa liels un resns, bet otrs riktiigs tievulis, taa kaa taadam svaram gramu gramos manaa skatiijumaa nav noziimes. +/- 100,200,300 gr ...
Pepiitei piemeeram ir ljoti izteikts kruushukurvis,bet vinjai ir paiisas(un tievas) kaajeles. Lurdesai tas pats kas Lorai - muskuljainas pakaljkaajas :lol:
Ruby- Estimable
es kaadreiz nofilmēšu kā Lora uzvedas ārā un kad priecājas :shock: Esmu mēģinājusi bet nesanāk jo viņa visu laiku LEC! :D Viņa vienmēr ir lecienā un viņa var uzlekt apmēram metra augstumā. Viņa vienreiz noleca no 1,10m augstuma un tfu tfu tfu neko nesalauza :shock: Viņa ir kā zaķis, un arī kruushkurvis viņai ir plats, tas jau bija no pasha saakuma. Tagad ir 29-30 cm. Tad vareetu buut ka kaada dalja (cik liela,grami?) ir muskulju masa, kas vinai ir ļoti daudz? Jo piemeram viņa augumā ir maziņa bet sver vairāk kā citi viņas auguma,parametru suņi un atšķirība tikai tāda, ka viņa ir mazliet apaļīgāka un viņai ir muskuļi.
Pēdējo reizi labojis Lily Trešdiena Augusts 19, 2009 2:31 pm; labots 1 reizi
Ruby rakstīja:Lurdesai tas pats kas Lorai - muskuljainas pakaljkaajas :lol:
Lora vislaik uzvedaas taa kaa Lurdesa fotografijaa foruma sturiitii :lol:
Lily ] Cik tad svaraa jaanjem kuceens lai zinaatu ka vinsh stabili buus paari 2 kg??? :scratch: tas mani intereseetu jo naakotnee noteikti gribu "kaartiigu" :lol: chihu :lol:[/quote]
Ja buus paari 2 kg, tad varees droshi paarot?!
Ja buus paari 2 kg, tad varees droshi paarot?!
Lindita rakstīja:Ja buus paari 2 kg, tad varees droshi paarot?!Ruby rakstīja:Lily Cik tad svaraa jaanjem kuceens lai zinaatu ka vinsh stabili buus paari 2 kg??? :scratch: tas mani intereseetu jo naakotnee noteikti gribu "kaartiigu" :lol: chihu :lol:
Kaa man sho luudzu saprast???? :scratch: Ceru ka ne taa kaa es to saprotu shobriid
Ruby- Estimable
visu laiku intereses peec sekoju liidz tabulai par sunja svaru, lai zinaatu kaads apmeram izaugs, bet tad tagad izskataas, ka manai Astiitei ir iestajies neaugshanas periods - atkapusies no resnaa gala(2,5kg) uz vidu(1.8kg)... ;)
Sabinella- Profesional
Sabinella, bet forumaa publiceetajaa tabulaa ir tikai līdz 20 nedēļām rakstīts augšanas svars :D tev ir vel kāda cita tabulinja? :scratch:
Un cik tad Astiite tagad sver? :) :) :)
Un cik tad Astiite tagad sver? :) :) :)
...un tomeer nenotureejos, Tu neatbildeeji uz manu jautaajumu un gribaas man tagad izteikties par shito lietu! Var jau buut ka uztveru to paaraak personiigi ... BET:Lindita rakstīja:Ja buus paari 2 kg, tad varees droshi paarot?!
1) ja veelos lielaaku Chihu vai tas ir kaads noziegums? Man likaas ka standartaa staav rakstiits liidz 3 kg tad jau man ir pamats taadu gribeet un pie velna visus standartus ja mans chihs buus lielaaks!!! Par paaroshanu te nebija vispaar runas un nezinu kas ir "drosha" paaroshana, peec manaam domaam chihiem vispaar taadas nepastaav. Katras dzemdiibas kuciitei ir risks! Un taatad veelos lielaaku chihu jo man ir liidz kaklam uztraukties pa savu siikalju droshiibu katru minuuti - ja nu nokritiis pa trepeem, ja nu izleks no diivaana un sasitiisies, ja nu uudens bljodaa nosliiks (:lol:),ja nu cieminsh nejaushi nomiis, ja nu beerni netiishaam speeleejoties ko salauziis....taadas bailes mani pavada katru dienu un ja es naakotnee plaanoju veel chihuahua shkjirnes sunjus njemt jo esmu iemiiljojusi sho shkjirni tik ljoti, tad kaadas man buutu probleemas plaanot lielaaku chihu, ja taadi IR un pastaav! Ko tad vinji visi domaati paaroshanai??
2)OK neizsleedzu iespeeju naakotnee panjemt show klases suni un pameegjinaat savu laimi uz istaadeem, OK varbuut arii dziivee nonaakshu uz taa "paaroshanas" celja, bet varu apgalvot ka mani sunji(kurus uzticeeshu citiem) buus 100% veseli un labi auzdinaati, jo ja kaadreiz izlemshu ar to nodarboties tad ielikshu tur visu sirdi un dveeseli un savu miilestiibu pret sho shkjirni!!! Pagaidaam man nav tik daudz zinaashanu,laika un arii naudas, lai ar to nodarbotos, jo tas nav bizness - taa ir kaisliiba!!! Par kuru jaamaksaa no savas kabatas!
un 3)Tad man tagad "standartaa" par Tevi un Snifu jaadomaa,ka arii plaano vinju "paarot droshi" jo neesi vinju kastreejusi!?!?!? Kapeec tad Tu taa "iedzeeli" man??? Atvaino man ja man radies nepareizs priekshstats, bet tev par mani tas tieshaam ir nepareizs!!!
Ruby- Estimable
Tavai zināšanai kastrē puišus tad, kad tie ir attīstījušies pēc pusotra gada, mums vēl nav sasniegts šis vecums! Snifu pārot nedrīkst, jo, kā tu zini, viņam bija slimība, kā arī viņš nav izcilākais šķirnes eksemplārs.
Ņemot chihua, jārēķinās, ka viņi ir maziņi! Arī 2kg un 3kg chiham ir jāuzmanās.
Tas vairāk bija jautājums Lily, jo viņi ir audzētava un viņi nodarbojas ar suņu pavairošanu, cik saprotu audzētava iegādājas kucītes, lai pēc tam varētu būt kucēni...es neuzskatu, ka suņi ir jāpāro obligāti. Mani interesēja Lily viedoklis kā audzētavas, nevis tavs, kas ir izlasāms zem katra vārda "pārošana".
Ņemot chihua, jārēķinās, ka viņi ir maziņi! Arī 2kg un 3kg chiham ir jāuzmanās.
Tas vairāk bija jautājums Lily, jo viņi ir audzētava un viņi nodarbojas ar suņu pavairošanu, cik saprotu audzētava iegādājas kucītes, lai pēc tam varētu būt kucēni...es neuzskatu, ka suņi ir jāpāro obligāti. Mani interesēja Lily viedoklis kā audzētavas, nevis tavs, kas ir izlasāms zem katra vārda "pārošana".
Lindita- puikas kastré àtràk un nav jàgaida tie 1.5 gadi ,diemzhél.
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Lindita - tavai zinaashanai kaa kuciites taa arii sunjus kastree/sterelizee jau saakot no 5 meeneshi! Tagad pat runchus kastree 2-3 meeneshu vecumaa. Kam tur jaaatiistaas? Tas jau bij tik taads piemeers no manis, nav jau galiigi taa mana dariishana vai tu Snifu kastreesi vai nee! Es vienkaarshi to piemineeju taa "standartaa" kaa tu nospriedi par mani un to ka veelos lielaaku chihu lai paarotu.
Kaapeec tavi komentaari ir tik asi un dzeeliigi??? Shii nav pirmaa reize kad to ieveeroju!
Protams ka es ar to reekjinos, vari man to neatgaadinaat, bet es redzu milziigu atshkjiriibu tajos 500 gr, kas piemeeram ir starp Pepiju un Lurdesu! Lurdesa kaa ziilonis iet, man par vinju sirds daudz maz mieriiga, bet Pepiite ir trausla sava siikuma deelj (un nav jau vinja taa siikaakaa,ir veel daudz daudz siikaaki). Un ne jau taapeec es viinju miilu savaadaak, NEE!!!Lindita rakstīja:Ņemot chihua, jārēķinās, ka viņi ir maziņi! Arī 2kg un 3kg chiham ir jāuzmanās.
Kaapeec tavi komentaari ir tik asi un dzeeliigi??? Shii nav pirmaa reize kad to ieveeroju!
Ruby- Estimable
Ruby, Lindita tak teica, ka jautājums bij domāts Lily, nevajag tak visu tik personiski uztvert!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Ooooo, ienāku palasīt forumu, a te jau atkal uz asumiem velk. Kas ir - dzīve kādam pārāk salda, ka vislaik vajag piparus piebērt? Var tak izteikt viedokļus tā, lai tie nebūtu dzēlīgi, aizskaroši, utt.
Ruby, Bundža man ir 2,5 kg smaga, bet dzīvē ir pierādījies, ka komfortablāk un mierīgāk es justos ar 5 kg smagu suni. Jei bogu. Viņai labākā draudzene, ja tā var teikt par suņiem, sver ap 40 kg. Tad nu varat tikai iedomāties tās rotaļas :shock:
Ruby, Bundža man ir 2,5 kg smaga, bet dzīvē ir pierādījies, ka komfortablāk un mierīgāk es justos ar 5 kg smagu suni. Jei bogu. Viņai labākā draudzene, ja tā var teikt par suņiem, sver ap 40 kg. Tad nu varat tikai iedomāties tās rotaļas :shock:
irituska- Prospect
- Number of posts : 89
Dzīvesvieta : Ziedoņdārzs
vouch.. :D jums te skarbi iet..
vienīgais, ko man visu laiku gribējās paprasīt Linditai - Snifs tachu nav tirs chihs.. nu ta kaa krustojums vai kkas, jo kkā neizskatās kā pārējie :suspect: nebiju domājusi to ļauni, vienkārši intereses pēc
vienīgais, ko man visu laiku gribējās paprasīt Linditai - Snifs tachu nav tirs chihs.. nu ta kaa krustojums vai kkas, jo kkā neizskatās kā pārējie :suspect: nebiju domājusi to ļauni, vienkārši intereses pēc
Sabinella- Profesional
Piekrītu Ruby un Irituskai, vai nevar forumā iztikt bez ļauna? Esmu ievērojusi, ka Lindita vienmēr meklē kašķi...
Lapa 3 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Lapa 3 no 5