Pļāpu stūrīts uzsāk darbu!
+15
irituska
Elīna
Māriņa
sirsninja
Michely
Sabinella
Silkite
sassaa
Eliina
Lily
Leila
Lindita
Admin
Ruby
Ronija
19 posters
Lapa 2 no 5
Lapa 2 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Pļāpu stūrīts uzsāk darbu!
turies,gan jau atradiisies chemodàns paceljos nedaudz pa pasauli un atgrieziisies
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Paldies veelreiz par mierinaajumvaardiem :) Peedeejaas zinjas, ka koferis ir Milaanaa :lol: (nu tak vareeja mani ar pakjert liidz :lol: )
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
vakar sanāca baigā rēka - Aste iemācijusies darboties ap savu mantiņu kā puisītis.. izskatās jau jocīgi, ka tāds mazs kucēns uzdarbojas.. :D pat nezinu, ko man domāt :D
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
:lol: domaat tu vari un arii pamazaam gatavoties pirmajaam meitenju dienaam :)
Ruby- Estimable
uuu ja, vai tad jau tik ātri man jāgatavojas? kad tad apmēram jābūt?Ruby rakstīja::lol: domaat tu vari un arii pamazaam gatavoties pirmajaam meitenju dienaam :)
Sabinella- Profesional
Kas notiek ar forumu te visi ka izmirusi Pastastiet ka jums iet, ka izbaudat vasaras pedejo menesi? ( ta negribas par to domat )
Man, piemerma, tagad galigi nav laika, jo gandriz katru dienu braucu uz sunu paversmi :D
Man, piemerma, tagad galigi nav laika, jo gandriz katru dienu braucu uz sunu paversmi :D
njaa, tads klusums te.
Mees ar Loru bijām uz upi brīvdienās un kā izrādās viņa ir baigā peldētāja Peld kā zivs. Tik forša, ka suns nebaidās no ūdens un peld :) Lily gan nemāk peldēt :( Lora ka tikai sajūt ūdeni zem kājām uzreiz sāk spirināties :D Lilijai laikam nav instinkti :D
Šerijai šodien bija pote un rīt būs čips :) Rīt viņai paliek 3 mēneši un sver jau gandriiz 1,2kg :)
Mees ar Loru bijām uz upi brīvdienās un kā izrādās viņa ir baigā peldētāja Peld kā zivs. Tik forša, ka suns nebaidās no ūdens un peld :) Lily gan nemāk peldēt :( Lora ka tikai sajūt ūdeni zem kājām uzreiz sāk spirināties :D Lilijai laikam nav instinkti :D
Šerijai šodien bija pote un rīt būs čips :) Rīt viņai paliek 3 mēneši un sver jau gandriiz 1,2kg :)
njaa, forumieshi palikushi neaktīvi..es jau ar vienu briidi galiigi biju prom, kaa nekaa suns uzradaas :D tagad atkal gribaas kko parunaties, bet neviens neko.. :roll:
mani pedeejie jaunumi, ka nopirku Astei bitiites kostiimu, maneejie par to uzzinaja un saaka baigi smieties:D tagad vel bish japagaida, kamer kostiims atnaaks :D man piem neliekas tas smiekliigi, vnk ta miliigi.. nu varbuut tikai pavisam mazliet smiekliigi
mani pedeejie jaunumi, ka nopirku Astei bitiites kostiimu, maneejie par to uzzinaja un saaka baigi smieties:D tagad vel bish japagaida, kamer kostiims atnaaks :D man piem neliekas tas smiekliigi, vnk ta miliigi.. nu varbuut tikai pavisam mazliet smiekliigi
Sabinella- Profesional
Sabinella rakstīja:
uuu ja, vai tad jau tik ātri man jāgatavojas? kad tad apmēram jābūt?
Nu jums jau paari 6 meeneshi, tad jau arii saak gaidiit :)
Kad saaks pastiprinaataak nokaartoties (pa mazam) un mazgaaties tad taas dienas jau skaitiitas :D
Ruby- Estimable
Sabinella rakstīja:
O jā manai Odrijai arī bija kkas līdzīgs tikai Odrijai bija spilgti oranžs tīģera kostīmiņš )
Man jau nu ļoti patikās, protams mazliet smieklīgi, bet interesanti :) :;p:
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Jaa jaa klusuminsh ir gan :) Bet to jau uz vasaru vareeja gaidiit, kaa nekaa vairaak laika pavadam aaraa un tagad uz vasaras beigaam jaasarauj un jaaizbauda viss kas veel nav izbaudiits :)
Es jau attaisu forumu valjaa katru dienu, redzu ka neviena nav tad nemaz nelogojos iekshaa. Tagad man darbi liidz aciim. Pati par sevi briinos kaa to visu iespeeju. Prieks par maaju un paarvaakshanos, bet tie darbi kas naak liidz ar to - laikam nekad taa pa iistam nebeidzaas :D Tuliit septembris klaat un maaciibas ar, taa kaa vasaras peedeejo meenesi man galiigi nespiid izbaudiit Mana vasara jau beidzaas...
P&L abas dikti miiljas palikushas un laimiigas par jaunajiem plashumiem. Pirmaas dienas bija mazliet stresainas - vemstiishanaas, blaugznas, triiceeshana......bet nu laikam jau viss paari :D
Eliin - Super - tu esi malaciitis :) kas tev jaadara tagad patversmee?
Lily - es tagad taa domaaju par Sherijas svaru :scratch: Nez vai vinja sasniegs tos 2 kg :D kaut gan to nekad nevar zinaat! Lurdesa 4 meeneshos bija 1.4 kg, Pepija 3 meeneshos bija 700-800 grami :lol: bet tagad abas daudz maz vienaadas (zem 2 kg). Nez vai Sherija arii buus "siikalja" :lol: ?? Cik tad svaraa jaanjem kuceens lai zinaatu ka vinsh stabili buus paari 2 kg??? :scratch: tas mani intereseetu jo naakotnee noteikti gribu "kaartiigu" :lol: chihu :lol:
Es jau attaisu forumu valjaa katru dienu, redzu ka neviena nav tad nemaz nelogojos iekshaa. Tagad man darbi liidz aciim. Pati par sevi briinos kaa to visu iespeeju. Prieks par maaju un paarvaakshanos, bet tie darbi kas naak liidz ar to - laikam nekad taa pa iistam nebeidzaas :D Tuliit septembris klaat un maaciibas ar, taa kaa vasaras peedeejo meenesi man galiigi nespiid izbaudiit Mana vasara jau beidzaas...
P&L abas dikti miiljas palikushas un laimiigas par jaunajiem plashumiem. Pirmaas dienas bija mazliet stresainas - vemstiishanaas, blaugznas, triiceeshana......bet nu laikam jau viss paari :D
Lily - es tagad taa domaaju par Sherijas svaru :scratch: Nez vai vinja sasniegs tos 2 kg :D kaut gan to nekad nevar zinaat! Lurdesa 4 meeneshos bija 1.4 kg, Pepija 3 meeneshos bija 700-800 grami :lol: bet tagad abas daudz maz vienaadas (zem 2 kg). Nez vai Sherija arii buus "siikalja" :lol: ?? Cik tad svaraa jaanjem kuceens lai zinaatu ka vinsh stabili buus paari 2 kg??? :scratch: tas mani intereseetu jo naakotnee noteikti gribu "kaartiigu" :lol: chihu :lol:
Ruby- Estimable
Sabinella rakstīja: nopirku Astei bitiites kostiimu, maneejie par to uzzinaja un saaka baigi smieties:D :D man piem neliekas tas smiekliigi, vnk ta miliigi.. nu varbuut tikai pavisam mazliet smiekliigi
man drausmiigi patiik interesanti kostiimi sunjiem ja manéjais pokemons buutu ar mieru,tad sen jau kà kjirbiitis staigàtu
Silkite- Estimable
Desam nepatīk pucēties (ģērbties)? :)
Michely- Profesional
- Number of posts : 195
Ruby rakstīja:
Es tagad 3dienas treneju patversmes suni trenera uzraudziba ar klikera apmaciibu un pa nedelu vel ir jaaizbrauc vismaz vienu reizi lai pastradatu ar suni. (ieshanea pie pavadas bez raushanas, sedi,guli un ta talak)
Stulbi tikai tas ka man pasai savam sunim maz laika atliek :| , bet tiem suniiiem ir arii vaidziigs cilveka siltums un milestiba.
Michely rakstīja:Desam nepatīk pucēties (ģērbties)? :)
Nu it kà neiebilst pret T-kreklinjiem un vestém kam ir iisas rocinjas,bet ja kàjas ir iemauktas drébé(kostiima variantà)tad né. ir izmégjinàts veikalà,nu ne kàdi nekustàs no vietas shis. :Icon78: arii cena ir nedaudz paliela zinot ka nostàvés sunja kasté tà arii neuzvilkta.atliek vien meklét kostiimus un drébes kas nenosedz pakaljkàjas....
Shàdi izskatàs kjirbiitis
Silkite- Estimable
Pepiite kad maza bija tad man patika kostiiminji :) - zemeniite, bizbizmaariite, drakula (vairaak neatceros). Starpcitu Haloweeni tuvojaas un Lurdesai veel nav kostiima, bet nez vai vinja buus ar mieru ko uzvilkt!?!?
Super Eliin :) Kaadu suni tu apmaaci tagad? Samaaciisies un buusi baigais speciaalists :) es gan nemaaku ar to klikeri apieties
Super Eliin :) Kaadu suni tu apmaaci tagad? Samaaciisies un buusi baigais speciaalists :) es gan nemaaku ar to klikeri apieties
Ruby- Estimable
Smuks kjirbiits :)
Michely- Profesional
- Number of posts : 195
sobrid macu so suni, jo vina jau diez gan illgu laiku ir patvesme - SUNS
ar klikeru es pati vel ta isti nemaku apieties tapec macos kopa ar suni, bet pamatus jau esmu daudz maz apguvusi.
ar klikeru es pati vel ta isti nemaku apieties tapec macos kopa ar suni, bet pamatus jau esmu daudz maz apguvusi.
Tas ķirbītis tik superīgs.!! :love2:
sassaa- Hero
ohoo, redz kā izrādās, ka daudziem kaut kādi tērpiņi ir.. :D manējā pret drēbēm neiebilst, viņai liekas, ka tā ir kārtējā siksniņa vai iemauktiņi, diezgan ātri aizmirst, ka kaut kas ir mugurā :D
Sabinella- Profesional
jā mana arī par drēbēm neko nesaka, bet viņai nepatīk pats ģērbšanās process.
Tajā tīģera kostīmā arī neko neiebilda un nokārtojās arī normāli ar to :)
Bet jā viņai nepatīk pats process ka jāģērbja sun ja vēl tāds kostīms kur grūti priekšķepas dabūt iekšā tad viņai vispār nepatīk... :x
Tajā tīģera kostīmā arī neko neiebilda un nokārtojās arī normāli ar to :)
Bet jā viņai nepatīk pats process ka jāģērbja sun ja vēl tāds kostīms kur grūti priekšķepas dabūt iekšā tad viņai vispār nepatīk... :x
sassaa- Hero
ā nu tā jā - manējā ar biš saraujas, kamēr viņu ģērbj.. bet kad atlaiž vaļā un vēl mazliet paspēlējas, viņa uzreiz visu aizmirst.. ;)
Sabinella- Profesional
'jā manai tas pats :)
sassaa- Hero
Ruby rakstīja:
Domaaju gan, ka Sherija būs pāri 2 kg :) un ja gribi njemt to ''kaartiigo'' :lol: chihu kas būs mazliet virs 2 kg tad viņam 2 mēnešos jāsver ap 600-800gr ;) bet nu tas arii ir daudz atkarīgs no vecāku svara un gēniem :) Es visu laiku baru omu par to ka viņa šeriju tā pārbaro ka viņa ir kā staigājoša muciņa. Viņai vidukļa apkārtmērs ir lielāks par krūšu apkārtmēru, viņai vispār nav nekādas vidukļa līnijas :D :lol: Oma tik štopē un štopē aizbildinoties '' man prieks, ka vismaz kāds suns labi ēd! :lol: '' tagad Šerija sver jau 1,250kg.
Pēc 12 dienām mēs ar Šeriju jau varēsim iet pirmajā pastaigā :) :) :)
Lapa 2 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Lapa 2 no 5