Mūsu cits mīlulis - lielais bralis
+4
Silkite
sassaa
Ronija
Michely
8 posters
Lapa 1 no 2
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Re: Mūsu cits mīlulis - lielais bralis
Izskataas, ka saans pie saana vinjiem taada ierasta padariishana:)) Dikti miilji :) Malachi:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
jaa - draugi jau dikti saticiigu, teiktu pat miiljaakie driizaak :)
Michely- Profesional
- Number of posts : 195
Ō kāds skaists kaķītis :)
Manai Odrijai arī māsiņa - kaķene :)
Arī normāli sadzīvo :)
Manai Odrijai arī māsiņa - kaķene :)
Arī normāli sadzīvo :)
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Cik jauka bildiite kur abi kopà sézh :icon91: un vinji tà mieriigi sadziivoja no sàkuma??
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
kakjis no sakuma uz sho ka medijumu skatijas, bet taa maigi, sakjeera saspardija un tad laiziija ka berninju - saprata ka mazins, bet ta shie miiliigi dziivo -kopaa gulj, kopaa aardaas skrienot - saticiigi :)
Michely- Profesional
Nonàcu pie secinàjuma ka kakjis bija jaiegadàjas pirmais un péc tam sunjuks,tad tie sadziivo...jo man nav vairs ceriiba panjemt kakjénu kàdu dienu ar Desas raksturu pret kakjiem:lol: atliek vien iegàdàties otru sunjuku :Icon78: un vardes
Silkite- Estimable
Nu ja, starpcitu arii arpus maajas Otto kakjus ciena un nenorej, pieiet paoshnjaa un iet taalaak, un arii kakji no vinja nebeeg :) ar kakjiem saikne ir, bet sunnjus gan novaavuljo ka traks it iipashi no mugurpuses :) Vins varbuut kakjiem juutas piederiigs :)
Vieniigais sunja nikjis pret kakji ir skaudiiba, ja cilveeks grib kakji pamiiljot un sapaijaat, tad shis klaat un no kleepja ta neuzkriitoshi stumj aaraa :)
Kapeec vardes? Desam kaadas siltas juutas pret taam? :) :icon51:
Vieniigais sunja nikjis pret kakji ir skaudiiba, ja cilveeks grib kakji pamiiljot un sapaijaat, tad shis klaat un no kleepja ta neuzkriitoshi stumj aaraa :)
Kapeec vardes? Desam kaadas siltas juutas pret taam? :) :icon51:
Michely- Profesional
Kapeec vardes? Desam kaadas siltas juutas pret taam? :) :icon51:[/quote]
né,siltas juutas pret vardém pagaidàm nav tas bija domàts kà joks un njemts no diskusijas par peldéshanos.vienkàrshi ,ja Desa neies peldéties piepuushajamà peldbasénà peldéties ,varéshu vardes audzét tur tad
né,siltas juutas pret vardém pagaidàm nav tas bija domàts kà joks un njemts no diskusijas par peldéshanos.vienkàrshi ,ja Desa neies peldéties piepuushajamà peldbasénà peldéties ,varéshu vardes audzét tur tad
Silkite- Estimable
paldiesinj :icon51:
nu ja - skaudiigs makten, tapec jau kaut kur foruma uzdevu jautajumu, ka bus tad kad mazinjs cilvekbebits buus gjimenee :) man liekas sirde buus greiza smagaa formaa :Icon78:
nu ja - skaudiigs makten, tapec jau kaut kur foruma uzdevu jautajumu, ka bus tad kad mazinjs cilvekbebits buus gjimenee :) man liekas sirde buus greiza smagaa formaa :Icon78:
Michely- Profesional
,varéshu vardes audzét tur tad
:lol:
un ūdensrozes :lol:
:lol:
un ūdensrozes :lol:
Michely- Profesional
ha,paldies un tad pie reizes planktomus arii
Silkite- Estimable
Ai cik miilji :love2: un shitaadas attieciibas abiem...nu super!!!
Lurdesa dara tieshi taapat...ljoti ljoti neuzkriitoshi...
Michely rakstīja: ...tad shis klaat un no kleepja ta neuzkriitoshi stumj aaraa :)
Lurdesa dara tieshi taapat...ljoti ljoti neuzkriitoshi...
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Kakim vaardaa vienkaarshi Micis :)
Michely- Profesional
Kāpēc šeit nav redzami citi mīluļi kam tādi ir? Otto vienīgais savu brāli publiskojis šajā sadaļā pagaidām :)
Michely- Profesional
Muusu kaamis kaut kur citaa sadaljaa nomaldiijies :lol: ir.
Esmu pat ielikusi savu kaiminjrunci :lol: kas ar pie muusu gjimenes skaitaas - radinieks :lol:
Varu ielikt arii braalja Yorku ja kaads veelaas to monstrinju :lol: redzeet :lol:
Kad buus jaunas bildes,tad likshu shajaa sadaljaa noteikti, bet pagaidaam kaamis mums taads nefotogeenisks :lol:
Esmu pat ielikusi savu kaiminjrunci :lol: kas ar pie muusu gjimenes skaitaas - radinieks :lol:
Varu ielikt arii braalja Yorku ja kaads veelaas to monstrinju :lol: redzeet :lol:
Kad buus jaunas bildes,tad likshu shajaa sadaljaa noteikti, bet pagaidaam kaamis mums taads nefotogeenisks :lol:
Ruby- Estimable
oo Ruby, jums ir kaamiitis??? Kādā krāsā? Kā sauc? Cik liels? Cik vecs? Vai ir kāds šķirnes?? :D bildīti nevaretu palugt? :roll:
oo forša gan viņam māja! :) bet tapat viņu pašu īpaši labi nevar redzēt :lol:
Nu kaami mums arii naacaas "adopteet" :lol: vinsh bij atstaats viens un viiram sirds neiztureeja, atveda maajaas. Vinsh ir Syrian Hamster tie ir tie kas vieni dziivo, ja saliks kopaa ar veel kaadu, tad var beigties beediigi! Nosaucaam vinju par Pikachu (puika) :lol: Cik vecs - nav zinaams. Kraasa - balta ar peleeku. Miiliigs bez gala, Pepija vinju dievina, tas abpuseeji - caur stiklu katru riitu sabuchojaas
Ruby- Estimable
aaw cik jauki Un Foršs vārdiņš.Pikačū :) takā pokemonos :D :D Pika-pika.
Vai nav kāda bildīte kur viņš visā augumā tuvumā? tāda kur labāk var viņu nopētīt :D
Vai nav kāda bildīte kur viņš visā augumā tuvumā? tāda kur labāk var viņu nopētīt :D
Ir kaut kur veel bildes kur vinsh "bumbaa" ripinaas pa maaju. Es vinju neesmu taa njeemusi aaraa un uz rokas focheejusi un pa maaju arii nevaru palaist, Pepija droshvien vinju taa nomiilees ka nekaa vairs nepaliks :lol: Lurdesai ik pa laicinjam greizsirdiiba piezogaas, taapeec vinjai veel neuzticos shajaa jautaajumaa :lol:
Bet es meegjinaashu safocheet tuvaakajaa laikaa un salikt bildiites,ok? (citaa sadaljaa lai shitaa nepiersaanjojaas).
Bet es meegjinaashu safocheet tuvaakajaa laikaa un salikt bildiites,ok? (citaa sadaljaa lai shitaa nepiersaanjojaas).
Ruby- Estimable
aa tad tu vinju nemaz neesi njeemusi rokaas? :D
Kad man bija smilšu peles es vislaik gribēju ar viņām fočēties bet viņas kož līdz asinīm un tapēc es vilku rokaas cikmdus un ar cimdiem fočējos :DDDDD Vienreiz atstaaju cimdus pie buura, aarpusee.... naktii kaa jau parasti vinjas tur baigi dancoja un knosijās un no riita skatos puse cimda ievikta iekšā būrī un sagrauzta mazās skaidiņās :DDD
Kad man bija smilšu peles es vislaik gribēju ar viņām fočēties bet viņas kož līdz asinīm un tapēc es vilku rokaas cikmdus un ar cimdiem fočējos :DDDDD Vienreiz atstaaju cimdus pie buura, aarpusee.... naktii kaa jau parasti vinjas tur baigi dancoja un knosijās un no riita skatos puse cimda ievikta iekšā būrī un sagrauzta mazās skaidiņās :DDD
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Similar topics
» Tojterjers un cits suns...
» Mazais lielais suņuks
» Mūsu mīluļu nedarbi
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» Nu re, klāt ir arī mūsu diena.
» Mazais lielais suņuks
» Mūsu mīluļu nedarbi
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» Nu re, klāt ir arī mūsu diena.
Lapa 1 no 2