Mazais lielais suņuks
+9
Mazais
Elīna
Silkite
Ruby
lilucis
Ronija
Sanita
Lily
Lindita
13 posters
Lapa 1 no 3
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3
Mazais lielais suņuks
Gribēju Jums pajautāt vienu lietiņu - man Snifuks ir bez ciltsrakstiem un sver virs 3 kg. Mammu redzēju viņam uz bildēm, jo suņuki bija atvesti pārdošanai uz Rīgas dzīvokli no laukiem. Protams bik jau neapdomīgi, bet suņuku dzīves apstākļi bija ūberlabi un varēja redzēt, ka arī mammīte ir mīlule ģimenē. Kas var būt par iemeslu, ka suncītis ir tāds lielāks nekā standarti?
Re: Mazais lielais suņuks
Lindita rakstīja:Gribēju Jums pajautāt vienu lietiņu - man Snifuks ir bez ciltsrakstiem un sver virs 3 kg. Mammu redzēju viņam uz bildēm, jo suņuki bija atvesti pārdošanai uz Rīgas dzīvokli no laukiem. Protams bik jau neapdomīgi, bet suņuku dzīves apstākļi bija ūberlabi un varēja redzēt, ka arī mammīte ir mīlule ģimenē. Kas var būt par iemeslu, ka suncītis ir tāds lielāks nekā standarti?
Iemesls? Vienkārši vecāki visticamāk ir ārpus standartiem, tev neteica cik sver vecāki?
Lily rakstīja:Lindita rakstīja:Gribēju Jums pajautāt vienu lietiņu - man Snifuks ir bez ciltsrakstiem un sver virs 3 kg. Mammu redzēju viņam uz bildēm, jo suņuki bija atvesti pārdošanai uz Rīgas dzīvokli no laukiem. Protams bik jau neapdomīgi, bet suņuku dzīves apstākļi bija ūberlabi un varēja redzēt, ka arī mammīte ir mīlule ģimenē. Kas var būt par iemeslu, ka suncītis ir tāds lielāks nekā standarti?
Iemesls? Vienkārši vecāki visticamāk ir ārpus standartiem, tev neteica cik sver vecāki?
Zem 2 kg...
Audzētāji tikai saka savu svaru, bet reāli tā nav..
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Vecaakiem jau nav obligaati jaabuut lieliem, tik pat labi, kaads no vecvecaakiem ir bijis liels un tas lielais geens atskreejis peekshnji liidz Snifam:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Lindita rakstīja:Lily rakstīja:Lindita rakstīja:Gribēju Jums pajautāt vienu lietiņu - man Snifuks ir bez ciltsrakstiem un sver virs 3 kg. Mammu redzēju viņam uz bildēm, jo suņuki bija atvesti pārdošanai uz Rīgas dzīvokli no laukiem. Protams bik jau neapdomīgi, bet suņuku dzīves apstākļi bija ūberlabi un varēja redzēt, ka arī mammīte ir mīlule ģimenē. Kas var būt par iemeslu, ka suncītis ir tāds lielāks nekā standarti?
Zem 2 kg...
nu varētu piekris sanitai jo kā gan tas ir iespējams ka kucēns pāraug uz pusi abus savus vecākus? :shock: kautko tev tā audzētaja ir sastāstijusi, tā nekad nav ka abi vecaaki sver piem 1 kg un bērns izaug 2 kg!
nu nez, nez. shaubos gan vai no maziem vecaakiem var buut liels suns, nekad taadus gadiijumus neesmu redzējusi.!Ronija rakstīja:Vecaakiem jau nav obligaati jaabuut lieliem, tik pat labi, kaads no vecvecaakiem ir bijis liels un tas lielais geens atskreejis peekshnji liidz Snifam:)
Var un kaa veel var.
Ronija- Moderator
Lily rakstīja:nu nez, nez. shaubos gan vai no maziem vecaakiem var buut liels suns, nekad taadus gadiijumus neesmu redzējusi.!Ronija rakstīja:Vecaakiem jau nav obligaati jaabuut lieliem, tik pat labi, kaads no vecvecaakiem ir bijis liels un tas lielais geens atskreejis peekshnji liidz Snifam:)
Nu tev laikam vajag bišķiņ ģenētiku pamācīties...zini ir tāda lieta, ka šis tas var iedzimt no vecvecākiem un vēl tālākiem radiem...un ja nu tur ir bijis kāds augumā lielāks suns, tad ir iespēja, ka kucēni maziem vecākiem ir lieli...
es zinu ka visbiežāk kucēni iedzimst vecvecākos bet ja viņi ir lieli tad kā viņu bērni var būt tik mazi- iespējams badināti bet ja nē tad iespējams iedzimuši vecvecākos, bet no kurienes tad tie vecvecāki tik mazi un dot tik lielus bērnus(snifa vecākus)? tad laikam tie bērni (snifa vecvecāki) ir iedzimuši vecvecākos un ai... nepiekrītu es tam :)lilucis rakstīja:Lily rakstīja:nu nez, nez. shaubos gan vai no maziem vecaakiem var buut liels suns, nekad taadus gadiijumus neesmu redzējusi.!Ronija rakstīja:Vecaakiem jau nav obligaati jaabuut lieliem, tik pat labi, kaads no vecvecaakiem ir bijis liels un tas lielais geens atskreejis peekshnji liidz Snifam:)
Nu tev laikam vajag bišķiņ ģenētiku pamācīties...zini ir tāda lieta, ka šis tas var iedzimt no vecvecākiem un vēl tālākiem radiem...un ja nu tur ir bijis kāds augumā lielāks suns, tad ir iespēja, ka kucēni maziem vecākiem ir lieli...
bet par to iedzimšanu- mums tā interesanti gadījās Lilijas vecmāmiņu sauc LILI (es to uzzināju tikai kad bija jau gatavi LILY KALIOSKA ciltsraksti) un viņa bija sarkanā krāsā un šķiet ka Lily ir iedzumsi savā vecmāmiņā Lili jo viņai lāsumi ir sarkani. :D Kāda sakritība. :D
Piekriitu Lilucim, ljoti biezhi kuceeni iedzmst savos vecvecaakos. un es esmu pilniigi drosha, ka ja Vikijai buutu beerninji, vinji arii vareetu izaugt pat 2 un vairaak kg
Ronija- Moderator
Lily rakstīja:es zinu ka visbiežāk kucēni iedzimst vecvecākos bet ja viņi ir lieli tad kā viņu bērni var būt tik mazi- iespējams badināti bet ja nē tad iespējams iedzimuši vecvecākos, bet no kurienes tad tie vecvecāki tik mazi un dot tik lielus bērnus(snifa vecākus)? tad laikam tie bērni (snifa vecvecāki) ir iedzimuši vecvecākos un ai... nepiekrītu es tam :)lilucis rakstīja:Lily rakstīja:nu nez, nez. shaubos gan vai no maziem vecaakiem var buut liels suns, nekad taadus gadiijumus neesmu redzējusi.!Ronija rakstīja:Vecaakiem jau nav obligaati jaabuut lieliem, tik pat labi, kaads no vecvecaakiem ir bijis liels un tas lielais geens atskreejis peekshnji liidz Snifam:)
bet par to iedzimšanu- mums tā interesanti gadījās Lilijas vecmāmiņu sauc LILI (es to uzzināju tikai kad bija jau gatavi LILY KALIOSKA ciltsraksti) un viņa bija sarkanā krāsā un šķiet ka Lily ir iedzumsi savā vecmāmiņā Lili jo viņai lāsumi ir sarkani. :D Kāda sakritība. :D
Nu skaidrs, tev vēl MĀCĪTIES, MĀCĪTIES UN VĒLREIZ MĀCĪTIES!!! :D
Man tā audzētāja teica, lai droši zvanu, ja kādi jautājumi, bet es nozaudēju numuru...gribētos tag pajautāt tag par Snifuka ciltskoku :)
Lindita rakstīja:Man tā audzētāja teica, lai droši zvanu, ja kādi jautājumi, bet es nozaudēju numuru...gribētos tag pajautāt tag par Snifuka ciltskoku :)
Tu neatceries kur vinja dziivo?
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Atceros māju un treptelpu, bet ne dzīvokli vai kodu - tas jaunais projekts ar telefonu apakšā...
Lindita rakstīja:Atceros māju un treptelpu, bet ne dzīvokli vai kodu - tas jaunais projekts ar telefonu apakšā...
ja zini uzvàrdu vari pajautàt shiis màjas iedziivotàjiem,kur dziivo.vai pie domafonà nav uzvàrdi pielikti klàt?? :suspect:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Jā,uzvārds ir rakstīts potēšanās pasē - būs kkas jāsadomā :)Silkite rakstīja:Lindita rakstīja:Atceros māju un treptelpu, bet ne dzīvokli vai kodu - tas jaunais projekts ar telefonu apakšā...
ja zini uzvàrdu vari pajautàt shiis màjas iedziivotàjiem,kur dziivo.vai pie domafonà nav uzvàrdi pielikti klàt?? :suspect:
Snifs man izskataas peec briezveidiigaas Chihuahuas ( tas gan vairaak ir taads sarunvalodas apziimeejums - deer chihuahua ) . Taadi meedz buut un viss. Galvenais tik skaties ka nepaarbarojaas - tas ir dikti biistami . Bet nu sunjuks kaa sunjuks - viss tachu kaartiibaa :D Varbuut vinju liinijaa kaut kur kaut kad kaads piemasiiijums bijis - tapeec lielaaks gadiijaas.
Pēdējo reizi labojis Ruby Pirmdiena Marts 02, 2009 8:53 pm; labots 1 reizi
Ruby- Estimable
Varbūt :) mazais briedītis - hi hiRuby rakstīja:Snifs man izskataas peec briezveidiigaas Chihuahuas ( tas gan vairaak ir taads sarunvalodas apziimeejums - dear chihuahua ) . Taadi meedz buut un viss. Galvenais tik skaties ka nepaarbarojaas - tas ir dikti biistami . Bet nu sunjuks kaa sunjuks - viss tachu kaartiibaa :D Varbuut vinju liinijaa kaut kur kaut kad kaads piemasiiijums bijis - tapeec lielaaks gadiijaas.
Nu pārbarots viņš nav, mēs ņammājam divas reizes dienā un kārumi ar nav bieži - brīvdienās biežāk :)
Lindita rakstīja:
Varbūt :) mazais briedītis - hi hi
Nu pārbarots viņš nav, mēs ņammājam divas reizes dienā un kārumi ar nav bieži - brīvdienās biežāk :)
Nee nee peec paarbarota vinsh gan neizskataas!!!
Tu tak redzeeji to Chihuahua filminju - tur tak ar visaadu izmeeru vinji bija - lieli,mazi,smalcinji un druknaaki :D Starpcitu - vai zinaajaat ka galvenie varonji - baltaa meiteniite un bruunais puika ( tas gan bija Chihuahua Mix) - bija adopteeti no patversmeem. Gandriiz visi sunuchi kas piedaliijaas filmaa bija no patversmeem. Jauki,vai ne???
Ruby- Estimable
Aha...mums sētā arī ir chihuahua, bet divreiz lielāks par Snifu :D
Palasījos par deer type chihuahua - riktīgi Snifs atbilst, garš ķermenis un garas kājas un nav ābolveida galva ar uzrautu degunu, bet garu degunu! Mans mīļais briedītis :rendeer:
Palasījos par deer type chihuahua - riktīgi Snifs atbilst, garš ķermenis un garas kājas un nav ābolveida galva ar uzrautu degunu, bet garu degunu! Mans mīļais briedītis :rendeer:
Lindita rakstīja:Aha...mums sētā arī ir chihuahua, bet divreiz lielāks par Snifu :D
kàdi méri ir Snifucim????un vinjsh tev tik nedzu pàri 3kg vai daudz pàri?? ;) vinjsh man tà iipashi liels neizskatàs,kaut dziivé neesmu redzéjusi :)
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Ruby rakstīja:Lindita rakstīja:
Varbūt :) mazais briedītis - hi hi
Nee nee peec paarbarota vinsh gan neizskataas!!!
Tu tak redzeeji to Chihuahua filminju - tur tak ar visaadu izmeeru vinji bija - lieli,mazi,smalcinji un druknaaki :D Starpcitu - vai zinaajaat ka galvenie varonji - baltaa meiteniite un bruunais puika ( tas gan bija Chihuahua Mix) - bija adopteeti no patversmeem. Gandriiz visi sunuchi kas piedaliijaas filmaa bija no patversmeem. Jauki,vai ne???
Tu domā to ''Beverlihilsas čivava''? :) Man jau likās - pag pag, tie ir chivavas? :scratch: :D var redzēt ka sajaukums vai arii tie briediish` tipa. :D :rendeer:
Silkite rakstīja:Lindita rakstīja:Aha...mums sētā arī ir chihuahua, bet divreiz lielāks par Snifu :D
kàdi méri ir Snifucim????un vinjsh tev tik nedzu pàri 3kg vai daudz pàri?? ;) vinjsh man tà iipashi liels neizskatàs,kaut dziivé neesmu redzéjusi :)
Tagad nav svērts, kad bija uzēdies bik, tad pie daktera bija 3,6, bet tag varētu būt vieglāks, jo tievāks palicies. Viņš nav liels. Ar Česteru viņi ier vienādā augumā, tikai Snis tāds masīvāks - īsts vīrietis, sportists :bball:
Lindita rakstīja:Silkite rakstīja:Lindita rakstīja:Aha...mums sētā arī ir chihuahua, bet divreiz lielāks par Snifu :D
Tagad nav svērts, kad bija uzēdies bik, tad pie daktera bija 3,6, bet tag varētu būt vieglāks, jo tievāks palicies. Viņš nav liels. Ar Česteru viņi ier vienādā augumā, tikai Snis tāds masīvāks - īsts vīrietis, sportists :bball:
Viņi ne tikai vienādā augumā, pat drēbēm izmērs viens!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Mūsu mīluļu nedarbi
» Otrais suņuks!
» Mazais Ufo nu jau liels!
» Mūsu cits mīlulis - lielais bralis
» Šerijs adoptētais suņuks
» Otrais suņuks!
» Mazais Ufo nu jau liels!