Chihuahua & Russian Toy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mazais lielais suņuks

+9
Mazais
Elīna
Silkite
Ruby
lilucis
Ronija
Sanita
Lily
Lindita
13 posters

Lapa 3 no 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Mazais lielais suņuks - Page 3 Empty Re: Mazais lielais suņuks

Post  Silkite Pirmdiena Marts 02, 2009 10:45 pm

Lindita rakstīja:
Silkite rakstīja:
Mazais rakstīja:
Lindita rakstīja:
Silkite rakstīja:
Lindita rakstīja:
Silkite rakstīja:vai Snifam labajà pakalj kàjà nav piektais pirkstinjsh???var buut pàrskatiijos :pale:

Ir viņam! Es nemaz nezināju, ka tas ir kas inchīgs, jo laukos sunim arī bija! :)

nu skaidrs,negieziisiet nost(pie veta,es domàju)?? :D
Es noteikti negriezīšu. Viņam netraucē un ja jau piedzima ar, tad tā jābūt. Esmu pret ausu, astu un pirkstu apgriešanu! :bunny:
Bet nu -vai griež nost, ja ir tādi? Tas arī skaitās kkāds defekts vai kas tāds - tiešām man nav info šai sakarā!

Elfiņam arī ir liekie pirksti, bet mums ir atšķirības zīme - pa visām kājām kopā ir veseli 19 pirksti! :lol:
Vets ieteica, ja būs kaut kas jāveic narkozē, tad pakaļkājiņai to pirkstu ņemsim nost. Tas ir tādēl, ka atkarenie pirksti ģērbjot vai dauzoties bieži mēdzot atlūzt. Lai lieki netraumētu suni (fiziski) un saimnieku (garīgi), iesaka nooperēt, es jau savācu kaudzi informācijas no visām iespējamajām pusēm cik spēju, jo arī saķēru kreņķi, kad pamanīju. Atkal uzslava audzētājai Rudītei Neibergai jāsaka - vetārste izčamdīja kāju ar četriem pirkstiem un konstatēja, ka audzētājs kā pienākas jau dzīves pirmajās dienās ir nokniebis lieko pirkstiņu, bet paviršibas dēļ otru atstājis. Kā sacīt jāsaka - fakt na ļico! Komentāri lieki - ir tikai fakti. Tas es kā blonda iesācēja tam nepievērsu uzmanību, bet profesionālis tāāādu klūdu nevar pieļaut. Jo pirmajās trīs dzīves dienās nokniebj un ir labi ja viena lāsīte asiņu popil (kucēns sāpes vēl nefiksē), bet vēlākā laikā tā jau ir operācija "zem narkozes".
Izstādēs tam uzmanību nepievērš, viss ir super! flower

jà ,tur tev piekriitu ka visi normàli audzétàji jau nogiezh mazam kucénam esot nevis atstàj,kà piedevu (neko personisku nebiju domàjusi :D ). cheers

Kāpēc ir jānogriež Chiham pirksti - es nesaprotu!!!
Jo var savainot uz dīvāna lecot, plediņā skrāpējoties vai spēlējoties!?

nu savainot jau var visur,arii pa mezhu skraidot :D
Silkite
Silkite
Estimable
Estimable

Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lindita Pirmdiena Marts 02, 2009 10:50 pm

Silkite rakstīja:

nu savainot jau var visur,arii pa mezhu skraidot :D

Jā, un arī austiņu var savainot un astīti vai deguntiņu pielienot pie kaķa. Tāpēc jau nav jāapgriež viss, kas ir nedaudz nost no ķermeņa! Tās ir manas domas...
Lindita
Lindita
Profesional
Profesional

Number of posts : 418
Dzīvesvieta : Rīga

http://lv.uniteddogs.com/dog/Snifs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Mazais Pirmdiena Marts 02, 2009 11:01 pm

Siļķītei - es patiešām neapvainojos un ceru ka citi arī neapvainosies, ja es ko tiešāk uzrakstu, jo lasu, rakstu un vēl meita čivina dažādas lietiņas, tādēļ pa laikam atbildu un mēģinu koncentrēties domai ko iesāku. Lūdzu nedomājiet ka es kāda apsēsta bailule vai šausmone kas kaut ko baigi gudri mēģina spriest, bet vēlos tikai aiztaupīt varbūt kādam dažas mocōbas ko pašai nācās pārdzīvot. Ir labi ka ir tāda vietiņa kur mēs dalamies ar domām un varam sniegt palīdzību viena otrai (otram). Jo daudz kas notiek tikai dēļ nezināšanas. :roll:
Mazais
Mazais
Profesional
Profesional

Number of posts : 419
Dzīvesvieta : Rīga, centrs

http://elfshantares.googlepages.com/elfshantares

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  sassaa Ceturtdiena Jūnijs 18, 2009 9:15 pm

Teikšu tieši tādos pašos vārdos kā man teica klubā:

"Ar čivavām un tojiem neko nevar zināt... bērnībā var būt pavisam maziņš - neatbilstoši maziņš, un pat pārāk maziņš, bet pēctam izaug lielāks nekā vajag... Tā vienkārši ir, ka ar mazajiem suņiem nevar neko zināt - cik liels, sik apmēram svērs... Katram svars un lielums būs tāds kā Dieviņš izlēmis, jo ne vienmēr maziem vecākiem pavisam mazi bērni"
sassaa
sassaa
Hero
Hero

Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Piektdiena Jūnijs 19, 2009 2:57 pm

Manaa skatiijumaa izmeeram vispaar nav noziimes....... 1 kg , 2 kg , 3 kg un arii visi 4 kg - nekaadas vainas :)
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Piektdiena Jūnijs 19, 2009 3:54 pm

man jau vispār liekas tā- jo ilgāk esi suņa saimnieks, jo vairāk šķirņu iepatīkas!! Man agrāk bija tikai dažas šķirnes, kuras vizuāli patika- tagad vieglāk pateikt, kura vēl nav iepatikusies :lol: :lol:
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Number of posts : 411

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eljusik Piektdiena Jūnijs 19, 2009 5:16 pm

Es jau savejo uz vel vienu Toju esmu pierunajusi, pec tm gribu jorku :D :D
Eljusik
Eljusik
Profesional
Profesional

Number of posts : 187

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Piektdiena Jūnijs 19, 2009 5:27 pm

Eljusik rakstīja:Es jau savejo uz vel vienu Toju esmu pierunajusi, pec tm gribu jorku :D :D

:D :D :D ņjā- es jau teicu, ka man liekas, ka trīs suņi ir daudz- loti daudz... :D :D viens par maz- tris par daudz- divi pašā reizē!!! :D :D :D

Es savukārt zinu, ka pēc mazajiem ķipariem (tagadējiem) man noteikti būs daudz lielāks un smagāks suns :D :D Iespējams, ka vien sliels un otra atkal tojs :D :D ehhh... man jau liekas, ka suņu saimnieki ir nelabojami suņu mīļi!!! :D :D :D
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Piektdiena Jūnijs 19, 2009 5:31 pm

Kristuc, iz manas pieredzes, kameer nav privaatmaaja - lielu suni nevajag iegaadaaties. Vinjiem ir ljoti ljoti gruuti dziivokljos.
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Piektdiena Jūnijs 19, 2009 5:40 pm

Ronija rakstīja:Kristuc, iz manas pieredzes, kameer nav privaatmaaja - lielu suni nevajag iegaadaaties. Vinjiem ir ljoti ljoti gruuti dziivokljos.

esmu ļoti, ļoti sportiska - man vnk nepieciešams, piemēram, stafordšīres terjers, vai bulterjers, vai bokeris, kad gribu kārtīgi izskrieties. Man arī patīk pastaigas diez gan vēlās vakara stundās- tajā pašā laikā esmu loti bailīga (man vajag sargu).
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lily Piektdiena Jūnijs 19, 2009 5:41 pm

Ronija rakstīja:Kristuc, iz manas pieredzes, kameer nav privaatmaaja - lielu suni nevajag iegaadaaties. Vinjiem ir ljoti ljoti gruuti dziivokljos.

Tieshi taa, un pectam rodas visadas problemas un kaites ka nav bijis kur izskraidiities katru dienu.. Lielam sunim īpaši kucēniem tiešām katru dienu vajag daudz skraidīt. :)))
Lily
Lily
Estimable
Estimable

Number of posts : 4007

http://www.handler-karolina.jimdo.com

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lily Piektdiena Jūnijs 19, 2009 5:42 pm

aa nu tad gan ļoti labi :) Bet tu ar Peci un Kņopīti arī daudz sporto? :D :D
Lily
Lily
Estimable
Estimable

Number of posts : 4007

http://www.handler-karolina.jimdo.com

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Piektdiena Jūnijs 19, 2009 6:01 pm

Mees turam visus savus iikskjus un kjepas par naakosho meenesi, jo iespeejams buus maaja :jumping:

He he pagaashnedeelj viirs jau bija uz konsultaaciju par Basetinju, pastaigaajaas (pa ringu ar) :) bet nezinu ko izleemis, tik teica ka diti raujoties un nepatiikot vinjiem citi sunji!!

Es arii baidos no skaitlja 3 . Visgruutaak ir kad man vienai jaaved vinjas laukaa pastaigaaties - taas siksnas pinaas un katrai uz savu pusi vajag.....
Viss mainaas jau ar diviem, kameer pierod paiet labs laicinsh, tas vairs nav viens, un kad veseli triis, uhhh prieksh manis tas ir liels solis ...
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Lapa 3 no 3 Previous  1, 2, 3