King Gold Fire Ot Valensii bērni :)
+22
Sanita
Mazais
Eljusik
kristucis1
ajame
lilucis
Twixy
maza-zvaigzne
Dimantins
Ruby
sirsninja
Silkite
Eliina
Buciitis
Lily
Elīna
Leila
Laurinja
Māriņa
sassaa
Ronija
Dream
26 posters
Lapa 8 no 21
Lapa 8 no 21 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21
Re: King Gold Fire Ot Valensii bērni :)
Turies Dream :)
Gan jau bus labi..
Gaidam bildes
Gan jau bus labi..
Gaidam bildes
Dimantins- Newbie
- Number of posts : 20
Dzīvesvieta : Riga
Superiigie mazulji :))) Kur paareejo divu bildiites un kaadi vardinji? :)
PaldiesLily rakstīja:Superiigie mazulji :))) Kur paareejo divu bildiites un kaadi vardinji? :)
Lily, neiet tik ātri pie palienēta datora
vai kà man Rafaella patiik
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Mans romantic dancer
Dimantins- Newbie
Dream,skatos ka Dimantinjsh ticis pie jaukà Romantic dancer"Apsveicam" ,bet Rafaellai jau ir atrasti saimnieki?
Silkite- Estimable
Rafaellu patures pati Dream
Dimantins- Newbie
Nespeeju jau šķirties no visiem mazuļiem! Katrs ir ar savu šarmu, bet ... meitenēm priekšroka
Esmu pārliecināta ka mazajiem būs paši labākie saimnieki
Esmu pārliecināta ka mazajiem būs paši labākie saimnieki
Tad Rafaella paliek pie jums?!!!
Silkite- Estimable
Jā Viņa ir mūsu mazā princeseSilkite rakstīja:Tad Rafaella paliek pie jums?!!!
Kā man patīk šie skaistumiņi!!!!!! Dream, nodod lūdzu vismīļākās bučiņas no manis un manām meitenēm mazuļiem un Oriņai:)
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Dream,apsveicam ar sunjuku.kaut kad pasen tu rakstiiji (jokojoties) ka viirs tev no màjas izliks ,ja buus vél kàds suns un varési celt màjinju zem egles pie màjas.nu vienkàrshi gribéju paprasiit kà veicàs ar celjshanu?(joks nepàrproti)...
Silkite- Estimable
Vinjam izskataas ljoti spalvainas ausis un man vinja kraasa baigi patiik :) Foršs vārdiņš- Dream...Dream rakstīja:Rastrelli Dream BIG STAR
Māriņ, paldies, bučas nodotas
Silkite, tā mājiņa jau lēnām celsies ... jo ar to jau tas viss nebeigsies sāku meklēt viskuplāko egli kaut kur tuvumā zem kuras sākt būvēties
Tachu shoreiz mazā Rafija bija nedaudz viltīgāka ... pirms kucēnu dzimšanas mums ar vīru bij nenopietna vienošanās ka vienu varbūt es varēšu paturēt ... bet kad mazie piedzima es tak viņu no mazajiem atraut nevarēju Nu un kolīdz mazā meitene sāka staigāt tā viņa nepārspīlējot piebrauca manam vecītim un ... man jau vairs nevajadzēja pūlēties ar pierunāšanu Tagad Rafija ir mana vecīša meitene
Silkite, tā mājiņa jau lēnām celsies ... jo ar to jau tas viss nebeigsies sāku meklēt viskuplāko egli kaut kur tuvumā zem kuras sākt būvēties
Tachu shoreiz mazā Rafija bija nedaudz viltīgāka ... pirms kucēnu dzimšanas mums ar vīru bij nenopietna vienošanās ka vienu varbūt es varēšu paturēt ... bet kad mazie piedzima es tak viņu no mazajiem atraut nevarēju Nu un kolīdz mazā meitene sāka staigāt tā viņa nepārspīlējot piebrauca manam vecītim un ... man jau vairs nevajadzēja pūlēties ar pierunāšanu Tagad Rafija ir mana vecīša meitene
Lily viņi visi ir garspalvainie toji ar izteikti apmatotām ausīm ;) Palūkojies uz vecākiem un vecvecākiem ;)
Gaidīšanas laiks ir vissmagākais, taču tas ir to vērts !Dimantins rakstīja:Paldies, jagaida tikai mazais maajas (love)
Silkite rakstīja:Dream,skatos ka Dimantinjsh ticis pie jaukà Romantic dancer"Apsveicam" ,bet Rafaellai jau ir atrasti saimnieki?
Paldies, paldies.. tikai tagad jagaida mazais rezgainis majas :)
Dimantins- Newbie
Dream rakstīja:Gaidīšanas laiks ir vissmagākais, taču tas ir to vērts !Dimantins rakstīja:Paldies, jagaida tikai mazais maajas (love)
Nu vel ja TIKAI menesis b
Dimantins- Newbie
Dream rakstīja:Lily viņi visi ir garspalvainie toji ar izteikti apmatotām ausīm ;) Palūkojies uz vecākiem un vecvecākiem ;)
Es tak saprotu, saprotu. Man tikai izskatās,ka tieshi tam ir vissapspalvotākās ausis bet varbut tā tikai bildē izskatās... ;)
mmm šķiet ka mazais Rastijs vislabāk ausu apmatojumu ir parādījis mēģinot iepozētLily rakstīja:Es tak saprotu, saprotu. Man tikai izskatās,ka tieshi tam ir vissapspalvotākās ausis bet varbut tā tikai bildē izskatās... ;)
Lapa 8 no 21 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21
Lapa 8 no 21