King Gold Fire Ot Valensii bērni :)
+22
Sanita
Mazais
Eljusik
kristucis1
ajame
lilucis
Twixy
maza-zvaigzne
Dimantins
Ruby
sirsninja
Silkite
Eliina
Buciitis
Lily
Elīna
Leila
Laurinja
Māriņa
sassaa
Ronija
Dream
26 posters
Lapa 9 no 21
Lapa 9 no 21 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21
Re: King Gold Fire Ot Valensii bērni :)
Kā tad, kas tad ir mēnesis ... paskries nemanotDimantins rakstīja:Nu vel ja TIKAI menesis b
Dream rakstīja:Kā tad, kas tad ir mēnesis ... paskries nemanotDimantins rakstīja:Nu vel ja TIKAI menesis b
Hmmm kad jāgaida mājās tāds jaukums , tad manuprāt mēnesis ir ļooooti ilgi:(
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Es jau tikai mēģināju mierināt Dimantiņu, bet laikam nesanācaMāriņa rakstīja:Hmmm kad jāgaida mājās tāds jaukums , tad manuprāt mēnesis ir ļooooti ilgi:(
Dream rakstīja:
Nu un kolīdz mazā meitene sāka staigāt tā viņa nepārspīlējot piebrauca manam vecītim un ... man jau vairs nevajadzēja pūlēties ar pierunāšanu Tagad Rafija ir mana vecīša meitene
jé,super... vinjam jàbuut lepnam par savu skaisto meiteni,man vinja drausmiigi patiik..pàréjie arii ir jaukumi,bet shii kaut kà vairàk aciis iekrita.
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
jā gan, tas pēc bildēm jau redzams, ka viņa prata visur pabūt pirmā un iepozēt .. lai viņu visi pirmo iemīļo visvairāk īsta viltniece! Bet Rastrelli Dream ir kopija Rafijai ... tikai fotografēties gan viņam nepatīk :(Silkite rakstīja:
jé,super... vinjam jàbuut lepnam par savu skaisto meiteni,man vinja drausmiigi patiik..pàréjie arii ir jaukumi,bet shii kaut kà vairàk aciis iekrita.
Dream rakstīja:Es jau tikai mēģināju mierināt Dimantiņu, bet laikam nesanācaMāriņa rakstīja:Hmmm kad jāgaida mājās tāds jaukums , tad manuprāt mēnesis ir ļooooti ilgi:(
Nemot vera to, ka jau tikai gaidits pirmstam
Mierigak bus tikai tad kad bus palikusi gaidit tikai viena diena
Dimantins- Newbie
- Number of posts : 20
Dzīvesvieta : Riga
Nē, tici man, tad būs pavisam smagi Es visu nakti nevarēju gulēt, kad sapratu ka otrā rītā varēšu braukt pēc sava pirmā mīluļa pakaļ :DDimantins rakstīja:Nemot vera to, ka jau tikai gaidits pirmstam
Dream rakstīja:Nē, tici man, tad būs pavisam smagi Es visu nakti nevarēju gulēt, kad sapratu ka otrā rītā varēšu braukt pēc sava pirmā mīluļa pakaļ :DDimantins rakstīja:Nemot vera to, ka jau tikai gaidits pirmstam
Ipriecinajat
Dimantins- Newbie
- Number of posts : 20
Dzīvesvieta : Riga
Silkite rakstīja:vai kà man Rafaella patiik
jaa man arii nezeliigi vina patiik
Dream tev ir burviigi kuceeni vnk visi ir loti,loti forsini,bet Rafa tomer ir mana lielaka simpatija
Superīgas bildes, Dream!!! Tavi maziņie ir vienkārši perfekti!!!
Dimantin, tici man, pēdējās dienas tik tiešām būs vissmagākās...bet tas viss aizmirsīsies tiklīdz mazais būs tavās rokās...
Dimantin, tici man, pēdējās dienas tik tiešām būs vissmagākās...bet tas viss aizmirsīsies tiklīdz mazais būs tavās rokās...
Paldies meitenes
Eliina, sapratu ka man jaalabojas un arii paareejie vairaak jaapakjer kadraa :D A meitene ... kaa jau meitene, tikai spoguljoties un kameras priekshaa groziities prot :D Turpmaak laboshos un puishus arii maaciishu labaak iepozeet
Eliina, sapratu ka man jaalabojas un arii paareejie vairaak jaapakjer kadraa :D A meitene ... kaa jau meitene, tikai spoguljoties un kameras priekshaa groziities prot :D Turpmaak laboshos un puishus arii maaciishu labaak iepozeet
Dream, tev ir apburoši mazuļi!!!! Vēl vairāk sāku domāt par otro tojiņu, būs ar vīru jācīnas
Twixy- Profesional
- Number of posts : 267
Dzīvesvieta : Rīga
Twixy, paldies
Eh tie vīrieši, neko viņi nesaprot :D Pacīnies gan, tas būs to vērts!!!
Eh tie vīrieši, neko viņi nesaprot :D Pacīnies gan, tas būs to vērts!!!
Dream, noteikti cīnīšos bet viņs tāds stūrgalvīgs, apgalvo - ja man būs vēl viens suns, tad es Dendiju mazāk mīlēšu
Twixy- Profesional
haha tas gan bij smiekliigi :) a tu vinjam uzprasies lai atljauj tev pameegjinaat un pieraadiit ka taa nebuus
Jus ta speciali bijat domajushi ari otros vardinjus uz vienada burta vai taa sanaaca? :))
Nee iisti nebija domaats ... tas sanaaca taa netiishaam ka diviem bija vaardi jau uz R D burtiem ... tad nu vien atlika piedomaat d burtinju arii paareejiem :)
Twixy rakstīja:Dream, noteikti cīnīšos bet viņs tāds stūrgalvīgs, apgalvo - ja man būs vēl viens suns, tad es Dendiju mazāk mīlēšu
Drīzāk viņam bail ka viņu mazāk mīlēsi un uzmanību nepievērsīsi!!!!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Elīna rakstīja:Twixy rakstīja:Dream, noteikti cīnīšos bet viņs tāds stūrgalvīgs, apgalvo - ja man būs vēl viens suns, tad es Dendiju mazāk mīlēšu
Drīzāk viņam bail ka viņu mazāk mīlēsi un uzmanību nepievērsīsi!!!!
Man arī tā liekas :D Bet neko nevaru padarīt - es dievinu savu suni un tikai viņš mani var izturēt ilgu laiku un arī vīrs zin, ka es sapņoju par šo suņuku 4 gadus un joprojām neticās, ka mans sapnis piepildījās
Twixy- Profesional
Twixy rakstīja:sapņoju par šo suņuku 4 gadus un joprojām neticās, ka mans sapnis piepildījās
ja man ari tiesi tas pats,loti ilgi sapnoju,bet tagad kad ir dazreiz nevaru noticeet ka ir
Man bija sapnis iegādāties vēl vienu suni,bet tas nebija tojs,bet kad ieraudzīju pārdošanas sludinājumu un aizbraucu apskatīties,tad citu suni savai kompānijai pievienot vairs negribēju,kā tikai un vienīgi toju!
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
tiem sagribéjàs kàrumus ,tàpéc arii mieriigi sédéja
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Lapa 9 no 21 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21
Lapa 9 no 21