Bailes no suņiem
5 posters
Lapa 1 no 1
Bailes no suņiem
Manam sunukam ir 4 mēneši. Viņam ir bail no citiem suņiem! Vienalga liels vai mazs - nu kaut gan neesam satikushi nievienu mazaaku par vinju. No tāluma vinjsh rej, bet kad pienaak tuvumaa, beeg, smilkst, saraujaas un ir panikaa! :shock:
jums tā nebija?!
jums tā nebija?!
Re: Bailes no suņiem
taa ir normaala paraadiiba kuceeniem jo iipashi shitaadaa vecumaa ;) lēnam kucēnu vajag socializēt un viss buus kārtībā ;)Lindita rakstīja:Manam sunukam ir 4 mēneši. Viņam ir bail no citiem suņiem! Vienalga liels vai mazs - nu kaut gan neesam satikushi nievienu mazaaku par vinju. No tāluma vinjsh rej, bet kad pienaak tuvumaa, beeg, smilkst, saraujaas un ir panikaa! :shock:
jums tā nebija?!
Kā, Dream, raksta, lēnām kucēns jāsocializē. Varbūt ir kāda iespēja sarunāt kopīgu pastaigu ar kādu citu suņinieku... Tā lai nav uzreiz bars kopā, bet divi-trīs sunči :D . Ar laiku mazais sapratīs, cik forši ir padauzīties un papļāpāt ar citiem suņiem un viss būs kārtībā.Lindita rakstīja:Manam sunukam ir 4 mēneši. Viņam ir bail no citiem suņiem! Vienalga liels vai mazs - nu kaut gan neesam satikushi nievienu mazaaku par vinju. No tāluma vinjsh rej, bet kad pienaak tuvumaa, beeg, smilkst, saraujaas un ir panikaa! :shock:
jums tā nebija?!
Pacietību un tikai pacietību, viss uzreiz nenotiksies... No kurienes esat?Lindita rakstīja:Paldies, viena pastaiga jau mums izgāzās, bet tag būs otra ar mazāku sunīti :)
Eh...un es jau cerēju, ka kaut kur centra tuvumā... Varētu kādu kopīgu pastaigu noorganizēt. :DLindita rakstīja:Mēs esam no pārdaugavas, dzīvojam tuvumā Dzegužkalna parkam :)
Mēs neesam dikti tālu no centra...varam arī sarunāt, tikai, kas skaitās centrs, kur jūs esat !? :)
Mums tur ļoti izdevīgi ir ar 3.autobusu aizbraukt :) tikai kur tur var pastaigāties?
Drīzāk jau mums tad jāaizbrauc uz jūsu pusi, jo pie mums ir diezgan švaki ar pastaigu vietām...tā jau ejam gar bērnudārzu, ja labs laiks ejam uz lielajiem kapiem staigāt, bet ja jums blakus parks, tad tur varētu būt jaukāk :)Lindita rakstīja:Mums tur ļoti izdevīgi ir ar 3.autobusu aizbraukt :) tikai kur tur var pastaigāties?
Jā mums tiešām ir smuks liels parks blakus mājām..nu kādi 200m! Un Ja ar autobusu, tad sanāk ar trešo tik līdz mums braukt :)
Mums ir taa pati probleema, rejam uz visiem pa gabalu, bet kad pienaak tuvaak - atnjirgtiem zobiem metamies virsuu:D
Esam meegjinaajushi pastaigas ar sugas braaljiem, no saakuma ruuc, peec tam jau otru sunjuku dzenaa pa pljavu:)
Esam meegjinaajushi pastaigas ar sugas braaljiem, no saakuma ruuc, peec tam jau otru sunjuku dzenaa pa pljavu:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Hmmm...tad jau varētu kādu dienu sarunāt tikšanos un kopīgu pastaigu pa parciņu.Lindita rakstīja:Jā mums tiešām ir smuks liels parks blakus mājām..nu kādi 200m! Un Ja ar autobusu, tad sanāk ar trešo tik līdz mums braukt :)
nesanāca man tev private message nosuutiit :(
Man ir tā, ka darbiņš katru dienu ir līdz pus5 un tad es 5 esmu mājās jau.
Kā tev ar laikiem?
Kā tev ar laikiem?
Viss ir čikiniekā, es saņēmu PM un tev ar jau atbildēju ;)Lindita rakstīja:nesanāca man tev private message nosuutiit :(
Kā tev ar laikiem?
ooo tu redz kaadi juus malachi :) jau noorganizeejaat mazulju socializeeshanu ;) ufiitim tas noteikti naaks par labu ;)
Paldies, paldies...es arī jūtos kā malacis :;p:Dream rakstīja:ooo tu redz kaadi juus malachi :) jau noorganizeejaat mazulju socializeeshanu ;) ufiitim tas noteikti naaks par labu ;)
heheh.a mums ir ta ka mums liekas,kja esam ljoti lieli un kad ierauga sevi spoguli ,tad nepratigi rej uz seviu un doma,kas es tas par kneveliti tur stav:0 :D
minka200- Rookie
- Number of posts : 46
Similar topics
» Internetveikali suņiem
» Apģērbs suņiem
» Ar citiem suņiem
» ID Tags suņiem
» Odi var būt bīstami mazajiem suņiem!
» Apģērbs suņiem
» Ar citiem suņiem
» ID Tags suņiem
» Odi var būt bīstami mazajiem suņiem!