Apģērbs suņiem
4 posters
Lapa 1 no 1
Apģērbs suņiem
Rudens ļoti strauji pienācis, bet mums tikai viens džemperis. Kuros veikalos var iegādāties apģērbu suņiem, kur būtu iespējas arī piemērīt...
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
Dzīvesvieta : Rīga
Re: Apģērbs suņiem
iesaku Lily veikalinu,bet cenas ir loti lielas..
ir ari daudzo zooveikalos apberbi, var interneta pasutit,bet nevaresiet piemerit
ir ari daudzo zooveikalos apberbi, var interneta pasutit,bet nevaresiet piemerit
Zoo Centrā ir arī plaša izvēle. Cenas tādas pašas kā Lily! Inly var jau pasūtīt no internetveikala pats, lētāk tiešām sanāks. Un Ja pati esi rokdarbniece, tad var uzadīt. Es no UK pasūtīju grāmatu, kurā par suņu apģērbu adīšanu ir. Apsolījos Sanitai ieskenēt, bet skolas dēļ nav sanācis. Pamēģināšu nākamnedēļ ieskenēt, Ja kādai vēl ir interese, tad padodat ziņu. Biju īstenībā vīlusies tajā grāmatĀ, bet anyway noderēs.
Internetā gan jau ar pasūtīšu, vienkārši vajag tagad un tulīt, savādāk suns prasās ārā, bet izejot ārā uz slikšņa stāv un trīc
Kur ir kāds Zoocentrs?
Rokdarbniece neesmu, jo vienkārši nav laika... bet, ja sanāk ieskanēt, mani arī noteikti interesēs tā grāmata...
Kur ir kāds Zoocentrs?
Rokdarbniece neesmu, jo vienkārši nav laika... bet, ja sanāk ieskanēt, mani arī noteikti interesēs tā grāmata...
inly&bugy- Profesional
Zoo Centrs zinu, lielājā Maximā braucot uz Jūrmalu K.Ulmaņa gatves. Un man šķoet ka arī Pļavnieku Maximā. Vel Pļavniekos ir arī Dogshop .lv veikalīņš. Tur arī Cenas sakarigàkas kā Lily veikaliņš!
meitenes zoocentrs ir tas pats kas lily
ja par to dogshop plavniekos ari esmu dzirdejusi.
ja par to dogshop plavniekos ari esmu dzirdejusi.
Šodien bijām DogShop - mazs veikaliņš, bet ļoti daudz visa kā, zinoša pārdevēja. Tur nopirkām vienu jaciņu.
Lily veikaliņā Azurā daudz ko izmērijāmies, bet īsti nekas nederēja. Bugis ir liels bet tievs, tāpēc mums nekas neder :(
Lily veikaliņā Azurā daudz ko izmērijāmies, bet īsti nekas nederēja. Bugis ir liels bet tievs, tāpēc mums nekas neder :(
inly&bugy- Profesional
Cik Bugis tagad jau ir vecs? Tas tievums paaries, ap gadu chihi ir izaugushi/izstiepushies un peec taa gada tad saak pienjemt apjomu - buudiigumu :) Roksis tieshi tagad saak to masu audzeet - mainaas ik pa dienai, man jau saak likties ka pat viduklja liiniju vairs nevar iisti saredzeet, bet pirms tam bija tieva
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Bugim novembra beigās būs gadiņš. Es negribētu lai viņš vēl pieņemās masās, jau tagad 3 kg :)
inly&bugy- Profesional
paradi mums ko nopirkat Bugitim
man skiet ka pienemsies vel.. jo vins vel tinja vecuma tev
man skiet ka pienemsies vel.. jo vins vel tinja vecuma tev
Shodien skrēju šim pakaļ, lai nobildētu ne tikai dupsi. Ārā, protams, man tas neizdevās. Beigās iekšā kaut kas sanāca, rīt mēģināšu dabūt tās bildes datorā.
inly&bugy- Profesional
Similar topics
» Suņu apģērbs
» Apģērbs mazulim
» Apģērbs pavasarim mazajai Loriņai!
» Bailes no suņiem
» Interaktīvās rotaļlietas
» Apģērbs mazulim
» Apģērbs pavasarim mazajai Loriņai!
» Bailes no suņiem