Suņu apģērbs
+8
Eliina
Ruby
sassaa
Lily
Māriņa
Silkite
Eljusik
maza-zvaigzne
12 posters
Lapa 1 no 2
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Suņu apģērbs
Sveikas! Man tāds muļķīgs jautājums, kur Jūs turat suņa apģērbu, barību, un pārējās suņu lietas?? Šis jautājums mani ļoti nomoka, jo jau pāris nedēļu laikā mums ir saadīti padaudz džemperi un savā skapī, kaut kā visticamāk nebūtu kur tos likt.
maza-zvaigzne- Newbie
- Number of posts : 12
Dzīvesvieta : Latvija, Rīga
Re: Suņu apģērbs
Drēbes ko valkājam karājas koridorī, pārējais pagaidām ir dāvanu maisiņā, kurš palika no sālsmaizes.
Tūlīt nopirksim kumodi un tad viena atvilktne būs suņa lietiņām.
Tūlīt nopirksim kumodi un tad viena atvilktne būs suņa lietiņām.
Eljusik- Profesional
- Number of posts : 187
Dzīvesvieta : Rīga
Man bija ideja iegādāties skapīti... Lilly pet boutique mājas lapā redzēju tādu baltu, bet krāsa un cena
maza-zvaigzne- Newbie
- Number of posts : 12
Dzīvesvieta : Latvija, Rīga
drébes :turu dekoratiivà kartona kasté,bet dazhas karàjàs koridora uz sunju drébju pakaramiem. Bariiba:sunju cepumus turu maisinjos ar zipu(virtuves skapii) un sauso bariibu traukà ar noslégtu virsmu,lai neizgaro un saglabàjàs smarzha utt.
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Ar barību mums tieši tāpat, viss stāv virtuves skapī hermētiski slēgtās burkās.
Eljusik- Profesional
- Number of posts : 187
Kārumi stāv skapitī, kuru viņas ļoti labi pazīst un kad sadomā, tad sēž pie tā un diedelē. Drēbes, ko velk biežāk pastaigās - karājas koridorā un brieža raga, pārējās maisos . Noliktas sekcijas skapī. Barība stāv virtuvē.
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Màrinj,manéjais arii zin kur kàrumi stàv.atliek vien atvét skapi un shis jau klàt ar ledusskapi mums ir tà pati probléma
Silkite- Estimable
Es dreebiites un siksnijas turu taada lielaa skaistaa kurpju kastee ko bija zheel mes aaraa un pashu kasti turu koridoora skapii, kaa taisu valja ta meitenes uzreiz zin, ka iesim ārā. bet biezhi vien tur nevar neko atrast jo siksinjas sapinaas u.t.t. :D Bariiba staav mums virtuvee tadaa takaa pieliekamajaa mums ir triis burcinjas - burcinjas '''MORLA'', ''KUCĒNI'', un ''LILY'' :) katrā kastītē sava barība (kucēni=Lora&Sherija) :) Gardumi turpat uz augstākā plauktiņa. Tajā pašā pieliekamajā arī glabājam autiņus, lupatiņas un vel visādas sunju lietinjas :)
Suņa drēbes es turu savā skapī (jo drēbītēm nāc aklāt pakaramais) tāpēc tās es pakaru savā skapī pie savām drēbēm, bet gardumi un barība Odrijai stāv smukā metāla bundžā (tā bundža šausmīgi smuka ar zaķīšiem un oliņām [itkā lieldienu ;D]) :)
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Kaadu laicinju atpakalj iegaadaajos meiteneem pashaam savu sunju dreebju skapi :) skapis staav manaa guljamistabaa, tur arii turu visas siksninjas (atvilkniitee) dreebes uz pakaramajiem (nopirku beebiishu veikalaa lol) un rotas lietas laadiitee uz sunju skapja plauktinja. Ir eerti taa un man patiik, kaut gan daudziem par to naak smiekli lol
Kaarumus,bariibu bundzhaas-virtuvee.
Tad veel kopshanas liidzekljus(sukas,kjemmes,ausu/acu tiiramos u.t.t.) taadaa piitaa grozaa/kastee maajas verandaa :)
Kaarumus,bariibu bundzhaas-virtuvee.
Tad veel kopshanas liidzekljus(sukas,kjemmes,ausu/acu tiiramos u.t.t.) taadaa piitaa grozaa/kastee maajas verandaa :)
Pēdējo reizi labojis Ruby Otrdiena Oktobris 20, 2009 11:43 pm; labots 1 reizi
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Pats skapis maksaaja ap 28 poundi (tas bija UK - Ziemeljiirijaa),tajaa laikaa pounds bija gandriiz vienaads ar eiro, taa aa var teikt ka 28 eiro (ap 20 Ls). Plus es nopirku beebiishu pakaramos, bet var jau pats izgriezt no bieza kartona un apviileet malas :)
Zinu ka taas cenas tiem skapjiem ir ljoti augstas, taapeec kad ieraudziiju shito skapi tad nevareeju atureeties lai nopirktu, kaut gan viirs bija pret lol
Zinu ka taas cenas tiem skapjiem ir ljoti augstas, taapeec kad ieraudziiju shito skapi tad nevareeju atureeties lai nopirktu, kaut gan viirs bija pret lol
Ruby- Estimable
Ok es tulinj pamekleeshu kaadu bildi :)
Ruby- Estimable
Ruby- Estimable
man vinjsh drausmiigi patiik :)
Silkite- Estimable
WOOOOWWW!!!! superiigs!! un dreebiishu arii tik daudz!! :o Super, viss, man arii taads buus!!!!! :DDD
Ha ha, skapis tieshaam labais :)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Vajadzeeja vel atveert atvilkni lai redzam Pepijas un Lurdesas dargumus- dimantu siksninjas
Paldies :)
Nu re juus arii uzjautrinaaju Starpcitu vairaak neredzu to vinju skapi ne vinju maajas lapaa ne veikalaa, dikti zheel :(
Veikals saucaas PETS AT HOME un vinjiem tur ir pashiem sava taada kaa kolekcija siikajiem sunjuchiem - Botique - saucaas. Ja kaadam sanaak buut UK noteikti aizbrauciet, nenozheelosiet :)
(www.petsathome.com)
Nu re juus arii uzjautrinaaju Starpcitu vairaak neredzu to vinju skapi ne vinju maajas lapaa ne veikalaa, dikti zheel :(
Veikals saucaas PETS AT HOME un vinjiem tur ir pashiem sava taada kaa kolekcija siikajiem sunjuchiem - Botique - saucaas. Ja kaadam sanaak buut UK noteikti aizbrauciet, nenozheelosiet :)
(www.petsathome.com)
Ruby- Estimable
Jā kurš to kādreiz būtu domājis,ka suņiem būs drēbes un vēl pietam drēbju skapis. Ruby īstenībā gribas uzreiz smaidīt,kad paskatos uz to skapi,liekas baigi interesanti un vēl tik daudz drēbju tavām meitenēm. Nu īstas jaunkundzes.
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Similar topics
» Apģērbs mazulim
» Apģērbs suņiem
» Apģērbs pavasarim mazajai Loriņai!
» Suņu audzētāji
» par suņu astītēm
» Apģērbs suņiem
» Apģērbs pavasarim mazajai Loriņai!