AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+12
ajame
Dream
Sabinella
sassaa
Silkite
Lily
Ronija
Māriņa
Michely
Buciitis
Eliina
Ruby
16 posters
Lapa 31 no 40
Lapa 31 no 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
751. Mes ar Lily parasti vasaraas gandriiz katru dienu noejam 8km :) Taa mums taada ierastaa distance :D Shodiena ar Sheriju nogaajaam 1km ))
752. nemaz nav tik traki, vienkaarshi ilgaak nebij taads gabals iets, bet tagat par cik tik tuvu kalniem dziivojam (te beizhaak liist) - buutu greeks neizmantot tik jauku dienu
Un tu domaa ka shopingaa sanaak mazaak noiet :D ? Ja taa labi padomaa taads kaartiigs shopings kaadas 5-6 stundas diezgan var nostaigaat :D :lol:
Un tu domaa ka shopingaa sanaak mazaak noiet :D ? Ja taa labi padomaa taads kaartiigs shopings kaadas 5-6 stundas diezgan var nostaigaat :D :lol:
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
753. Māriņ :D AAS Balta, KDV būtu Apdrošināšanas akciju sabiedrība "Balta" Kontroles daļas vadītāja vai arī konsultantu daļas vadītāja? :icon51:
754. Uhh ēdu mazās saldās vīnogas bez kauliņiem...MAN TĀ GARŠO
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
755. mm, man slinkums iet kautko taisīt laikam būs vien jāēd taas sausaas zupinjas :DD visi biezpiena sierinji apēsti... piens izdzerts... :DDD taa ir kad seezh maajaas :DDD
756. Lily es jau saaku lasiit Twilight 4. graamatu
Ruby- Estimable
758. LILY LABA IDEJA :D biju aizmirsusi par sausajām zupiņām es eju taisīt :D
sassaa- Hero
759. oo tad jau super :)
Man gan nav latvieshu valodaa.
Man gan nav latvieshu valodaa.
Ruby- Estimable
760. es izlasiju 1 dalu, shausmigi patika,bet talak netieku neesmu no shakalajam lasijatam, 2 gramata jau ir dabuuta,jasak lasit tikai
761. Jā Ruby Es sestdien uz riigu pakalj Riitausmai Klau, cik tev vinja maksaaja? Mums te baumo, ka maksaashot 20ls! :shock:
762. ar miikstajiem vaakiem € 14.25 (apmeeram 10 lati sanaak). Bet te vinja jau ir no pagaashaa gada,cik es saprotu, tapeec jau vairs nav nekaads jaunums,varbuut saakumaa maksaaja vairaak, es nezinu :)
Ruby- Estimable
764. Es "Breaking dawn" Rīgā pirku pa kaut kādiem 13 Ls :) Visas ir izlasītas angliski, bet tāpat esmu kā traka un gribu izlasīt latviski. Šī pēdējā ir arī mana mīļākā no "Krēslas" sērijas :)
765. Hehe pateicoties Lily es tagad ēdu rolton vārītu sauso zupiņu
sassaa- Hero
766. a es veselas divas paciņas uztaisiju vienā bļodā :p :DD
Jaa, es arii taa nojaushu, ka breaking dawn buus mana miiljaakaa graamata :) man jau draudzene stastija kas tur ir un liekas interesanti :D
Jaa, es arii taa nojaushu, ka breaking dawn buus mana miiljaakaa graamata :) man jau draudzene stastija kas tur ir un liekas interesanti :D
767. Nesaprotu kāpdēļ lielākoties viss neeselīgais ir garšīgāks par veselīgo.?!
sassaa- Hero
768. jo neveseliigais ir neveseliigs jo tur ir kjiimija vai garshvielas kas to padara garshiigaaku... Respektiivi garshiigi bet neveseliigi vai arii negarshiigi (bez kjiimijaam, piedevaam) bet veseliigi.
769. fuj es pilniigi juutu zupinjaa to saals daudzumu.... riit pamodiishos piepampusi :D
770. Gribu redzēt, kā Rītausmai uztaisīs filmu! Visinteresantākie momenti tad būtu, Bellas un Edvarda pirmā nakts un Renesmes nākšana pasaule! :Icon78:
771. Klausos foršu mūziku un atpūšos no ēšanas :D
sassaa- Hero
772. buutu labàk pashas pagatavojushas zupinju :D svaigi dàrzenji nevar aizstàt puulver zupas ;)
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
773. Buciit a es gribu redzeet kaa Bellai pa nakti izauga veeders un ka vinja pamodas no tas nakts zilumaina un ar spalvaam matos :DDD Kaa Edvards tur ir aardijies :DDDDDD
774. man beerniibaa arii bija pulverzupu periods, bet uz sejas taaaaaaaaadas pumpas sametaas, ka aatri ateicos no taam. Tagad pat nevaru iedomaaties, ka vareetu eest kaut kaadu sauso neveseliigo paiku....
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
775. man ljoti garsho bieshu zupa,bet to nemàku vél pagatavot,iespéjams ka kàdu dienu sanjemshos
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Lapa 31 no 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Lapa 31 no 40