AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+12
ajame
Dream
Sabinella
sassaa
Silkite
Lily
Ronija
Māriņa
Michely
Buciitis
Eliina
Ruby
16 posters
Lapa 32 no 40
Lapa 32 no 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
776. Es diemžēl esmu no tiem cilvēkime kuriem ir ļoti šaura ēdienkarte. Nēdu ne zupas, ne kotletes neko tādu.
Mana mamma brīnās kā es vēl esmu dzīva, jo ēdu tik vinādu pārtiku, bet es jau nēsmu vainīga, ka man negaršo nekas cits kā rīsi, sušī un gaļa :D Ir jau vēl protams lietas kuras ēdu, bet no siltajiem ēdieniem man praktiski tikai plovs un pankūkas :D
Mana mamma brīnās kā es vēl esmu dzīva, jo ēdu tik vinādu pārtiku, bet es jau nēsmu vainīga, ka man negaršo nekas cits kā rīsi, sušī un gaļa :D Ir jau vēl protams lietas kuras ēdu, bet no siltajiem ēdieniem man praktiski tikai plovs un pankūkas :D
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
777. Jā Ronij es arī biju dzirdējusi, ka no tām zupiņām metoties pumpas, bet es viņas tik reti ēdu, ka man nekas nau (par laimi) kādreiz jau es ēdu praktiski katru dienu kad atnācu no skolas mājās, bet es emsu no tiem cilvēkiem kuriem pumpas ir ļoti reti tāpēc man nemetās :)
sassaa- Hero
Eljusik- Profesional
- Number of posts : 187
Dzīvesvieta : Rīga
779. jums skolà vél pastàv édniica vai starpbriizhos dodaties uz tuvéjo veikalu péc chipshiem? :suspect:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
780. Mums ir eedniica, bija arii kefejniica bet to sleedza. :) Tagad viss ko var iedomaaties ir eedniicaa, saakot ar salljajiem salminjiem beidzot ar sashliku un vistas fileju ar sieru :))) no skolas ārā diemžēl mūs vairs nelaiž stundu laikā jo tad daudzi bieži bastoja un nokavēja stundas
781
un daudzi gaja piipeet :lol:
un daudzi gaja piipeet :lol:
Eljusik- Profesional
782. tikko pabeidzu apkopt meitenes - tiirijaam acis,ausis,zobus,kjemeejaamies,griezaam nagus - pats peedeejais beidzaas ar asaraam un saskraapeetaam rokaam Nesaprotu kad Pepiits vienreiz padosies uz nagu grieshanu :icon70:
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
783. jums séta apkàrt skolai? vai durvis slédz ciet? :suspect:
Silkite- Estimable
784 (jo shis tikai izlaists ) mana vispar neljaujas nagu grieshanai, ar tadiem bljavieniem un kodieniem tas notiek
Pēdējo reizi labojis Eljusik Trešdiena Septembris 09, 2009 9:53 pm; labots 1 reizi
Eljusik- Profesional
785. Siljkit - Mums skolai durvis taisa vaļā pēc 5. stundas un tad visi iet pīpēt
Bet mūsu klasi un paralēl (nu karoč devītās klases) laiž pa ēdnīcas durvīm pīpēt tie kas grib.
Bet mūsu klasi un paralēl (nu karoč devītās klases) laiž pa ēdnīcas durvīm pīpēt tie kas grib.
sassaa- Hero
786
mums visi pa kluso shmauca pipet lidz 9-tai
a es saku tikai tehnikumaa :lol:
mums visi pa kluso shmauca pipet lidz 9-tai
a es saku tikai tehnikumaa :lol:
Eljusik- Profesional
787. nu mums visus laiž piipeet pa eedniicas izeju vienkarshi jazin kam paprasiit :lol: mums dazhi labi klases zeeni arii 6 klasee gaaja piipeet.... Tagad jau katru tresho starpbriidi... :lol:
Silkjiit galvneas durvis ir ciet un dezhurante staav un sargaa bet ir tachu arii citas izejas kaa piemeeram lekt ara pa logu
Silkjiit galvneas durvis ir ciet un dezhurante staav un sargaa bet ir tachu arii citas izejas kaa piemeeram lekt ara pa logu
788. cietums ne skola :shock:
Silkite- Estimable
789. Eljusik - mums koshanas periods paargaajis,jo zin ka es nebaidos un tas mani nekaadi neietekmees :lol: tagad nezheeliigais spirinaashanaas periods, bet tad taa spirinaas kaa uz dziiviibu un naavi
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
790. haha, kapēc? :D Ja pieķer, ka piipee tad sauc vecakus uz skolu :))))) :D
791
mus pec stundam pat pie garderobem nelaida, kamer skolotaja nenoca leja, un ta katru dienu!
lieki piebilst ka katru dienu vinjam bija slinkums vilkties no 4-ta stava uz pirmo...
mus pec stundam pat pie garderobem nelaida, kamer skolotaja nenoca leja, un ta katru dienu!
lieki piebilst ka katru dienu vinjam bija slinkums vilkties no 4-ta stava uz pirmo...
Eljusik- Profesional
792.bet svaigi gaisu jau vajag paelpot,sheit nedomàju piipéshanu.
Silkite- Estimable
793. kaadu svaigu gaisu? :shock: pateiks ''ej mājās un tur elpo svaigo gaisu!'' Tapec mums te ir logi kurus drikst atvert ar sklotaja atļauju jo vinjiem ir nonjemti attaisaamie klokjiishi lai skoleni vislaik nevirinaatu logus :D
794 tapec ir obligata klashu vedinashana starpbrizhos :lol: :lol:
Eljusik- Profesional
Silkite rakstīja: cietums ne skola :shock:
795. un kaa tad tev liekas, kapec berniem riebjas skola un to pieliidzina cietumam un mokaam?:D
796. labi ka sen jau skolà nav jàiet,dabuutu sirmus matus sev un mammai
Silkite- Estimable
Eljusik- Profesional
Lily rakstīja:791. haha, kapēc? Ja pieķer, ka piipee tad sauc vecakus uz skolu ))))
798. JUMS SAUC.?!!
Mums gan vnk pasaka lai mēs nepīpējam tualetēs un lai tie kas grib iet pīpēt gaida pēc 5. stunda svai sarunā pagrabstāvā ar strādniekiem lai izlaiž
Mums nekad nau vecākus skolotāja saukusi, kad citi iet pīpēt.
Skolotāja pa tkonkrēti zin kurš pīpē un kurš nē, bet viņa tā nejaucās, jo viņa saka ja vecāki uz';kers tad uzķers nau viss vnm jāstučī
Pēdējo reizi labojis sassaa Trešdiena Septembris 09, 2009 10:36 pm; labots 1 reizi
sassaa- Hero
799. tad juus skolà édat shashljiku un karbonàdes? :suspect:
Silkite- Estimable
800 sassaa kur numurinsh?
Nee nu es nezinu vai mums vispaar sauc vai nesauc bet ja uzķer direktore tad loģiski, ka sauc!! Zinu,ka Vlasovam daudz reizes ir bijushi suudi
Nee nu es nezinu vai mums vispaar sauc vai nesauc bet ja uzķer direktore tad loģiski, ka sauc!! Zinu,ka Vlasovam daudz reizes ir bijushi suudi
Lapa 32 no 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Lapa 32 no 40