Mūsu mazo ķepaiņu bildes
+20
Twixy
Sanita
Leila
Kitija
Eljusik
Michely
Buciitis
Sabinella
Māriņa
Ronija
Lindita
sirsninja
Eliina
sassaa
Silkite
Elīna
Lily
Dream
lilucis
Ruby
24 posters
Lapa 1 no 19
Lapa 1 no 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Re: Mūsu mazo ķepaiņu bildes
Nu skaidrs :lol: tad taapat kaa meiteneem.
Man izskataas ka Ufim liidziigas proporcijas kaa Pepei (arii gada vecumaa sveera 1,5 kg).
Man patika arii kad bija izstiidzeejusi un patiik arii tagad kad taada formiigaaka bundzinja :lol: visaadi ir labi, bet Lurdesa tagad ir ciisinsh (veel trakaak kaa izstiidzeejusi) laikam vairaak uzkriitoshi jo iisa spalva!!
Zheel ka juus nebijaat uz Vikijas sviniibaam, gribeejaas juuseejos arii "apchamdiit" dziivajaa :lol:
Man izskataas ka Ufim liidziigas proporcijas kaa Pepei (arii gada vecumaa sveera 1,5 kg).
Man patika arii kad bija izstiidzeejusi un patiik arii tagad kad taada formiigaaka bundzinja :lol: visaadi ir labi, bet Lurdesa tagad ir ciisinsh (veel trakaak kaa izstiidzeejusi) laikam vairaak uzkriitoshi jo iisa spalva!!
Zheel ka juus nebijaat uz Vikijas sviniibaam, gribeejaas juuseejos arii "apchamdiit" dziivajaa :lol:
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Aha, Lilucis, tur tev taisniiba... kameer es pie taa saita laboshanas tikshu ... buushu jau sirma - shobriid jau nedeelju luudzos nomainiit vienu fiichu ... ahs nojuugties var :Dlilucis rakstīja:Precīzāk tad jāprasa Dream, bet manuprāt tur tika ierakstīts svars, kas +/- tiek prognozēts pieaugot, lai nav visu laiku jāmaina, jo kamēr mājas lapa ražošanas procesā un pats netiec klāt veikt izmaiņas, nav reāli pieprasīt veidotājam visu laiku tur to skaitli mainīt. Ja nemaldos un pareizi atceros, tad pusgada vecumā Ufim bija p 1-1,2 kg.
Taapeec intuitiivi tai laikaa arii ierakstiju ka Ufiitim buus 1,5 ... hmmm un cik interesanti - neesmu kljuudiijusies :D Tachu Ufim svars noteikti veel buus klaat ... vismaz kaadi 200-300 grami! Shobriid vinjsh ir pusaudzju stiidzeeshanas procesaa :jumping:
Dream, tu vaitad pati nerediģē to visu informāciju no sava datora? :cyclops:
vēlne... gaidu kad visa tehniskā daļa būs pabeigta un tad tikai tikšu klāt tai padarīšnaaiLily rakstīja:Dream, tu vaitad pati nerediģē to visu informāciju no sava datora? :cyclops:
Ufītim smuka aste!!!! :D
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
vai kàds gards kaulinjsh Chesters apéda vienà ràvienà????
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Viņš kādas 3 h ap viņu cīnijās un tā īsti vel nav pieveikts! :D
Elīna- Hero
Nu Česteram bija lielie prieki.! :;p:
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Paveicās Šanelei-kauls un vēl gultā var grauzt/
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
:D :lol: jaa jaa es taa skatos ka abiem - Shanelei un Chesteram ar noveicies ka gultaa var kaulu grauzt :lol:
Laikam es slikta saimniece, ka neljauju gultaa kaulus nest......
Laikam es slikta saimniece, ka neljauju gultaa kaulus nest......
Ruby- Estimable
haha
jā mana savus kaulus un gardumus vnm aiznes uz savu vietiņu uz grīdas un tur arī grauž :D
(vietiņa viņai uz grīdas ir saklāta sega)
jā mana savus kaulus un gardumus vnm aiznes uz savu vietiņu uz grīdas un tur arī grauž :D
(vietiņa viņai uz grīdas ir saklāta sega)
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Česteram tā ir speciāla sega uz kuras var grauzt! Viņš man tāds dīvains- uz grīdas neguļ, arī ārā nekad savā dzīvē uz zemes nav gulējis, maksimālais ko atļaujas ir apsēsties, bet ļoti reti.
Elīna- Hero
mans suns arii nekad nav apgulies ara uz zemes un majas ari uz zemes negul tikkai gulta,pasai sava sturisa vai ari nav,meginaju iekartot, bet vinai nepatika,tapec nolemu gultinai naudu neteret. atvainojos ka tada nekartiba taja gulta :oops:
abas Eliinas :lol: , Šanele un Česters nekad nav sauļojušies zālītē?? :shock:
ja godiigi, tad nee :lol: es neatceros :scratch: , bet domaju ka uz kadu sekundi ir apgulusies kadreiz jurmala smiltis vai zale,bet ta parasti,kad pati saulojos suns blakus uz deķīša guļ.
Lily rakstīja:abas Eliinas :lol: , Šanele un Česters nekad nav sauļojušies zālītē?? :shock:
Nesauļojas, vienīgi mājās uz paklāja pa retam pasauļojas(ja uz gultas vel saule nav sākusi spīdēt)! Viņam ārā nav laika gulēt-jāskrien, jāskrien un velreiz jāskrien!!!! :D
Elīna- Hero
Ja es tagad taa padomaaju :scratch: tad Lurdesa arii man laukaa negulj :lol: visu laiku stresaa staigaa un aardaas (kaa vienmeer). Pepiits gan gulj visur kur vien iespeejams :lol: nokjert kaadu saules starinju
Lily mazaa Sherija ir burviiga man tagad izskataas ka atkal tumshaaka paliek. Saakumaa tie plekji bija tumshaaki, peec tam izbaleeja un tagad atkal tumshojaas bishku, ne? :)
Un redz (man izskataas) kaa kaklinsh arii ir paplikaaks tagad Sherijai, un shitajaa momentaa es ar Pepiju pieljaavu to kljuudu liekot vinjai siksninjas ar metaala aizdareem un vinjai spalva tur neatjaunojaas Nu man tagad izskataas ka ir bishku uzaugusi taa kaa tureeshu iikshkjus lai veel aug, bet no otras puses atkal - kur mees tos daargakmenjus kaarsim tagad spalvaas veel sakjersies :D
Lily mazaa Sherija ir burviiga man tagad izskataas ka atkal tumshaaka paliek. Saakumaa tie plekji bija tumshaaki, peec tam izbaleeja un tagad atkal tumshojaas bishku, ne? :)
Un redz (man izskataas) kaa kaklinsh arii ir paplikaaks tagad Sherijai, un shitajaa momentaa es ar Pepiju pieljaavu to kljuudu liekot vinjai siksninjas ar metaala aizdareem un vinjai spalva tur neatjaunojaas Nu man tagad izskataas ka ir bishku uzaugusi taa kaa tureeshu iikshkjus lai veel aug, bet no otras puses atkal - kur mees tos daargakmenjus kaarsim tagad spalvaas veel sakjersies :D
Ruby- Estimable
Paldies, paldies Ruby :) Nee nu viņai no sākuma apkārt acīm bija pilnīgi melns ;
tad melnaas spalvinjas izkrita un palika beesh;
tad beigaas bija gadriiz pavisam balts
un tagad ap acīm palika tāds košāks, ruds! :)
tfu, tfu, tfu mums netek actiņas un nav notecējis bet es vienalga pa retam patīru jo viņai gaiša krāsa un ātri nošmulējas.
Un par to spalvu- tajaa bildee kur staav tas ir tikai tā neveiksmīgi nofočēts un vel pārveidojot izskatās itkā būtu netīra :lol: Bet iisteniibaa mums jau no sākuma pazliet spiideeja cauri baltajai spalvinjai rozaa aadinja un tagad mazliet vairāk :( :lol: :) Laikam sāks tulīt mainīties kucēna spalva un Šerija pārtaps par īsspalvaino :lol: BET es vakar pamaniju, ka viņa ausis apaudzējusi :shock: visur apkart ausīm bieza spalva un otrā pusē uz ausīm arī :) :)
tad melnaas spalvinjas izkrita un palika beesh;
tad beigaas bija gadriiz pavisam balts
un tagad ap acīm palika tāds košāks, ruds! :)
tfu, tfu, tfu mums netek actiņas un nav notecējis bet es vienalga pa retam patīru jo viņai gaiša krāsa un ātri nošmulējas.
Un par to spalvu- tajaa bildee kur staav tas ir tikai tā neveiksmīgi nofočēts un vel pārveidojot izskatās itkā būtu netīra :lol: Bet iisteniibaa mums jau no sākuma pazliet spiideeja cauri baltajai spalvinjai rozaa aadinja un tagad mazliet vairāk :( :lol: :) Laikam sāks tulīt mainīties kucēna spalva un Šerija pārtaps par īsspalvaino :lol: BET es vakar pamaniju, ka viņa ausis apaudzējusi :shock: visur apkart ausīm bieza spalva un otrā pusē uz ausīm arī :) :)
super skaistà Sherija vienkàrshi ir briinishkjiiga
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Lapa 1 no 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Similar topics
» Mūsu mazo ķepaiņu bildes
» mazo briinumu diivainiibas :D
» bijaam iepirkties ar mazo princesi :P
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» zobu raušana